Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün sabah tartıldım 86.7 olmuşum. çok sevindim. am dedim şimdi piknikte kaçırılsam kilo alırım diye korkmadım değil. arkadaşlar bugün ye bişey olmaz dediler ama ben şeytana uymadım kötükedihüso bu sabah tartıldım aynıyım 86.7 oley kilo almamışım :dance:

çok haklısın hadi senin kilon yine de iyi ...ben 97 kiloyum.annem de kocam da artık verme diye kızıyolar...aslında biraz da hoşuma gidiyo..hep küçükken falan ve sonrası yeter artık yeme diyen ben den ekmek saklıyan annemden bu lafları duymak etrafımdakiler ye biraz demeleri çok güzel oluyo....
çiş egitiminiz hayırlı olsun..benim iki oglanda 3 yaşında ögrendiler.. yaza denk gelsin diye kışın ugraşmadım..ama pek kazamızda olmadı şükür...
ömür törpüsü kötü anlamda degil tabi.onlarla ugraşırken biz yaşlanıyoruz ...yıllar geçiyor....
biz kına gecesinde slayt gösterisi için fotograf seçtik.evlendigimizden tek tek dogumlar dogum günleri tarih sırasına görede ...valla daha önce dikkat etmemişim ne kadar çok şey yaşamışız.düşün 2000 evlendim..

hoş geldin canım...dogru söyliyon..insan bi yere gidince en çok tuvalet probleminden dolayı düzeni bozuluyo zaten............
yok anam seda dan haber :sm_confused:

hay maşallah kız ...çok güzel gidiyo valla...

kızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
ishal ve kusmadan bir satte fenalaştım anam aklıma geldikçe tuhaf oluyorum..sanki süzgeç gibi ne varsa dökülüyordu içimden..eşim allahtan evdeydi..neyse şimdi hafif sersemlik harici iyiyim...
sanki bir fırtınaydı geldi geçti bağırsaklarımdan

geçmiş olsun canım. kendine dikkat et. sıcaklardan olabilir.

slm kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli anam ben iki gundur delice yiyorum haberiniz olsun meisafirle beraber ye babam ye uff midem karma karisik oldu valla
gecmisi okudum su asilsiz iddalariniza cevap veremiyorum simdilik kocis icerde bana sesleniiyo gelll diye ama gelip sizi bir guzel haslayaagim kizlar bekleyin benii

tebrık ederım canım cok ıyı gıdıyorsunkaydirigubbakcemile5
bu gıdısle sen yakınde bızıde gecersın opuyorumnanaktan
zaten buyukler hep zayıflama ıyısın boyle derleropuyorumnanaktan
maasallah kızına benım kucuk kızımda bu ayın 29unda 2 yasına gırecek bende tuvalet egıtımıne baslıcam bakalım ınsallah cabuk ogrenır, zaman ve sabır gerekıyor:jeyyar:
cok gecmıs olsun canım
yedıgın bırseylerden falanmı zehırlendın acabe-tatlicadiarzu-

oh oh sen yemene devam et canım mısafırlerınle otur yekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bende sabah guzel bır pazar kahvaltısı yaptım
artık aksam hafıf bırseyler yıyerek gecıstırırım
dunde sabah kahvaltısını bıraz kacırmıstım oglen elma
aksamda sadece salata yedım ve yurudumopuyorumnanaktan

tugba yarın ısvec dıyetıne baslıcakmısın
bende ıstıyorum beraber baslıyalımmıopuyorumnanaktan
13gunde 6kılo verılıyormus:1shok:
ben 13 gun yapamamda bır kac gun yapsam yıne ıyıkaydirigubbakcemile3
bır denemek ıstıyorum, aklımda kalmasın onuda denemıs olayımkaydirigubbakcemile3

AH CANIM NOLDUN KIZ....:1shok: VALLA ÜZDÜN BENİ YAVVVVVVV
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AŞKIM YA.................opuyorumnanaktan

CANIM OKADAR DA KÖTÜ SAYILMAZ BENCE FENA DEGİL SADECE BUNLARSA BAŞKA KAÇIRMADIYSAN... SARMA ÇOK DEGİL AKŞAMA DA TELAFİ ETMİŞİN ZATEN alkisalkisalkis

