Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla bende lapa yaptigim zaman genelde hic yemiyorum bir cay bardaginin yarisini gun boyu tuketiyorum ama salatayi bol yiyorum sadece ac ac garip garip yatiyorum erkenden sonra sabah tabi bir morelle kalkiyorum ohh kilolar gitmis sekilde

evet kızlar Seda 2 gundur yok ne oldu acebaCADIARZU merak ettım ınsallah taburcu olmusturopuyorumnanaktan
tebrık ederım canım hersey gonlunce olur ınsallahopuyorumnanaktan
kıl payı kacırmısız 2.lıgı:jeyyar:
ınsallah haftaya ben kılo verebılırımde takımı kurtarırım-tatlicadiarzu-
kızlar haberiniz olsun yarın ben yokum. gezecem, tozacam, eğlenecem iştezemuszemus
oh oh artık kılolarda gıttı gez toz eglen keyfıne bak canımzemuszemuszemuszemus
bende lapanın hepsını yıyemıyorum cok gelıryor 1 cay bardagı pırınc
baska bırsey yemedıysen yarına guzel kılo vermıs olursun-tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınız ay akşamdan beri oturcam net başına akşam rahatsızlandım
bugünde misafirim var daha sonra ugramaya çalışıcam byyy

kız senınde mısafırın hıc bıtmıyor ha-tatlicadiarzu-

14.takim 107.etap sari kart uygulamasi

DESTINAM ......ILK SARI KARTI .....
GULEYSA ........ILK SARI KARTI .....
S2000............ILK SARI KARTI .......

14.TAKIM 107.ETAP TAKIMIN EN IYILERI

AYNALAR.....2.35%...........BIRINCISI :hooray::hooray:a.s.
USAREM.......2.08%...........IKINCISIa.s.a.s.
NAZCO..............1.51%..........UCUNCUSUa.s.a.s.

14.TAKIM 107.ETAP TAKIMIN EN KOTULERI
DESTINAM...........0.0%.........klava:
S2000.............0.0%.............klava:
GULEYSA.............0.0%.............klava:

Son düzenleme:
ya kızlar maca bakıyorlar daha yenı geldım asagıdan cocuklar ılla asagı ınelım dedıler zaten kactı ne yapalım yarın bılgısayardan bakarım sorun degıl reklamsız

buarada masallah bos durmamıssın sarı kartları vermısın bıze:jeyyar:
neyse kırmızı kartta daha varnaniknanik

[ı]kızlar ne dersını zbu haftanın en cok paylasım yapanınl aen az paylasım yapanınıda bulalımmı [/ı]

buarada masallah bos durmamıssın sarı kartları vermısın bıze:jeyyar:
neyse kırmızı kartta daha varnaniknanik

kiz vaktim varken yapim dedim sende ben yokken bunlari lutfen yap oldumu aynen devam ettir cunku sonra kaliyo birsuru is cikiyor
ben haftaya yeniden olmayacagim cunku
kayinvalide m haftaya geliyor ve ben yine giremiyecegim bilmiyorum kac hafta ona gore bakar ben size bildiririm oldumu kizlar soylemeyim dedim ama yine soyledik iste
analizleri yaptim zaten listeyide yayinladik yani sen sadece kilo bildirimini yapacaksin canim birde iste su listeyi benim yaptigim gibi her cuma yada vaktin olmazsa cumartesi yaparsin oldumu guzelim

[ı]kızlar ne dersını zbu haftanın en cok paylasım yapanınl aen az paylasım yapanınıda bulalımmı [/ı]

ıyı fıkır yapalım
ama ben her hafta yapamayabılırım zaten aksamları ve haftasonu pek gıremıyorum
bu aksam benımkının ısı cıktı ondan geldım yoksa gelemem herzaman-tatlicadiarzu-

yada soyle olabilir liste sirasina gore her hafta birisi bu isi ustlenir hi ne dersiniz
bence daha iyi olur en azindan takimda sorumlulukar guclenir birazda senin uzerinden yuk gider ne dersini zkizlar
soyle ornek veriyorum listenin basinda kim var ben ben bu hafta yaptim benden sonra kim var
rose14bir sonraki hafta bu isi yapar yani sari kart kirmizi kart uygulamasi paylasimlarada dikat edilerek
takimin en iyileri en kotuleri
rosedan sonrada eylulce geliyo bu boyle boyle devam eder ne dersiniz sizde bir fikir verin

olabılır ama rose zaten buara pek paylasımda bulunamıyor ne der bılmem:jeyyar:
bak bırazoncede geldı bırsey demeden gıttı-tatlicadiarzu-

her şey gönlün ce olsun hayatım..eş her zaman bulunur.. allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

he anam uşak buyur gel anam..lapa konusunda başardıysan tebrikler..

eeee son pişmanlık fayda etmiyo.. yitip yiyip aglamak olmuyo işte

kızlar haberiniz olsun yarın ben yokum. gezecem, tozacam, eğlenecem iştezemuszemus
gez anam bacım gezzzz. yarasın moralin düzelsin...zemuszemus zemuszemus zemuszemus

valla bende lapa yaptigim zaman genelde hic yemiyorum bir cay bardaginin yarisini gun boyu tuketiyorum ama salatayi bol yiyorum sadece ac ac garip garip yatiyorum erkenden sonra sabah tabi bir morelle kalkiyorum ohh kilolar gitmis sekilde
2 gün sonra geri gelmiyomu kız..bu tür detoks yapınca ben azıcık tuzlu peynir bile yesem aynı oluyom..

aynalar,nazco,usarem tebrikler..kilo vermeleriniz daim olsun anam...a.s.
destinam güleysa..noluyonuz kız ayıp degilmi örnek olcanız bide...s2000 seni ayrı tutuyom canım..hem mesleki yakınlık hem de saglık problemleri diye ama bida aynı olmıyabilira.s.

eeeee ben ortada kalıp yırtmışım herhal azarlardan ha ne dersiniz kızlarzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

olabılır ama rose zaten buara pek paylasımda bulunamıyor ne der bılmem:jeyyar:
bak bırazoncede geldı bırsey demeden gıttı-tatlicadiarzu-

ya babasi var ya onun oyuzden ya ne olacak 10dakka annca aliyor eger olurda sirasi olan arkadasin isi olursa bir sonraki yada isi olmayan biri devralir onun israsi gelince oda onun yerine gecer yani herzaman babasi burda olacak degil ya ya illa aksam olmasida gerekmez zaten sonuclar ogleden sonra belli oluyo hatta oglen ozamn bile yapilabilir yani yeterki unutulmasin biraz onem verilsin herseyin arkasi gelir bunu sadece ben yada sen degil hepimizin dusunmesi gerekir bence artik her bir uyeye bir is vermenin zamani geldide geciyor

ya kızlar ne hesaplayıp duruyonuz ya..bu hafta en çok ben paylaşımda bulundum ya..:hooray:
geçen haftada öyle işte yorman anam kendinizi gece gece ...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Gonul hosgeldın vereliniortak
napyon kız nıye sesın cıkmıyor:jeyyar:

hoş bulduk anam .sesim çıkmamı kı... okuyup okuyup cevap yazıyom da onda..allah göstermesin zaten 1 haftadır sizlerle didişemedik..özledim anam ..opuyorumnanaktan

ha anam ha ... baştan öyle demiyodunuz ya ..hani sıcak sudan soguk suya elimizi degirtmiycektiniz...ben gidiyom anamın evinemafoldumben mafoldumben mafoldumben

valla guzelim istatistlikler oyle soylemiyor ama sen sinifta kaldin bu konuda hahahhaahaaa
sadece 59 mesajin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…