- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.901
:mymeka::mymeka::mymeka:kizlar ya siyah 63 yazin beni gelemezsem demisti sanirim hatirlayaniniz varmi
birde tigba yok bak simdi gelecek kilo aldim diyecek ben onada seslenmiyecegim
sabrimi sinayacagim bakalim
ama bildirim yapmazsa sabrim tukenebilir cunku gecen haftada bildirim yapmamisti
yaaaa yok öyle kimse yoktu da takıma aldık felan demeler nasıl mış haaa
:
:jeyyar::mymeka:yaaaa yok öyle kimse yoktu da takıma aldık felan demeler nasıl mış haaa
:
açıkcası elmalı çayı denemyi çok istedim ama deneyemedim sirkeyi yapmaya çalıştım.akupunturun tehlikesi yok zaten canım ya.stres ve rahatlamak içinde faydalı yaniii.hayırlısı bakalım ne olacakguzelim keske bir diyetisyene gitseydin neden metabolizman yavaslamis soylerdi sana
ne bilim hani metabolizma hizlandirici seyler yaptinmi mesela spor metabolizmayi yuksaltir
sitede elmali cay sirke suyu vs.. seyler var ek olarak
ne bilim iste gerci isne karismis gibi olmak istemem ama hem bursuru para hemde saglikli normal yonden verilen kilolar daha kalici ne bilim ben iste
git bakalim sende bakalim sonuclar nasil olacak
usarem cok iyi gidiyor ama oda bence cok hizli
evet haklısın canım iyi ki geldiniz takıma.hayat geldi çok canlandıaa aşk olsun..kız iyiki geldiniz takıma demiyomuz hepimiz.eee doğru ama takım dolu olsaydı listede olmazdınız.ama iyiki de kimse yokmuş iyikide paylaşım azmış.bakk sizleri kazandık.nekaa önemlisiniz bizim için biliyosunuz demii.bilmiyosan öğren.sizi seviyoruzz çağlaaammm.aynalrr usaremmm.
kaybettiklerin içinde allah rahmet eylesin.rabbim mekanlarını cennet eylesin.
sünnet işne gelincede rabbim her mutluluklarını görmek nasip eylesin...
rose14 cüm beni unuttun herhalde hani bende yeni geldimya
neyani ben okaaa değerli değilmiyim sizin için ne yani niye yani ya
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tabi sizin için 1.73 zor oluyo bazen gönül bazen çagla farketmez ama ben kim oldugumu unutuyom..bazen tugba yazıyolar ya rose cim sensin galiba tugba yı bile sahipleniyom.asıl adım emine de siz emoş den artık canım ... okadarlık samimiyet olsun artık..........1.73 cüm bana emoş diyebilirsiniz demişsin tamam bundan sonra sana emoş diyecemkaydirigubbakcemile3
yok canım alınmıyom zaten şaka kız ..sagol duaların için canım....aa aşk olsun..kız iyiki geldiniz takıma demiyomuz hepimiz.eee doğru ama takım dolu olsaydı listede olmazdınız.ama iyiki de kimse yokmuş iyikide paylaşım azmış.bakk sizleri kazandık.nekaa önemlisiniz bizim için biliyosunuz demii.bilmiyosan öğren.sizi seviyoruzz çağlaaammm.aynalrr usaremmm.
kaybettiklerin içinde allah rahmet eylesin.rabbim mekanlarını cennet eylesin.
sünnet işne gelincede rabbim her mutluluklarını görmek nasip eylesin...
sizin bana gareziniz varben okuldayken herkes burda konuşuyor. bugün iyi dedim öğlen evdeyim dedim yine kimse yok. küstüm sizinle konuşmuyorum :dilcikar:
kız vallaha kusurumu bakma ne demek.aklıma gelmedi.aman akıl bıraktı bende şu çağlaaa.senide çok seviyoruz gulüüüüümmmmmmmmm.ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?