Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimkide 2.5 yasinda bir gribe yakalanmıştı canim ama ondan sonra basladi zaten o kışımız cok kotu geçti surekli nefesi de daraliyordu her gribinde dedigin gibi 2. Gunu tikaniyordu dr. nebulizator aldirmisti evde veriyordum o havalari falan şimdi 4 yasina geldi kullanma sıklığımiz bayagi azaldi büyüdükçe düzeliyorlar.
En son 1 ay once kullanmıştı ondan onceki ne zamandi onu da hatırlamıyorum

Solunum sıkıntısına giriyor cnm. Altında yatan birşey var mı diye araştırıldı mı? Sadece peditusla ilgili olmayabilir. Normal bir çocuk polikliniğine götürüp durumunu anlat onlar seni yandallara yönlendirsinler bence cnm. Herşeyi yapılırsa içinde rahat olur.

Sadece göbeğimde biraz var. Başka hiçbiryerimde yok.
Benim de doğum sonrası sadece göbeğim de bir kaç tane vardı başka hiç bir yerinde yoktu canm göbeğindeki de tam göbek deliğinin sağ ve sol kısmında bir kaç tane idi ama doğumdan bu yana toplam 20 kilo verdim ve arada bunun bir kaç kilosunu alıp alıp geri verdiğim de oldu ve tekrar hamilelik öncesi kilo ulaşınca şimdi de sadece bacak içlerimde olmuş ama çok çok incecik ve tenimle de aynı renk olduğu için karşıdan belli diil yakından bakıp ben kendim şimdi görüyorum ondan aslında etek giyerken filan hiç rahatsız etmiyor yani ama gene de kışın yok etmeye uğraşıcam onuda canm şimdi etek elbise giyebiliyorum oyuzden uygulama yapamam ama deniz mevsimi bittiği için artk göbek bolgesine uygulama yapabiliyorum ve böyle giderse göbek gelirimdekiler yok olacak gibi duruyor lar zaten tenimle aynı renk onlarda ama görüntüsünde şimdiden %50 fark oldu ve bir iki seans sonra %80 %90a ulaşır gidişattan belli Tca beni kurtardı diyebilirim yani baya rahatladım

Ben ilk basladiginda buradaki 3 ayri hastaneye de goturdum hasta oldugu zamanlar da en son baska bir zaman yine hastayken yakin olan hastaneye baska bir dr. gittim muayene etti hatta bana da takılmıştı goturdugum doktorlari sordu soyledim hepsini.
Bana nasil geldin masallah butun adi bilinenlere gitmissin dediydi
Ne yapalim bizde care ariyoruz duzelur mi gecer mi diye cunku her hasta olduğunda nefesi kotulesiyordu

Ah bu çocuklar... Hayattaki en büyük imtihanlarımız. Onları iyi etmek, güzel bir gelecek verebilmek için çabalayıp duruyoruz. Onlarda azcık yardımcı olsa bize. Hasta falan olmasalar, herşeyi yeseler uğraştırmasalar mesela

Olmaz o zaman ugrastiracaklar illa

Kuzum şöyle anlatayım bende kendimi. Bekarken hiç kilo problemim yoktu benim. 57-58 arasıydım. Evlenince 75e çıktım ve 75 ile hamile kaldım. 104 ile doğurdum ( 35 haftalık doğdu zamanında doğsa daha da alacakmışım demekki). Doğumdan sonra 77 ye kdr düştüm. Sonrada ikinci hamilelik ve doğum derken 89 kiloyum şuan. Bu kdr kilo alıp vermeye henüz göbeğim dışında çatlağım olmadı. Ama 60 lı kilolara düşersem ki inşallah düşerim. Belki de göğüs ve bacak bölgemde olabilir. Şuan problemli çünkü ikisi de. Göğüslerimde çok büyüdü iç bacaklarımda bayağı yağlandı.

Bilmiyordum ilk defa duydum. Bilgilendirme için teşekkürler canım.

inşlh olmaz ama şu iç bacak çok sıkıntılı canm şuan zaten iç bacağım en büyük sıkıntı çünki vücutta başka yağlı hiç bir yerim kalmadı tek orası kaldı orası bayağı zor gidiyor ve 60düşüncede çatladı o bölgeyi de sıkılaşyltırırsam tam istediğim vücuda ulaşmış olucam canm bu arada benim göğüslerim de hiçbir zaman çatlama olmadı canm hala da tek bir çatlak yok ve inşallah senin de olmaz ve bekarken olduğumuz gibi yine 58kiloya tekrar döneriz

45 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika kol hareketleri
200 iç bacak
100 mekik
100 abs

Kahvaltı = 2dilim tambuğday dan kaşarlı tost,1haslnms yumurta,kapya biberi,yeşil çay,

Ara= sütlü kahve

Öğlen = ton balıklı salata

Ara= 2incir,1ceviz,sütlü kahve

Akşam= 1 büyük kase tarhana çorbası ,3kask yoğurt

Kızlar artk iyice kafaya koydum ve bu ay 60lara sonsuza dek veda etmeye karar verdim
Kendime hedef koydum 1 kasım a 59.8 ile gireceğim ve Aralığa kadar da ideal kiloma yani 58 yada 57küsür lere filan inip kilo defterini kapatacağım hadi bakalım hedefe kitlendim haftada yarım kilo civarı versem yetiyor gelsin 01 kasım da 59lar sizin kasım ayına hedefiniz nedir bakalım

85 ancak olurum gibi geliyor cnm...

Ben kasım ayına 65'le girsem yeter gibi geliyor.
Tabi gönül isterki 63 olmak

Kizlar iyi geceler kizim ateslendi dün gece nöbet bekledim basindq bugünde sersem sersem gezdim birde kiyafet dolabini indirdim sildim geri yerlestirdim bayagi yoruldum
Siz ne yapiyosunuz diyete devam dimi
Bu hafta hepi topu 4-5 kisi kaldik bi derece alalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…