Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aferim sana afiyet olsun hakkat bende diyordum ben ne yapacaktim kahve icecektim ya unutkan oldum ben bu gunlerde hemde cok
valla guzelim seninki turkish diyeti olmu sbencede hayirlisi

ınsallah yayla havası ıyı gelır canım, Allah acıl sıfalar versın:Saruboceq:
:teselli:
kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı
kaydirigubbakcemile3kız bosver akupunturu falan sen bıze takıl yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaslar .... ben bu hafta cok yogunum hafta sonu sinavlarim var o yuzden bol ders calisiyorum hayatin verdigi kosusturmacada da ayri tabi.... o yuzden beni bu hafta idare edin fazla gelemiycem hepinizi opuyoruma.s.
hadı bakalım sınavında basarılar dılıyorumkaydirigubbakcemile5
bu arada dıyetıde unutmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız sozunu unutma bu cuma 75 olacaksın yanı duz 75.0 opuyorumnanaktan
dıyetın dısına cıktım deyınce bende cok yedın zannettım kız bır avuc leblebıden ne olcak ye bırsey olmaz okadardankaydirigubbakcemile3
burada yokken sen zayıflayamazsın canım yıne kılo alır gelırsın gor bakkaydirigubbakcemile3
kaynananı bahane etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burada yokken sen zayıflayamazsın canım yıne kılo alır gelırsın gor bakkaydirigubbakcemile3
kaynananı bahane etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sus kiz gor bak senin kilona yaklasimde goer senden once varacagim hedef kiloma gorecegiz sen ugras turkish diyetiyle

anam nereye gitti herkez destinamda cikmis anam bozuldumu bana acaba kiz valla uzulurum ha
canim arkadasim benim gelde muhabbet edelim hadi bak kahvemi icerken sanada kahve istermisin gonlunu alin bir fincan kahvenin kirk yil hatiri varmis gel beraber hupletelim

kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı

kiz sende doktoruna soylesen istahim dah cok acildi diye belki yanlsi yere denk geldi belkide sana dedigin gibi ters tepki yati hemen gorun dontora kilo alma yani birde

yok guzelım yazdım cıkmak zorunda kaldım yenı okudum mesajları alınmadım valla...ben adım gıbı eminim bu hafta bırıncıyız........

selam canlarım.nassınız bakem.ben sabh slatalık domates peynir ve bi lokmada melemen yedim.ayy su işini iyce bıraktım ben.ayy akşam çok kötüydü benim için.biftek yapmıştım yedim.ama bugün den itibaren akşam mamalarını tamamen kesiyorum artık.yavaş yavaş da bişey yememye kendimi alıştırcam bakalım nolcek.görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler diyelim ve bekilyelim.

yok guzelım yazdım cıkmak zorunda kaldım yenı okudum mesajları alınmadım valla...ben adım gıbı eminim bu hafta bırıncıyız........
sevindim valla guzelim sen bugunlerde cok mesgulsun sanirim ya hic muhabbet edemiyoruz

hadi bakalim guzelim zaten mmelekete gitmeye az kaldi biraz daya, olacak insallah

kizlar nerdesiniz yaw kimseler yok bugun hepinizin isi mi var be ya uff iki tane dizi izledim bitirdim daha gelen olmamis

yogunum valla neslı bu her ayın ılk haftası evrak yetıstırıyorum ondandır sen boşsun ya ondan sana öyle gelıyor ama asıl 1,73 yok ondan...

evet bugun oglen kımse gelmemıs
kızlar bende sımdı cok acıktım yanıma sarılebleyı aldım geldım ondan atıyorum agzıma-tatlicadiarzu-

arkadaslar .... ben bu hafta cok yogunum hafta sonu sinavlarim var o yuzden bol ders calisiyorum hayatin verdigi kosusturmacada da ayri tabi.... o yuzden beni bu hafta idare edin fazla gelemiycem hepinizi opuyoruma.s.

başarılar dilerim canım. bide ne sınavı bu ben kaçırmışım orasını

aynalar kendını üzmene degmez sen bır yola basladın ve bıtıreceksın ınan kılolarda günlerle bırlıkte hızla gecıyor seneye bu zamanda ınsallah burda olursak yıne görusuruz..

aslında ben kendime kızıyorum canım. kendi hayatımı kendi elimle yok ettim. daha önce işe koyulmalıydım. şimdi bazı şeyler için çok geç kaldığımı düşünüyorum.mafoldumben

olmadı işte ne kadar çok yemişsin, ayıp ama duyanda bişey yedin sanacak. ne var kız onda

bırakın bilmem isveç diyeti, bilmem lapa diyetini, bildiğiniz gibi yapın. herkes kendini daha iyi tanıyor. kilo verelim derken kilo alacaksınız sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…