- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.041
sağol canım bende inşaallah kilolarım bu şekilde gider diye dua ediyorum.bugün gezmeye gittik orda birazı yok böyle iyisin birazı yok ver biraz daha deyip durdular.ama bende vereceğim diye yineledim.bu arada kayınvalidem yok kızım verme deyip duruyor sağolsun o beni her halimle seviyor.ayy bu çocuklar.gerçi benim bir tane 2.5 yaşında kızım var.bizde 15 gündür onun tuvalet eğitimiyle uğraşıyoruz.maaşallah öğrendi.ufak tefek kazalar oluyor ama gece gündüz bezi bıraktık.valla allah canlarını sağ etsin ama çocuk ömür törpüsü gerçekten.
günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3
ben sabah zor kalktım, çok yorulmuşum. ama düzenim bozulmasın diye uykulu uykulu kalktım yataktan. yemekleri saatinde yiyorumda ondan. dün o kadar güzel şey yapmışlar ki arkadaşlar ama yemedim zemuszemus çokta canım çekmedi alışmışım galiba alkisalkisalkis yalnız su çok içemedim. dakkada bir tuvaleti nerden bulacam.
sabah uyandım. sirkeli suyumu içtim. bugün öğünlerin yerini değiştirdim. kahvaltıda dün yiyemediğim için bir tane biber dolması yedim. akşam yemektense sabah yemek daha iyi. yanındada bir bardak yeşil çay içtim.
sizde uyanıp gelin artık ya. bu arada sedadan haber var mı? daha iyidir inşallah:Saruboceq:
dün sabah tartıldım 86.7 olmuşum. çok sevindim. am dedim şimdi piknikte kaçırılsam kilo alırım diye korkmadım değil. arkadaşlar bugün ye bişey olmaz dediler ama ben şeytana uymadım kötükedihüso bu sabah tartıldım aynıyım 86.7 oley kilo almamışım :dance:
hay maşallah kız ...çok güzel gidiyo valla...
kızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
ishal ve kusmadan bir satte fenalaştım anam aklıma geldikçe tuhaf oluyorum..sanki süzgeç gibi ne varsa dökülüyordu içimden..eşim allahtan evdeydi..neyse şimdi hafif sersemlik harici iyiyim...
sanki bir fırtınaydı geldi geçti bağırsaklarımdan
tebrık ederım canım cok ıyı gıdıyorsunkaydirigubbakcemile5dün sabah tartıldım 86.7 olmuşum. çok sevindim. am dedim şimdi piknikte kaçırılsam kilo alırım diye korkmadım değil. arkadaşlar bugün ye bişey olmaz dediler ama ben şeytana uymadım kötükedihüso bu sabah tartıldım aynıyım 86.7 oley kilo almamışım :dance:
zaten buyukler hep zayıflama ıyısın boyle derleropuyorumnanaktansağol canım bende inşaallah kilolarım bu şekilde gider diye dua ediyorum.bugün gezmeye gittik orda birazı yok böyle iyisin birazı yok ver biraz daha deyip durdular.ama bende vereceğim diye yineledim.bu arada kayınvalidem yok kızım verme deyip duruyor sağolsun o beni her halimle seviyor.ayy bu çocuklar.gerçi benim bir tane 2.5 yaşında kızım var.bizde 15 gündür onun tuvalet eğitimiyle uğraşıyoruz.maaşallah öğrendi.ufak tefek kazalar oluyor ama gece gündüz bezi bıraktık.valla allah canlarını sağ etsin ama çocuk ömür törpüsü gerçekten.
cok gecmıs olsun canımkızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
ishal ve kusmadan bir satte fenalaştım anam aklıma geldikçe tuhaf oluyorum..sanki süzgeç gibi ne varsa dökülüyordu içimden..eşim allahtan evdeydi..neyse şimdi hafif sersemlik harici iyiyim...
slm kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli anam ben iki gundur delice yiyorum haberiniz olsun meisafirle beraber ye babam ye uff midem karma karisik oldu valla
gecmisi okudum su asilsiz iddalariniza cevap veremiyorum simdilik kocis icerde bana sesleniiyo gelll diye ama gelip sizi bir guzel haslayaagim kizlar bekleyin benii
kızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
bu arada bende dün neler yediğimi yazayım.
sabah bir dilim kepek ekmek,iki tane zeytin,yarım salatalık
öğlen gezmedeydik.bir kase yogurtlu çorba,4 tane sarma ve yeşillik.,
çayın yanında küçücük bir dilim pasta
akşamda bir dilim kavun yedim.
biraz diyetin dışına çıktım ama bir daha olmayacak..
hepinize iyi geceler.öpüyorum sizleri.
slm kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli anam ben iki gundur delice yiyorum haberiniz olsun meisafirle beraber ye babam ye uff midem karma karisik oldu valla
gecmisi okudum su asilsiz iddalariniza cevap veremiyorum simdilik kocis icerde bana sesleniiyo gelll diye ama gelip sizi bir guzel haslayaagim kizlar bekleyin benii
dün sabah tartıldım 86.7 olmuşum. çok sevindim. am dedim şimdi piknikte kaçırılsam kilo alırım diye korkmadım değil. arkadaşlar bugün ye bişey olmaz dediler ama ben şeytana uymadım kötükedihüso bu sabah tartıldım aynıyım 86.7 oley kilo almamışım :dance:
çok geçmiş olsun canım.ayy ishal zor olur be gülüm.kendine dikkat et.bol sıvı almayı unutma.kızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
tugba yarın ısvec dıyetıne baslıcakmısın
bende ıstıyorum beraber baslıyalımmıopuyorumnanaktan
13gunde 6kılo verılıyormus:1shok:
ben 13 gun yapamamda bır kac gun yapsam yıne ıyıkaydirigubbakcemile3
bır denemek ıstıyorum, aklımda kalmasın onuda denemıs olayımkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar...
cuma günü akşam dışardan yemiştik ama bilemiyorum yinede..kimseye göstermesin be bir saatin içinde mahvetti beni..o kadar çok ilaç yedimki damardan hala kolum sızlıyor yazarken zorlanıyorum neyse bununla geçmiş olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?