Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nesliiiiiiiiiiiiii ben burdayım anam ...lülülülülülü
iş miş yapmeycem valla ....cumaya artık listede beni görürsün demi...yerimseniben
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
valla caban beni cok duygulandirdi aglamak istiyorum
yani nerdeyse tek kelime halinde gonderecen mesajlari cok mesaj yazim diye

kilo vermede 1. olamıyom ama mesaj da olalım bari demiiikaydirigubbakcemile3
anam biz bu hafta seni kilo vermede bekliyoruz birincilige guzelim hadi kim tutar seni
kiz daha dur sana oyle seyler cikartacamki aklin duracak
naptın nesli bak cuma günü bizde sana sarı kart hazırlayabiliriz ona göre bu hafta kıl payı kaçmasın artık bu dereceler tut kendini çabuk :mymeka:
kiz hazirlayin tabi herkeze ayni sartlar uygulaniyor bu takimda korkmayin ayani kendime torpil gectigim yok
mesajlarda birinci olduk diye
hem su mesaj olayinida kendimden uydurmadigimi soylemek isterim
profilinizde butun mesajlari arat diye bir bolum var herkezin mesajlari orada mevcut bakabilrisiniz yani

bencede canim haklisin ben mesela once profiline sonrada mesajlarina bakarim kim olursa olsun gelen uyeyi kontrol ederim
mesela sizide once kontrol ettim sonra buraya aldik
bu arada erkek yok sitede ogrenildigi anda erkek oldugu bamlaniyo kizlar birdaha o nicle giris yapamiyor
mesela ayni bilgisayardan baska nicle girdiginizdede size uyari geliyo
simdi nerden biliyon diyeceksiniz hemen soyleyim benim arkadasi buraya uye yapmak iicn devreye girdim olamadim dedi durdu yaptim kizi uye sonra mesaj geldi ayni pcden iki isimle giriyorsunuz hemen aciklama yapin yoksa bamlanacaksiniz diye bende sasirdim anam ne oluyo diyede sonra acikladimda bamlanmaktan kurtuldum

hiç demi güzelim biz gezemiyoz oraları gez bizim yerimize ..fotola..şöle havamız olsun anam fransa arkedeşimiz va diye demi ama
anamm sunlara bakin ya siz yine havanizi atin sekerim ben burda geziyom kafanzi yormayin

Merhaba ,

Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.

tesekkur ederiz canim bu arada yeni katilmissin kkya bugun uye olmussun hadi bakalim hayirli ugurlu olsun bu arada bizim bagliligimizi bugunmu cozdun yoksa onceden misafir olarakmi takip ediyordun dogrusu merak ettim
yerimseniben

nereey bakcam kıı.ne işi var burda erkeğin.allah allah adı üstünde KADINLAR KULÜBÜ ...

nereey bakcam kıı.ne işi var burda erkeğin.allah allah adı üstünde KADINLAR KULÜBÜ ...

canim hemen isminin ustune tikla profilini goster var oraya bas ordan bilgilerini kontrol edebilirsin istatistlilerdede butun mesajlari felan mevcut canim oradanda mesajlarini gorebilirsin

Son düzenleme:

teşekkürler canım.yok kız ne desteğitek desteğim su.ilaç kullanmıyom.sağlığa da kilo olunca dikkat edilmiyo be güzelim.her gittiğim dr önce kilovrecen diyo.zayıflıyayım bakam bi ozamn ne diycekler.

akşam yemeği işne benimde bi çare bulmam lazım arkadaşlar akşam yemeyince kilo veriliyo ben bu hafta bizimkilere uydum akşamları yedim hiç kilo veremiyom galiba bu akşamdan itibaren akşamları mutfağa küsmem gerkiyo
tuğbacım bütün çabamız zayıflamak ama hemen oluvermiyoki nolurdu akşamdan yatıp sabah incecik kalkıversek ne çok hayal kuruyom ben ya klava:

neslihancım bu sitede erkek var.benim iş arkadaşım başka bir bölümde kendi hastalığıyla ilgili yazışırken orada kendi rahatsızlığının aynını yaşayan birinin msn adresini eklemiş.sonra yazışırlarken adam kendini ele vermiş.bu hastalık genelde kadınlarda oluyor ama çok nadir erkeklerde görülüyor oda bana denk geldi demiş.arkadaşım geçen hafta yazışmıştı bu kişiyle hemen msnsinden sildi.arkadaşım bu site kadınlar sitesi nasıl üye oldunuz demiş bende kadınmışım gibi bilgilerimi ekledim yoksa almazlardı çok güzel bir site demiş.

kimbilir böyle yapan kaç erkek vardır.

