Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim bacak kaslarım aşırı şişmiş ve kasılmış kızlar ya eğilip kalkarken bile bacaklarım acıyor ve kasılıyor bacakları fazla zorlamışım baya kötüyüm

Canım sakın kızından hastalık geçmiş olmasın. Vücudunda kırgınlık yapmıştır belki
Yok canm vücudum da hiç bir kırgınlık yok ve vücuda ağrıda yok zaten direk bacağım da ön bacak kasım var zaten kaslarım belirgin sıkınca hareket ediyor ordaki kas kütlesi görünür vaziyette oluştu zaten o kas kütlesine dokunun ca bile aciyordu okadar zorlamışım gerçi bu iyi bisey kasın tekrar bir büyüme geçirmesi anlamına geliyor ama şuan düne göre daha iyi oldu dokununca acımıyor şimdi ama oturup kalkarken kas hala biraz sıkıştırıyor canm ondan bugün plates yapmadım ama akşama iyi ce azalır inslh düne göre daha iyi ve sabaha gorede şuan daha iyi canm akşama dans da gene baya yorulcak sırf bacaklar ile yapıyoruz çünki ama olsun dans dan geri kalamam kaçırdığım bir hareket olsun istemiyorum her seferinde yeni hareketlere geçiyoruz ondan gidicem akşam yine keşke şu plates ve dans aynı günlere denk gelmese idi

OMG düşünemiyorum her geçen gün daha sıkı ve daha kaslı bir beden mükemmel canım. Bende aynı günlerde olduğunda zorlanırdım fakat senin vücudun spora harekete alışkın dediğin gibi kas kütlesi kendine yer arıyor.

Canm öyle ama benim saatler aşırı toplam 4 saat oluyor hatta geçen 5saati bulduğu oldu yoksa spora alışkınım ama 1günde 4saat çok aşırı 2saat olsa zaten sorun olmaz 3saat bile beni yormuyor zaten ama haftalık yapılması gereken saati 1günde yaptım oluyor 5saatlik spor 1hafta toplamı için yeterli ven onu tek günde yaptm yani sonuçta bu oldu canm zaten yoruldugumu hissetmiyorum hala devam bile edebilecek durumda dönüyorum eve ama etteki gün kaslar kasılıyor canm ben histetmiyorum ama kaslar zorlandığını sonradan böyle gösteriyor bakalm bugece de dans ı sorunsuz yapayımda artk yarına ağrırsa ağrısın bakiim yatar dinlenirim geçer ama kas artmasından tartıda da değişiklik olmuyor iyiki yarış listesin de diilim

Biliyorum geçen gününü okudum. Bende o kadar spor yapabilsem dedim. Bütün fazlalıklar giderdi hemen. Zedelemediğin sürece vücudundaki kas dokusunu bence çok güzel bir şey yapıyorsun kendin için.

Biliyorum geçen gününü okudum. Bende o kadar spor yapabilsem dedim. Bütün fazlalıklar giderdi hemen. Zedelemediğin sürece vücudundaki kas dokusunu bence çok güzel bir şey yapıyorsun kendin için.
Evt canm sağlık ve gençlik tamamen kas fazlalığına ile orantılı o yüzden çok önemli bide dans ve spor psikolojimede iyi geliyor ama şu aralar kas artmadan biraz daha yağdan düşme yaşasa idim en azından 3-4 kilo yağdan atsam çok çok güzel olacak kaslı ve kalın olmak istemiyorum canm çok güzel şekillendim kaslandım ama kalın kaldım ince diilim ona canımı sıkıyorum daha ince olmam lazım

Slm ben buradayım

Unutmadan menümü yazayım.

Sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim denge ekmek
Yarım KK peynir
5 adet zeytin

Ara
1 ceviz
5 fındık
Sade türk kahvesi

Öğle
1 kase çorba
4 köfte

Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
Yarım bonfile 4 kaşık bezelye yeşil salata

Kahvaltı = 1haslnms yumurta, 2dilim kızarmış ekmek ,peynir,yarm tk reçel,çay

Ara= 2ceviz,1kupa sütlü çzblr kahve

Òğlen= 3kòfte,2kasık alata,1dilim ekmek

Ara= yarm avuç yeşil üzüm

Akşam= yarm bardak ayran, 3kaşk bezelye

-Form çay,yeşil çay,maden suyu ve 1.5 lt su içtim
Kaslarm tutuldu diye plates e girmedim ama birazdan dans a gidicem 2-3 saat bachata ve salsa yapıcam kızlar 23:30 gibi eve anca giricem gece yarısından sonra da buraya tekrar girerim

Canım senin yaptığın sporu ben yapsam yerlerde sürünürüm yinede iyisin bence sen bilirsin de biraz azaltsan mi acaba fazla spor da iyi değil sonuçta uzmanlar öyle diyor herseyin fazlasi zarar sonuçta her gün mü böyle sporun canım günlük 4 saat yoksa arada mi böyle onu takip edemedim hasta falanda olursun fazla spor yapmaktan ben öyleyim mesela fazla spor yaptıysam kesin hasta oluyorum mesela 2 gün plates 2 gün dans gibi senin için daha iyi olmazmi çokta zorlamamış olursun

En uzun benim erkek kız 8 kidi arasinda asansöre bindik psikolojimi bozuyorsun diyolar sıfır taban giydim daha napiyim dedim . Benim diyet spor iptal mecburi iptal kızlar hiç bakamıyorum izmire donunce yazilara bakıcam

Kahvaltı klasik, poğaca ( not:dün aldığım diyet poğaçayı yedim fakat görüntüsü bu kadar güzel olan bir şeyin tadı nasıl o kadar kötü olabiliyor şok oldum)
Öğle ıspanak yemeği
Akşam yer fıstığı bir avuçtan az, muz, nescafe
Arada ayran
Bir buçuk saat tempolu yürüyüş

Ay kaç gündür yazmadm ben menüleri
Ptesi klasik menülerimdi
Düünn ne yedim ben ya
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 kurabiye sade kahve
Akşam 1 tabak tavuk ciğeri 3 büyük bardak ayran
Bugün diyeti bıraktm aslında düzgün şeuler yedim ama çok yedim doyarak yemeyi özlemişim
Sabah menemen yedim 3 yumurtadan 1dilim ekmek
Öğlen 1 kurabiye şekersiz nescafe
Akşam patatesli yumurta 1 dilim ekmek
5 dilim kavun

Aynen 2 gün plates 2 gün dans istemiştim canm ama hoca eşliğinde saatli oluyor ikiside ve ikiside aynı güne çakıştı onun pazartesi ve çarşamba günleri aynı gün biri öğlen biri akşam olunca da böyle oldu ama azaltmak için vu hafta kondisyon bisikletimi bıraktım canm yürüyüş+plates+dans olarak devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…