Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam belgelerini göster olmaz öyle..hem bu hafta sayfadaki problemlerden dolayı çok sorun oldu..biraz önce bile bi gidiyo bi geliyo...oynamıyom ben bana ne bana ne mafoldumben
kizim belgeler hazir buyur gel gostereyim:jeyyar:
oh oh afıyet olsun, kız sende benım gıbısın hıc dayanamıyoz yemege-tatlicadiarzu-
anam suna bak hele su saatte utanmasa yiyecek agzinin suyunu sil kiz
siz tam dayaklıksınız haklava: bak kendi ellerimle börek yaptım bir tepsi orda duruyor ben nasıl dayanıyorum peki:mymeka:

hih ya aferim kiz birde benim yerime dov sunlari oh be gel seni bir opeyim Şeniz

kızlar kendi kendime karar aldım cumaları tatil ilan ettim...diyet tatili......bi şey canım istedimi cumaya diye erteleycem...cumada istedigimden istedigim kadar yiycem nasıl ama:sm_cool:

cumadan cumaya diyo ya ben bu kzii oldurecem simdi kizim su kiloya dusersem sunu yiyecegim de baride anlayalim one oyle butun hafta verdiklerini cuma tekrarmi alacaksin aaaa deli bunlar ya

cumadan cumaya diyo ya ben bu kzii oldurecem simdi kizim su kiloya dusersem sunu yiyecegim de baride anlayalim one oyle butun hafta verdiklerini cuma tekrarmi alacaksin aaaa deli bunlar ya

insan kendine ödül verebilir onu anlarımda bu istediğimden istediğim kadar demesi beni korkutuyor, sana söyleyim bak :1shok:

a.s. aferın kız sana bosver yeme yeme
ama sorması ayıp kıme yaptın sen o boregıkaydirigubbakcemile3
kımse yemıyorsa sen gonder bıze bız yerız:roflol::roflol:
neslı duymasın:roflol::roflol:
:mymeka::mymeka::mymeka:
evet canım, yarın tortum şelalesine gideceğiz malesef:çok üzgünüm:
oh oh bizim icinde gez canim bu arada tebrikler guzel katilimda bulunmussun
ay tesekkur ederım canım hele bır 65 olayım sonra yerım benkaydirigubbakcemile3
kızlar bende cıkıyorum
herkese ıyı geceler:a015:
ay cik git yat sakin mutfaga felan girme sen simdi ne var ne yok goturusun oyuzden senin biran once yatman sart

kizlar hep beraber ninniii ninniiiii ninnnii ninniii
uyusunda buyusun ninnii
su kizin uykusu gelsin bari soyleyinde bir ninni kaydirigubbakcemileyurr yataga

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

:a015:

anam suna bak agzi iki metre acilmis

bende kaçıyım kızlar yarın erken kalkacam. öptüm sizikaydirigubbakcemile3 bu arada yarın ben yokum ya bakın burası nasıl şenlenir

bende kaçıyım kızlar yarın erken kalkacam. öptüm sizikaydirigubbakcemile3 bu arada yarın ben yokum ya bakın burası nasıl şenlenir

kiz sende oyle diyip durma yarin bende yokum
misafirim gelecek cumartesi oyuzden kims eolmaz sen git gel yuru sizlanma
anamm sunlara bak sabahir mesaj sayiyorum kimse birsey dememis mesajlar hakkinda giciklar insan eline saglik der

neslihancığım eline sağlık msjlar için uğraşmışsın.çok paylaşımda bulunamamışım ama olsun en çok kilo veren ikinci kişi olmuşum.allah sağlıkla kilovermelerimizi daim etsin inşaallah.yarın bende giremeyebilirim.ev işi çoluk çocuk derken hiç fırsat olmuyor.şimdide çocuk uyududa öyle girebildim.hoş herkes uyumaya gitmiş ama neyse.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.öpüyorum sizi şekerler.
anam bende tatlıdan şekerden vazgeçemiyorum.yiyemiyorumya bari laflarımın arasına katayım dedim.

kat guzelim kat istedigin kadar kat lafin sozun kalorisi olmaz nede olsa
canim tebrik ederim ikinciligini insallah hep boyle goruruz seni
paylasima gelince tabiki daha cok yapsan daha muhabbet bol olur okadar birde hem senin hemde bizim motivasyon dahada guclenir
geldigin zaman kimsed eolamzsa sen gecmisi okuyup alinti yapsan daha iyi olur cunku alinti yapamk isi gercekten cok iyi oluyo hem mesajlar arada kaynamiyo hemde paylasimda bulunuyoruz
coluk cocuk olayinida hic sorma inanki bend eaksam geldim parktan hisim cikti oldurdu bu cocuklar benii

yok anam babam babm ben yapamma.benim yerime emine yapsın.bizamn bişey yaptımda teşekkür yerine bide azar işittim şahsınız tarafından.de get kim yaparsa yapsın.bananne.
olabılır ama rose zaten buara pek paylasımda bulunamıyor ne der bılmem:jeyyar:
bak bırazoncede geldı bırsey demeden gıttı-tatlicadiarzu-

hele şuna bak heleee.kızz sen benle ne uğraşıyon.canım bbaam var.ee bilgisayr oturduğumuz odada.dolayısıyla babama arkamı dönüp buraya gelmeyi yakıştıramıyom.yani biz öyle gördük.büyüğe arka dönmeyiz biz.zaten adam sıkıla sıkıla duruyo.yazık ne yaptığımıda bilmiyo.kendinden felan bahsediyorum sanır.
.ben fazla anlamıyom zaten bu işllerden.kpyalamayı bile yeni öğrendim.gidin yatın bee.aaa bende giderim emine gibi babamın evine heeeeeeeeeeeeee.

