Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecikmiş geçmiş gezimi yapıyorum ay neler olmuş ben görmemişim tepkisiz kaldım sanmayın kızlar nolur geçen hafta çok yoğun geçmişti ondan

.....ay kızlar kusura kalman da ben çok kötüyüm ya.....2 gündür içimde bi sıkıntı....dün sabah saat 5 de bi uyandım içimden bi aglamak geldi..aglarken uyumuş kalmışım..servistede evde de ota boka aglıyom..nazar mı degdi bilmem....
yazdıklarınızı bile zor zar okudum.. önceden hevesle geliyodum bilgi ....başına...şimdi yatmak geliyo içimden..ay sogukluk mu yaptırdılar ne..bu gün servistede habire agladım..servis sorumlusuyum..istifa ettim..başhemşireyle aglayarak konuşmaktan mahvoldum.. hiç bi şi yok ama nedense herşey yük geliyo bana ay yaşlandım mı neeeeeeeeeeeeemafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben[/QUOTE]
canım nazara geldin sen ama şimdi toparlandınya sana yakışmıyo karamsarlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam bide sayfalar geç açılıyo diyo ben bir msj yazana kadar hatun 4 msj yazmış bende virüsmü var ne bir sayfa açılana kadar 5 dk bekliyorum ben kızım

yok anam ben dede öyle oluyo bazen

ay canım sagolasın gelmiş kadar oldun... he kız sorma kendileri çok yazınca böyle dediler...bide ben 4. yüm ama en sona yazmışlar ilk 3 yazılmış madem sırayla yazın demi...
neyse ben zaten gönüllerin birincisiyim demi amazemuszemus

valla süper allahım kimseye çekemeyecegi dert ,ödeyemeyecegi borç,
cevabını veremeyecegi soru sormasın:Saruboceq:
çok güzelmiş bayıldım

nazco çizelgen çok güzel olmuşta.ben bozdum çizelgeyi.hedefi 85 yapam dedim.bozuldu..ugraştım ugraştım olmadı...şimdi akrepe desem..benneyaptımki
aman boşver neyse .acık ugraşam bakam

isveç diyetini hiç deneme arkadaşım senin verdiğin diyet listeleri daha güzel isveç diyeti gibi bırakınca kilolar geri gelmez hiç değilse opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazco merhaba
lapa dıyetın nasıl gıdıyor
yoksa senınkıde bızımkınemı dondukaydirigubbakcemile3

yok be güzelim ben doğru yaptım ama yarısını zor yedim sadece domates ve salatalık yedim tuzsuz onlar bile kötü geldi bana yapmam bidaha :1no2::1no2::1no2:

bende kaçıyım kızlar yarın erken kalkacam. öptüm sizikaydirigubbakcemile3 bu arada yarın ben yokum ya bakın burası nasıl şenlenir

yok begüzelim şenlendiği falan koca gün yanlız başıma kendim okudum kendim yazdım baksana mirmirmirmirmirmirmmirmirmirmirmirmirmirmir

açığız güzelim çalışıyoruz işte bende seni öpüyorum :1hug::1hug:

emoşum hoşgeldim canım a.s.a.s.a.s.
nolsun işte gelen giden akşamı etmeye çalışıyoruz
bu liste işinden daha zor bişi yok bu sitede zaten akrep seni görür merak etme canım
ben bağırayımmı koş diye
sen ayıklama işleri naptın canım kolayladınızmı biraz allah kolaylık versin bu düğün işleri zor valla
bizim oğlanıda sünnet ettirmek lazım ama benim bu sene gözüm yemedi seneye kısmet

neslihancım listeler için eline sağlık arkadaşım uğraşıp emek vermişsin
bizim için iyi olur tabi bu listeler gaza gelir kendimizi salamayız
teşekkürler emeklerin için
:1hug::1hug::1hug::1hug:

of bu gün kimseler yok yok yoooooooooooooooooooooook
ben yarın evdeyimya herkes burda olur olmuyo bana bi laptop bide kablosuz internet lazım
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:lepih işte bende gidiyorum ama bugün ne yediğimi yazayım bari artık
sabah yarım simit yarım peynir
ara 3 kuru kayısı bir avuç beyaz leblebi
öğle şehriye çorbası biraz pilav
form çaylarım
bugün içtiğim su 4 kg
akşam bir tane tavuk but yiyeceğim
bu kadarı yeter herhalde bugün aç kalmadım abartmamışımdırda herhalde:lepi:

alkisalkisalkis
eger akşama bozmazsan bence gayet güzel ama kaptanlar ne der bilemem...:sm_confused:

ay canım 30kilo keşkek 40 kilo nohut atladık şükür bitti.....tek 7 kilo kırık çorbalık pirinç kaldı...pazartesi evdeyim oda nasip olursa ozaman artık...zor anam bu işler izmirde de böyle yemekli mi vercen kız...bizim akrabalar var bornova da onlar salon da yaptılardı..pideli ayranlı..

ben geldim bakalım bizim kızlar ne yaptı dedim. çok yoruldum. inşallah yarın görüşürüz. öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

sağol canım bende inşaallah kilolarım bu şekilde gider diye dua ediyorum.bugün gezmeye gittik orda birazı yok böyle iyisin birazı yok ver biraz daha deyip durdular.ama bende vereceğim diye yineledim.bu arada kayınvalidem yok kızım verme deyip duruyor sağolsun o beni her halimle seviyor.ayy bu çocuklar.gerçi benim bir tane 2.5 yaşında kızım var.bizde 15 gündür onun tuvalet eğitimiyle uğraşıyoruz.maaşallah öğrendi.ufak tefek kazalar oluyor ama gece gündüz bezi bıraktık.valla allah canlarını sağ etsin ama çocuk ömür törpüsü gerçekten.

allahım hesabını veremeyecegimiz şeyler için sorguya çekmesin inşaallah.budünya öyle yada böyle gelip geçecek ama öbür tarafta hepimizin yeri cennet bahçelerinde olur inşaallah.

bu arada bende dün neler yediğimi yazayım.
sabah bir dilim kepek ekmek,iki tane zeytin,yarım salatalık
öğlen gezmedeydik.bir kase yogurtlu çorba,4 tane sarma ve yeşillik.,
çayın yanında küçücük bir dilim pasta
akşamda bir dilim kavun yedim.
biraz diyetin dışına çıktım ama bir daha olmayacak..

hepinize iyi geceler.öpüyorum sizleri.

iyi geceler kilzar dunden beri gelemedim cok yogundum simdik yeni geldim eve yorgunluktan oluyom pazartesi insalah gelip gecmise bakip cevap veririm hepinizi kocama opuyorummmmmmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3
ben sabah zor kalktım, çok yorulmuşum. ama düzenim bozulmasın diye uykulu uykulu kalktım yataktan. yemekleri saatinde yiyorumda ondan. dün o kadar güzel şey yapmışlar ki arkadaşlar ama yemedim zemuszemus çokta canım çekmedi alışmışım galiba alkisalkisalkis yalnız su çok içemedim. dakkada bir tuvaleti nerden bulacam.
sabah uyandım. sirkeli suyumu içtim. bugün öğünlerin yerini değiştirdim. kahvaltıda dün yiyemediğim için bir tane biber dolması yedim. akşam yemektense sabah yemek daha iyi. yanındada bir bardak yeşil çay içtim.
sizde uyanıp gelin artık ya. bu arada sedadan haber var mı? daha iyidir inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…