- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.081
Gunaydın hatunlar
ben bugun ısvec dıyetıne basladım bakalım ne olcak-tatlicadiarzu-
kahvaltıda sadece 1 bardak neskave ıcıyorum oglene kadar nasıl duracam bılmem
bır gecmıse bakayım gelırım
canım herkes bunyesıne gore kılo verıyor bakalım ben kac gun dayanacagım bu dıyete:jeyyar:kız isveçele 6 kilomu gidiyomuş 13 günde.gir az 6 kilo.okadar aç kalcam 6 kilo ne.benim arkadaşımın yengesi yapmıştıda.11 kilo vermişti.sonra sadece 2kilosunu geriye aldı.kaçyıldır aynı.dahada almadı.
vallaha canım ben bakalım sadece salta ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.suyla gezcem.iyce bunaldım yani anlıycağın.hele milleti şıkır şıkır görünce.şıu geçirdiğim kıymetini bilip diyetrimi yapmadsığım günler için çok ama çok pişmanım.artık senye nasipse.daha dikkatli davrancam.mafoldumben
gecmıs olsun canım, hemen ıyı olda gel artık aramızaopuyorumnanaktanmerhaba kızlar... nasılsınız.... gelememdim kaç gündür.. şimdide çok durmayacagım malesef.. az evvel geldim eve... diyetimi bilmiyorum bayadır tartılmıyorum elimden geldigi kadar dikkat etmeye calışıyorum ama.. doktorum bırakmıyor artık tamam ormal yeme düzenine geç.. azcık düzel sonra gene başlarsın diyor.. bir kaç gündürde normal yemeye geçmeye calışıyorum.. ama o zamanda rhatsızlıyorum baya bünye eskisi gibi kaldırmıyor yemek yemeyi malesef.. vucudum şişiyor gaz sancısı doluyo her tarafım...
neyse kıslar.. artık işe gidiyorum işden cıkışta hastanede yatıyorum.. günü birlik tedaviye başladılar evede geç geldigim için giremiyorum.. bu hafta bakalım cumaya nolacak olmazsa eger geri gelmek üzere ayrılırım belki... bilmiyorum şu an hiç bişey belli degil.. ama kanamam durdu ...4 den sonra yatıyorum hastanede tedaviye başlıyolar yürüyemiyorumda.. bazen kendimi iyi hisettigimde erken kalkmaya calışıp yürümeye calışıyorum...
neyse kıslar ben cıkıyorum nik burada gelşen olursa yazmaya calışacagım.. malum işlerim var .. yarın gene iş çıkışı yatacagım .
geçmişe bakamamdım umarım kimsede sorun yokturdur.. seda gelmişti inşallah iyice toparlamıştır kendini kalın saglıcakla... allaha emanet olun
:icecream::mymeka:HAKLISIN DONDURMA OLMADI:1no2: ZATEN DE NÖBETTEYİM İŞTE CAN SIKINTISI...GERÇİ EVDE OLSAYDIM DA YEMEKLERDEN KAÇIRIRDIM YA NEYSE..
SEN NASIL OLDUNopuyorumnanaktan
gunaydın kızlar
yıne sayfayı ben acıyorum...hayırlı haftalar herkese...
tugbacım demek yanık gecmedı ben hala satıcı kızın hatası dıyorum baska bısey demıyorum...cok gecmı olsun kardesım...
1,73 emoş cok hızlı gıdıyorsun bence sunnetı eylule ertele olmusken dört dörtluk olsun...
aynalar senı de tebrık ederım
sıyahcım cok gecmıs olsun haber alamadık dıye uzuluyordum
akrep sanada cok gecmıs olsun
sedadan hala haber yok mu?allah korusun tekrarladımı acaba
neslı sen nereledersın kız annen mı geldı yoksa gene aman gelsın o yokken bıze sarıyorsun :)
ben hafta sonu hep evdeydım butun dolapları deştım kuculenlerı yıne ayırdım torba yaptım verdım dolapları duzelttım , yazlık pıkelerı ancak cıkardım bızım ev hala serın allahtan..temızlıgı yaptım ...kızımla guzel bır hafta sonu gecırdık...aksam ustude uyuduk beraber cok guzel oldu şekerleme yaptık...ben kılo almısımdır ama tartılmıycam...bu cumaya kadar sabredıcem...guzel bır sonuc verıcem o sarı kartı kaldırmak ıstıyorum ısmımın yanından...
evet lahana corbası cok kotu ıcılmıyorkafamçokkarıştıgünaydın hanımlar sabah kahvaltımı yaptım.öğlende çorba ve meyvem var.lahana çorbasını içemediğim için yoğurtlu çorba yaptım onu içicem.çarşamba günü tartılıcam yine bakalım bu hafta durumlar nasıl.
