Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar iyi günler hepinizeee
bugün geç girebildim işler yoğundu evde

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, domates, bir kutu muzlu süt
ara: 5 fındık 5 badem, bir bardak ice teaa :))

Anladigim kadariyla hazir muzlu sut icmissin. Seker oranlari fazla onlarin caniim. Ice tea de oyle. Meyveli sutunu kendin hazirlasan evde bence daha faydali olabilir onun disinda güzel görünüyor. Bir de kalorilerini hesaplarsan daha da guzel olur.
Dip notaylasimlari arttiralim

Eğer burada olurda tembellik etmezsem bir sabah bir akşam spor yapacağım.
Bayram sonrası cuma inş güzel sonuçlar alırız. İnş ramazanda çok kaçamak yapmayız.
Ben bayram ziyareti yapmıyorum bi kac yıldır bayrama kadar da bunyem alisir az yemeye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (inşallah)

anladım canım dikkat edicem :)
bu arada ben imzama çizelge koyamıyorum hazırladım adresi bu

ama nereye yapıştıracağımı bulamadım yeni üyeyim diyemi acabaa

tamamdır tatlım baktım şimdi 120 kaloriymiş süt....

Ben bayram ziyareti yapmıyorum bi kac yıldır bayrama kadar da bunyem alisir az yemeye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (inşallah)

Bende yapmıyorum ama eve alınan kutu kutu çikolatalar var. Gerçi dolaptaki sarelle fındık ezmesi cezbetmiyorsa onlarında etmemesi lazım. Bunun bir de tatlısı var. :18: Yok canım yemem ben uslu kız olacağım.

anladım canım dikkat edicem :)
bu arada ben imzama çizelge koyamıyorum hazırladım adresi bu

ama nereye yapıştıracağımı bulamadım yeni üyeyim diyemi acabaa

Canim bilgisayardan giremiyorum telefondan da yapistiramadim arama yerine cizelge yazarsan direkt cikacaktir ya da deniz abla anlatmisti bana daha once ama tam aklimda kalmadı kullanici kobtrol panelinden profili duzenle kısımlarında olmasi lazim diye hatirliyorum

Bende yapmıyorum ama eve alınan kutu kutu çikolatalar var. Gerçi dolaptaki sarelle fındık ezmesi cezbetmiyorsa onlarında etmemesi lazım. Bunun bir de tatlısı var. :18: Yok canım yemem ben uslu kız olacağım.

Bencede uslu kız olmalısın sonucta işin ucunda cezalar var cezalar tatile cikmazlar

Bencede uslu kız olmalısın sonucta işin ucunda cezalar var cezalar tatile cikmazlar

Artık yok . Şuan böğürtlenli çay içiyorum. Ceza almamak için Benim için ölüm. Kalırmıyım cezaya. Zaten 300 mekik çekeceğim daha. Bugün 150 yarın 150 yapmayı düşünüyorum.:)

Kızlar ben bugunden itibaren soyle yapicam bi defter alicam kendime icine gun icibde yediklerimi yaptiklarimi tek tek not edicem en ince ayrintisina kadar ilerde okuduğumda yeme aliskanligimin ne kadar degismis olacagini merak ediyorum

Artık yok . Şuan böğürtlenli çay içiyorum. Ceza almamak için Benim için ölüm. Kalırmıyım cezaya. Zaten 300 mekik çekeceğim daha. Bugün 150 yarın 150 yapmayı düşünüyorum.:)

Benimde 100mekik cezam var aksam hepsini cekiveririm bi de leslie egzersizimi yaparim aksami da hafif gecirdim mi tamamdır yalniz bana sey oluyo boyle yatmaya yakin bi açlık çöküyor

Benimde 100mekik cezam var aksam hepsini cekiveririm bi de leslie egzersizimi yaparim aksami da hafif gecirdim mi tamamdır yalniz bana sey oluyo boyle yatmaya yakin bi açlık çöküyor

yoğurt salatalık yada meyve ye geç o kadar başka yok. bol bol su iç şişir mideni

Kalp kalbe karsiymis. Ben de oglen salatalikli yogurt yedimdi zaten
Suyun 2 ltsi icildi kaldi 1 lt bitki cayinida suan hupletiyorum
Geriye spor kaldi hayirlisiyla:18:
Tabi ki ugrarim ve dikkat ederim

yoğurt salatalık yada meyve ye geç o kadar başka yok. bol bol su iç şişir mideni

Gunde bir bardak suyu zor içen ben artik o kadar içiyorum ki patronum artik kavurma mi yedin dicek bi de cok fazla tuvalet ihtiyacım oluyor in cik in cik annem kızıyor az yiyorum diye ama alisti gibi artik

internette gazetede okudum cıgkoftere ıle zayıflayın dıyordu.ara ogunde 3-4 cıg köfte yıyebılırsınız dıyordu cıg koftedekı bulgurun tok tutucu ozellıgı ve cevızın de yararı varmış.
mantıklı hemde canı ceken ıcın ıse yarayabılır

simitin yanında ayran ıcmen ıyı olmuş ayran sımıtın susamındakı yagı alıyormuş.

tursuyu goreunce dıyet yaparken tursu yesek sorun olurmu

bana musade mısafır var aksama yarında ısyerınden arkadaş davetlıyım oradanda başkasına caya gıdıcem belkı gıremeyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…