Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın kızlar

yıne sayfayı ben acıyorum...hayırlı haftalar herkese...

tugbacım demek yanık gecmedı ben hala satıcı kızın hatası dıyorum baska bısey demıyorum...cok gecmı olsun kardesım...

1,73 emoş cok hızlı gıdıyorsun bence sunnetı eylule ertele olmusken dört dörtluk olsun...

aynalar senı de tebrık ederım

sıyahcım cok gecmıs olsun haber alamadık dıye uzuluyordum

akrep sanada cok gecmıs olsun

sedadan hala haber yok mu?allah korusun tekrarladımı acaba

neslı sen nereledersın kız annen mı geldı yoksa gene aman gelsın o yokken bıze sarıyorsun :)

ben hafta sonu hep evdeydım butun dolapları deştım kuculenlerı yıne ayırdım torba yaptım verdım dolapları duzelttım , yazlık pıkelerı ancak cıkardım bızım ev hala serın allahtan..temızlıgı yaptım ...kızımla guzel bır hafta sonu gecırdık...aksam ustude uyuduk beraber cok guzel oldu şekerleme yaptık...ben kılo almısımdır ama tartılmıycam...bu cumaya kadar sabredıcem...guzel bır sonuc verıcem o sarı kartı kaldırmak ıstıyorum ısmımın yanından...

Gunaydın hatunlar
ben bugun ısvec dıyetıne basladım bakalım ne olcak-tatlicadiarzu-
kahvaltıda sadece 1 bardak neskave ıcıyorum oglene kadar nasıl duracam bılmem
bır gecmıse bakayım gelırım

günaydın hanımlar sabah kahvaltımı yaptım.öğlende çorba ve meyvem var.lahana çorbasını içemediğim için yoğurtlu çorba yaptım onu içicem.çarşamba günü tartılıcam yine bakalım bu hafta durumlar nasıl.

Gunaydın hatunlar

canım günaydın,gerçekten nasıl duracaksın öğlene kadar.allah yardımcın olsun.ben aç karnına ne çay içebilirim ne kahve.midem bulanır.sana kolaylıklar diliyorum.

herkeze gunaydin
nasilsiniz bakalim ben yokken ne cok dedikodumu yapmissiniz askolsun isze tamam tamam bu haftada varim sonraki haftalar camla cirayla ararsinizda beni bulamazsiniz kustum hepinize
gelmiyecem birdaha

canım herkes bunyesıne gore kılo verıyor bakalım ben kac gun dayanacagım bu dıyete:jeyyar:
sende umutsuz olma canım verırsın yavas yavas nede olsa daha burdayızopuyorumnanaktan
gecmıs olsun canım, hemen ıyı olda gel artık aramızaopuyorumnanaktan

HAKLISIN DONDURMA OLMADI:1no2: ZATEN DE NÖBETTEYİM İŞTE CAN SIKINTISI...GERÇİ EVDE OLSAYDIM DA YEMEKLERDEN KAÇIRIRDIM YA NEYSE..
SEN NASIL OLDUNopuyorumnanaktan
:icecream::mymeka:
bak bırdaha olmasın yoksa nasıl vercen 7 kıloyu senÇok üzgünüm çoook

gunaydın canım
bende sarı kartı kaldırmak ıstıyorum-tatlicadiarzu-

evet lahana corbası cok kotu ıcılmıyorkafamçokkarıştı
canım u haftada verırsın sen 1-2 kıloopuyorumnanaktan

canım günaydın,gerçekten nasıl duracaksın öğlene kadar.allah yardımcın olsun.ben aç karnına ne çay içebilirim ne kahve.midem bulanır.sana kolaylıklar diliyorum.
ben alıskınım ıcerım ac karna kahveyı-tatlicadiarzu-
sımdılık canım bırsey ıstemıyor oglenı beklıyorum
herkeze gunaydin
nasilsiniz bakalim ben yokken ne cok dedikodumu yapmissiniz askolsun isze tamam tamam bu haftada varim sonraki haftalar camla cirayla ararsinizda beni bulamazsiniz kustum hepinize
gelmiyecem birdaha

gunaydın canım
annen ne zaman gelıyor kız cokmu duracakkı-tatlicadiarzu-
sensız tadı olmuyor buranınmafoldumben

slm kızlar

sıbelcım hayırlı olsun dıyetın ıse yararsa bızde yararlanalım

bende sadece cay ıcıyorum öglene kadar duruyorum acıkmıyorum da...