ben alıskınım ıcerım ac karna kahveyı-tatlicadiarzu-canım günaydın,gerçekten nasıl duracaksın öğlene kadar.allah yardımcın olsun.ben aç karnına ne çay içebilirim ne kahve.midem bulanır.sana kolaylıklar diliyorum.
herkeze gunaydin
nasilsiniz bakalim ben yokken ne cok dedikodumu yapmissiniz askolsun isze tamam tamam bu haftada varim sonraki haftalar camla cirayla ararsinizda beni bulamazsiniz kustum hepinize
gelmiyecem birdaha
aferim aferim su kiza bak takim gucu boyle olur yapma zaten ben yaparim hepisiniyok anam babam babm ben yapamma.benim yerime emine yapsın.bizamn bişey yaptımda teşekkür yerine bide azar işittim şahsınız tarafından.de get kim yaparsa yapsın.bananne.
kilo vermene sevindim insan ne kadar mutlu oluyor darisi hedfini gormeye canim kiz ne urkuyon sende sakin olun birsey yok sadece bizi motive etmesi acisindan yapiyorum istemezseniz yapmam ama zorla degilen az paylasımda bulunan , sarı kart alan , neslı valla ıyıkı ıkı gundur boşsun valla yağmus gıbı yagdırıyorsun bombaları...ürktüm hee...
simdi bak gecen hafta diyon yaparim one gore gicik karikız anam sen onlara bakma ...baktılar bu hafta kendileri çok yazmışlar...hemen böyle bişi çıkaralım dediler....sen ilgilen anam babacıgınla....geçen hafta yapsalardı ya...tabi kendileri yoktu...şimdi yaptılar...ben de zaten bu hafta yazdım yazdım ...hafta sonu cuma akşamından pazar akşamına kadar olmıycam ..sünnet alış verişine gitcez denizliye ablamlara...cumaya kadar dolduramda görsünler...neyse ben çıkıyom ....
nazcom sen açıksın herhal bugün....öptüm canım hayırlı işler kız..bol müşteriler...opuyorumnanaktan
valla guzelim kimse senin gibi dusunmuyo istersen sozunu geri al bunlar sildi senide bombalarlar:1closedeyes:neslihancım listeler için eline sağlık arkadaşım uğraşıp emek vermişsin
bizim için iyi olur tabi bu listeler gaza gelir kendimizi salamayız
teşekkürler emeklerin için
:1hug::1hug::1hug::1hug:
insallah guzelim gideceksağol canım bende inşaallah kilolarım bu şekilde gider diye dua ediyorum.bugün gezmeye gittik orda birazı yok böyle iyisin birazı yok ver biraz daha deyip durdular.ama bende vereceğim diye yineledim.bu arada kayınvalidem yok kızım verme deyip duruyor sağolsun o beni her halimle seviyor.ayy bu çocuklar.gerçi benim bir tane 2.5 yaşında kızım var.bizde 15 gündür onun tuvalet eğitimiyle uğraşıyoruz.maaşallah öğrendi.ufak tefek kazalar oluyor ama gece gündüz bezi bıraktık.valla allah canlarını sağ etsin ama çocuk ömür törpüsü gerçekten.
:roflol::roflol::roflol:tugba yarın ısvec dıyetıne baslıcakmısın
bende ıstıyorum beraber baslıyalımmıopuyorumnanaktan
13gunde 6kılo verılıyormus:1shok:
ben 13 gun yapamamda bır kac gun yapsam yıne ıyıkaydirigubbakcemile3
bır denemek ıstıyorum, aklımda kalmasın onuda denemıs olayımkaydirigubbakcemile3
sizi firsatcilar siziOH OH AFİYET OLSUN ANAM ....ACELE ETME ANACIM İLGİLEN KOCİŞİNLE.BİZ İDARE EDERİZ BURAYI ZATEN ÇOK YORULUYON O KADAR LİSTELER LE FELAN opuyorumnanaktan
bende anladm onu gicik kari seni ah ahhh valla ne diyim tugba seni elime gecirsem bir iyi olacakya neyse geciremiyomhayırlı geceleee emoşuumm.bakıyom kız dakikada msj atıyon.nisbetmi .anladın sen onu
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür edrim. aminecim genel cerraha başka bi rahatsızlığım için gitcez.yanık varda bende.anlıtmıyayım nasıl olduğunu .aama karın kısmımda yanık var.oda geçmedi.ciddiymiş.gerçi şuan ilk zamnlara göre daha iyi çok şğükür.ama yinede tam geçmedi.onun için gitcez yani.
hayırlı geceleee emoşuumm.bakıyom kız dakikada msj atıyon.nisbetmi .anladın sen onu
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür edrim. aminecim genel cerraha başka bi rahatsızlığım için gitcez.yanık varda bende.anlıtmıyayım nasıl olduğunu .aama karın kısmımda yanık var.oda geçmedi.ciddiymiş.gerçi şuan ilk zamnlara göre daha iyi çok şğükür.ama yinede tam geçmedi.onun için gitcez yani.