OH OH AFİYET OLSUN ANAM ....ACELE ETME ANACIM İLGİLEN KOCİŞİNLE.BİZ İDARE EDERİZ BURAYI ZATEN ÇOK YORULUYON O KADAR LİSTELER LE FELAN opuyorumnanaktan

hay maşşalah canım ya.işte buu.oo temmuza kadar 7li rakmalrda oplrsun bee.böyle gidersen yeni sezonda fıstık gibi olcan hocammmm.
helal olsun sana helaal.

neyse beni bugün sormayın sabah kahvaltıda fazla kaçtı.
haa sorun neyse.gece 3de yine acile gittik dün.benim yine çarpıntım ve ağız kuruluğum oldu.iğne yapıp yolladılar doğal olarak.aman anam başak dr yokmu hastanede bilmem.her gidişimde aynı dr oluyo.anam bide hemşireleere diyoki bayanın kilşosu varya oyüzden egk çekilsin.kız kendisini bi görseniz.pantolonun kemri görünmüyo.karnında dokuz çocuk var gibi.varil gibi adam.eşim diyoki o öyle deyince hiç senin yüüzne bakmadım.kızdığını anladım diyo. yarın sabahtan genl cerraha görünecekmişm.ooff offf.dua edin bişeyim çıkmasın.

çok geçmiş olsun canım.ayy ishal zor olur be gülüm.kendine dikkat et.bol sıvı almayı unutma.

kız isveçele 6 kilomu gidiyomuş 13 günde.gir az 6 kilo.okadar aç kalcam 6 kilo ne.benim arkadaşımın yengesi yapmıştıda.11 kilo vermişti.sonra sadece 2kilosunu geriye aldı.kaçyıldır aynı.dahada almadı.
vallaha canım ben bakalım sadece salta ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.suyla gezcem.iyce bunaldım yani anlıycağın.hele milleti şıkır şıkır görünce.şıu geçirdiğim kıymetini bilip diyetrimi yapmadsığım günler için çok ama çok pişmanım.artık senye nasipse.daha dikkatli davrancam.mafoldumben

merhaba kızlar... nasılsınız.... gelememdim kaç gündür.. şimdide çok durmayacagım malesef.. az evvel geldim eve... diyetimi bilmiyorum bayadır tartılmıyorum elimden geldigi kadar dikkat etmeye calışıyorum ama.. doktorum bırakmıyor artık tamam ormal yeme düzenine geç.. azcık düzel sonra gene başlarsın diyor.. bir kaç gündürde normal yemeye geçmeye calışıyorum.. ama o zamanda rhatsızlıyorum baya bünye eskisi gibi kaldırmıyor yemek yemeyi malesef.. vucudum şişiyor gaz sancısı doluyo her tarafım...
neyse kıslar.. artık işe gidiyorum işden cıkışta hastanede yatıyorum.. günü birlik tedaviye başladılar evede geç geldigim için giremiyorum.. bu hafta bakalım cumaya nolacak olmazsa eger geri gelmek üzere ayrılırım belki... bilmiyorum şu an hiç bişey belli degil.. ama kanamam durdu ...4 den sonra yatıyorum hastanede tedaviye başlıyolar yürüyemiyorumda.. bazen kendimi iyi hisettigimde erken kalkmaya calışıp yürümeye calışıyorum...
neyse kıslar ben cıkıyorum nik burada gelşen olursa yazmaya calışacagım.. malum işlerim var .. yarın gene iş çıkışı yatacagım .
geçmişe bakamamdım umarım kimsede sorun yokturdur.. seda gelmişti inşallah iyice toparlamıştır kendini kalın saglıcakla... allaha emanet olun

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar...
cuma günü akşam dışardan yemiştik ama bilemiyorum yinede..kimseye göstermesin be bir saatin içinde mahvetti beni..o kadar çok ilaç yedimki damardan hala kolum sızlıyor yazarken zorlanıyorum neyse bununla geçmiş olsun artık

'3 saat diyeti' ile her hafta incelin

ABD sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Jorge Cruise tarafından kaleme alınan “3-Hour Diet” (Üç Saat Diyeti), dengeli bir beslenme programıyla haftada bir kilo verdirmeyi vaat ediyor.