yok anam babam babm ben yapamma.benim yerime emine yapsın.bizamn bişey yaptımda teşekkür yerine bide azar işittim şahsınız tarafından.de get kim yaparsa yapsın.bananne.
aferim aferim su kiza bak takim gucu boyle olur yapma zaten ben yaparim hepisini

en az paylasımda bulunan , sarı kart alan , neslı valla ıyıkı ıkı gundur boşsun valla yağmus gıbı yagdırıyorsun bombaları...ürktüm hee...
kilo vermene sevindim insan ne kadar mutlu oluyor darisi hedfini gormeye canim kiz ne urkuyon sende sakin olun birsey yok sadece bizi motive etmesi acisindan yapiyorum istemezseniz yapmam ama zorla degil
simdi bak gecen hafta diyon yaparim one gore gicik kari
gecen hafta burdaydim ama isim gucum vardi yapamadim hatta dedim yapin diye hicbiriniz orali olmadiniz ben ne yapim yok oldugum zamanlardada zaten yapamazdim sibele dedim ama oda yapmammis gicik sorun bende degil yani sizde :roflol:

neslihancım listeler için eline sağlık arkadaşım uğraşıp emek vermişsin
bizim için iyi olur tabi bu listeler gaza gelir kendimizi salamayız
teşekkürler emeklerin için
:1hug::1hug::1hug::1hug:
valla guzelim kimse senin gibi dusunmuyo istersen sozunu geri al bunlar sildi senide bombalarlar:1closedeyes:
insallah guzelim gidecek
ayy bende bugunlerde kizin altini alistiriyorum ama ben gece gunduz degil sadece gunduzler hele bir gunduz yapmasinda geceye raziyim SIKMADAN yavas yavas gosteriyorum ya benim arada degil surekli kazalar oluyo olmuyo degil

:roflol::roflol::roflol:
ya siz yapamazsiniz isvec diyeti akillilar gelin bozduk diyeceginize hic baslamayin bence
OH OH AFİYET OLSUN ANAM ....ACELE ETME ANACIM İLGİLEN KOCİŞİNLE.BİZ İDARE EDERİZ BURAYI ZATEN ÇOK YORULUYON O KADAR LİSTELER LE FELAN opuyorumnanaktan
sizi firsatcilar sizi
bende anladm onu gicik kari seni ah ahhh valla ne diyim tugba seni elime gecirsem bir iyi olacakya neyse geciremiyom

ay yanık mı...zordur yanık valla sabah kahvaltıda ekmek ısıtmıştım tencerenin kapagı azıcık deydide nasıl acıdı....allahım nasıl dayancaz ahirette bilmem..eşim bu dünyada yanan öbür dünyada yanmazmış dedi.....allahım dayanamayacagın acı vermesin...
yanık izleri kalmasın diye contur tubex jel (yazılışı yanlış olabilir )kullanılıyo...ben geçen hafta parkta arkadaşımı gördüm....yüzünde ve boynuna yag sıçratmış..ben de vardı..vermiştim.dün teşekküre geldi..denemek için sadece yüzüne sürmüş..tamamen geçmiş yüzü...boynuna sürecekmiş...SANADA ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM...opuyorumnanaktan

tühh gitme emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.ben geldiydim yaaaa.ooff neyse bende çok duramıycam zatn.mutfağı toplayıp hooooooooopppppppp yatcamm.herkese hayırlı geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
AY MAALESEF GÖRÜŞEMEMİŞİZ...BİLGİSAYAR ODADA DA ÇOK SES YAPIYO DİYE KAPATTIYDIM..

