- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.961
sevemedim aynalarcım aç geziyorum bugün resmen ısıtıyorum tam yiyicem birileri geliyo ben yiyene kadar lapa soğuyor ve çok kötü oluyor bir tabak zorla yedim işte eve gidince biraz daha yerim belki bu gün böyle zaten ikincilikte kılpayı kaçmış neyse haftaya birincilik bizim inşallah
azmedelim kızlar başarı bizi bekliyo kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız :lepi::lepi:
bide bu lapanın suyunu daha az koysak olmazmıki yemesi daha kolay olur bari
kızlar haberiniz olsun yarın ben yokum. gezecem, tozacam, eğlenecem iştezemuszemus
evet kızlar Seda 2 gundur yok ne oldu acebaCADIARZU merak ettım ınsallah taburcu olmusturopuyorumnanaktankızlar yogunluktan herhal ... sayfalar zor açılıyo.. kaçıncıyız diye bakem dedim işim var keşkek nohut atlanacak anam ..hafta içi işte oldugumdan bugün yarın onlan ugraşcam...seda da yok ..hepinizi öpüyorum.. akşama ayrıntılı yazarım..şimdi 1. mi 2. miyiz..
tebrık ederım canım hersey gonlunce olur ınsallahopuyorumnanaktanarkadaşlar ben yüksek lisans yapmak istiyorum. alesten 79 aldım. süper bir puan olmasada fena sayılmaz. baraj üniversitelere göre değişiyor ama 55-60 civarlarında. ama ingilizce sınavını geçmem lazım. bende o kadar ingilizce yok. erzurum merkezde olsam kursa giderdim ama burda öyle bir şansım yok. napacam ben ya mafoldumben çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım diyorum oda olmuyor :1no2:
kıl payı kacırmısız 2.lıgı:jeyyar:107.ETAP ZAYIFLAMA YARISMASI SONUCLARI 29 MAYIS ..5 HAZİRAN ...
BIRINCI...........6.TAKIM..........(0,86%)
IKINCI..........8. TAKIM............(0,84266%)
UCUNCU..............14. TAKIM..............(0.84023%)
anam kizlar farka bakin yani kil payi kacirdik ben 100 gr daha verseymisim bu hafta ikinciydik
oh oh artık kılolarda gıttı gez toz eglen keyfıne bak canımzemuszemuszemuszemuskızlar haberiniz olsun yarın ben yokum. gezecem, tozacam, eğlenecem iştezemuszemus
bende lapanın hepsını yıyemıyorum cok gelıryor 1 cay bardagı pırıncsevemedim aynalarcım aç geziyorum bugün resmen ısıtıyorum tam yiyicem birileri geliyo ben yiyene kadar lapa soğuyor ve çok kötü oluyor bir tabak zorla yedim işte eve gidince biraz daha yerim belki bu gün böyle zaten ikincilikte kılpayı kaçmış neyse haftaya birincilik bizim inşallah
azmedelim kızlar başarı bizi bekliyo kaybedeceğimiz tek şey kilolarımız :lepi::lepi:
bide bu lapanın suyunu daha az koysak olmazmıki yemesi daha kolay olur bari
slm kızlar nasılsınız ay akşamdan beri oturcam net başına akşam rahatsızlandım
bugünde misafirim var daha sonra ugramaya çalışıcam byyy
neslıhan kız sen adanalıya bakmıyomuydun
ne ısın var burda-tatlicadiarzu-
ya kızlar maca bakıyorlar daha yenı geldım asagıdan cocuklar ılla asagı ınelım dedıler zaten kactı ne yapalım yarın bılgısayardan bakarım sorun degıl reklamsız
buarada masallah bos durmamıssın sarı kartları vermısın bıze:jeyyar:
neyse kırmızı kartta daha varnaniknanik
[ı]kızlar ne dersını zbu haftanın en cok paylasım yapanınl aen az paylasım yapanınıda bulalımmı [/ı]
yada soyle olabilir liste sirasina gore her hafta birisi bu isi ustlenir hi ne dersiniz
bence daha iyi olur en azindan takimda sorumlulukar guclenir birazda senin uzerinden yuk gider ne dersini zkizlar
soyle ornek veriyorum listenin basinda kim var ben ben bu hafta yaptim benden sonra kim var
rose14bir sonraki hafta bu isi yapar yani sari kart kirmizi kart uygulamasi paylasimlarada dikat edilerek
takimin en iyileri en kotuleri
rosedan sonrada eylulce geliyo bu boyle boyle devam eder ne dersiniz sizde bir fikir verin
arkadaşlar ben yüksek lisans yapmak istiyorum. alesten 79 aldım. süper bir puan olmasada fena sayılmaz. baraj üniversitelere göre değişiyor ama 55-60 civarlarında. ama ingilizce sınavını geçmem lazım. bende o kadar ingilizce yok. erzurum merkezde olsam kursa giderdim ama burda öyle bir şansım yok. napacam ben ya mafoldumben çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım diyorum oda olmuyor :1no2:
he anam uşak buyur gel anam..lapa konusunda başardıysan tebrikler..emoşum sende sende sağol canımsın bide sen uşaktaydın demi canım sünnete gelirim nolcak kızım kaç saatlik yol altın dediğin nedir 2 taneylen gelirim
hayırlı olsun canım evliliklerini görürsün inşallah
haaa benim lapa noldu yarısını bile yiyemedim ama inat ettimya başka bişide yemedim
öyle geziyorum işte
eeee son pişmanlık fayda etmiyo.. yitip yiyip aglamak olmuyo işte107.ETAP ZAYIFLAMA YARISMASI SONUCLARI 29 MAYIS ..5 HAZİRAN ...