15469

New York Times bestseller listesinde de yer alan Üç Saat Diyeti’ne göre aç kalmak ya da en sevdiğiniz yiyecekleri hayatınızdan çıkarmak, Kilo verme yi ve bu kiloları sonsuza dek uzakta tutmaya yetmiyor. Başarılı bir diyet sırrı, zamanlama. Yani önemli olan hangi gıdaları yediğiniz değil, ne zaman yediğiniz.

Üç Saat Diyeti’nin çok basit bir kuralı var: Öğünlerinizin arasına üç saatten uzun bir sürenin girmesine izin vermeyin. Bu şekilde haftada 1 kilo kaybedin.

Bilim adamları, “üç saat” kuralının doğruluğunu kanıtlayan bir çok araştırmaya imza attı. Uzmanlara göre öğünlerin arasına üç saatten uzun bir süre girdiğinde, doğal açlık savunma mekanizması harekete geçiyor. Vücut açlık yaşadığını varsayarak, metabolizmanın devamlılığını garanti etmek için kalori bakımından zengin yağ dokularını koruma altına alıyor ve bunun yerine enerji üretmek için kas dokusunu kullanmaya başlıyor. Hızlı yaşam temposuna sahip kişiler için tavsiye edilen “Üç Saat Diyeti” sayesinde sevdiğiniz yiyecekleri istediğiniz şekilde yiyebilecek ve yine de kilo verebileceksiniz.

Neden 3 saatte bir?

Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi beslenme uzmanı David Katz’ın, “Kilo vermeye yardımcı olduğu tartışılmaz bir gerçek” diye yorumladığı Üç Saat Diyeti sayesinde haftada 1 kilo verebilirsiniz. Yavaş ve düzenli olarak kilo vermek, cildin sarkmasının önüne geçer ve daha enerjik kalmanızı sağlar. Ayrıca kalp hastalıklarına yakalanma riskini artıran karın bölgesinde yağlanmanın da önüne geçer. Üç Saat Diyeti, güne doğru zamanda başlamanıza, doğru zamanlarda yemek yemenize ve günün sonunda doğru zamanda yemeyi bırakmanıza yardımcı olacak.

Üç Saat Diyeti’nde günde ortalama 1450 kalori tüketebilirsiniz. Her ana öğünün yaklaşık 400, ara öğünlerin 100 kalori olması ve atıştırmalık olarak da 50 kalorilik bir gıda seçmek gerekiyor.

6 öğünlü program

Öğün aralarında üç saat bırakmanın açlık savunma mekanizmasının aktif hale geçmesini önlemeden başka yararları da bulunuyor. ABD’deki Georgia Üniversitesi tarafından yürütülen araştırmalar, öğün aralarında üç saatten uzun bir süre bırakan sporcuların vücutlarındaki yağ oranının daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Hem de yaktıklarından daha az miktarda kalori almalarına rağmen. Japon bilim adamları ise eşit miktarda kalori tüketen gönüllülerden günde 3 yerine 6 öğün yiyenlerin daha fazla kilo verip yüksek oranda kas dokusuna sahip olduğunu ortaya koydu.

Egzersiz zorunlu değil

Üç Saat Diyeti’yle başarıya ulaşmak için egzersiz yapmak zorunda değilsiniz. Ancak egzersiz kilo vermeyi kolaylaştırabilir. 20 dakikalık hızlı bir yürüyüş bile fazladan 150-200 kalori yaktırır. Kendinize bir adım sayacı satın alın ve her gün en az 10 bin adım atın. İşe gitmeden önce 10 dakika yürüyüş yapın. Bu sayede kendinizi yeni bir güne hazırlamış olursunuz. İş yerinde 5 dakika mola vererek yürüyüş yapmaya çıkın.

Kalktıktan sonra bir saat içinde kahvaltı

Metabolizmanın harekete geçmesi için uyandıktan sonra bir saat içinde kahvaltı edin. Uyurken vücut yiyecek almadığı için metabolizma yavaşlar. Uyandığınızda metabolizmanızı hızlı bir şekilde harekete geçirmelisiniz. Kalktıktan sonra bir saat içinde birşeyler yemezseniz vücut açlığa karşı geliştirdiği savunma mekanizmasını devreye sokar. Yağ vücutta depolanır ve enerji için kas dokusu kullanılır.

