- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.881
kızlar iyi günler hepinizeee
bugün geç girebildim işler yoğundu evde
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, domates, bir kutu muzlu süt
ara: 5 fındık 5 badem, bir bardak ice teaa :))
Ben bayram ziyareti yapmıyorum bi kac yıldır bayrama kadar da bunyem alisir az yemeye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (inşallah)Eğer burada olurda tembellik etmezsem bir sabah bir akşam spor yapacağım.
Bayram sonrası cuma inş güzel sonuçlar alırız. İnş ramazanda çok kaçamak yapmayız.
Anladigim kadariyla hazir muzlu sut icmissin. Seker oranlari fazla onlarin caniim. Ice tea de oyle. Meyveli sutunu kendin hazirlasan evde bence daha faydali olabilir onun disinda güzel görünüyor. Bir de kalorilerini hesaplarsan daha da guzel olur.
Dip notaylasimlari arttiralim
Ben bayram ziyareti yapmıyorum bi kac yıldır bayrama kadar da bunyem alisir az yemeye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (inşallah)
muzlu süt hazır mı ? Hazırsa içmemelisin bence. Hem çok şekerli hem zararlı.
Geri kalanı güzel...
Canım menü paylaşımlarını bundan sonra tam günlük yapıyoruz.
Menü
Spor
Su
Bazal metabolizmaya göre alman gereken kalori ve günlük menüne göre almış olduğun kaloriyi yazmalısın.
Ben bayram ziyareti yapmıyorum bi kac yıldır bayrama kadar da bunyem alisir az yemeye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (inşallah)
tamamdır tatlımbaktım şimdi 120 kaloriymiş süt....
Bende yapmıyorum ama eve alınan kutu kutu çikolatalar var. Gerçi dolaptaki sarelle fındık ezmesi cezbetmiyorsa onlarında etmemesi lazım. Bunun bir de tatlısı var. :18: Yok canım yemem ben uslu kız olacağım.
Bencede uslu kız olmalısınsonucta işin ucunda cezalar var cezalar tatile cikmazlar
Artık yok . Şuan böğürtlenli çay içiyorum. Ceza almamak için Benim için ölüm. Kalırmıyım cezaya. Zaten 300 mekik çekeceğim daha. Bugün 150 yarın 150 yapmayı düşünüyorum.:)
Benimde 100mekik cezam var aksam hepsini cekiveririm bi de leslie egzersizimi yaparim aksami da hafif gecirdim mi tamamdıryalniz bana sey oluyo boyle yatmaya yakin bi açlık çöküyor
şimdiden iyi tatiller tatlım....fırsat buldukça uğrarsın o zamanda....hem böylece kilo da almazsın....tatil dönüşüde listeye girersin canım....
.hadi kolay gelsin....3 lt su +1 kupa da bitki çayımızı unutmuyoruz
canım çok acıktığın zamanlarda yoğurt yiyebilirsin....içine çiği kabak+salatalık +dereotu....ben bu nu öğle öğünü olarakta tüketiyordum....
.
edacım kalori takibi gerçekten işe yarıyor....liste yapmamız şart değil yalnızca genel olarak yediklerimizi günlük hesaplasak yeterli....
BMI' yı da her kilo verişimizde haftalık vs takip edicez....ve gerçekten faydasını daha da göreceksiniz....
evet zeynep yok...ben fırsat bulamadığını düşünüyorum....umarım gelir....evet canlanalım kızlar...
sadece spor değil yorum cezasıda gelecek yakında
.
yoğurt salatalık yada meyve ye geç o kadar başka yok. bol bol su iç şişir mideni
Kalp kalbe karsiymis. Ben de oglen salatalikli yogurt yedimdi zaten
Suyun 2 ltsi icildi kaldi 1 lt bitki cayinida suan hupletiyorum
Geriye spor kaldi hayirlisiyla:18:
Tabi ki ugrarim ve dikkat ederim
Afiyet olsun caniim ben bugun 3-4fincan kahve içtim
Benim de cnm kahve istiyor yemege yakin icerim ben de bir sekersiz turk kahvesi
Bu arada size polen tavsiye ederim arkadaslar tok tutucu ve besin takviyesi ozelligi var. Cok faydali
kızlar dünkü mesajı sayamadım şöle bir geçmişe göz attım sarı kart yazısı gördüm sanki ?:44::44: geçmişe cvp yazacak kadar zamanım yok ama menüm
sabah
yarım simit
ayran
öğlen
tarhana çorba bir kase
domates
salatalık
azcık peynir
2 dilim ekmek
ara
sade nescafe
akşam
1 kepçe çorba
1 kaşık tavuklu patates yemeği
çok acı minik biber turşu yandım ya dün
su:2,5 ltre
spor:15 dk egzersiz,100 twester bel incelten disk,50 mekik,30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?