Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KARNEMMM

Başlangıç Kilosu (616. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (641. Etap) : 71,80
Verilen Toplam Kilo : 19,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 21,10%
Toplam Süre : 24 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,88%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 800

Sevgili Mavi95 29 Mart 2019 (616. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 618. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
27 Eylül 2019 (641. etap) tarihinde toplam 19,20 kilo vererek ve 69 kilo olan hedefini 87% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Yeni bakma fırsatım oldu . Ankara kızılayda oteldeyiz yine 550 km bitti kaldı 600 km filan . dinlenirken bakayım dedim
Tebrikler kızlar yine iyi gitmiş kilolar
blonde ambition tugbaFB kızlar bende bu pazartesiden itibaren devam edicem kesin kilo aldim eminim gidince tartılıp spor diyet devam bu serüveni daha 69 olmadan asla bırakmak yok daha 65 olucam hem.. sizinle devam .. artık sizin listeye beni kabul eder mısınız bilmem

Çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kızın?
Benim diyet spor iptal biliyorsun geri gobek yaptım 7 günde . Daha hala eve varamadım . Pazartesi tam gaz full başlıycam spor ve diyete.
Artık kaç kilo aldiysamda acil vermem şart ki kesin aldim eminim

Eskiden evim kizilaydaydi ah o günler pazartesi tartilip gercekle yuzlesirsin artik yerlesmeden vermeye calisirsan cabuk gider canim aldiklarin , bizim listeye kilon tutmuyor ama kiyisindan kösesinden aliriz

Iyi canim ates yok en azindan
Cogu ödemdir zaten kilonun cabucak verirsin , yalniz vucudunu bayagi sasirttin, özledigin seyleri yeseydin bari profiterollü pasta yedin mi sen onu de hele

Eskiden evim kizilaydi ah o günler pazartesi tartilip gercekle yuzlesirsin artik yerlesmeden vermeye calisirsan cabuk gider canim aldiklarin , bizim listeye kilon tutmuyor ama kiyisindan kösesinden aliriz
Valla hepinizden fazla kilom bi zayıf hatun olamadık ama yaklaştık . Yaklaşmışken uzaklasmsk istemiyorum . Aynen ne yapalım 1 hafta gezip yeme içmeye karşılık 1 hafta da o alınan kiloyu vermek için bol bol koşmam lazım . 7 aydır ilk kez 8 9 gündür spor yapmıyorum ve aşırı özledim spor yapmayı . Gidince hemen salona gidicem zaten ins hemen gider artık 74 çıkar kesin . Gelirken 71.8 di kesin 74 çıkar odem vs ile

Iyi canim ates yok en azindan
Cogu ödemdir zaten kilonun cabucak verirsin , yalniz vucudunu bayagi sasirttin, özledigin seyleri yeseydin bari profiterollü pasta yedin mi sen onu de hele
havalar soğudu dikkat edin cnm . bizim bornovada vardiya ama dün akşam başka pasta yedim dayanamayip genelde ne verdilerse yedim tokat cevizli çöreği, tokat pidesi ,tokat yaglisi pasta , cikolata ,dondurma ,rakı, bira ve bunlara karşılık 0 spor . Kesin kilo aldim ama zaten kisir döngüye girmistim 2 saat spor ve aşırı az yemeğe karşılık haftada 300 gram gidiyordu . 1 hafta mola üstüne sıkı spor diyet şok etkisi yapacak inanıyorum inşallah

Olsun cnm benden az kilon. Beterin beteri var onu düşün haline şükret Ben şuan senin kilonda olmak için neler vermezdim.

Sorma canım ya diş ağrısı çekiyorum iltihaplı çekemiyorlar antibiyotik içiyorum
Geçmiş olsun canım diş ağrısı fenadır
Geçmiş olsun canm fıstık bu gece iyidir inşlh
tebrikler canm muhteşem bir karne harika bir başarı devamı da gelir tam gönlünden geçen kilolara hayalindeki vücuda kavuşur inşlh
Tabiki bırakmak yok aa o da sorumu bu liste bizler için var canm özellikle mezun olduk diye bırakmayalım diye mezunlar için açtık o listeyi tabiki beraber kalanları da orda vericez sonuna kadar beraberiz gel de başlayalım hemen ❤

Yaparsin ben de 91 den indim hem de çok yavaş gitti hep. Sadece vazgeçme bırakma inan ve devam et .. zor ama imkansiz degil ..
İnş cnm. Bırakmayı hiç düşünmüyorum. Bu halimi hiç sevmiyorum. İstediğim kıyafetleri giyebilmem lazım. Başarıcam inşallah bende inanıyorum.

Saol kuzum bugun cikmadi hic atesi , oksuruk yok gripte degil niye cikti anlamadim valla, ama yinebu gecede arada kalkip bakarim

Sagol canım benim seninde kilo vermemde katkın çok iyiki yanımdasın pazartesi devam ins pazartesi başlayıp salı birakanlardan olmiycam ama merak etme

Saol kuzum bugun cikmadi hic atesi , oksuruk yok gripte degil niye cikti anlamadim valla, ama yinebu gecede arada kalkip bakarim
Benim büyük oğlumda dün ateşlendi. Sabah bir doz ağrı kesici verdim. Sonrasında düştü ve birdaha çıkmadı. Bizde de grip ve öksürük tarzı hiçbirşey yok ilginç.

Ben baya yorgunum kızlar çıkıyorum artık bol bol girerim yarını da atlatırsam ins evime gideceğim nasipse .. kedimi evimi özledim vallahi . 550 km yol geldik bugün sabah da 8 buçukta kalktim gozler gidiyor opuyorum sizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…