Ana yemek 400 aralar 100 kalori

Örneğin sabah işe gitmeden önce 7’de kahvaltı ediyorsanız, saat 10’da ara öğünü yiyin, 1’de öğle yemeğine oturun, saat 4’te ara öğün ve saat 7’de akşam yemeği aldıktan kısa bir süre sonra da atıştırmalık tüketin. Metabolizma aşırı duyarlı olmadığı için bir öğünü 10 ya da 15 dakika kaçırmak büyük bir sorun yaratmaz. Ancak en iyi sonucu almak için rejimi olabildiğince düzenli takip etmeye çalışın. Bunun için saatinizin alarmını üç saatte bir çalmak üzere kurmayı deneyebilirsiniz. Üç Saat Diyeti’nde günde ortalama 1450 kalori tüketebilirsiniz. Her ana öğünün yaklaşık 400, ara öğünlerin 100 kalori olması ve atıştırmalık olarak da 50 kalorilik bir gıda seçmek gerekiyor.

Öğünler için önerilen saatler

07:00 Kahvaltı

10:00 Ara öğün

13:00 Öğle yemeği

16:00 Ara öğün

19:00 Akşam yemeği

22:00 Atıştırma (şart değil)

Bu mucize formülle sağlıklı zayıfladılar

3 saatte bir yemek yemek sizi hem enerjik hale getirecek hem de metabolizmanızın çok daha hızlı çalışarak yağ yakmasını sağlayacak

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR: Kalori tüketiminizi bütün bir güne yaydığınızda, vücuda ihtiyaç duyduğu zaman enerji verilmiş olur. Bu sayede hücreler, kandaki şekere kolayca ulaşır ve bunu enerjiye dönüştürür.

ENERJİK VE DİNÇ KALMANIZI SAĞLAR: Her üç saatte bir yemek yiyerek kan şekeri seviyesi dengede tutulur. Kasları ve beyin hücrelerini besleyen düzenli bir amino asit ve şeker akışı sağlanır. Bu sayede gün boyunca ruh halinin ve enerji seviyesinin dengede kalması sağlanır.

AÇLIK HİSSİNİ YATIŞTIRIR: Bilimsel araştırmalar, sık sık yiyen insanların açlık krizi ve aşırı yeme gibi sorunlarla daha az karşılaştığını ortaya koydu. Bu kişiler daha sık yediği için yemek vakti geldiğinde kendilerini fazla aç hissetmiyor ve böylece daha az miktarda yiyerek daha kısa sürede doyuyor. 3 saatte bir yemek vücutta açlık hissini ortaya çıkaran leptin hormonunun daha az üretilmesini sağlar.

KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜR: Üç saatte bir yemek kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcı olur. Uzmanlara göre kolesterol sadece yediklerinizle değil, ne sıklıkta yediğinizle orantılı olarak yükseliyor ve düşüyor. Araştırmalar, günde 6 öğün yiyen kişilerde kolesterol seviyesinin yüzde 5 düşük olduğunu ve kalp hastalığına yakalanma riskinin yüzde 10 azaldığını ortaya koydu. Aralarında uzun süre olan ağır öğünler yemek insülin seviyesinin aniden yükselmesine neden olur. Bu da kandaki yağ oranını etkileyerek kolesterolün yükselmesine yol açar.

YAĞLANMAYI ENGELLER: Kanadalı bilim adamları, 3 saatte bir yemenin stres hormonu kortizol seviyesini düşürmeye yardımcı olduğunu ortaya koydu. Vücutta yüksek oranda kortisol hormonu seviyesi bel çevresinde yağalanmaya sebep olarak kalp hastalığı riskini artırır. İki hafta boyunca üç saatte bir yemek bile kortizol hormonu seviyesini yüzde 17 oranında azaltır.

akrepcim geçmiş olsun dikkat et.. bir hastalık başladımı öle devam ediyor.. toparmalaya calış hemen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…