Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Babam sağolsun öyle kızar falan ama sonra istediğimi gene yapar. Elinden geldikçe yardımcı olmaya çalışır. Eminim senin çocuklarında anne ve babanın değerini çok iyi bilecekler ve çok güzel zamanları olacak.
Sabah işe gidiyorumya. İşten geldikten sonra acısını fazlasıyla çıkarıyor. Kapıda karşılıyor beni meme meme diyerek
Maşallah ona. Allah nazarlardan saklasın onu.

Bugün
Kahvaltı klasik
Öğle ıspanak çorbası, bir but
Ara 3 kuru kayısı, 4 kuru incir, 3 ceviz, çay, limon sıkılmış yeşil elma
Akşam brokoli , yoğurt içine bir dilim ekmek
Yatmadan önce zayıflama çayı
Bugün fazla yedim biraz farkındayım kurular doyurmadı pek

Çok zor oluyor haklisin ama eşim de kalmak istemiyordu burda o da zorla kaldı adam bırakmıyor öyle olunca ben dahada çıldırdım kendi istemediği yerde ben de zorla kalıyorum.
bütün gün evde oturduk bosa gun geçirdik ustelik dukkan batacak işleri acil. Dönmesi lazım zaman kalmadı gezmeye resmen . Planda olmayan insanlarda bile kaliyoruz onun yüzünden hiçbirşey diyemiyor . O kadar emek sarf ettim kilo vermek için ve şuan mecburi olarak zararlı besleniyorum zorla gece 1 de katmer yedirip sabah patates kizartmasi yedirip hamur isi dayiyolar sporda yok mahvoldum.

Bu büsküvi çok kurtarıcı gerçekten iştahsız zayıf bebekler içinn
kuzum kendin yapsan evde, yapamadığın zamanlarda da eczanede keçi sütlü satılıyor ondan al ama markettekilerden lütfen kullanma fos kilo olur çünkü
benim kızımda hep zayıf bebek oldu hep alt sınırdaydı kilosu ama yinede yedirmedim

canım hepimiz yaşıyoruz, bende öle gözümde dönüyor yiyecekler ama sonra diyorum kışın bu kilo işini halletmelisin tgb, yedikten sonra pişman mı olmak istiyorsun yoksa yemediğin için mi diye soruyorum genelde yemediğim için pişman olmak istiyorum

canım neresi fazla
bence güzel bi menü sadece incir biraz fazla geldi

Gunaydin kizlar , bu Sabah 57,7 geldim. Aksama tatile cikioruz , otel tatili o yuzden artiyla gelirim gibi geliyor. Birde cok yoruldum bu ara, cok kasmak istemiyorum. Izne ayirabilirseniz sevinirim Takim etkilenmesin
canım kilon çok güzel daha yakın zamanda 60 lardan düşemiyorum diyordun o nedenle izine ayrılsan bile çok abartmadan ye tekrar 60 lara geçme lütfen
bi bakıyım 2 ay olduysa listeye gireli izine ayırırırz canım, tatile gittiğin için değilde yoruldum dediğin için listede kalman için zorlamıyorum, biraz ara iyi gelir belki
iyi tatiller bu arada

her zaman çok beğenmişimdir babanla ilişkini
benim eşimde kızımla çok ilgili sabahları krese o hazırlayıp gönderir ve kzıımda çok aşırı düşkündür babasına, saç bağlamayı öğrendi üstüne saç nasıl örülür onlara bakıyor (eşimden hiç beklenmeyecek hareketler ) , inşallah büyüyüncede bu muhabbetleri sizin gibi devam eder.

2 kilo almayi goze aldim pazar gunu hemen bi detoks fln yapip odemi atarim, sonra da 1 ya da 2 hafta sonra bu kiloyla donerim gibi geliyor. Belki de almam bakalim ama genelde arti 2 ile dondugum icin Son izne benzetmicem kararliyim. Yeniden spora yogunlascam, yurtdisi isi ve tatil derken gidemiyorum kac gundur.
Cok saol canim daha enerjik donecegim

Yok cnm sarkmam olmadı. Aslında motivasyonum da düşük deil. Ama çok acıkıyorm. Çok rahat diyt yapıyordum şuan zorlanıyorm nedense.
Ben o dediğini çok iyi biliyorum canım kendini az yemeye programlayınca bi süre sonra göz açlığı oluyo karnın aslında çok aç değil ama tıka basa doyma hissine hasret kalıyo vücut onu arıyo yani şahsen bende öyle oluyo böyle olduğu zamanlarda en güzeli bi iki günlüğüne diyeti bırak çok zalimce şeyler yeme tabi ama kendine tatil ver döndüğünde daha motive başlarsın ben eskiden böyle yapmıyodum bi gözüm döndü mercimek yemeği vardı düşün mercimek yani tencere başında bi giriştim kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim insan doymayı özlüyo

***14.Takım 642.Etap***

Verano_porteno (58.5/57.7//%)
Cordelia_1605 (88.9///%)
fantastikaaa(90.0///%)
Elifcig93 (65.5///%)
Kedisever91(65.1///%) 2.defa bildirimde bulunmadı.
poncikbirgelincik (69.4///%)

14. Takım ortalaması :

GRUL 60'LAR
magickk (60.8///%)
yellow girl (62.8///%)
brkas (61.7///%)
htc71(66.0///%)
ucukgenclik (67.7///%)
tgb1907 (68.5///%)

***14.Takım 642.Etap***

Verano_porteno (58.5/57.7/0.8/%)
Cordelia_1605 (88.9/87.9/1/%)
fantastikaaa(90.0///%)
Elifcig93 (65.5///%)
Kedisever91(65.1///%) 2.defa bildirimde bulunmadı.
poncikbirgelincik (69.4///%)

14. Takım ortalaması

Günaydın Kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah kahvaltısı
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim TB ekmeği, 1 dilim peynir, 6 zeytin, Yeşil çay

Öğle
Ton balıklı salata

Ara
3-4 ceviz, 4-5 Kuru kayısı, bir avuç kuru üzüm

Akşam
Patlıcan yemeği, 1 Kase yoğurt

Ara
1 Elma

Gün boyu 4 kahve, 2 bardak yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…