- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.941
ne diyon kzi deluu
gecen hafta sen degilmiydin taaa nezman kilo bildirimde bulunan bekle bekle anca geldin yetismistin normal zamanda olsa ben o saate coktan vermistim listeyi ama ben yayinladigim icin gec kalmistim ogun
hakkat kilo almak konusunda faso vermisim canim yuzumu kizarttin bu konuda aferim hep boyle yuzumu kizart benim ne bilim kizim yedim yedim felan diyince bende bu kiz yine aldi kilolari diye dusundum
kiz niye kustun ben sabahtan beri burdayim hic birinizden ses yok anacigim asil ben size kustumben burdayım ama sizinle küstüm konuşmuyorum naniknanik
allahım ya geldik işte diyo bidenaniknanik
temmuzun birine kadar burdayım. memlekettede sorun olmaz, evde net var. başınızın belasıyım. kurtulamazsınız bendenlaelaelaelaelae
ne dediğim ortdaa.anlayan agladı.eheemm yüzünmü kızardıı.iyi işte buna sevindim cicimm.
arkadaşlar ben yüksek lisans yapmak istiyorum. alesten 79 aldım. süper bir puan olmasada fena sayılmaz. baraj üniversitelere göre değişiyor ama 55-60 civarlarında. ama ingilizce sınavını geçmem lazım. bende o kadar ingilizce yok. erzurum merkezde olsam kursa giderdim ama burda öyle bir şansım yok. napacam ben ya mafoldumben çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım diyorum oda olmuyor :1no2:
ooo maşalah canım yaa.tebrik ederim.kız çocuk yapmak için önce evlenmek lazım.alah hayırlı bi nasip versin inşallah.şimdilik cdlerden felan çalış bari güzelim .hiç bakmamaktan iyidir.benim bi yakınım cdden çalışarakm iyi bi puan almıştı.rabbim yolunu açık etsin inşalah.
bu hafta kaçıncı olduk ki
tubacım ben senin iyi niyetli olduğunu biliyorum rahat ol teşekkür ederim güzel duyguların için
emoşum sende sende sağol canımsın bide sen uşaktaydın demi canım sünnete gelirim nolcak kızım kaç saatlik yol altın dediğin nedir 2 taneylen gelirim
hayırlı olsun canım evliliklerini görürsün üinşallah
kızlar ben bugün bi stres bi stres görmeyin eşimin oradaki kızlar dün pat diye işi bıraktılar adam kaldı yanlız morali bozuldu kızlara söyliycek bişide yok fabrikadan çağırılmışlar
bende benim kızların ikisinide ona gönderdim bugün tekbaşıma koşturuyorum ayaklarım popoma vurdu valla sizin yazdıklarınızı bitürlü tamamen okuyamıyorum ucundan kıyısından ne okuduysam yazıyorum işte kusura bakman artık
nette çok yavaş sayfalar bi türlü açılmıyo geçmişide okuyamadım tabiki yarın erkenden gelip hepsini okuyacağım
haaa benim lapa noldu yarısını bile yiyemedim ama inat ettimya başka bişide yemedim
öyle geziyorum işte
107.ETAP ZAYIFLAMA YARISMASI SONUCLARI 29 MAYIS ..5 HAZİRAN ...
BIRINCI...........6.TAKIM..........(0,86%)
IKINCI..........8. TAKIM............(0,84266%)
UCUNCU..............14. TAKIM..............(0.84023%)
anam kizlar farka bakin yani kil payi kacirdik ben 100 gr daha verseymisim bu hafta ikinciydik
geri mi değiştirmişler biraz önce 8. takımla birlikte ikinci olduğumuz yazıyordu.
evet guzelim ya boyle durumlarda virgulden sonrasi ele ainiyo
boylece kil payi kacirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?