- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.181
sibelcim isveç diyetinde listenin dışına hiç çıkmaman gerekiyo yoksa pek işe yaramıyo
bide bu diyeti sadece 13 gün yapıyorsun tekrarlamak için 3 ay ara vermen gerekiyo yoksa çok tehlikeli sonuçları olabiliyo
evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok
kız ben bugün bişey yemedim ki akşam yemeği yedirmeyip öldürecek misiniz beni:1shok:
yaptığımızın tersini yapsak şimdi böyle olmazdık, gündüz yiyip akşam yemeseydik, sorunumuz olmazdı.
ben zaten bır kac gun yapmak ıstıyorum cumaya kadar yaparsam yıne ıyıkaydirigubbakcemile3sibelcim isveç diyetinde listenin dışına hiç çıkmaman gerekiyo yoksa pek işe yaramıyo
bide bu diyeti sadece 13 gün yapıyorsun tekrarlamak için 3 ay ara vermen gerekiyo yoksa çok tehlikeli sonuçları olabiliyo
oh oh sen yemıssın boreklerı benım yerıme canımkaydirigubbakcemile3evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok
meyvenın nesı zarar olcakkı canım bılmem ama ben yıyorum-tatlicadiarzu-belki bu diyette meyve yemek zararlıdır ona göre ayarlamışlardır. iyi araştırmak lazım güzelim.
:dilcikar::dilcikar:kiz hele bu 13 gunu tammalasinda obur 13gun allah buyuk
ozaman kalkta simdi ye gec olmadan burda oturacagina sonrada en azindan yatana kadar eritirsin
kiz aynalar senin ismin neydi ya soylesen bir birde boyunkacti bir zahmet yok hedefin dikkatimi cektide nedne 50 kilo az degilmi
börek mi yiyeyim :roflol:
aslııııı kız boyun nasıl arası bunu arasımı olur 50 iyi iyi
ben şimdi falıma bakıyorum fincanda incecik biri var bu benmiyimdirki geleceğimimi gösteriyo ne hahahahahahahahahahahaha
börek yok börek yok börek yok unut çabuk sen onu
kız bide benim falıma baksana. benim yerime iç, niyetime kapat. olmaz mı kız.a.s
yok ki zben yedim cok pismanim simdi sen etme ben ettimde sakin habörek mi yiyeyim :roflol:
memnun oldum canim bencede iyi ozman 50 insallah azmin elindne hcibirsey kurtulmazadım aslı. boyum 155-158 arası. 50 kilo az değil yani.
ha aman bak sibel uyuyo boyle uymasa daha iyi olacakaman ha uyma sen bızım kaptana:roflol::roflol:
canım sıkıldı ya. gezide çekilenleri izliyoruz. herkes incecik ben hariç mafoldumben
olur kız olur ben gerçi pek anlamam inanmamda ama güzel atarım sanada atarız artık bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?