- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.061
Benimkide 2.5 yasinda bir gribe yakalanmıştı canim ama ondan sonra basladi zaten o kışımız cok kotu geçti surekli nefesi de daraliyordu her gribinde dedigin gibi 2. Gunu tikaniyordu dr. nebulizator aldirmisti evde veriyordum o havalari falan şimdi 4 yasina geldi kullanma sıklığımiz bayagi azaldi büyüdükçe düzeliyorlar.2 yaşında canım daha öncedende oluyodu bebekken peditus kullanıyorduk onun yan etkilerinde çarpıntı hızlı nefes varmış diye ona yormuştum ilacı değiştirdik olmuyodu baya 2 gün oldu hasta olalı hemen oldu bu sefer
Solunum sıkıntısına giriyor cnm. Altında yatan birşey var mı diye araştırıldı mı? Sadece peditusla ilgili olmayabilir. Normal bir çocuk polikliniğine götürüp durumunu anlat onlar seni yandallara yönlendirsinler bence cnm. Herşeyi yapılırsa içinde rahat olur.Sağol canım
Sağol canım daha iyi çok şükür ama genede normal hızında değil nefesi
Sağol canım
Çok hafif ateşi vardı canım belli belirsiz benimde eşim hastaydı ondan geçti büyük ihtimal
Fazla kalabalık değildi biz gittiğimizde acil ama tüm gelen çocuklar oksijendeydi bizimkide çok yabani ne muayne oldurdu kendini ne de oksijen taktırdı hiç bişey çözülmeden ağlayıp geri geldik banyoda buhar banyosu filan yaptrdık o iyi geldi baya
Benim de doğum sonrası sadece göbeğim de bir kaç tane vardı başka hiç bir yerinde yoktu canm göbeğindeki de tam göbek deliğinin sağ ve sol kısmında bir kaç tane idi ama doğumdan bu yana toplam 20 kilo verdim ve arada bunun bir kaç kilosunu alıp alıp geri verdiğim de oldu ve tekrar hamilelik öncesi kilo ulaşınca şimdi de sadece bacak içlerimde olmuş ama çok çok incecik ve tenimle de aynı renk olduğu için karşıdan belli diil yakından bakıp ben kendim şimdi görüyorum ondan aslında etek giyerken filan hiç rahatsız etmiyor yani ama gene de kışın yok etmeye uğraşıcam onuda canm şimdi etek elbise giyebiliyorum oyuzden uygulama yapamam ama deniz mevsimi bittiği için artk göbek bolgesine uygulama yapabiliyorum ve böyle giderse göbek gelirimdekiler yok olacak gibi duruyor lar zaten tenimle aynı renk onlarda ama görüntüsünde şimdiden %50 fark oldu ve bir iki seans sonra %80 %90a ulaşır gidişattan belli Tca beni kurtardı diyebilirim yani baya rahatladımSadece göbeğimde biraz var. Başka hiçbiryerimde yok.
Ben ilk basladiginda buradaki 3 ayri hastaneye de goturdum hasta oldugu zamanlar da en son baska bir zaman yine hastayken yakin olan hastaneye baska bir dr. gittim muayene etti hatta bana da takılmıştıSolunum sıkıntısına giriyor cnm. Altında yatan birşey var mı diye araştırıldı mı? Sadece peditusla ilgili olmayabilir. Normal bir çocuk polikliniğine götürüp durumunu anlat onlar seni yandallara yönlendirsinler bence cnm. Herşeyi yapılırsa içinde rahat olur.
Ah bu çocuklar... Hayattaki en büyük imtihanlarımız. Onları iyi etmek, güzel bir gelecek verebilmek için çabalayıp duruyoruz. Onlarda azcık yardımcı olsa bize. Hasta falan olmasalar, herşeyi yeseler uğraştırmasalar meselaBen ilk basladiginda buradaki 3 ayri hastaneye goturdum en son baska bir zaman hastayken yakin olan hastaneye baska bir dr. gittim muayene etti hatta bana da takılmıştıgoturdugum doktorlari sordu soyledim hepsini.
