- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.701
3 gün oldu daha canım inşallah yapabilirim ya meyveyi bi anda kesemem gibi geliyo ama denicem en azından bigün yiyip bigün yemeyeyimKaratayla çok kilo verdim aslında canım sana tavsiyem ilk 1 ay hiç meyve yeme o kadar fark ediyorki 84 kilodan 70 kiloya düştün o dönem sonra bıraktım diyetisyen diyetiyle devam ettim ama hep acıktım sabahları iki ceviz yada avuç içi kadar çiğ fındık ye haklısın yumurtadan midesi bulaniyo insanın karatayi kesfedeli 7 sene falan oldu artık vücut alıştı şu an veremiyorum açıkçası meyvesiz yapamıyorum yalnız sen yeni başladın çok güzel vereceksin ne kadardır yapiyosun
Nohutun karbonhidrat oranı çok yüksek çok ödem yapar fazla yenilirse kilo da aldırır karbonhidrat grubuNohut diyette yenmiyo mu ödem mi yapıyo canım
Canm daha öncede yazdm aletlerle ve ağır dambıl yada hallerle çalışır san incelmez genişler diye sonucta erkeklerde öyle yapıp aynilarini calisarak kol genisletiyorlar böyle 1-2cm daha genişlemeye devam ederse daha zorlaşacak işin ağırlıksız kol hareketleri ve plates lastiği ile olanları filan yapmalısınAy kollar süpermiş ya benim kollar erimiyor en sorunlu yerim kollar ve 7 aydır spor yaptığım.halde kol calistigim halde 1 cm bile incelmedi hatta 31 30 du 32 31 oldu şaka gibi
Hocalar tam tersi ağırlığı biraz arttır dediler ben de hiç yapmıyorum artık onlar öyle deyinceCanm daha öncede yazdm aletlerle ve ağır dambıl yada hallerle çalışır san incelmez genişler diye sonucta erkeklerde öyle yapıp aynilarini calisarak kol genisletiyorlar böyle 1-2cm daha genişlemeye devam ederse daha zorlaşacak işin ağırlıksız kol hareketleri ve plates lastiği ile olanları filan yapmalısın
GRUL 60'LAR
magickk (62.0/60.8/1.2/)
yellow girl (62.8///%) sabit
brkas (62.8/61.7/1.1/%1.75)
htc71(66.6/66.0/0.6/%0.90)
ucukgenclik (67.7///%) sabit
SchonerDuft (69.9///%)
Okul toplantısı vardı ancak girebildim artk sınır oldum ya sanki ünıversite ya dertleri bitmedi bütün vaktimi alıyorlar bu kadar olmaz şu okul düzene girsede rahatlasak artk
Bu kadar koşturmaya,dansa,spora anlamadım stresden mi regleye çok az kaldığı için mi bilmiyorum sabitim kızlar hafta içi güzel dusuler olmuştu ama sonra tekrar şiştim
Yağlar eriyorda kaslar da sisiyor işte ağırlık ileHocalar tam tersi ağırlığı biraz arttır dediler ben de hiç yapmıyorum artık onlar öyle deyinceherhalde biraz daha yağdan giderse kollarda erir mecbur yaglar eriyince cardio ya devam plates baNdi da hep.yspiyorum sonra zor geliyor yarım.kaliyor
Kasların şişti canım bence regl de etkiler bir kaç güne düşersinGRUL 60'LAR
magickk (62.0/60.8/1.2/)
yellow girl (62.8///%) sabit
brkas (62.8/61.7/1.1/%1.75)
htc71(66.6/66.0/0.6/%0.90)
ucukgenclik (67.7///%) sabit
SchonerDuft (69.9///%)
Okul toplantısı vardı ancak girebildim artk sınır oldum ya sanki ünıversite ya dertleri bitmedi bütün vaktimi alıyorlar bu kadar olmaz şu okul düzene girsede rahatlasak artk
Bu kadar koşturmaya,dansa,spora anlamadım stresden mi regleye çok az kaldığı için mi bilmiyorum sabitim kızlar hafta içi güzel dusuler olmuştu ama sonra tekrar şiştim
Iyi gezmeler canım ben ne zmn mezun oluyorum ne yapmam lazımKizlar bsm bugun misafirlerimi gezdiriyorum cok ugrayamam buraya ama gördum cok guzel kilolar vermisiniz❤
Hicbirsey yapmamiza gerek yok canim listede mezun olmak istedigini belirtmemiz yeterliIyi gezmeler canım ben ne zmn mezun oluyorum ne yapmam lazım
Kaptanimiz yok canim disardaydim yeni girdim eve.simdi hemen hazirliyorum sende kontrol edip paylasirmisinArkadaşlar yardıma ihtiyacınız var mı listenizi paylaşmamışsınız?
Ederim canım hazırla sen buralardayım benKaptanimiz yok canim disardaydim yeni girdim eve.simdi hemen hazirliyorum sende kontrol edip paylasirmisin
Canim bu hafta mezunsun senin bisey yapman gerekmiyor biz yanina not dusuyoruz hafta ici bir gunde karnen hazirlaniyorIyi gezmeler canım ben ne zmn mezun oluyorum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?