- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.001
kizim belgeler hazir buyur gel gostereyim:jeyyar:anam belgelerini göster olmaz öyle..hem bu hafta sayfadaki problemlerden dolayı çok sorun oldu..biraz önce bile bi gidiyo bi geliyo...oynamıyom ben bana ne bana ne mafoldumben
anam suna bak hele su saatte utanmasa yiyecek agzinin suyunu sil kizoh oh afıyet olsun, kız sende benım gıbısın hıc dayanamıyoz yemege-tatlicadiarzu-
siz tam dayaklıksınız haklava: bak kendi ellerimle börek yaptım bir tepsi orda duruyor ben nasıl dayanıyorum peki:mymeka:
kızlar kendi kendime karar aldım cumaları tatil ilan ettim...diyet tatili......bi şey canım istedimi cumaya diye erteleycem...cumada istedigimden istedigim kadar yiycem nasıl ama:sm_cool:
cumadan cumaya diyo ya ben bu kzii oldurecem simdi kizim su kiloya dusersem sunu yiyecegim de baride anlayalim one oyle butun hafta verdiklerini cuma tekrarmi alacaksin aaaa deli bunlar ya
:mymeka::mymeka::mymeka:a.s. aferın kız sana bosver yeme yeme
ama sorması ayıp kıme yaptın sen o boregıkaydirigubbakcemile3
kımse yemıyorsa sen gonder bıze bız yerız:roflol::roflol:
neslı duymasın:roflol::roflol:
oh oh bizim icinde gez canim bu arada tebrikler guzel katilimda bulunmussunevet canım, yarın tortum şelalesine gideceğiz malesef:çok üzgünüm:
ay cik git yat sakin mutfaga felan girme sen simdi ne var ne yok goturusun oyuzden senin biran once yatman sartay tesekkur ederım canım hele bır 65 olayım sonra yerım benkaydirigubbakcemile3
kızlar bende cıkıyorum
herkese ıyı geceler:a015:
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
:a015:
insan kendine ödül verebilir onu anlarımda bu istediğimden istediğim kadar demesi beni korkutuyor, sana söyleyim bak :1shok:
bende kaçıyım kızlar yarın erken kalkacam. öptüm sizikaydirigubbakcemile3 bu arada yarın ben yokum ya bakın burası nasıl şenlenir
neslihancığım eline sağlık msjlar için uğraşmışsın.çok paylaşımda bulunamamışım ama olsun en çok kilo veren ikinci kişi olmuşum.allah sağlıkla kilovermelerimizi daim etsin inşaallah.yarın bende giremeyebilirim.ev işi çoluk çocuk derken hiç fırsat olmuyor.şimdide çocuk uyududa öyle girebildim.hoş herkes uyumaya gitmiş ama neyse.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.öpüyorum sizi şekerler.
anam bende tatlıdan şekerden vazgeçemiyorum.yiyemiyorumya bari laflarımın arasına katayım dedim.
yok anam babam babm ben yapamma.benim yerime emine yapsın.bizamn bişey yaptımda teşekkür yerine bide azar işittim şahsınız tarafından.de get kim yaparsa yapsın.bananne.yada soyle olabilir liste sirasina gore her hafta birisi bu isi ustlenir hi ne dersiniz
bence daha iyi olur en azindan takimda sorumlulukar guclenir birazda senin uzerinden yuk gider ne dersini zkizlar
soyle ornek veriyorum listenin basinda kim var ben ben bu hafta yaptim benden sonra kim var
rose14bir sonraki hafta bu isi yapar yani sari kart kirmizi kart uygulamasi paylasimlarada dikat edilerek
takimin en iyileri en kotuleri
rosedan sonrada eylulce geliyo bu boyle boyle devam eder ne dersiniz sizde bir fikir verin
olabılır ama rose zaten buara pek paylasımda bulunamıyor ne der bılmem:jeyyar:
bak bırazoncede geldı bırsey demeden gıttı-tatlicadiarzu-
14.takim 29 mayis /5 haziran en cok paylasimda bulunanlar
NESLIHAN............145 MESAJ:hooray::lepi:kaydirigubbakcemile3
AYNALAR.........100 MESAJ:hooray:a.s.a.s.
