- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.121
oh oh herkes burda
ama benım evın ısı oyle duruyor:jeyyar:
kalkıp yapayım barıopuyorumnanaktan
kız buraya takıldım kaldımiyi git yap anam bacim simdiye kadar neyaptin oturdunmu yattinmi tembel
kız buraya takıldım kaldım
arada cocukla ılgılenıyorum anlarsınopuyorumnanaktan
hoş geldin buyrunnnnnnnnnselam herkese ben geldim a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakem herkes burda herhalde negüzel
cumartesi nerdeydiniz bakem benim çok canım sıkıldı buralarda
hadi ben dün napmışsınız bir bakıp geleyim
nisbet mi yapıyon kı börek mörekkötükedihüso ... sonra cumaya kızıyon bideya canim cumartesi pazar sahsim adina konusuyorum ben fazla gelemiyorum kocis evde olunca birde misafir oluyo biez gidiyoruz vs.. vs... iste anliyacagin
hadi sen bak gel bende 15 dk sonra kalkip borek yapmaya gidecegim haberiniz olsun
oh oh herkes burda
ama benım evın ısı oyle duruyor:jeyyar:
kalkıp yapayım barıopuyorumnanaktan
hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...
aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...
anam niye kimse yazmiyo ben cikiyorum kizlar artik gelince cevaplarim yazarsaniz tabi opuldunuz
canım herkes bunyesıne gore kılo verıyor bakalım ben kac gun dayanacagım bu dıyete:jeyyar:
sende umutsuz olma canım verırsın yavas yavas nede olsa daha burdayızopuyorumnanaktan
inşalah be güzel,im.keşke beraber başlasaydık.nyse sen yap ben bi şekilde gelcem arkandan.anca yuıvarlanıyom bu kiloyla-
lülülülülülülülülülülülülülülülülülüaferim aferim su kiza bak takim gucu boyle olur yapma zaten ben yaparim hepisini
naniknaniknaniknanik
:[/I]
valla guzelim kimse senin gibi dusunmuyo istersen sozunu geri al bunlar sildi senide bombalarlar:1closedeyes:
sırnaşık şeysırnaşık şey
insallah guzelim gidecek
ayy bende bugunlerde kizin altini alistiriyorum ama ben gece gunduz degil sadece gunduzler hele bir gunduz yapmasinda geceye raziyim SIKMADAN yavas yavas gosteriyorum ya benim arada degil surekli kazalar oluyo olmuyo degil
ya çocuk kendini tam ifade etmeden çocuk psikolojik olarkda hazır olmadan alıştırmayın şu çişe.ben bi kez denedim .ısrarlar üzerüine baktım kızm hazır değil.hemen bıraktım.sonra kinde hemen hiç kazasız gece gündüz bıraktık.sadece 3 tane bezinin içine kuru çay attım.böcülü bak istersen saralım dedi.yok anne.böcüler ısırır dediç.bende sen bilirisin dedim.öyle alıştık işte.ama o çaylı bezler yatağının başında felan duruyodu hep.işte bırakış o oldu.
:roflol::roflol::roflol:
ya siz yapamazsiniz isvec diyeti akillilar gelin bozduk diyeceginize hic baslamayin bence
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bende anladm onu gicik kari seni ah ahhh valla ne diyim tugba seni elime gecirsem bir iyi olacakya neyse geciremiyom
ay yanık mı...zordur yanık valla sabah kahvaltıda ekmek ısıtmıştım tencerenin kapagı azıcık deydide nasıl acıdı....allahım nasıl dayancaz ahirette bilmem..eşim bu dünyada yanan öbür dünyada yanmazmış dedi.....allahım dayanamayacagın acı vermesin...
yanık izleri kalmasın diye contur tubex jel (yazılışı yanlış olabilir )kullanılıyo...ben geçen hafta parkta arkadaşımı gördüm....yüzünde ve boynuna yag sıçratmış..ben de vardı..vermiştim.dün teşekküre geldi..denemek için sadece yüzüne sürmüş..tamamen geçmiş yüzü...boynuna sürecekmiş...SANADA ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM...opuyorumnanaktan
evet canım şok sağol.keşke önceden sorsaydım.artık çok geç.şimdi sürsem faydası olurmuki.neyse bidaha sorarım hep.haa aklımdayken bi ilahiyatçı olarak duruma el koyayım.yok öyle dünyada yanan ahirette yanmazmış felan.kim zerrede kada günah işlediysede karşılığını görecek.allahım narından gazabından korusdun inşallah.
mende seni öpppppptüüüüüümmmmm eminemmm.Şeniz
AY MAALESEF GÖRÜŞEMEMİŞİZ...BİLGİSAYAR ODADA DA ÇOK SES YAPIYO DİYE KAPATTIYDIM..
hımm anladım.neyse başka akşmalaaa görüşürüz artıkın.
AY KIZ HANGİ SATICI KIZ YAKMIŞ BENİM TUGBA MI ...Çok üzgünüm çoook GÖSTERİN ONU BANA BAKEM:mymeka:
boşver orasını hişçç karıştırma.
ben çıkıyom kızlar
öptümmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güleysa tugba size ayıp olmaz demi kı...........
kızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
ishal ve kusmadan bir satte fenalaştım anam aklıma geldikçe tuhaf oluyorum..sanki süzgeç gibi ne varsa dökülüyordu içimden..eşim allahtan evdeydi..neyse şimdi hafif sersemlik harici iyiyim...
sanki bir fırtınaydı geldi geçti bağırsaklarımdan
slm kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli anam ben iki gundur delice yiyorum haberiniz olsun meisafirle beraber ye babam ye uff midem karma karisik oldu valla
gecmisi okudum su asilsiz iddalariniza cevap veremiyorum simdilik kocis icerde bana sesleniiyo gelll diye ama gelip sizi bir guzel haslayaagim kizlar bekleyin benii
neyse beni bugün sormayın sabah kahvaltıda fazla kaçtı.
haa sorun neyse.gece 3de yine acile gittik dün.benim yine çarpıntım ve ağız kuruluğum oldu.iğne yapıp yolladılar doğal olarak.aman anam başak dr yokmu hastanede bilmem.her gidişimde aynı dr oluyo.anam bide hemşireleere diyoki bayanın kilşosu varya oyüzden egk çekilsin.kız kendisini bi görseniz.pantolonun kemri görünmüyo.karnında dokuz çocuk var gibi.varil gibi adam.eşim diyoki o öyle deyince hiç senin yüüzne bakmadım.kızdığını anladım diyo. yarın sabahtan genl cerraha görünecekmişm.ooff offf.dua edin bişeyim çıkmasın.
Merhaba ,
Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.
geçmişolsun tuba arkadaşım herhangi bir destek ilaç kullanmıyorsun dimi sen
dikkat et biraz sağlığına
Merhaba ,
Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.
anam nasıl olmuş be .herkesin altına bişeyler yazmıştım ama sanki sizler yazmış gibi alıntılamışım gibi olmuş.neyse anlarsınız artık.
hoşbulduk şekerimm.yok kız ne ayıbı.hadi sana kolay gele.
amaaaaann bananen yaa bide msjmı saycam.bukadın durdukça bişeyler çıkarıyo.allah allaaaahhhhhh.get dil mil öğren.eyferi felan gez.foto çekil.bize yolla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?