Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates
1 KK peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon üzüm
Ara
1 avuç fındık
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Akşam
Tavuk sote
Çoban Salata
1 kase cacık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
5 mürdüm eriği

Eli kolu bağlı misafirlik devam 3 gündür. Sporu bırak normal yasamıyorum diyeblirz put gibi oturmaktan catliycam . Sama kolay gelsin cnm . Geçmiş olsun inş gever kızın öksürüğü havalar soğuyor
blonde ambition kuzum çok geçmiş olsun okulda mı kaptı acaba salgın falan mı var
Sağolun kızlar evet canm aynen öyle oldu sınıfta hepsinin boğazı ağrıyormuş
Sağol canm yanım da duruyor başlamadan sormuştum ben kuzum hoca sorun olmaz kızın ile gelebilirsin demişti bende 1 çanta oyuncak ayarlıyorum orda kenarda döküp oynuyor beni bekliyor kuzum bazen gelip bizle dansa katılıyor bazende 1 kişinin daha benim gibi çocuğu gelmiş oluyor onu la oynuyor öyle geçiyor şimdilik canm dansı o şekil yapıyorum ama Plates e mira okulda iken gündüz gidiyorum canm

Ay hayal ettim de ne sevimlidir onun sizinle dans edişi

En azından artk ek gıdaya geçip bir çok şey yemeye başladı süreçte bırakmış canm onun için devam sütleri ile devam edebilirsin canm ❤ tabi gönül isterdiki 2yıl emsin ama emiyorsa yapacak birşey yok tabi bu arada dişleri damakları filan kaşınıyor dur ondan da ısırır diş çıkarma sürecinde ikenağzında yara bohazinda agri vs. Birsey varsa o surecte de acıyor diye emmek istemeye bilir vs. Hepsinden emin olup gene bir derersin ama illa istemiyorsan zaten yapacak birsey kalmaz inslh kilo vermeni çok yavaşlamaz canm ben emzirmeyi kestikten sonra kilo vermem direk durmuştu sonra da bòyle yavaş gitmeye döndü ama emzirirken takır takır gidiyordu canm inslh sende aynı şey olmaz hayırlısı

Alacağını almış cnm. Hiç canını sıkma. Benimki 17 aylık emiyor. Bıraktırmak istiyorm kendi bırakmayınca vicdan yapıyorm. Kendiliğinden bıraksa mutlu olurdum.
Canm istiyorsa biraktirma ne güzel emsin beyin gelisimine ,ruhsal gelisimine,bağışıklık sistemine çok katkısı olacak maşallah 1.5 yaş mış ne güzel 2yaşa kadar devam et canm dr. Ler 2yaşa kadar diyor bende öyle yaptm 2yaşa girmeye yakın bıraktık canm hemde metobolizma en az iki kat hızlı çalışıyor şuan kili vermene çok katkısı var bırakınca şuan ki verdiğinin 3de 1i kadar kilo bile anca zor gidiyor yani anne içinde çok avantaj canm kilo verme sürecinde bırakmazsan daha kolay verirsin hem kilo hem emzirme olayına birlikte bitirmiş olursun komple rahat edersin 2yasa girerken

Anne sütünün katkılarını biliyorm cnm aslında bende hep 2 yaş diye düşünüyorm ama benimkinin emmesi çok sıklaştı. Geceleri hiç uyumuyr, hep göğsümde kalmak istiyor. Hergün işe uykusuz gidiyorm, sürekli başım ağrıyor. O yüzden bıraksa üzülmeyeceğim yani...

Günaydın Kızlar,
Dün tartıda yaşadığım sinir krizi sonrası neredeyse pek bi şey yemedim. ve nihayet regl oldum . Regl olduğum için hiç bu kadar sevinmemiştim.

Dünkü menüm:

Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 Tb ekmeği

Öğlen:
1 Bardak ayran

Ara:
2 Ceviz, 4-5 Kuru kayısı

Akşam:
Zeytin yağlı fasulye

Dün ki menü ve sporlarım

1saat sahil yürüyüşü
1saat plates dersi
2saat bachata dansı

Kahvaltı : 1haslnms yumurta,1dilim t.bğekmğ,peynir, domates, 1tk tahin pekmez

--4fındık,1kupa sütlü kahve

--yarım avuç yeşil üzüm

-- 1kupa sütlü kahve,3ceviz

Kızlar dün ki yoğunluktan böyle geçti kahvaltı sonrası tüm öğünlerim ara öğün gibi atıştırma gibi oldu yemek yiyecek bile vakit yoktu

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl daha iyi mi
Ayy ne güzel biraz daha büyüsede bende o başbaşa kahveden içebilsem havalar bozulmadan istiyorum gitmeyide bende oynarım artık napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…