gunaydın

kızlar haklısınız sadece ıkı kelıme yazıp cıkıyorum...ama uzun uzun yazmak hıc ıcımden gelmıyor...bugun bıraz daha ıyıyım...sabah tartıldım 75,5 geldım nasıllll mutluuu oldum anlatamammm...hemen foruma yazmam lazım dedım....dar bır tişört gıydım ısyerınde herkes zaten hergun söyluyor....

en az paylasımda bulunan , sarı kart alan , neslı valla ıyıkı ıkı gundur boşsun valla yağmus gıbı yagdırıyorsun bombaları...ürktüm hee...

bugun öglene kadar burdayım kahvaltımı yaptım...dunden berı acım...aylardır ılk defa sımıt yedım...ama gıtmıyor mide kuculuyormus dogruymus...

itiraz ediyom ben .... benim oturup yazmaktan şeyim acıyo...şuna bak sıralama da en sona yazmışınız..ayıp ama canım.. mafoldumben

ben 4. yüm anam neden en son yazdınız...gıcık kızlar gıcık kızlar...mafoldumben

insan kendine ödül verebilir onu anlarımda bu istediğimden istediğim kadar demesi beni korkutuyor, sana söyleyim bak :1shok:

oh oh maşşallah iyi kaynatmışınız...evelde uyuyamadım gece kulagımın çınlamasından..kızım herhalde cumada dikkat etcez demi..anam hemen benim açıgımı arıyonuz... bak sen şunlara kız size inat şu cuma bi 95 olim mi ...benneyaptımki
anaaaaaaaaaaaa ne dedim ben..yani 95 küsüratlı anlamında ...sakın düz anlaman valla sonra kızarsınız...yani 95.999 felan yanikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya anam bu sayfalar yine geç açılıyo...
neyse hemen yazam da sonra paylaşmamış dersiniz....
sabah yarım yumurta 1 dilim kaşar 1 dilim ekmek .domates salatalık ikilisi....
sirkeli su bol su ...sıralamada hata oldu.anlan işte önce sirkeli su sonra kahvaltı..şimdi benim süper 3 lü berbere gittiler...birazdan 40 kilo nohut atlıycaz...annem ,kardeşim,çocukların bakıcısı gelicek...belki bu gün giremem...şimdilik öpüldünüz..................opuyorumnanaktan

kız anam sen onlara bakma ...baktılar bu hafta kendileri çok yazmışlar...hemen böyle bişi çıkaralım dediler....sen ilgilen anam babacıgınla....geçen hafta yapsalardı ya...tabi kendileri yoktu...şimdi yaptılar...ben de zaten bu hafta yazdım yazdım ...hafta sonu cuma akşamından pazar akşamına kadar olmıycam ..sünnet alış verişine gitcez denizliye ablamlara...cumaya kadar dolduramda görsünler...neyse ben çıkıyom ....
nazcom sen açıksın herhal bugün....öptüm canım hayırlı işler kız..bol müşteriler...opuyorumnanaktan

kiz sende oyle diyip durma yarin bende yokum
misafirim gelecek cumartesi oyuzden kims eolmaz sen git gel yuru sizlanma
anamm sunlara bak sabahir mesaj sayiyorum kimse birsey dememis mesajlar hakkinda giciklar insan eline saglik der

aman aman sanki ikiniz varsınız...şunlara bakın yaa....bizi yok sayıyolar..son iki gün döktürmüşler mesajlarıda ...sanki sadece aynalarla ikinizin sayfası...

şuna bakın hele seni yagcı hemen teşekkür edermiş...zemuszemus

günaydın günaydın nasılsınız bakem a.s.a.s.
emoşum meraba arkadaşım nasılsın :1hug::1hug::1hug:
geçmişe bakamadım ama katılım listesi kopyalamışsın galiba neler oluyo bi bakıyım ben ya :1shok::1shok::1shok:

anam bide sayfalar geç açılıyo diyo ben bir msj yazana kadar hatun 4 msj yazmış bende virüsmü var ne bir sayfa açılana kadar 5 dk bekliyorum ben kızım

kolay gelsin eminem.ayy kız yakın olsak bende gelirdim ayıklamaya.kız ne zevkli olur.sen güldürürsün bizde ayıklarız.bizde seni öpüyoruz.
he haklısın.önceden ben hep yazarken kimse ayy kim nekadar yazmış demedi.şimdi hemen bakıyolar.işin ilginci ayın 29undan sonrasına baklıyo ne hikmetse.allah allah .alah hayırlara getirsin inşallah.

İpin Hesabı : Kıssadan Hisse

Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,
-Benim sadece bir ipim var, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş.

Vefat eden zengin ile birlikte defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir canlı var. "Nasıl olsa bu ölü elimizde... Biz şu canlı olandan başlayalım" demişler ve hamalı sorgulamaya başlamışlar.
-O ip kimin? Nereden aldın? Niye aldın? Nasıl aldın? Nerelerde kullandın?" Sabaha kadar sorgu sual devam etmiş, adamın hesabı bitmemiş. Sabahleyin kabirden çıkmış.
- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.
- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?

Hayatını ve hayatın içerisinde istifade edilen lütufların hesabını vermek hafife alıncak şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…