Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne dediğim ortdaa.anlayan agladı.eheemm yüzünmü kızardıı.iyi işte buna sevindim cicimm.

ben burdayım ama sizinle küstüm konuşmuyorum naniknanik
kiz niye kustun ben sabahtan beri burdayim hic birinizden ses yok anacigim asil ben size kustum
anam yaziyom kimse cevap vermiyo birde bakmisim hepiniz gitmissiniz
yahu kizlar cikarken haber verin allah askina ya gercekten ben isimi gucumu birakiyorum yeri geliyo bekle babam bekle cevap yazacaksiniz diye bakiyomki gitmissiniz hepiniz icin soyluyorum
giderken bir by deyin baride beklemeyelim olurmu
sende kusme kiz bak iyi gunumdeyim ona gore kafana sopalari ficitirim gorurusun aaaa-tatlicadiarzu-

allahım ya geldik işte diyo bidenaniknanik
temmuzun birine kadar burdayım. memlekettede sorun olmaz, evde net var. başınızın belasıyım. kurtulamazsınız bendenlaelaelaelaelae

kiz senden kurtulmak isteyen kim ne guzel cok sevindik

kızlar yogunluktan herhal ... sayfalar zor açılıyo.. kaçıncıyız diye bakem dedim işim var keşkek nohut atlanacak anam ..hafta içi işte oldugumdan bugün yarın onlan ugraşcam...seda da yok ..hepinizi öpüyorum.. akşama ayrıntılı yazarım..şimdi 1. mi 2. miyiz..

arkadaşlar ben yüksek lisans yapmak istiyorum. alesten 79 aldım. süper bir puan olmasada fena sayılmaz. baraj üniversitelere göre değişiyor ama 55-60 civarlarında. ama ingilizce sınavını geçmem lazım. bende o kadar ingilizce yok. erzurum merkezde olsam kursa giderdim ama burda öyle bir şansım yok. napacam ben ya mafoldumben çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım diyorum oda olmuyor :1no2:

ooo maşalah canım yaa.tebrik ederim.kız çocuk yapmak için önce evlenmek lazım.alah hayırlı bi nasip versin inşallah.şimdilik cdlerden felan çalış bari güzelim .hiç bakmamaktan iyidir.benim bi yakınım cdden çalışarakm iyi bi puan almıştı.rabbim yolunu açık etsin inşalah.

amin canım. inşallah olur. çocuk konusuna gelince benim evlenmem yetmiyor malesef:çok üzgünüm:

zemuszemus kızlar bu hafta ikinci olmuşuz hihoyyyt :lepi:
:teytey: hepinizi tebrik ederim kaydirigubbakcemile3

bu hafta kaçıncı olduk ki

tubacım ben senin iyi niyetli olduğunu biliyorum rahat ol teşekkür ederim güzel duyguların için
emoşum sende sende sağol canımsın bide sen uşaktaydın demi canım sünnete gelirim nolcak kızım kaç saatlik yol altın dediğin nedir 2 taneylen gelirim
hayırlı olsun canım evliliklerini görürsün üinşallah
kızlar ben bugün bi stres bi stres görmeyin eşimin oradaki kızlar dün pat diye işi bıraktılar adam kaldı yanlız morali bozuldu kızlara söyliycek bişide yok fabrikadan çağırılmışlar
bende benim kızların ikisinide ona gönderdim bugün tekbaşıma koşturuyorum ayaklarım popoma vurdu valla sizin yazdıklarınızı bitürlü tamamen okuyamıyorum ucundan kıyısından ne okuduysam yazıyorum işte kusura bakman artık
nette çok yavaş sayfalar bi türlü açılmıyo geçmişide okuyamadım tabiki yarın erkenden gelip hepsini okuyacağım
haaa benim lapa noldu yarısını bile yiyemedim ama inat ettimya başka bişide yemedim
öyle geziyorum işte

ne habe rkizlar ya sonuclara bakmaya geldim 8.takimla ayniydik ya ne olùus merak ettim cikacagim gorusuruz sonra oldumu

kız aç mı geziyon bidetek başına kalmışsın. lapayı sevmediğinden mi yiyemedin yoksa vakit mi olmadı

107.ETAP ZAYIFLAMA YARISMASI SONUCLARI 29 MAYIS ..5 HAZıRAN ...

BIRINCI...........6.TAKIM..........(0,86&#37
IKINCI..........8. TAKIM............(0,84266%)
UCUNCU..............14. TAKIM..............(0.84023%)
anam kizlar farka bakin yani kil payi kacirdik ben 100 gr daha verseymisim bu hafta ikinciydik

ben oraya ikinci olduk diye yazmışım kimse bakmıyor ya kaçıncı olduk diye soruyorlar bide. yok kardeşim böyle bişey naniknanik

geri mi değiştirmişler biraz önce 8. takımla birlikte ikinci olduğumuz yazıyordu.

sevemedim aynalarcım aç geziyorum bugün resmen ısıtıyorum tam yiyicem birileri geliyo ben yiyene kadar lapa soğuyor ve çok kötü oluyor bir tabak zorla yedim işte eve gidince biraz daha yerim belki bu gün böyle zaten ikincilikte kılpayı kaçmış neyse haftaya birincilik bizim inşallah
azmedelim kızlar başarı bizi bekliyo kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız :lepi::lepi:
bide bu lapanın suyunu daha az koysak olmazmıki yemesi daha kolay olur bari

helal olsun arkadaşım gez toz eğlen takımın en iyi kilo vereni olarak hakkın valla
ama sakın fazla yeme haftaya birinci olacaz ona görehihoyyythihoyyyt

slm kızlar nasılsınız ay akşamdan beri oturcam net başına akşam rahatsızlandım
bugünde misafirim var daha sonra ugramaya çalışıcam byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…