BIRINCI...........6.TAKIM..........(0,86%)
IKINCI..........8. TAKIM............(0,84266%)
UCUNCU..............14. TAKIM..............(0.84023%)
anam kizlar farka bakin yani kil payi kacirdik ben 100 gr daha verseymisim bu hafta ikinciydik
gez anam bacım gezzzz. yarasın moralin düzelsin...zemuszemus zemuszemus zemuszemuskızlar haberiniz olsun yarın ben yokum. gezecem, tozacam, eğlenecem iştezemuszemus
2 gün sonra geri gelmiyomu kız..bu tür detoks yapınca ben azıcık tuzlu peynir bile yesem aynı oluyom..valla bende lapa yaptigim zaman genelde hic yemiyorum bir cay bardaginin yarisini gun boyu tuketiyorum ama salatayi bol yiyorum sadece ac ac garip garip yatiyorum erkenden sonra sabah tabi bir morelle kalkiyorum ohh kilolar gitmis sekilde
14.takim 107.etap sari kart uygulamasi
DESTINAM ......ILK SARI KARTI .....
GULEYSA ........ILK SARI KARTI .....
S2000............ILK SARI KARTI .......
14.TAKIM 107.ETAP TAKIMIN EN IYILERI
AYNALAR.....2.35%...........BIRINCISI :hooray::hooray:a.s.
USAREM.......2.08%...........IKINCISIa.s.a.s.
NAZCO..............1.51%..........UCUNCUSUa.s.a.s.
14.TAKIM 107.ETAP TAKIMIN EN KOTULERIDESTINAM...........0.0%.........klava:
S2000.............0.0%.............klava:
GULEYSA.............0.0%.............klava:
olabılır ama rose zaten buara pek paylasımda bulunamıyor ne der bılmem:jeyyar:
bak bırazoncede geldı bırsey demeden gıttı-tatlicadiarzu-
[ı]kızlar ne dersını zbu haftanın en cok paylasım yapanınl aen az paylasım yapanınıda bulalımmı [/ı]
Gonul hosgeldın vereliniortak
napyon kız nıye sesın cıkmıyor:jeyyar:
hoş bulduk anam .sesim çıkmamı kı... okuyup okuyup cevap yazıyom da onda..allah göstermesin zaten 1 haftadır sizlerle didişemedik..özledim anam ..opuyorumnanaktan
ya babasi var ya onun oyuzden ya ne olacak 10dakka annca aliyor eger olurda sirasi olan arkadasin isi olursa bir sonraki yada isi olmayan biri devralir onun israsi gelince oda onun yerine gecer yani herzaman babasi burda olacak degil ya ya illa aksam olmasida gerekmez zaten sonuclar ogleden sonra belli oluyo hatta oglen ozamn bile yapilabilir yani yeterki unutulmasin biraz onem verilsin herseyin arkasi gelir bunu sadece ben yada sen degil hepimizin dusunmesi gerekir bence artik her bir uyeye bir is vermenin zamani geldide geciyor
ya kızlar ne hesaplayıp duruyonuz ya..bu hafta en çok ben paylaşımda bulundum ya..:hooray:
geçen haftada öyle işte yorman anam kendinizi gece gece ...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?