Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahanda benim hemserim gelmis
nasilsin hafta sonundan beri akrepim iyilestinmi
kiz sen simdi ishal olmusun ya 400 gr vermisindir eminim kiz yoksa benim takilmam benden kilolu olman caninimi sikti hi soyle ne olur

hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...

aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...

selam herkese ben geldim a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakem herkes burda herhalde negüzel
cumartesi nerdeydiniz bakem benim çok canım sıkıldı buralarda
hadi ben dün napmışsınız bir bakıp geleyim
hoş geldin buyrunnnnnnnnn
bacım öpüyorum opuyorumnanaktan
..nassın bakem

ya canim cumartesi pazar sahsim adina konusuyorum ben fazla gelemiyorum kocis evde olunca birde misafir oluyo biez gidiyoruz vs.. vs... iste anliyacagin
hadi sen bak gel bende 15 dk sonra kalkip borek yapmaya gidecegim haberiniz olsun
nisbet mi yapıyon kı börek mörekkötükedihüso ... sonra cumaya kızıyon bide

oh oh herkes burda
ama benım evın ısı oyle duruyor:jeyyar:
kalkıp yapayım barıopuyorumnanaktan

aman sorma işi ...kalkıp benim de yapılcek ..offffff

hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...

aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...

çok haklısın anam sorun akşam da zaten gündüz insan zaten sabredip küçük küçük yiyo...ama akşam gözü bişi görmüyo...bide hareket kısıtlı olyu makşama...( bu insan ben oluyom )

anam niye kimse yazmiyo ben cikiyorum kizlar artik gelince cevaplarim yazarsaniz tabi opuldunuz

nesliiiiiiiiiiiiii ben burdayım anam ...lülülülülülü
iş miş yapmeycem valla ....cumaya artık listede beni görürsün demi...yerimseniben
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kilo vermede 1. olamıyom ama mesaj da olalım bari demiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nesliii bu mesaj sayma işi iyi olmadı ya...:1no2:
oturmaktan degil kilo vermek şeyim büyüycek totom...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyom kızlar
öptümmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güleysa tugba size ayıp olmaz demi kı...........

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

anam nasıl olmuş be .herkesin altına bişeyler yazmıştım ama sanki sizler yazmış gibi alıntılamışım gibi olmuş.neyse anlarsınız artık.

hoşbulduk şekerimm.yok kız ne ayıbı.hadi sana kolay gele.
amaaaaann bananen yaa bide msjmı saycam.bukadın durdukça bişeyler çıkarıyo.allah allaaaahhhhhh.get dil mil öğren.eyferi felan gez.foto çekil.bize yolla.

çok geçmiş olsun akrepcim havalar çok ısındı belki ondandır kısa zamanda toparlanırsın inşallah

naptın nesli bak cuma günü bizde sana sarı kart hazırlayabiliriz ona göre bu hafta kıl payı kaçmasın artık bu dereceler tut kendini çabuk :mymeka:

geçmişolsun tuba arkadaşım herhangi bir destek ilaç kullanmıyorsun dimi sen
dikkat et biraz sağlığına

Merhaba ,

Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.

oyy oyyyy oyyyyyyyyyyyyy.. teşekkür edriz.evet grubumuz bi tanedir bi,tane.ama takımda yer varmı bilmiyorum.kaptan gelince bilgilendirsin.kaç yaşındası n.kilon, hedefin.kilo alma hikayen.medeni durumun.nedir ama takıma giremesende bizlerle yazışabilrsin.sende cuma günler kilonu söylersin.tek fark takım lkistesinde yer almazsın.hoşgeldin bakamm.

geçmişolsun tuba arkadaşım herhangi bir destek ilaç kullanmıyorsun dimi sen
dikkat et biraz sağlığına

teşekkürler canım.yok kız ne desteğitek desteğim su.ilaç kullanmıyom.sağlığa da kilo olunca dikkat edilmiyo be güzelim.her gittiğim dr önce kilovrecen diyo.zayıflıyayım bakam bi ozamn ne diycekler.

Merhaba ,

Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.

tugba açıksın galiba bi baksana bu arkadaş kim diyeee....

böyle biri yok diyo site de ...
geçen de de 1 özel mesaj geldi bana zaten açıp okumam 2 günümü aldı ama ..profilin de erkek yazıyodu.. bu siteye erkekler girebiliyomu kıı

anam nasıl olmuş be .herkesin altına bişeyler yazmıştım ama sanki sizler yazmış gibi alıntılamışım gibi olmuş.neyse anlarsınız artık.

neyse acık zor oldu ama anladım

hiç demi güzelim biz gezemiyoz oraları gez bizim yerimize ..fotola..şöle havamız olsun anam fransa arkedeşimiz va diye demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…