AY MAALESEF GÖRÜŞEMEMİŞİZ...BİLGİSAYAR ODADA DA ÇOK SES YAPIYO DİYE KAPATTIYDIM..tühh gitme emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.ben geldiydim yaaaa.ooff neyse bende çok duramıycam zatn.mutfağı toplayıp hooooooooopppppppp yatcamm.herkese hayırlı geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gunaydın kızlar
yıne sayfayı ben acıyorum...hayırlı haftalar herkese...
tugbacım demek yanık gecmedı ben hala satıcı kızın hatası dıyorum baska bısey demıyorum...cok gecmı olsun kardesım...
1,73 emoş cok hızlı gıdıyorsun bence sunnetı eylule ertele olmusken dört dörtluk olsun...
aynalar senı de tebrık ederım
sıyahcım cok gecmıs olsun haber alamadık dıye uzuluyordum
akrep sanada cok gecmıs olsun
sedadan hala haber yok mu?allah korusun tekrarladımı acaba
neslı sen nereledersın kız annen mı geldı yoksa gene aman gelsın o yokken bıze sarıyorsun :)
ben hafta sonu hep evdeydım butun dolapları deştım kuculenlerı yıne ayırdım torba yaptım verdım dolapları duzelttım , yazlık pıkelerı ancak cıkardım bızım ev hala serın allahtan..temızlıgı yaptım ...kızımla guzel bır hafta sonu gecırdık...aksam ustude uyuduk beraber cok guzel oldu şekerleme yaptık...ben kılo almısımdır ama tartılmıycam...bu cumaya kadar sabredıcem...guzel bır sonuc verıcem o sarı kartı kaldırmak ıstıyorum ısmımın yanından...
gunaydın canım
annen ne zaman gelıyor kız cokmu duracakkı-tatlicadiarzu-
sensız tadı olmuyor buranınmafoldumben
AY UMARIM FAYDASI OLUR...Gunaydın hatunlar
ben bugun ısvec dıyetıne basladım bakalım ne olcak-tatlicadiarzu-
kahvaltıda sadece 1 bardak neskave ıcıyorum oglene kadar nasıl duracam bılmem
bır gecmıse bakayım gelırım
YOGURTLU ÇORBAYA YAG KOYMAMIŞSINDIR UMARIM..BİRDE TUZ YOK YADA AZ KOY ...BOL NANE VE BAHARATLI ...günaydın hanımlar sabah kahvaltımı yaptım.öğlende çorba ve meyvem var.lahana çorbasını içemediğim için yoğurtlu çorba yaptım onu içicem.çarşamba günü tartılıcam yine bakalım bu hafta durumlar nasıl.
herkeze gunaydin
nasilsiniz bakalim ben yokken ne cok dedikodumu yapmissiniz askolsun isze tamam tamam bu haftada varim sonraki haftalar camla cirayla ararsinizda beni bulamazsiniz kustum hepinize
gelmiyecem birdaha
kiz git sende cok duracak diyimde sevinin
bencsiz ne guzel gul gibi gecinip gidersiniz iste liste yok laf yok kural yokk ooohhhhhhhhh gel keyfim gel demi
yookkk oyl eyagma ne olursa olsun gelecem listeleri yapip ooyle gidecem
simdi diyeceem gece bile olsa diye ama bizim kayannan gecede pcde sabahin korude oyuzden nasil gelecem bilmiyorum hihh buldum komsum acikarim ordan yaparim :jeyyar:
AH CANIM NERE GİDİYON KIZ ...MEZUN OLCAN DEMİ...BEN BİLİYOM ZATEN.... İNŞALLAH VEREMEZSİN SON 1 KİLONU....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
AMAN AMAN Bİ YERCİYE GİTME ...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
SEN OLMAYINCA OLMUYO BURASI YAAAAAAAAAAA
KIZ KAYNANAN NE EDİYO PC DE yerimseniben
aman muzik dinliyo okey oynuyo bacim hic sorma hastalik olmus artik kalmiyo bir tuvalete birde yemek yamaya kalkiyo sadece okadar
aman ben kim mezun olmak kim guzelim zor biraz ama kaynanam geliyo anacigim oyuzden yokum ne kadar kalir onuda bilmiyorum
ama mezun olmakta istiyorum ya 3 kiloyu vermeden olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?