- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.201
selam kızlar herkese geçmişe bakamadım ben gene ağırlaştım oyüzden giremiyorum kaçgündür şimdi çıkıyorum hastaneden bisüreliğine bakalım annemler yaylaya götürüyor temiz hava iyi gelir belki dedi kuzenim,uzun süre giremeyebilirim yani öpüyorum hepinizi
tamam canim alalh yardimcim olsun insallah gecerisnde ne sinavi bu anacigim birdfe cuma elip bildirim yapmayi unutma sakin olurmuarkadaslar .... ben bu hafta cok yogunum hafta sonu sinavlarim var o yuzden bol ders calisiyorum hayatin verdigi kosusturmacada da ayri tabi.... o yuzden beni bu hafta idare edin fazla gelemiycem hepinizi opuyoruma.s.
kiz ne bilek biz dedik acelesi vardi ogun oyuzden hala bitmemis acelesi diye dusundukkimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti
he ucuncu oldun tebrikler bu hafta sonuncu olursun artikin :roflol:sırnaşık şey ay walla ozlemisim msj yazmayi unutmadan kaptan 3 yapmisin beni msj yollamaktan nihayet bi dereceye girebildim yani gerci 1 olmak imkansizdi seni gibi tabi sari kirmizi kart dagitmiyiz bizlülülülülülü o yuzden anca 3 olmusuz:lepi: buda guzel gerci
kız neslı o kadar yazdım benı adam yerıne koymuyormusun kız.
gunaydın kızlarr
neslı böreklerı göturmussun afıyet olsun ben börek yemeyelı kac ay oldu acaba yaa hıcde canım cekmıyor ...afıyet olsun
ben dun sabah çay ıctım sadece öglen 2 tane kadınbudu yedım yogurtla 1 dılım ekmek yedım gerı kalanını aksam 4 de yedım ...ki gece yememek ıcın...sonra yuruyuse cıktım allahım cok sıcaktı 1 saat yurudum su gıbı oldum resmen...eve geldık karpuz yedım ve 3 tane köfte..bu kadar...1,5 lt su ıctım sanırım...bu cuma 75 olacagıma emınım...
sankı her sabah aynı seylerı yazıyormusum gıbı geldı yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?