- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.634
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.941
Babam sağolsun öyle kızar falan ama sonra istediğimi gene yapar. Elinden geldikçe yardımcı olmaya çalışır. Eminim senin çocuklarında anne ve babanın değerini çok iyi bilecekler ve çok güzel zamanları olacak.Maşaallah baban seninle çok güzel ilgileniyor ama cnm. Burdan okudukça baba kız iletişiminiz çok hoşuma gidiyor. Darısı benim oğluşlarımşa babalarının başına inşallah. Umarım onlarda büyüdüklerinde babalarıyla arkadaş gibi olurlar.
Maşallah ona. Allah nazarlardan saklasın onu.Sabah işe gidiyorumya. İşten geldikten sonra acısını fazlasıyla çıkarıyor. Kapıda karşılıyor beni meme meme diyerek
Çok zor oluyor haklisin ama eşim de kalmak istemiyordu burda o da zorla kaldı adam bırakmıyor öyle olunca ben dahada çıldırdım kendi istemediği yerde ben de zorla kalıyorum.Sen ilk gittiğin günde şikayet ediyordun ama kuzum. Acıktım yiyemedim, koltuk dardı uyuyamadım, tokat’ı sevmedim, put gibi oturdum hareket edemedim, bize boş evi verdiler ama rahat edemedim. Hiçbirşeyden memnun olmamışsın eşinin tepkisi ne oldu diye onun için mrk ettim ben. Eşim benim memleketime gelipte tek birşeyden dahi memnun kalmasa ben çok bozulurdum. Biraz pozitif olmaya çalışsana hayat bu şekilde çok çekilmez olmuyor mu? Alt tarafı 1 hafta sonrasında zaten hep evinde olup istediğin hayata devam edeceksin.
kuzum kendin yapsan evde, yapamadığın zamanlarda da eczanede keçi sütlü satılıyor ondan al ama markettekilerden lütfen kullanma fos kilo olur çünküBu büsküvi çok kurtarıcı gerçekten iştahsız zayıf bebekler içinn
canım hepimiz yaşıyoruz, bende öle gözümde dönüyor yiyecekler ama sonra diyorum kışın bu kilo işini halletmelisin tgb, yedikten sonra pişman mı olmak istiyorsun yoksa yemediğin için mi diye soruyorum genelde yemediğim için pişman olmak istiyorumBugünlerde çok acıkıyorum arkadaşlar. Hastanede arkadaşlarla da konuşuyorm herkes aynı şeylerden şikayetçi. Havadan mıdır nedir bilmiyorum hiç acıkmadığım kadar acıkıyorum. Eskiden rahatlıkla doyduğum şeylerle doyamıyorum. Diyete başlayalı nerdeyse 10 kilo vermiş oldum. Servisteki herkes farkediyor motive de oluyorm ama neden böyle oldu anlamıyorum
canım neresi fazlaBugün
Kahvaltı klasik
Öğle ıspanak çorbası, bir but
Ara 3 kuru kayısı, 4 kuru incir, 3 ceviz, çay, limon sıkılmış yeşil elma
Akşam brokoli, yoğurt içine bir dilim ekmek
Yatmadan önce zayıflama çayı
Bugün fazla yedim biraz farkındayım kurular doyurmadı pek
canım kilon çok güzel daha yakın zamanda 60 lardan düşemiyorum diyordun o nedenle izine ayrılsan bile çok abartmadan ye tekrar 60 lara geçme lütfenGunaydin kizlar , bu Sabah 57,7 geldim. Aksama tatile cikioruz , otel tatili o yuzden artiyla gelirim gibi geliyor. Birde cok yoruldum bu ara, cok kasmak istemiyorum. Izne ayirabilirseniz sevinirim Takim etkilenmesin
her zaman çok beğenmişimdir babanla ilişkiniBabam sağolsun öyle kızar falan ama sonra istediğimi gene yapar. Elinden geldikçe yardımcı olmaya çalışır. Eminim senin çocuklarında anne ve babanın değerini çok iyi bilecekler ve çok güzel zamanları olacak.
Maşallah ona. Allah nazarlardan saklasın onu.
2 kilo almayi goze aldimcanım kilon çok güzel daha yakın zamanda 60 lardan düşemiyorum diyordun o nedenle izine ayrılsan bile çok abartmadan ye tekrar 60 lara geçme lütfen
bi bakıyım 2 ay olduysa listeye gireli izine ayırırırz canım, tatile gittiğin için değilde yoruldum dediğin için listede kalman için zorlamıyorum, biraz ara iyi gelir belki
iyi tatiller bu arada
Ben o dediğini çok iyi biliyorum canım kendini az yemeye programlayınca bi süre sonra göz açlığı oluyo karnın aslında çok aç değil ama tıka basa doyma hissine hasret kalıyo vücut onu arıyo yani şahsen bende öyle oluyo böyle olduğu zamanlarda en güzeli bi iki günlüğüne diyeti bırak çok zalimce şeyler yeme tabi ama kendine tatil ver döndüğünde daha motive başlarsın ben eskiden böyle yapmıyodum bi gözüm döndü mercimek yemeği vardı düşün mercimek yani tencere başında bi giriştim kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim insan doymayı özlüyoYok cnm sarkmam olmadı. Aslında motivasyonum da düşük deil. Ama çok acıkıyorm. Çok rahat diyt yapıyordum şuan zorlanıyorm nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?