EYLULCE.............70 MESAJa.s.a.s.
14.TAKIM 29MAYIS/5 HAZIRAN EN AZ PAYLASIMDA BULUNANLAR
SIYAH24.........18MESAJ (hastaligindan dolayi katilimda bulunamadi ama yinede hesabini verecek cadii )klava:
GULEYSA...........26MESAJ (ay bu kiza dilimde tug bitti biraz daha katil demekten tam bir dayaklik )klava:
USEAREM......31MESAJ(yeni uye gozunu korkutmayalim hemen ama buda dayklik daha cok katil kiz kafani kirarim bak )klava:
diger arkadaslarda benim kadar iyi sayilmazlar merak edersiniz siz simdi acikliyorum sizleride
nazco......32mesaj
rose........43 mesaj
destinam ............48 mesaj
s2000......55mesaj(kiz seninde kafani kirmak lazim birde yardimci olacan daha cok gel kziim )
1.73..........59mesaj
cumadan cumaya diyo ya ben bu kzii oldurecem simdi kizim su kiloya dusersem sunu yiyecegim de baride anlayalim one oyle butun hafta verdiklerini cuma tekrarmi alacaksin aaaa deli bunlar ya
insan kendine ödül verebilir onu anlarımda bu istediğimden istediğim kadar demesi beni korkutuyor, sana söyleyim bak :1shok:
yok anam babam babm ben yapamma.benim yerime emine yapsın.bizamn bişey yaptımda teşekkür yerine bide azar işittim şahsınız tarafından.de get kim yaparsa yapsın.bananne.
hele şuna bak heleee.kızz sen benle ne uğraşıyon.canım bbaam var.ee bilgisayr oturduğumuz odada.dolayısıyla babama arkamı dönüp buraya gelmeyi yakıştıramıyom.yani biz öyle gördük.büyüğe arka dönmeyiz biz.zaten adam sıkıla sıkıla duruyo.yazık ne yaptığımıda bilmiyo.kendinden felan bahsediyorum sanır.
.ben fazla anlamıyom zaten bu işllerden.kpyalamayı bile yeni öğrendim.gidin yatın bee.aaa bende giderim emine gibi babamın evine heeeeeeeeeeeeee.
bende kaçıyım kızlar yarın erken kalkacam. öptüm sizikaydirigubbakcemile3 bu arada yarın ben yokum ya bakın burası nasıl şenlenir
kiz sende oyle diyip durma yarin bende yokum
misafirim gelecek cumartesi oyuzden kims eolmaz sen git gel yuru sizlanma
anamm sunlara bak sabahir mesaj sayiyorum kimse birsey dememis mesajlar hakkinda giciklar insan eline saglik der
neslihancığım eline sağlık msjlar için uğraşmışsın.çok paylaşımda bulunamamışım ama olsun en çok kilo veren ikinci kişi olmuşum.allah sağlıkla kilovermelerimizi daim etsin inşaallah.yarın bende giremeyebilirim.ev işi çoluk çocuk derken hiç fırsat olmuyor.şimdide çocuk uyududa öyle girebildim.hoş herkes uyumaya gitmiş ama neyse.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.öpüyorum sizi şekerler.
anam bende tatlıdan şekerden vazgeçemiyorum.yiyemiyorumya bari laflarımın arasına katayım dedim.
ya anam bu sayfalar yine geç açılıyo...
neyse hemen yazam da sonra paylaşmamış dersiniz....
sabah yarım yumurta 1 dilim kaşar 1 dilim ekmek .domates salatalık ikilisi....
sirkeli su bol su ...sıralamada hata oldu.anlan işte önce sirkeli su sonra kahvaltı..şimdi benim süper 3 lü berbere gittiler...birazdan 40 kilo nohut atlıycaz...annem ,kardeşim,çocukların bakıcısı gelicek...belki bu gün giremem...şimdilik öpüldünüz..................opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?