- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.921
Sorma iki saat uğrayıp çıkıcaz dedik akşam da burda kalıyoruz bugün geze geze gidecektik. Valla çıldırmak üzereyim . Sinir krizi geçirip ağladım demin milletin evinde . Resmen rezil oldum .Yarın cuma bugunu guzel geçiriyorsunuz demi kizlar
Anliyorum canım bizde her sene 10 15 gun kv. gideriz uzaktaBurda 2 saat kalıp cikacaktik birskmiyrlar diye kalacakmisiz burdada bu gece ellerim titriyor sinirden uyuştum kadında anladı ağlıyorum icerde sinirden . Insanların evinde rahat edemiyorum sınır krizi geçiriyorum şuan uyustum zor yazıyorum her yerim titriyor
Bu büsküvi çok kurtarıcı gerçekten iştahsız zayıf bebekler içinnBi iki güne sendr gerçek kilonu göreceksin canım çok aktifsin 61lere geldiğinde de fazla kalmazsın
Bende bebek bisküvisi dicektm canım diş döneminde baya zayıflamıştı benimkş meme reddide olmuştu bi ara zorla morla devam etmiştim emzirmeye ama o bisküvi sayesinde tekrar toplanmıştı hatta yaşından önce yoğurtla yapardım süt yasak diye çokta çirkin olurdu
Anliyorum canım bizde her sene 10 15 gun kv. gideriz uzakta
bende pek rahat edemem gelen giden de cok olur oradayken bende bazen cok bunaliyorum ama idare ediyoruz
bu kadari da fazla degilmi çok strese sokuyorsun kendini
Eşin diretseydi bu kadar sıkıldıysan bence sizi misafir etmek isteyen kisilere de ayip olmuş sen 5 10 kişiye gitmiş olabilirsin ama o tek gun seni agirlamak istemiş keşke anlamasaydı
Yarin zaten gidecekmissiniz az daha sık dişini
Biraz abartmıyor musun mavicim. Eşin nasıl bir tepki verdi insanlar bi gece de bizde kalın dediler diye sinir krizi geçirmene? Bir daha kimbilir ne zmn gidersiniz. Zaten kış geldi artık sürekli evinde olursun ve istediğin gibi beslenir sporunu yaparsın. Eşinin yerine ve misafir olduğun kişilerin yerine kendimi koyunca hiç hoş şeyler geçiremiyorm içimdenSorma iki saat uğrayıp çıkıcaz dedik akşam da burda kalıyoruz bugün geze geze gidecektik. Valla çıldırmak üzereyim . Sinir krizi geçirip ağladım demin milletin evinde . Resmen rezil oldum .
Milletin evinde hergün hergün kalmaktan bi de hergun baskasi bi de aşırı yoğun adetim vallahi delirdim . Iki saat diye girdik adamlar bırakmıyor ya . Acik acik sıkıldım biz gidicez ben daha durmam 1 haftadır burdayiz dedim yinede birakmiyolarya. SiSiyiricam cok kötü günler yaşıyorum keşke gelmeseydim.
Aslında cnm hiç yararlı birşey deil. Besleyici hiçbir değeri yok. Bebeklere boş kilo aldırıyor. Daha sağlıklı beslemek adına kendin pekmezle bisküvi yapabilirsin.Bu büsküvi çok kurtarıcı gerçekten iştahsız zayıf bebekler içinn
Vücudunda sarkmalar mı oldu görüntün mü bozuldu kilo verdiğin için seni mutsuz eden bir olayla mı karşılaştın. Bu kadar güzel kilo vermişken motiveni ne olur düşürmeBugünlerde çok acıkıyorum arkadaşlar. Hastanede arkadaşlarla da konuşuyorm herkes aynı şeylerden şikayetçi. Havadan mıdır nedir bilmiyorum hiç acıkmadığım kadar acıkıyorum. Eskiden rahatlıkla doyduğum şeylerle doyamıyorum. Diyete başlayalı nerdeyse 10 kilo vermiş oldum. Servisteki herkes farkediyor motive de oluyorm ama neden böyle oldu anlamıyorum
Yok cnm sarkmam olmadı. Aslında motivasyonum da düşük deil. Ama çok acıkıyorm. Çok rahat diyt yapıyordum şuan zorlanıyorm nedense.Vücudunda sarkmalar mı oldu görüntün mü bozuldu kilo verdiğin için seni mutsuz eden bir olayla mı karşılaştın. Bu kadar güzel kilo vermişken motiveni ne olur düşürme
O kadar güzel geçiriyorumki. Babam 2 kilo kuru incir, 1 kilo kayısı, 2 kilo yeşil elma almış. Bağırsağın çalışsın kilo ver diye aldım dedi. Zaten meyve şeker kuruyunca şeker oranı düşmüyorki anlatamıyorum ona. Bir de incirin içine ceviz koyuyor çok halsizsin enerji versin diyor sanırım babam benle kafa bulmaya başladı kızlar kilo veremiyorum diyeYarın cuma bugunu guzel geçiriyorsunuz demi kizlar
Hava değişimi mantıklı o zaman canım. Vücut direnci düşmesin diye ihtiyaç duyuyordur.Yok cnm sarkmam olmadı. Aslında motivasyonum da düşük deil. Ama çok acıkıyorm. Çok rahat diyt yapıyordum şuan zorlanıyorm nedense.
