- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.841
Oh şifa olsunn. Bakayım ben de benim kız içinİnşallah cnm. Manda yoğurdu yedirmeye başladım. Uykusunu düzene sokuyormuş bebeklerin hem de çok yararlıymış cnm. Bulabilirsen sen de yedir.
Eli kolu bağlı misafirlik devam 3 gündür. Sporu bırak normal yasamıyorum diyeblirzput gibi oturmaktan catliycam . Sama kolay gelsin cnm . Geçmiş olsun inş gever kızın öksürüğü havalar soğuyor
Sağolun kızlar evet canm aynen öyle oldu sınıfta hepsinin boğazı ağrıyormuşblonde ambition kuzum çok geçmiş olsun okulda mı kaptı acaba salgın falan mı var
Sağol canm yanım da duruyor başlamadan sormuştum ben kuzum hoca sorun olmaz kızın ile gelebilirsin demişti bende 1 çanta oyuncak ayarlıyorum orda kenarda döküp oynuyor beni bekliyor kuzumdüne sünger çekiyoruz
su 1 lt içtim öğleden sonrada 1 lt içersem süper olur, diyeti bıraktığımda suyu da bırakıyorum malesef
kuzum sen danstayken mira nerde duruyor
bende spora gitmek istiyortum ama kızımı koyacak yerim yok
zaten gün boyu kreşte 1 saat bile fazla kalmasına da dayanamıyorum
bu arada mira kuşa çook geçmiş olsun
Ay hayal ettim de ne sevimlidir onun sizinle dans edişiSağolun kızlar evet canm aynen öyle oldu sınıfta hepsinin boğazı ağrıyormuş
Sağol canm yanım da duruyor başlamadan sormuştum ben kuzum hoca sorun olmaz kızın ile gelebilirsin demişti bende 1 çanta oyuncak ayarlıyorum orda kenarda döküp oynuyor beni bekliyor kuzumbazen gelip bizle dansa katılıyor bazende 1 kişinin daha benim gibi çocuğu gelmiş oluyor onu la oynuyor öyle geçiyor şimdilik canm dansı o şekil yapıyorum ama Plates e mira okulda iken gündüz gidiyorum canm
En azından artk ek gıdaya geçip bir çok şey yemeye başladı süreçte bırakmış canm onun için devam sütleri ile devam edebilirsin canm ❤ tabi gönül isterdiki 2yıl emsin ama emiyorsa yapacak birşey yok tabi bu arada dişleri damakları filan kaşınıyor dur ondan da ısırır diş çıkarma sürecinde ikenağzında yara bohazinda agri vs. Birsey varsa o surecte de acıyor diye emmek istemeye bilir vs. Hepsinden emin olup gene bir derersin ama illa istemiyorsan zaten yapacak birsey kalmaz inslh kilo vermeni çok yavaşlamaz canm ben emzirmeyi kestikten sonra kilo vermem direk durmuştu sonra da bòyle yavaş gitmeye döndü ama emzirirken takır takır gidiyordu canm inslh sende aynı şey olmaz hayırlısıAlacağını aldı artık diyorum. Ne yapalım istediği gibi olsunn. Ben de çok özledim vallabu haftaiçi ve haftasonu yatılı misafirim var. Atlatayım hemen tartılıp başlıyorum diyete. Sizinle beraber tabi ki sizsiz hiç keyifli değill
Evet canımKızlar yemek ve spor bildirimlerini artık buraya mi yapıyoruz
Canm istiyorsa biraktirma ne güzel emsinAlacağını almış cnm. Hiç canını sıkma. Benimki 17 aylık emiyor. Bıraktırmak istiyorm kendi bırakmayınca vicdan yapıyorm. Kendiliğinden bıraksa mutlu olurdum.
Anne sütünün katkılarını biliyorm cnm aslında bende hep 2 yaş diye düşünüyorm ama benimkinin emmesi çok sıklaştı. Geceleri hiç uyumuyr, hep göğsümde kalmak istiyor. Hergün işe uykusuz gidiyorm, sürekli başım ağrıyor. O yüzden bıraksa üzülmeyeceğim yani...Canm istiyorsa biraktirma ne güzel emsinbeyin gelisimine ,ruhsal gelisimine,bağışıklık sistemine çok katkısı olacak maşallah 1.5 yaş mış ne güzel 2yaşa kadar devam et canm dr. Ler 2yaşa kadar diyor bende öyle yaptm 2yaşa girmeye yakın bıraktık canm hemde metobolizma en az iki kat hızlı çalışıyor şuan kili vermene çok katkısı var bırakınca şuan ki verdiğinin 3de 1i kadar kilo bile anca zor gidiyor yani anne içinde çok avantaj canm kilo verme sürecinde bırakmazsan daha kolay verirsin hem kilo hem emzirme olayına birlikte bitirmiş olursun komple rahat edersin 2yasa girerken ❤
Olur mu sence yeni mezun olmusum dalga gecer gibiGel listeye katilolmaz mi
Ona degil fistik eski mezun ve izinliler icinde liste yaptik sende gelOlur mu sence yeni mezun olmusum dalga gecer gibi
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl daha iyi miKızlar benim kız öksürüyor seside biraz kısıldı ama hafif geciriyor gece filan ateşlenmedi şükür bizde şimdi hastaneye geldik sıra bekliyoruz burdan çıkınca da okula yetişicez okula bırakınca platese gecicem ama vakit kalirsa plates önceside 30dk yada 1 saat civarı bir yürüyüş yapabilirim .plates sonrası eve dön duş al giyin hızlıca yemek hazırlayıp kızı okuldan alıp yemek yiyip dans için tekrar dans için hazirlanicaz dans çıkışı zaten eve varp giyinmem vs. saat 00:00 ı buluyor ozman tekrar girerim kızlar kahvaltıyı diyet e uygun yaptm gün içinde aksamaz inslh
Ayy ne güzel biraz daha büyüsede bende o başbaşa kahveden içebilsemEvt Mavibahçeye gòre baya uygun canm 90tl gerçekten çok amasemtten dolayı öyle malesef kuzum seninki de anlar v
Bence zaten hoplama zıplama alanları filan var petrol ofisi filan yapmışlar orda ona göre minik arabalar filan var bide sizin yaşınızdakiler zaten anne ile baraber alınıyor ondan sen iynatirsin zaten canm mira büyük olduğu için bizim grubu telefon numaramızı bırakıp tek çocuğu veriyoruz 1saat başbaşa kafve filan içip sohbet ettik eşim ile sonra saati dolunca gidip aldık biz ama siz zaten beraber giriceksiniz sen oynatırsın onu❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?