siyahıda gördüm dün girmiş sanırsam çok geçmiş olsun siyahçım toparla artık kendini be güzelim biraz ara ver olmazsa diyet işine düzelip tekrar başlıyabilirsin
bu arada kızlar siyahın yazdığı 3 saat diyeti benim çok aklıma yattı metabolizmaya açlık sinyali verdirmemek gerekiyo gerçekten yağları korumaya almaması için

canim o arkadasina soyle ozaman nici neyse hemen yonetime bildirsin
hemen bamlanir cunku kesinlikle yasak
birde muhakkakki bu durumu yapan erekk vardir ama sanmiyorum uzun sure takilsin buraya
cunku birsekilde acik verir
cunku kk kulubu cok buyuk bir site vede kullanicilari cok oyuzden kou insanlar elbette olacak ama bizde biraz duyarli olup boyle kisileri yonetime bildirmemiz gerekiyo oyuzden arkadasinla konus bildirmediyyse bildirsin

selaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm kızlar ben geldim. opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım yine bensiz kaynatmışsınız ben yokken Çok üzgünüm çoook beni özlemediniz dimi :çok üzgünüm:

spor işini banada sorma canım aynı dert bendede var yapsak süper olacak ama tembeliz işte kaydirigubbakcemile2

kız ne yanığı geçmiş olsun, zordur baya üzüldüm kız mafoldumben

AYNALAR SÜPER VALLA TABİ GENÇLİKTE VAR..AZİMLİ DE KIZ...UMARIM İSTEDİGİ HEDEFE SAGLIKLA ULAŞIR

teşekkür ederim kız hep beraber hedefimize ulaşırız inş.

aman ben kim mezun olmak kim guzelim zor biraz ama kaynanam geliyo anacigim oyuzden yokum ne kadar kalir onuda bilmiyorum
ama mezun olmakta istiyorum ya 3 kiloyu vermeden olmam

neslicim bekle beraber mezun oluruz kız :jeyyar:

süpersin kız durmak yok yola devam :lepi:

kızlar 2 lıtre su ıcmısımdır
oglenı beklıyorumcokacimcoook
Neslı sen ınanma ama yapcam bu dıyetı gorursun:jeyyar:

inşallah güzelim diyetini başarıyla bitirirsin :Saruboceq:

hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...

aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...

inşallah güzelim. amacına ulaşırsın.

kız kocan duymasın, zaten kilo vermeni istemiyor, bide erkeklerin sana mesaj attığını duyarsa bilmiyom artık :1shok:

huu asagadakiler nerelerdesiniz ses verin bir iki uc.......

ses veriyorum aaaaaaaadelikafadulden

ah canım o hayal hepimizde var ama adı üstünde hayal gerçekle bir alakası yok malesef:çok üzgünüm:

canım forum yöneticileri diye bir yer var oradaki kişilere özel msj atacak değilmi.

ya şuraya geldim ne bir selam var ne hal hatır sormak var. ilgilenmeniz için erkek mi olmam lazım. tamam itiraf ediyorum bende erkeğim. belki böyle dikkatinizi çekerim.:çok üzgünüm:

tesekkur ederiz canim bu arada yeni katilmissin kkya bugun uye olmussun hadi bakalim hayirli ugurlu olsun bu arada bizim bagliligimizi bugunmu cozdun yoksa onceden misafir olarakmi takip ediyordun dogrusu merak ettim
yerimseniben

Tekrar Meraba,

Evt klubu takıp edıyordum misafir olarak encok mesajları sizin grupta görüp aranızda olmak ıstedım. Bugunde aktif üye olmaya karar verdim.

Ben Gecen yıl Temmuz ayında spor ıle bırlıkte dengelı beslenmeye basladım. Bu zaman zarfı ıcınde 13 kg verdım. Ama ne yazık sindirim sistemi ile yasadığım sorun yuzunden
3 kg gerı aldım ideal kıloma kavusmak ıcın motıvasyona ıhtıyacım olduğunu düşünüyorum. Sizler sayesınde tekrar bunu saglayacagıma ınanıyorum.

ya şuraya geldim ne bir selam var ne hal hatır sormak var. ilgilenmeniz için erkek mi olmam lazım. tamam itiraf ediyorum bende erkeğim. belki böyle dikkatinizi çekerim.:çok üzgünüm:

kiz ne alakasi var be guzelim gecmsii okuyorsun diye seslenmedim gordum yoksa sen seslensene
kiz sakasini bile yapma bak bamlanirsin ha

hosgeldin kkya
burada guzel vakit gecirecegine emin ol takimda suanda yer yok ama yine takip edebilrisin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…