AY KIZ HANGİ SATICI KIZ YAKMIŞ BENİM TUGBA MI ...Çok üzgünüm çoook GÖSTERİN ONU BANA BAKEM:mymeka:

ASLEN ACIK SPOR YAPSAM SÜPER OLACAKTA.....ALIŞMAMIŞIM ANAM...:sm_confused:

AYNALAR SÜPER VALLA TABİ GENÇLİKTE VAR..AZİMLİ DE KIZ...UMARIM İSTEDİGİ HEDEFE SAGLIKLA ULAŞIR

gunaydın canım
annen ne zaman gelıyor kız cokmu duracakkı-tatlicadiarzu-
sensız tadı olmuyor buranınmafoldumben

kiz git sende cok duracak diyimde sevinin
bencsiz ne guzel gul gibi gecinip gidersiniz iste liste yok laf yok kural yokk ooohhhhhhhhh gel keyfim gel demi
yookkk oyl eyagma ne olursa olsun gelecem listeleri yapip ooyle gidecem
simdi diyeceem gece bile olsa diye ama bizim kayannan gecede pcde sabahin korude oyuzden nasil gelecem bilmiyorum hihh buldum komsum acikarim ordan yaparim :jeyyar:

Gunaydın hatunlar
AY UMARIM FAYDASI OLUR...

YOGURTLU ÇORBAYA YAG KOYMAMIŞSINDIR UMARIM..BİRDE TUZ YOK YADA AZ KOY ...BOL NANE VE BAHARATLI ...

herkeze gunaydin
gelmiyecem birdaha

AH CANIM NERE GİDİYON KIZ ...MEZUN OLCAN DEMİ...BEN BİLİYOM ZATEN.... İNŞALLAH VEREMEZSİN SON 1 KİLONU....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMAN AMAN Bİ YERCİYE GİTME ...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SEN OLMAYINCA OLMUYO BURASI YAAAAAAAAAAA
KIZ KAYNANAN NE EDİYO PC DE yerimseniben

aman ben kim mezun olmak kim guzelim zor biraz ama kaynanam geliyo anacigim oyuzden yokum ne kadar kalir onuda bilmiyorum
ama mezun olmakta istiyorum ya 3 kiloyu vermeden olmam

AMAN AMAN Bİ YERCİYE GİTME ...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SEN OLMAYINCA OLMUYO BURASI YAAAAAAAAAAA
KIZ KAYNANAN NE EDİYO PC DE yerimseniben

aman muzik dinliyo okey oynuyo bacim hic sorma hastalik olmus artik kalmiyo bir tuvalete birde yemek yamaya kalkiyo sadece okadar

ay kızlar şu çizelgemi fark etmediniz mi bana gıcıklık olsun diyemi bişi söylemiyonuz...cadıarzu
tam ortasındayım ...
Mart 15 ten itibaren 110 dum....
1 nisan da 108.600 ile cidden başladım
05 mayısta 101 dim
05 haziran da 97 oldum....2,5 ayda 13 kilo ...
Bi 2,5 ay sonra 85 olurmuyum ki cadıarzu

aman muzik dinliyo okey oynuyo bacim hic sorma hastalik olmus artik kalmiyo bir tuvalete birde yemek yamaya kalkiyo sadece okadar

UY NE KAYNANAYMIŞ KI SENDEKı KAÇ YAŞINDA Kı ..:uhm:
BEN 35 ıM DE HARFLERı BULAMIYOM KLAVYEDE kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız neslinerde oturuyon kı...
Profilindeki arşivde kapalı olan sen misin...
Bi arkadaşım vardı o kadar benziyoki...ama senin iki çocuk var yazıyo onun 1 oglu vardı...

HÜ HÜ NESLİ NERDESİN ANAM ..KAYNANAN MI ARADI YOKSA KI..
KULAKLARIMI ÇINLAMIŞkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NEYSE 5 DAK ARA VEREM İHTİYAÇ MOLASI ANAM

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…