Aynen kuzum. Bi de benim 17 aylık minnağım hala emiyor. Bu aralar emme olayını iyice abarttı o da enerjimi düşürdü.Hava değişimi mantıklı o zaman canım. Vücut direnci düşmesin diye ihtiyaç duyuyordur.
Ayyy kıyamam ona annesini sonuna kadar sömürüyor deseneAynen kuzum. Bi de benim 17 aylık minnağım hala emiyor. Bu aralar emme olayını iyice abarttı o da enerjimi düşürdü.
Maşaallah baban seninle çok güzel ilgileniyor ama cnm. Burdan okudukça baba kız iletişiminiz çok hoşuma gidiyor. Darısı benim oğluşlarımşa babalarının başına inşallah. Umarım onlarda büyüdüklerinde babalarıyla arkadaş gibi olurlar.O kadar güzel geçiriyorumki. Babam 2 kilo kuru incir, 1 kilo kayısı, 2 kilo yeşil elma almış. Bağırsağın çalışsın kilo ver diye aldım dedi. Zaten meyve şeker kuruyunca şeker oranı düşmüyorki anlatamıyorum ona. Bir de incirin içine ceviz koyuyor çok halsizsin enerji versin diyor sanırım babam benle kafa bulmaya başladı kızlar kilo veremiyorum diye
Sabah işe gidiyorumya. İşten geldikten sonra acısını fazlasıyla çıkarıyor. Kapıda karşılıyor beni meme meme diyerekAyyy kıyamam ona annesini sonuna kadar sömürüyor desene
6 gundur ayrı ayrı insanların evinde kalıyoruz . Bu 7.gün ilk gün degilki ondan . Buraya 2 saat uğrayıp yola çıkıcaz diye gelmiştik burdan da çıkamadık o yüzdenBiraz abartmıyor musun mavicim. Eşin nasıl bir tepki verdi insanlar bi gece de bizde kalın dediler diye sinir krizi geçirmene? Bir daha kimbilir ne zmn gidersiniz. Zaten kış geldi artık sürekli evinde olursun ve istediğin gibi beslenir sporunu yaparsın. Eşinin yerine ve misafir olduğun kişilerin yerine kendimi koyunca hiç hoş şeyler geçiremiyorm içimden
Sen ilk gittiğin günde şikayet ediyordun ama kuzum. Acıktım yiyemedim, koltuk dardı uyuyamadım, tokat’ı sevmedim, put gibi oturdum hareket edemedim, bize boş evi verdiler ama rahat edemedim. Hiçbirşeyden memnun olmamışsın eşinin tepkisi ne oldu diye onun için mrk ettim ben. Eşim benim memleketime gelipte tek birşeyden dahi memnun kalmasa ben çok bozulurdum. Biraz pozitif olmaya çalışsana hayat bu şekilde çok çekilmez olmuyor mu? Alt tarafı 1 hafta sonrasında zaten hep evinde olup istediğin hayata devam edeceksin.6 gundur ayrı ayrı insanların evinde kalıyoruz . Bu 7.gün ilk gün degilki ondan . Buraya 2 saat uğrayıp yola çıkıcaz diye gelmiştik burdan da çıkamadık o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?