Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

opuyorumnanaktan bızde senı ozledık kız ee anlat bakalım bugun neler yedın:jeyyar:

valla sabah kahvaltı çok az ekmeksiz ..güzel..ögle oglanla yogurt yedim..oda güzel..arada erik yedim.oda güzel...e iş akşam yemegi 1 tabak tarhana çorbası...offff bide güzel olmuş..bol salata ..e tamam mı sandınız.....
nerde yarım tavuk butuoglanın tabagından 2 yemek kaşıgı bulgur pilavı küçük oglanın tabagından...amanın bi güzel olmuş hemde tereyaglı .of of...cokacimcoook
tam masayı toplarken kötükedihüso şeytan dürttü anam benim suçum yok.....3 kaşık pilav daha gitti...hemde tahta kaşıkla ........mafoldumben

ha anam ha ... baştan öyle demiyodunuz ya ..hani sıcak sudan soguk suya elimizi degirtmiycektiniz...ben gidiyom anamın evinemafoldumben mafoldumben mafoldumben

nereye gidiyon kziizm nasil bastan oyle degildi ac biraz ben birsey anlamadim
zormu geldi kiz valla ben bilmem bak tek tek mesajlarinizi arattiriyorum

valla guzelim istatistlikler oyle soylemiyor ama sen sinifta kaldin bu konuda hahahhaahaaa
sadece 59 mesajin var

anam belgelerini göster olmaz öyle..hem bu hafta sayfadaki problemlerden dolayı çok sorun oldu..biraz önce bile bi gidiyo bi geliyo...oynamıyom ben bana ne bana ne mafoldumben

oh oh afıyet olsun, kız sende benım gıbısın hıc dayanamıyoz yemege-tatlicadiarzu-

nereye gidiyon kziizm nasil bastan oyle degildi ac biraz ben birsey anlamadim
zormu geldi kiz valla ben bilmem bak tek tek mesajlarinizi arattiriyorum

ay anam ekip mi var yanında ya kaç kişi çalışıyon sen:roflol:

oh oh afıyet olsun, kız sende benım gıbısın hıc dayanamıyoz yemege-tatlicadiarzu-

dayanabilsem burda ne işim olurdu bacım söylesene:roflol:

slm kızlar

eve yenı geldım eltımdeydık...ben hala aksam yemegı yemedım yemeden yatıyorum...

benı sıranın en basına kocaman sarı kart aldı dıye yazarsan neslıhan hıc acılmayacak herhalde ıstahım..:))

siz tam dayaklıksınız haklava: bak kendi ellerimle börek yaptım bir tepsi orda duruyor ben nasıl dayanıyorum peki:mymeka:

a.s. aferın kız sana bosver yeme yeme
ama sorması ayıp kıme yaptın sen o boregıkaydirigubbakcemile3
kımse yemıyorsa sen gonder bıze bız yerız:roflol::roflol:
neslı duymasın:roflol::roflol:

ben çıkıyom anam................zemuszemus
kızlar iyi geceler öpsün sizi melekler...opuyorumnanaktan

a.s. aferın kız sana bosver yeme yeme
ama sorması ayıp kıme yaptın sen o boregıkaydirigubbakcemile3
kımse yemıyorsa sen gonder bıze bız yerız:roflol::roflol:
neslı duymasın:roflol::roflol:

arkadaşlara yaptım, sizede yaparım bi hedeflerinize ulaşın hele :roflol:

kızlar kendi kendime karar aldım cumaları tatil ilan ettim...diyet tatili......bi şey canım istedimi cumaya diye erteleycem...cumada istedigimden istedigim kadar yiycem nasıl ama:sm_cool:

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

:a015:

14.takim 29 mayis /5 haziran en cok paylasimda bulunanlar
NESLIHAN............145 MESAJ:hooray::lepi:kaydirigubbakcemile3
AYNALAR.........100 MESAJ:hooray:a.s.a.s.
EYLULCE.............70 MESAJa.s.a.s.

14.TAKIM 29MAYIS/5 HAZIRAN EN AZ PAYLASIMDA BULUNANLAR
SIYAH24.........18MESAJ (hastaligindan dolayi katilimda bulunamadi ama yinede hesabini verecek cadii )klava:
GULEYSA...........26MESAJ (ay bu kiza dilimde tug bitti biraz daha katil demekten tam bir dayaklik )klava:
USEAREM......31MESAJ(yeni uye gozunu korkutmayalim hemen ama buda dayklik daha cok katil kiz kafani kirarim bak )klava:

diger arkadaslarda benim kadar iyi sayilmazlar merak edersiniz siz simdi acikliyorum sizleride
nazco......32mesaj
rose........43 mesaj
destinam ............48 mesaj
s2000......55mesaj(kiz seninde kafani kirmak lazim birde yardimci olacan daha cok gel kziim )
1.73..........59mesaj

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…