- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.981
opuyorumnanaktan bızde senı ozledık kız ee anlat bakalım bugun neler yedın:jeyyar:
ha anam ha ... baştan öyle demiyodunuz ya ..hani sıcak sudan soguk suya elimizi degirtmiycektiniz...ben gidiyom anamın evinemafoldumben mafoldumben mafoldumben
valla guzelim istatistlikler oyle soylemiyor ama sen sinifta kaldin bu konuda hahahhaahaaa
sadece 59 mesajin var
valla sabah kahvaltı çok az ekmeksiz ..güzel..ögle oglanla yogurt yedim..oda güzel..arada erik yedim.oda güzel...e iş akşam yemegi 1 tabak tarhana çorbası...offff bide güzel olmuş..bol salata ..e tamam mı sandınız.....
nerde yarım tavuk butuoglanın tabagından 2 yemek kaşıgı bulgur pilavı küçük oglanın tabagından...amanın bi güzel olmuş hemde tereyaglı .of of...cokacimcoook
tam masayı toplarken kötükedihüso şeytan dürttü anam benim suçum yok.....3 kaşık pilav daha gitti...hemde tahta kaşıkla ........mafoldumben
oh oh afıyet olsun, kız sende benım gıbısın hıc dayanamıyoz yemege-tatlicadiarzu-
slm kızlar ne bu bolluk gözlerim yaşardı mafoldumben
nereye gidiyon kziizm nasil bastan oyle degildi ac biraz ben birsey anlamadim
zormu geldi kiz valla ben bilmem bak tek tek mesajlarinizi arattiriyorum
oh oh afıyet olsun, kız sende benım gıbısın hıc dayanamıyoz yemege-tatlicadiarzu-
siz tam dayaklıksınız haklava: bak kendi ellerimle börek yaptım bir tepsi orda duruyor ben nasıl dayanıyorum peki:mymeka:
vereliniortak selam canım
bu gece nobetdeyızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
siz tam dayaklıksınız haklava: bak kendi ellerimle börek yaptım bir tepsi orda duruyor ben nasıl dayanıyorum peki:mymeka:
yarın piknik mi var kız
a.s. aferın kız sana bosver yeme yeme
ama sorması ayıp kıme yaptın sen o boregıkaydirigubbakcemile3
kımse yemıyorsa sen gonder bıze bız yerız:roflol::roflol:
neslı duymasın:roflol::roflol:
kızlar kendi kendime karar aldım cumaları tatil ilan ettim...diyet tatili......bi şey canım istedimi cumaya diye erteleycem...cumada istedigimden istedigim kadar yiycem nasıl ama:sm_cool:
arkadaşlara yaptım, sizede yaparım bi hedeflerinize ulaşın hele :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?