- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.881
neslı bugun melekler uzerınde hayırdır herkese moral vermıssın.....:)))
kizim senin aklin fikrin yemektemi aa deli etme beni cek sunu gozumuzun onunden sanki dersin kilo alma topigi gozumuze gozumuze sokuyo su dondurmalari insanin canini istetiyo allahim yarabbim
git rakip takimlara ver sen o dondurmayi
neden kiz once baksaydin kilo cizelgende nereyi kopuyalamissin sonra silip tekrra kopyalasaydin akilli yoksa bende karisytiriyorum
hangi kilo cizelgesini yapacaksin 7910 tickerdenmi
neslicim ben akupuntura metobolizmam hızlansaın diye başladım.çok ama çok az veriyrm artık kilo bu yüzden sinir oldum
ya ya aferim iste sonularini goruyoruz sende hedef kucultuyorsun anca ye sen hedeflerinide kucult aferim sanaevet ya hıc bakmadan sıldım oncekını sımdı olmuyor
hepsını denıyorum bakalım
kız nolcak bır dondurmadan ye gıtsınlülülülülülü
meraba kızlar
neslihancım bu günkü kilom 71,6
başlangıç kilomda 72,6 idi
kızlar bugün lapa yapıyorum sabah kahvaltımda lapa ve 1 domates yarım salatalık vardı
tüm gün böyle gidecek
geçmişe bakayım gelicem
vall abilmiyorum guzelim hani sen soyle 100 kilo felkan olsa hadi diyecegim obezsin san boyle diyet veriyo ama sadece 70 kilosun 70 kilo okadar cok bir kilo degilki abartilipta surekli sok diyet verilsin bilmiyorum tabiki doktor yanlis yapmmaz sanirim ailen ne diyo bu duruma
canım senin de başın sagolsun.. ben zor atlatmıştım.. nöbetçiydim ve kalp masajını kendim ugraştım..düşün sana başın sagolsun demiş doktor bana kimse diyemedi.çünkü gözümün önünde bitti artık biliyorsun gittigini ama kabullenemiyorsun öldü diye...2003 te vefat etti babam 30 haziranda 6 yıl bitecek ama hiç rüyamda göremedim..alim birisine sordum sen devamlı kendini suçluyosun bilinç altında yardım edemedim kurtaramadım diye ondan göremiyon dedi.....hayat işte,,canım başınız sağolsun. allah mekanını cennet etsin. çok zor bir durum. seni çok iyi anlıyorum. aynı şeyi bende yaşadım çünkü. annemide ben hastahaneye götürmüştüm, acile. doktorun kalp masajlarını. daha sonra doktorun başını kaldırıp bana bakışını unutamam. sabah sabah bu hiç olmadı işte....
kız sen bu gidişle kışa kadar 60 olcan be yakaydirigubbakcemile5bu arada kızlar 87.2 olmuşum.
gunaydın kızlar
gönul daha ıyı olmana sevındım canım...sünnete bızde davetlımıyız anacım guzel olcaga benzıyor...
kiz niye bu kadar uzgunbsun normal guzelim illa her hafat iki kilo bir kilo verecek halin yok arada duracak sonra yeniden basliyacak bunlar olur morel bozma yok
nasil oldun sen biraz kendine geldinmi iyimisin
neslı bugun melekler uzerınde hayırdır herkese moral vermıssın.....:)))
yok yok sen gercekten bu haftayi kotu atlattin kilo almadin ya 400 gr bence kucumsenecek bir rakam degilhatamı bildigim için üzgünüm zaten spor yapamadım.. bide yemekleri götürdüm utanmadan ya zaten kötü bi hafta çok şükür önemli bi şi yok ama .ne bilem kız bedenen zayıflayınca RUHUM DAMI inceldi zayıfladı ne.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nesli napsın anam baktı takım gidiyo elden bu yolu deniyo herhal işe yaramazsa siz onu haftaya görün bi de :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
boy:1.73
kilo:97
kol:37
gögüs:104
bel:97
basen:112
bacak:66
hayırdır kız rüya felan mı gördün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?