- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.021
ya aslında eminim beni tok tutacak yemesi zor ama nedense canım istemiyo.. ay depresyona giriyom herhalde..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sen bizim neşe kaynağızsın canım depresyon senden uzak olsun opuyorumnanaktan
valla kesın altta yatan bır sebep vardır...benım kızımda allerjık rınıt var . anaokulu arıyorum , esımle 15 gundur küsüm , hala 76 lardayım , vs...ben bıle gırmıyorum sana noluyor bee...alla alla...
kendımı pızzaya atasım var tutun benı kızlar...
1.73 topla kendını kızım ...hayat guzel bak kac kılo verdın fıstık gıbı oldun belkı regl dönemıne gırıyorsundur...kacamak yap tatlı ye....ama yılma yıkılma anladınmı?????
tugba gıtmıyosun dımı kız sende....burdasın dımı..
tuğba gitme düşüncene üzüldüm çabuk vazgeç o düşünceden o dediğin yalan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım kızının durumu inşallah en kısa zamanda düzelir çocuklar böyle büyüyorlar işte ben annemin kıymetini çocuğum olunca daha çok anladım ne uğraşmışlardır kimbilir bizimle ana okulu iyi bir fikir bence çocuklar okula başlayınca çok değişip gelişiyorlar iyi bir anaokulu bulursan herşey çok güzel olur eminim eşinlede ufak problemleri büyütüp huzurunu bozma bence opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
siyahcim cok gecmis olsun dikkat et kendine ilk belirtilerde gorun tedavini gor yarin insallah daha iyi donersin aramiza............ kiz sibel bana lapanin yaninda yogurt yedin diye kizdin sen kuru fasulyeyi goturmusun ne haberdelikafadulden lapa macerama gelinirsen ayyyyyyyy ne tok tutuyo bu ya migden catliycak goren kus sutu eksik masada yemek yedim sanki tamam anladim yogurt yasakmis yarin salatayla beraber yicem bakalim cuma kac kilo diyemiycem kac garm verecem cunku bende anca ama kilo alirsam varya lapayi cikaranlar ellimden kurtulamiycaakklava:
bu lapa işi herkes için bir fiyasko oldu arkadaşlar bence vazgeçelim :1no2::1no2:
kızlar meraba a.s.a.s.a.s.
ben dün izmirdeydim bütün gün gece geldim oyüzden dün giremedim bu günde çok işim var ama uğrayıp bir meraba diyim dedim geçmişi okumaya fırsatım yok işim biter bitmez okuyacağım
siyahçım çok geçmiş olsun dr gitmen iyi olmuş en kısa sürede atlatırsın inşallah hosgeldin nazco oh ne guzel bende izmirde olmak isredim biliyonmu yaz yaklastikca memleket hasreti cok kotu oluyor bu sene gitmiyce turkiyeye offfffffffffffffturkbayragi
memleket hasreti gerçekten çok zor arkadaşım allah sabır versin izmir aynı güzel inşallah sende kısa zamanda bir kaçamak yapıp gelirsin buralardan istediğin bişiler olursa özelden yaz ben sana kargoyla gönderirim canım :1hug::1hug::1hug:
anam bide sayfalar geç açılıyo diyo ben bir msj yazana kadar hatun 4 msj yazmış bende virüsmü var ne bir sayfa açılana kadar 5 dk bekliyorum ben kızım
ay canım sagolasın gelmiş kadar oldun... he kız sorma kendileri çok yazınca böyle dediler...bide ben 4. yüm ama en sona yazmışlar ilk 3 yazılmış madem sırayla yazın demi...kolay gelsin eminem.ayy kız yakın olsak bende gelirdim ayıklamaya.kız ne zevkli olur.sen güldürürsün bizde ayıklarız.bizde seni öpüyoruz.
he haklısın.önceden ben hep yazarken kimse ayy kim nekadar yazmış demedi.şimdi hemen bakıyolar.işin ilginci ayın 29undan sonrasına baklıyo ne hikmetse.allah allah .alah hayırlara getirsin inşallah.
İpin Hesabı : Kıssadan Hisse
Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,
-Benim sadece bir ipim var, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş.
Vefat eden zengin ile birlikte defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir canlı var. "Nasıl olsa bu ölü elimizde... Biz şu canlı olandan başlayalım" demişler ve hamalı sorgulamaya başlamışlar.
