Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizim senin aklin fikrin yemektemi aa deli etme beni cek sunu gozumuzun onunden sanki dersin kilo alma topigi gozumuze gozumuze sokuyo su dondurmalari insanin canini istetiyo allahim yarabbim
git rakip takimlara ver sen o dondurmayi

ayyy bencede çek gözümüzün önünden valla canım çok istedi yaa.

neden kiz once baksaydin kilo cizelgende nereyi kopuyalamissin sonra silip tekrra kopyalasaydin akilli yoksa bende karisytiriyorum
hangi kilo cizelgesini yapacaksin 7910 tickerdenmi

evet ya hıc bakmadan sıldım oncekını sımdı olmuyor
hepsını denıyorum bakalım
kız nolcak bır dondurmadan ye gıtsınlülülülülülü

meraba kızlar
neslihancım bu günkü kilom 71,6
başlangıç kilomda 72,6 idi
kızlar bugün lapa yapıyorum sabah kahvaltımda lapa ve 1 domates yarım salatalık vardı
tüm gün böyle gidecek
geçmişe bakayım gelicem

neslicim ben akupuntura metobolizmam hızlansaın diye başladım.çok ama çok az veriyrm artık kilo bu yüzden sinir oldum

guzelim keske bir diyetisyene gitseydin neden metabolizman yavaslamis soylerdi sana
ne bilim hani metabolizma hizlandirici seyler yaptinmi mesela spor metabolizmayi yuksaltir
sitede elmali cay sirke suyu vs.. seyler var ek olarak
ne bilim iste gerci isne karismis gibi olmak istemem ama hem bursuru para hemde saglikli normal yonden verilen kilolar daha kalici ne bilim ben iste
git bakalim sende bakalim sonuclar nasil olacak
usarem cok iyi gidiyor ama oda bence cok hizli

evet ya hıc bakmadan sıldım oncekını sımdı olmuyor
hepsını denıyorum bakalım
kız nolcak bır dondurmadan ye gıtsınlülülülülülü
ya ya aferim iste sonularini goruyoruz sende hedef kucultuyorsun anca ye sen hedeflerinide kucult aferim sana

tamma canim hemen yaziyorum
tebrik ederim canim sneide

onlarda diyet konusunda biraz endişeli,diyorlar herşeyden ye ama az ye.tatlıyı, ekmeği falan yeme diyorlar.bilmiyorum yani.

canım senin de başın sagolsun.. ben zor atlatmıştım.. nöbetçiydim ve kalp masajını kendim ugraştım..düşün sana başın sagolsun demiş doktor bana kimse diyemedi.çünkü gözümün önünde bitti artık biliyorsun gittigini ama kabullenemiyorsun öldü diye...2003 te vefat etti babam 30 haziranda 6 yıl bitecek ama hiç rüyamda göremedim..alim birisine sordum sen devamlı kendini suçluyosun bilinç altında yardım edemedim kurtaramadım diye ondan göremiyon dedi.....hayat işte,,

bu arada kızlar 87.2 olmuşum.
kız sen bu gidişle kışa kadar 60 olcan be yakaydirigubbakcemile5

gunaydın kızlar

gönul daha ıyı olmana sevındım canım...sünnete bızde davetlımıyız anacım guzel olcaga benzıyor...

aaaa nedemek aşkım tabi başımın üstüne...buyrunnnnnnnnn
gelemeyen için de burdan canlı yayın yaparız...

kiz niye bu kadar uzgunbsun normal guzelim illa her hafat iki kilo bir kilo verecek halin yok arada duracak sonra yeniden basliyacak bunlar olur morel bozma yok
nasil oldun sen biraz kendine geldinmi iyimisin

hatamı bildigim için üzgünüm zaten spor yapamadım.. bide yemekleri götürdüm utanmadan ya zaten kötü bi hafta çok şükür önemli bi şi yok ama .ne bilem kız bedenen zayıflayınca RUHUM DAMI inceldi zayıfladı ne.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neslı bugun melekler uzerınde hayırdır herkese moral vermıssın.....:)))

nesli napsın anam baktı takım gidiyo elden bu yolu deniyo herhal işe yaramazsa siz onu haftaya görün bi de :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

14.TAKIM 107. ETAP SONUCLARI
neslihan(68.7/68.1/0.6/0.87&#37
rose14(79.5/
eylulce(80.4/80.1/0.3/0.37%)
destinam(75.8/75.8/0.0/0.0%)
siyah24(63.5/
guleysa(66.5/66.5/0.0/0.0%)
s2000(67.3/67.3/0.0/0.0%)
aynalar (89.3/87.2/2.1/2.35%)
1.73 (97.4/97.0/0.4/0.41%)
usarem(72.0/70.5/1.5/2.08%)yeni uye
nazco(72.6/71.6/1.0/1.38%)yeni uye

14.TAKIM TOPLAM KıLO (

yok yok sen gercekten bu haftayi kotu atlattin kilo almadin ya 400 gr bence kucumsenecek bir rakam degil
bencede senin ruhunda inceliyo aman dur sadece bedenini incelt sen

nesli napsın anam baktı takım gidiyo elden bu yolu deniyo herhal işe yaramazsa siz onu haftaya görün bi de :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:roflol::roflol::roflol:
allah iyiligini versin aslinda ondan degil baska bir sebebbi var ama sonra diyecegim simdi degil azicik gizem olsun demi ama size iyi davranmak geldi bugun icimden bu hafta boyleyim kimseye kizmayacagim

kizlar ya siyah 63 yazin beni gelemezsem demisti sanirim hatirlayaniniz varmi
birde tigba yok bak simdi gelecek kilo aldim diyecek ben onada seslenmiyecegim
sabrimi sinayacagim bakalim
ama bildirim yapmazsa sabrim tukenebilir cunku gecen haftada bildirim yapmamisti

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol:
allah iyiligini versin aslinda ondan degil baska bir sebebbi var ama sonra diyecegim simdi degil azicik gizem olsun demi ama size iyi davranmak geldi bugun icimden bu hafta boyleyim kimseye kizmayacagim
[/QUOTE]

hayırdır kız rüya felan mı gördün....

kizzlar ben cikiyoum kimse yazmiyo destinaminda isi var sanirim hic sesi cikmadi
bende islerimi yapim sonra gelirim yine

hayırlı sabhlşar hayırlı umalar arkadaşlar.malesef 500gr vermişim.gerçi niye malesef diyorum ki geçen haftam her anlamda jkötü geçti.spor yapmak istiyorum yapamıyorum.rabbim izin vermiyo.galiba benim kaderim kilolu olmak.hep engel çıkıyo önüme.rabbim hayırlısını naisp etsin.yani 79um.

neslihancım ben başlangıç kilomu yanlış yazmışım canım
72,7 ymiş pek bişi değişmiyo ama şimdi farkettimya söylim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…