Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün saatlerce geçmişi okudum hepinizede bişeyler yazdım göndereceğim sıra elektrik gitti hepsi silindi çok sinir oldum.
hasta olan arkadaşlar var geçmiş olsun.
mesajda az yazdığımı öğrendim
en kötü sıralamasında oldugumu öğrendim
ben çarşamba tartılacam kii ama akupunturdan dolayı.buarada kulağımdaki 2 tane akupuntur bandıda düştü iştahım normalde canım tatlı çokkk istiyr

evet guzelim paylasimda az bulunuyorsun gerci ben sana bunu geldiginden beri belirtiyorum ama islerinden dolayi gelemiyorsun sende haklisin tabiki ama biraz daha gayret et guzelim
neden dustu kiz bir baktir bakalim

haşgeldin aynalarcım dur kız sorucaz herhalde net bi gidip bi geliyo benim gene
nasıl geçti tortum şelalesi gezisi baya yorulmuşun çok gezip tozdunmu kız bu arada senin iredene hayranım ben

hoşgeldin canım. nasılsın. bende bilgisayarda bişey yazarken şunu kaydedeyim, şimdi elektrik giderse ne yaparım diyorum. kaydetmeden elektrik gidiyor. belayı başıma çağırmakta üstüme yoktur:roflol:

haşgeldin aynalarcım dur kız sorucaz herhalde net bi gidip bi geliyo benim gene
nasıl geçti tortum şelalesi gezisi baya yorulmuşun çok gezip tozdunmu kız bu arada senin iredene hayranım ben

hoşbulduk güzelim. gezimiz çok güzeldi. yorgunluğu hala üzerimden atamadım. ev arkadaşımın tayini çıktı ya gitmeden bir sürü plan yapıyor. çarşamba canlı müziğe gidelim, erzurumda kalırız sabah döneriz diyor. pazar günü pikniğe gidilecekmiş. gözümde büyüyor. ben yaşlanmışım galiba :1no2:

hoşgeldin canım. nasılsın. bende bilgisayarda bişey yazarken şunu kaydedeyim, şimdi elektrik giderse ne yaparım diyorum. kaydetmeden elektrik gidiyor. belayı başıma çağırmakta üstüme yoktur:roflol:

hadi ya sende
elektrikmi gitti simdi
aman dur kis kis belalarrr

kızlar ben dün sabah domates peynir ve salatalık yedim
öğle 1 kase çorba
buraya kadar iyi gidiyordumya akşam misafirliğe gittik olanlar oldu
odun ateşinde kızartma yapmışlar dayanamadım yedim çok üzgünüm
Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
sabah tartıya koştum kilo almışmıyım diye şükür almamışım ama veremedimde ben hep hafta sonları kilo verirdim kahretsin bu hafta nasıl yaptım bunu bidaha misafirlik yok banaklava:klava:

bence biz şöyle yapalım, çevremizdeki herkesle kavga edelim, küselim istediğimiz kiloları verene kadar, kiloları verince, kusura bakmayın, depresyondaydım ne yaptığımın farkında değildim, affedin beni diye özür dileyelim :roflol: yoksa olmayacak anacım. bu misafirlikler bizim baş düşmanımız. şeytana uyduruyor kötükedihüso

kapatma kendini eve güzelim neden gözünde büyüyo hazır tatilden önceki son günleriniz gez toz sefan olsun bacım zemuszemuszemuszemuszemuszemus

slm kızlar
komsum vardı gelemedım
benım dıyet ıyı gıdıyor komsumla sadece kahve ıctım bırsey yemedım ona yedırdım kaydirigubbakcemile3
ama bıraz once basım dondu 3 erık 1 seftalı yedım
bu ısvec dıyetınde hıc meyve yok ama ben yerım -tatlicadiarzu-
aksamda bıftekle salata var

iyi fikir valla arkadaşım olmıycak böyle yoksa
bide bu misafirlikler akşam yemeği olunca bitiriyo valla bizi benim depresyon zamanımın gelmesi lazım artık
bütün gün dikkat et et sonra koyveriver olurmu bu iş böyle

isvec diyetind eborek turu seylerde yokta sen ye birsey olmazkaydirigubbakcemile3

yaptığımızın tersini yapsak şimdi böyle olmazdık, gündüz yiyip akşam yemeseydik, sorunumuz olmazdı.

sibelcim isveç diyetinde listenin dışına hiç çıkmaman gerekiyo yoksa pek işe yaramıyo
bide bu diyeti sadece 13 gün yapıyorsun tekrarlamak için 3 ay ara vermen gerekiyo yoksa çok tehlikeli sonuçları olabiliyo

yaptığımızın tersini yapsak şimdi böyle olmazdık, gündüz yiyip akşam yemeseydik, sorunumuz olmazdı.

evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok

belki bu diyette meyve yemek zararlıdır ona göre ayarlamışlardır. iyi araştırmak lazım güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…