- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.141
valla caban beni cok duygulandirdi aglamak istiyorumnesliiiiiiiiiiiiii ben burdayım anam ...lülülülülülü
iş miş yapmeycem valla ....cumaya artık listede beni görürsün demi...yerimseniben
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
anam biz bu hafta seni kilo vermede bekliyoruz birincilige guzelim hadi kim tutar senikilo vermede 1. olamıyom ama mesaj da olalım bari demiiikaydirigubbakcemile3
kiz daha dur sana oyle seyler cikartacamki aklin duracakhoşbulduk şekerimm.yok kız ne ayıbı.hadi sana kolay gele.
amaaaaann bananen yaa bide msjmı saycam.bukadın durdukça bişeyler çıkarıyo.allah allaaaahhhhhh.get dil mil öğren.eyferi felan gez.foto çekil.bize yolla.
kiz hazirlayin tabi herkeze ayni sartlar uygulaniyor bu takimda korkmayin ayani kendime torpil gectigim yoknaptın nesli bak cuma günü bizde sana sarı kart hazırlayabiliriz ona göre bu hafta kıl payı kaçmasın artık bu dereceler tut kendini çabuk :mymeka:
tugba açıksın galiba bi baksana bu arkadaş kim diyeee....
böyle biri yok diyo site de ...
geçen de de 1 özel mesaj geldi bana zaten açıp okumam 2 günümü aldı ama ..profilin de erkek yazıyodu.. bu siteye erkekler girebiliyomu kıı
anamm sunlara bakin ya siz yine havanizi atin sekerim ben burda geziyom kafanzi yormayinhiç demi güzelim biz gezemiyoz oraları gez bizim yerimize ..fotola..şöle havamız olsun anam fransa arkedeşimiz va diye demi ama
Merhaba ,
Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.
geçen de de 1 özel mesaj geldi bana zaten açıp okumam 2 günümü aldı ama ..profilin de erkek yazıyodu.. bu siteye erkekler girebiliyomu kıı
iyi aman anlamana sevindim
hiç demi güzelim biz gezemiyoz oraları gez bizim yerimize ..fotola..şöle havamız olsun anam fransa arkedeşimiz va diye demi ama
nereey bakcam kıı.ne işi var burda erkeğin.allah allah adı üstünde KADINLAR KULÜBÜ ...
hoş geldin buyrunnnnnnnnn
bacım öpüyorum opuyorumnanaktan
..nassın bakem
hoşbulduk güzelim iyiyim nolsun işte hep aynı
sen napıyosun bakıyorum bugün mesaj bombardımanı senden:1hug:::1hug::1hug:
çok haklısın anam sorun akşam da zaten gündüz insan zaten sabredip küçük küçük yiyo...ama akşam gözü bişi görmüyo...bide hareket kısıtlı olyu makşama...( bu insan ben oluyom )
teşekkürler canım.yok kız ne desteğitek desteğim su.ilaç kullanmıyom.sağlığa da kilo olunca dikkat edilmiyo be güzelim.her gittiğim dr önce kilovrecen diyo.zayıflıyayım bakam bi ozamn ne diycekler.
nesli ben buradayım canımda aklıma seda düştü hiç haber yok galiba nolduki bu kız ya
bencede canim haklisin ben mesela once profiline sonrada mesajlarina bakarim kim olursa olsun gelen uyeyi kontrol ederim
mesela sizide once kontrol ettim sonra buraya aldik
bu arada erkek yok sitede ogrenildigi anda erkek oldugu bamlaniyo kizlar birdaha o nicle giris yapamiyor
mesela ayni bilgisayardan baska nicle girdiginizdede size uyari geliyo
simdi nerden biliyon diyeceksiniz hemen soyleyim benim arkadasi buraya uye yapmak iicn devreye girdim olamadim dedi durdu yaptim kizi uye sonra mesaj geldi ayni pcden iki isimle giriyorsunuz hemen aciklama yapin yoksa bamlanacaksiniz diye bende sasirdim anam ne oluyo diyede sonra acikladimda bamlanmaktan kurtuldum
neslihancım bu sitede erkek var.benim iş arkadaşım başka bir bölümde kendi hastalığıyla ilgili yazışırken orada kendi rahatsızlığının aynını yaşayan birinin msn adresini eklemiş.sonra yazışırlarken adam kendini ele vermiş.bu hastalık genelde kadınlarda oluyor ama çok nadir erkeklerde görülüyor oda bana denk geldi demiş.arkadaşım geçen hafta yazışmıştı bu kişiyle hemen msnsinden sildi.arkadaşım bu site kadınlar sitesi nasıl üye oldunuz demiş bende kadınmışım gibi bilgilerimi ekledim yoksa almazlardı çok güzel bir site demiş.
kimbilir böyle yapan kaç erkek vardır.
