Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz hele bu 13 gunu tammalasinda obur 13gun allah buyuk

evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok

kız ben bugün bişey yemedim ki akşam yemeği yedirmeyip öldürecek misiniz beni:1shok:

kiz aynalar senin ismin neydi ya soylesen bir birde boyunkacti bir zahmet yok hedefin dikkatimi cektide nedne 50 kilo az degilmi

yaptığımızın tersini yapsak şimdi böyle olmazdık, gündüz yiyip akşam yemeseydik, sorunumuz olmazdı.

doğru söylüyorsun ben bugün diyet sistemime geri dönüyorum
sabah yarım simit yarım peynir
ara 5 kayısı bir avuç leblebi yedim
az önce az şekerli bir kahve içtim
saat 6 da bisküvü tarzı şeyler yiyicem
eve gidincede sadece salata yiyicem
bu gün kararlıyım artık

ben zaten bır kac gun yapmak ıstıyorum cumaya kadar yaparsam yıne ıyıkaydirigubbakcemile3
evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok
oh oh sen yemıssın boreklerı benım yerıme canımkaydirigubbakcemile3
belki bu diyette meyve yemek zararlıdır ona göre ayarlamışlardır. iyi araştırmak lazım güzelim.
meyvenın nesı zarar olcakkı canım bılmem ama ben yıyorum-tatlicadiarzu-
kiz hele bu 13 gunu tammalasinda obur 13gun allah buyuk
:dilcikar::dilcikar:

haaaa ben öğlen simidimin geri kalan yarısını yemiştim yazmayı unutmuşum baksen ya balık hafızalı oldum ben ya

ben şimdi falıma bakıyorum fincanda incecik biri var bu benmiyimdirki geleceğimimi gösteriyo ne hahahahahahahahahahahaha

börek yok börek yok börek yok unut çabuk sen onu

ben şimdi falıma bakıyorum fincanda incecik biri var bu benmiyimdirki geleceğimimi gösteriyo ne hahahahahahahahahahahaha

börek yok börek yok börek yok unut çabuk sen onu

kız bide benim falıma baksana. benim yerime iç, niyetime kapat. olmaz mı kız.a.s

börek mi yiyeyim :roflol:
yok ki zben yedim cok pismanim simdi sen etme ben ettimde sakin ha
adım aslı. boyum 155-158 arası. 50 kilo az değil yani.
memnun oldum canim bencede iyi ozman 50 insallah azmin elindne hcibirsey kurtulmaz
aman ha uyma sen bızım kaptana:roflol::roflol:
ha aman bak sibel uyuyo boyle uymasa daha iyi olacak
canım sıkıldı ya. gezide çekilenleri izliyoruz. herkes incecik ben hariç mafoldumben

olursun kiz olursun az sabret

kizlar ben cikiyorum hepinize iyi aksamlar yemeyin anacigim bende yememeye calisacagim insallah tabi opuldunuz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…