Bana nasil geldin masallah butun adi bilinenlere gitmissin dediydi
Ne yapalim bizde care ariyoruz duzelur mi gecer mi diye cunku her hasta olduğunda nefesi kotulesiyordu
Olmaz o zamanAh bu çocuklar... Hayattaki en büyük imtihanlarımız. Onları iyi etmek, güzel bir gelecek verebilmek için çabalayıp duruyoruz. Onlarda azcık yardımcı olsa bize. Hasta falan olmasalar, herşeyi yeseler uğraştırmasalar mesela
Aynen öyle valla. Benim küçükte de uyku problemi var. Geceleri en az 5 kez uyandırıyor beni. İşe Samara gibi gidiyorum. Es kaza asansörde biri görse korkudan kalp krizi geçirecekOlmaz o zamanugrastiracaklar illa
Kuzum şöyle anlatayım bende kendimi. Bekarken hiç kilo problemim yoktu benim. 57-58 arasıydım. Evlenince 75e çıktım ve 75 ile hamile kaldım. 104 ile doğurdum ( 35 haftalık doğdu zamanında doğsa daha da alacakmışım demekki). Doğumdan sonra 77 ye kdr düştüm. Sonrada ikinci hamilelik ve doğum derken 89 kiloyum şuan. Bu kdr kilo alıp vermeye henüz göbeğim dışında çatlağım olmadı. Ama 60 lı kilolara düşersem ki inşallah düşerim. Belki de göğüs ve bacak bölgemde olabilir. Şuan problemli çünkü ikisi de. Göğüslerimde çok büyüdü iç bacaklarımda bayağı yağlandı.Benim de doğum sonrası sadece göbeğim de bir kaç tane vardı başka hiç bir yerinde yoktu canm göbeğindeki de tam göbek deliğinin sağ ve sol kısmında bir kaç tane idi ama doğumdan bu yana toplam 20 kilo verdim ve arada bunun bir kaç kilosunu alıp alıp geri verdiğim de oldu ve tekrar hamilelik öncesi kilo ulaşınca şimdi de sadece bacak içlerimde olmuş ama çok çok incecik ve tenimle de aynı renk olduğu için karşıdan belli diil yakından bakıp ben kendim şimdi görüyorum ondan aslında etek giyerken filan hiç rahatsız etmiyor yani ama gene de kışın yok etmeye uğraşıcam onuda canm şimdi etek elbise giyebiliyorum oyuzden uygulama yapamam ama deniz mevsimi bittiği için artk göbek bolgesine uygulama yapabiliyorum ve böyle giderse göbek gelirimdekiler yok olacak gibi duruyor lar zaten tenimle aynı renk onlarda ama görüntüsünde şimdiden %50 fark oldu ve bir iki seans sonra %80 %90a ulaşır gidişattan belli Tca beni kurtardı diyebilirim yani baya rahatladım
Bilmiyordum ilk defa duydum. Bilgilendirme için teşekkürler canım.Hayır canm yağların çatlağı düzeltme ihtimali yok çatlak deride olusmus bir hasar hatta bir nevi yırtılma o bolgede hasari kremler vs. Yok edemez canm estetisyenlerin yöntemleri bile kolay kolay düzeltmiyor ama sadece 1-2 yöntem var %80 oranında iyileşme sağlayan oda herkezde aynı etkiyi yaparmı belli diil ama biri sitroit deriye hasar vererek kolajen üretimi sağlayıp kendini onarmasını tetikliyor digeride yine deriye hasar vererek kolajen üretmesini sağlamak için yapılan Tca yöntemi var biri yaralayarak diyeti de yakarak deriye hasar veriyor böylece ölü ve hasarlı deri yerine alttan gelecek yeni deri ile kurtulabiliyorsun canm Tca evde uygulanabiliyor ama çok riskli ve çok detaylı bir yöntem detayları öğrenmeden ve eksiksiz uygulamadan tek başına tca uygulanırsa kötü sonuç olabilir herkesin uygulaya bileceği bir şey diil ama çok ciddi iyileşme sağlıyor baya yok ediyor
Canlari sag olsun ne edelimAynen öyle valla. Benim küçükte de uyku problemi var. Geceleri en az 5 kez uyandırıyor beni. İşe Samara gibi gidiyorum. Es kaza asansörde biri görse korkudan kalp krizi geçirecek
inşlh olmaz ama şu iç bacak çok sıkıntılı canm şuan zaten iç bacağım en büyük sıkıntı çünki vücutta başka yağlı hiç bir yerim kalmadı tek orası kaldı orası bayağı zor gidiyor ve 60düşüncede çatladı o bölgeyi de sıkılaşyltırırsam tam istediğim vücuda ulaşmış olucam canm bu arada benim göğüslerim de hiçbir zaman çatlama olmadı canm hala da tek bir çatlak yok ve inşallah senin de olmaz ve bekarken olduğumuz gibi yine 58kiloya tekrar dönerizKuzum şöyle anlatayım bende kendimi. Bekarken hiç kilo problemim yoktu benim. 57-58 arasıydım. Evlenince 75e çıktım ve 75 ile hamile kaldım. 104 ile doğurdum ( 35 haftalık doğdu zamanında doğsa daha da alacakmışım demekki). Doğumdan sonra 77 ye kdr düştüm. Sonrada ikinci hamilelik ve doğum derken 89 kiloyum şuan. Bu kdr kilo alıp vermeye henüz göbeğim dışında çatlağım olmadı. Ama 60 lı kilolara düşersem ki inşallah düşerim. Belki de göğüs ve bacak bölgemde olabilir. Şuan problemli çünkü ikisi de. Göğüslerimde çok büyüdü iç bacaklarımda bayağı yağlandı.
Kesin olur cnm. Pazartesi güzel haberlerini alırız.Kızlar bugün reglem bitti bakalım sabah güzel bir düşüş olacak mıinşallah olur
85 ancak olurum gibi geliyor cnm...Kızlar artk iyice kafaya koydum ve bu ay 60lara sonsuza dek veda etmeye karar verdim
Kendime hedef koydum 1 kasım a 59.8 ile gireceğim ve Aralığa kadar da ideal kiloma yani 58 yada 57küsür lere filan inip kilo defterini kapatacağımhadi bakalım hedefe kitlendim haftada yarım kilo civarı versem yetiyor gelsin 01 kasım da 59lar sizin kasım ayına hedefiniz nedir bakalım
Ben kasım ayına 65'le girsem yeter gibi geliyor.Kızlar artk iyice kafaya koydum ve bu ay 60lara sonsuza dek veda etmeye karar verdim
Kendime hedef koydum 1 kasım a 59.8 ile gireceğim ve Aralığa kadar da ideal kiloma yani 58 yada 57küsür lere filan inip kilo defterini kapatacağımhadi bakalım hedefe kitlendim haftada yarım kilo civarı versem yetiyor gelsin 01 kasım da 59lar sizin kasım ayına hedefiniz nedir bakalım
Sorma canım ya diş ağrısı çekiyorum iltihaplı çekemiyorlar antibiyotik içiyorummagickk nerelerdesin canım hiç uğramıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?