- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.661
Menün yok bugün canım?Silivriye yakinim canım bende bu bölge 2 gündür sallanıyor 4.7 oldu en son şimdi de bu hala artcilar devam ediyor bu depremden sonra bir de 4.4 oldu
6 olarak guncellediler şiddetini yer sallandı bildiğin ve uzun da sürdü
cnm tereyağında yumurta yerine haşlanmış yumurta daha iyi olmaz mı? bi de kahvaltıyı geç yapmadıysan akşama kadar hiç bişey yememişsin.Meyveyi ara öğün olarak tüketebilirsin.dünkü menüm
sabah
2 tereyağında yumurta
1 domates
4 biber
1 salatalık
1 kase yoğurt
süzme peynir
küçük kase çiğ fıstık
2 tane erik, 1 tane küçük muz
öğlen
sade türk kahvesi
akşam
yarım fincan zeytinyağı
1 kase yayla çorbası
1 tabak z.yağlı beyaz fasulye
1 kase ev yoğurdu
su 3 lt
Amin kuzum dun yazamadimAyy geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusun
Amin canim sana da geçmiş olsunEvet canım ya siz bile hissetmişsiniz ben istanbuldayım fena hissettim bacaklarım titredi resmen allah beterinden korusun
Aksam tekrar olmus onuda hissetiniz mi canim oda 4 küsür olmus galibaSilivriye yakinim canım bende bu bölge 2 gündür sallanıyor 4.7 oldu en son şimdi de bu hala artcilar devam ediyor bu depremden sonra bir de 4.4 oldu
6 olarak guncellediler şiddetini yer sallandı bildiğin ve uzun da sürdü
Bizim burada da tatil edildi telefonlar zaten hic cekmediay çok korktum.şimdi girdim içeri. Okullar tatil edilmiş diye duydum.
Yarın memleketten annemler geliyodu söyleycem gelmesinler.
Hissetmedim ben canım yatmistim ama hissedenler olmuş Allah hayır etsinAmin kuzum dun yazamadim
Amin canim sana da geçmiş olsun
Aksam tekrar olmus onuda hissetiniz mi canim oda 4 küsür olmus galiba
Bizim burada da tatil edildi telefonlar zaten hic cekmedikac saat sonra normale döndü
karatay yapıyorum canım ben bolca yağ yemem lazım az bile yiyorumcnm tereyağında yumurta yerine haşlanmış yumurta daha iyi olmaz mı? bi de kahvaltıyı geç yapmadıysan akşama kadar hiç bişey yememişsin.Meyveyi ara öğün olarak tüketebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?