-O ip kimin? Nereden aldın? Niye aldın? Nasıl aldın? Nerelerde kullandın?" Sabaha kadar sorgu sual devam etmiş, adamın hesabı bitmemiş. Sabahleyin kabirden çıkmış.
- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.
- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?
Hayatını ve hayatın içerisinde istifade edilen lütufların hesabını vermek hafife alıncak şey değildir
isveç diyetini hiç deneme arkadaşım senin verdiğin diyet listeleri daha güzel isveç diyeti gibi bırakınca kilolar geri gelmez hiç değilse opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanooooooooohhhhhhh aşağısı kalabalık.hetyyyyy nabersiniz millet.lapalar çöpemi gitti.anacım bende isveç diyetine başlıycam bi hafta sonra bakam nolcek.hep sitedim ama yapoamadım.busefet niyeti bozdum yapcamda.tek zor yanı çay içememek ama ben çay içerim yaa.dayanamam çayaa.
nazco merhaba
lapa dıyetın nasıl gıdıyor
yoksa senınkıde bızımkınemı dondukaydirigubbakcemile3
bende kaçıyım kızlar yarın erken kalkacam. öptüm sizikaydirigubbakcemile3 bu arada yarın ben yokum ya bakın burası nasıl şenlenir
kız anam sen onlara bakma ...baktılar bu hafta kendileri çok yazmışlar...hemen böyle bişi çıkaralım dediler....sen ilgilen anam babacıgınla....geçen hafta yapsalardı ya...tabi kendileri yoktu...şimdi yaptılar...ben de zaten bu hafta yazdım yazdım ...hafta sonu cuma akşamından pazar akşamına kadar olmıycam ..sünnet alış verişine gitcez denizliye ablamlara...cumaya kadar dolduramda görsünler...neyse ben çıkıyom ....
nazcom sen açıksın herhal bugün....öptüm canım hayırlı işler kız..bol müşteriler...opuyorumnanaktan
:lepih işte bende gidiyorum ama bugün ne yediğimi yazayım bari artık
sabah yarım simit yarım peynir
ara 3 kuru kayısı bir avuç beyaz leblebi
öğle şehriye çorbası biraz pilav
form çaylarım
bugün içtiğim su 4 kg
akşam bir tane tavuk but yiyeceğim
bu kadarı yeter herhalde bugün aç kalmadım abartmamışımdırda herhalde:lepi:
emoşum hoşgeldim canım a.s.a.s.a.s.
nolsun işte gelen giden akşamı etmeye çalışıyoruz
bu liste işinden daha zor bişi yok bu sitede zaten akrep seni görür merak etme canım
ben bağırayımmı koş diye
sen ayıklama işleri naptın canım kolayladınızmı biraz allah kolaylık versin bu düğün işleri zor valla
bizim oğlanıda sünnet ettirmek lazım ama benim bu sene gözüm yemedi seneye kısmet
kat guzelim kat istedigin kadar kat lafin sozun kalorisi olmaz nede olsa
canim tebrik ederim ikinciligini insallah hep boyle goruruz seni
paylasima gelince tabiki daha cok yapsan daha muhabbet bol olur okadar birde hem senin hemde bizim motivasyon dahada guclenir
geldigin zaman kimsed eolamzsa sen gecmisi okuyup alinti yapsan daha iyi olur cunku alinti yapamk isi gercekten cok iyi oluyo hem mesajlar arada kaynamiyo hemde paylasimda bulunuyoruz
coluk cocuk olayinida hic sorma inanki bend eaksam geldim parktan hisim cikti oldurdu bu cocuklar benii
.
şuna bakın hele seni yagcı hemen teşekkür edermiş...zemuszemus
İpin Hesabı : Kıssadan Hisse
Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş. "Öldüğüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş. Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,
-Benim sadece bir ipim var, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş.
Vefat eden zengin ile birlikte defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir canlı var. "Nasıl olsa bu ölü elimizde... Biz şu canlı olandan başlayalım" demişler ve hamalı sorgulamaya başlamışlar.
-O ip kimin? Nereden aldın? Niye aldın? Nasıl aldın? Nerelerde kullandın?" Sabaha kadar sorgu sual devam etmiş, adamın hesabı bitmemiş. Sabahleyin kabirden çıkmış.
- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.
- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?
Hayatını ve hayatın içerisinde istifade edilen lütufların hesabını vermek hafife alıncak şey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?