şu spor işi olmuyo ya yapamıyorum bi türlü...evde bisiklet,steper var ama sabah kalkamıyorum 7 de kalkıp kahvaltı hazırlan çık anca yetişiyom...akşam üstüönceden aletlere gidiyodum şimdi orda halı saha maçları var eşim yasak koydu...zaten zayıflamamı istemiyo...evde de fırsat olmuyo....off temmuz sonuna kadar daha dogrusu 4 temmuza kadar 90 olsaydım....agustos ortasına kadar da 85 olurdum....ramazan da mola verirdim..ama 4 temmuza kadar 90 olurmuyum ya.:uhm:......7 kilo nasıl gitcek.....:uhm:
hayırlı geceleee emoşuumm.bakıyom kız dakikada msj atıyon.nisbetmi .anladın sen onu
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür edrim. aminecim genel cerraha başka bi rahatsızlığım için gitcez.yanık varda bende.anlıtmıyayım nasıl olduğunu .aama karın kısmımda yanık var.oda geçmedi.ciddiymiş.gerçi şuan ilk zamnlara göre daha iyi çok şğükür.ama yinede tam geçmedi.onun için gitcez yani.
AYNALAR SÜPER VALLA TABİ GENÇLİKTE VAR..AZİMLİ DE KIZ...UMARIM İSTEDİGİ HEDEFE SAGLIKLA ULAŞIR
aman ben kim mezun olmak kim guzelim zor biraz ama kaynanam geliyo anacigim oyuzden yokum ne kadar kalir onuda bilmiyorum
ama mezun olmakta istiyorum ya 3 kiloyu vermeden olmam
ay kızlar şu çizelgemi fark etmediniz mi bana gıcıklık olsun diyemi bişi söylemiyonuz...cadıarzu
tam ortasındayım ...
Mart 15 ten itibaren 110 dum....
1 nisan da 108.600 ile cidden başladım
05 mayısta 101 dim
05 haziran da 97 oldum....2,5 ayda 13 kilo ...
Bi 2,5 ay sonra 85 olurmuyum ki cadıarzu
kızlar 2 lıtre su ıcmısımdır
oglenı beklıyorumcokacimcoook
Neslı sen ınanma ama yapcam bu dıyetı gorursun:jeyyar:
hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...
aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...
huu asagadakiler nerelerdesiniz ses verin bir iki uc.......
akşam yemeği işne benimde bi çare bulmam lazım arkadaşlar akşam yemeyince kilo veriliyo ben bu hafta bizimkilere uydum akşamları yedim hiç kilo veremiyom galiba bu akşamdan itibaren akşamları mutfağa küsmem gerkiyo
tuğbacım bütün çabamız zayıflamak ama hemen oluvermiyoki nolurdu akşamdan yatıp sabah incecik kalkıversek ne çok hayal kuruyom ben yaklava:
canım forum yöneticileri diye bir yer var oradaki kişilere özel msj atacak değilmi.canim o arkadasina soyle ozaman nici neyse hemen yonetime bildirsin
hemen bamlanir cunku kesinlikle yasak
birde muhakkakki bu durumu yapan erekk vardir ama sanmiyorum uzun sure takilsin buraya
cunku birsekilde acik verir
cunku kk kulubu cok buyuk bir site vede kullanicilari cok oyuzden kou insanlar elbette olacak ama bizde biraz duyarli olup boyle kisileri yonetime bildirmemiz gerekiyo oyuzden arkadasinla konus bildirmediyyse bildirsin
tesekkur ederiz canim bu arada yeni katilmissin kkya bugun uye olmussun hadi bakalim hayirli ugurlu olsun bu arada bizim bagliligimizi bugunmu cozdun yoksa onceden misafir olarakmi takip ediyordun dogrusu merak ettim
yerimseniben
canım forum yöneticileri diye bir yer var oradaki kişilere özel msj atacak değilmi.
ya şuraya geldim ne bir selam var ne hal hatır sormak var. ilgilenmeniz için erkek mi olmam lazım. tamam itiraf ediyorum bende erkeğim. belki böyle dikkatinizi çekerim.:çok üzgünüm:
Tekrar Meraba,
Evt klubu takıp edıyordum misafir olarak encok mesajları sizin grupta görüp aranızda olmak ıstedım. Bugunde aktif üye olmaya karar verdim.
Ben Gecen yıl Temmuz ayında spor ıle bırlıkte dengelı beslenmeye basladım. Bu zaman zarfı ıcınde 13 kg verdım. Ama ne yazık sindirim sistemi ile yasadığım sorun yuzunden
3 kg gerı aldım ideal kıloma kavusmak ıcın motıvasyona ıhtıyacım olduğunu düşünüyorum. Sizler sayesınde tekrar bunu saglayacagıma ınanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?