- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.221
gunaydın kızlar
platesımı yaptım geldım bıraz dınleneyım
sabah yıne kahve ıctım ama bıraz basım dondu yanında 1dılım kepek ekmek ve bıraz peynır yedım
benımkı bıraz turk usulu dıyetı oluyor ısvec dıyetınden cıktımkaydirigubbakcemile3lülülülülülü
ınsallah yayla havası ıyı gelır canım, Allah acıl sıfalar versın:Saruboceq:selam kızlar herkese geçmişe bakamadım ben gene ağırlaştım oyüzden giremiyorum kaçgündür şimdi çıkıyorum hastaneden bisüreliğine bakalım annemler yaylaya götürüyor temiz hava iyi gelir belki dedi kuzenim,uzun süre giremeyebilirim yani öpüyorum hepinizi
kaydirigubbakcemile3kız bosver akupunturu falan sen bıze takıl yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı
hadı bakalım sınavında basarılar dılıyorumkaydirigubbakcemile5arkadaslar .... ben bu hafta cok yogunum hafta sonu sinavlarim var o yuzden bol ders calisiyorum hayatin verdigi kosusturmacada da ayri tabi.... o yuzden beni bu hafta idare edin fazla gelemiycem hepinizi opuyoruma.s.
kız sozunu unutma bu cuma 75 olacaksın yanı duz 75.0 opuyorumnanaktangunaydın kızlarr
sedayı cok merak edıyordum neysekı yazmıs...cok gecmıs olsun sedacım arada haber ver merak edıyoruz...yıne tekrarlaması kötu olmus yaa..
eylulce sınavında basarılar senı tabıkı merak edıyoruz ınan...ama arada ugra...bende yogunum ama fırsat buldukca yazmaya calısıyorum
neslı böreklerı göturmussun afıyet olsun ben börek yemeyelı kac ay oldu acaba yaa hıcde canım cekmıyor ...afıyet olsun
aynalar kendını üzmene degmez sen bır yola basladın ve bıtıreceksın ınan kılolarda günlerle bırlıkte hızla gecıyor seneye bu zamanda ınsallah burda olursak yıne görusuruz..
1,73 nerde??????????
usarem , nazco , rose 14 ve dıger arkadaslarımada gunaydın....
ben dun sabah çay ıctım sadece öglen 2 tane kadınbudu yedım yogurtla 1 dılım ekmek yedım gerı kalanını aksam 4 de yedım ...ki gece yememek ıcın...sonra yuruyuse cıktım allahım cok sıcaktı 1 saat yurudum su gıbı oldum resmen...eve geldık karpuz yedım ve 3 tane köfte..bu kadar...1,5 lt su ıctım sanırım...bu cuma 75 olacagıma emınım...
sankı her sabah aynı seylerı yazıyormusum gıbı geldı yaa...
dıyetın dısına cıktım deyınce bende cok yedın zannettım kız bır avuc leblebıden ne olcak ye bırsey olmaz okadardankaydirigubbakcemile3günaydın destinam,günaydın arkadaşlar bende dün diyetin dışına çıktım.yemek konusunda sınırı aşmadım hatta az bile yedim ama akşam annemlere gitmiştik.kuruyemiş,kek pasta filan ikram etti.pastalardan yemedim ama bir avuç leblebi yedim dayanamadım.
sabah kahvaltımı yaptım,şimdide bitki çayımı içiyorum..bugün işler biraz yoğun ama fırsat buldukça katılıcam aranıza.öpüyorum sizleri.
burada yokken sen zayıflayamazsın canım yıne kılo alır gelırsın gor bakkaydirigubbakcemile3gunaydin dunden beri kimselr gelmemis nerelerdesiniz bakalim
ben geldim huuu
usarem burda neyseki nasilsin kiz ne var ne yok
kiz leblebi iyidir ye birsey olmaz bol bol yiyebilecegin bir cerez turu takma kafana hadi bek ben hafta sonu yedim yedim hatta dunde yedim bu hafta aldiklarimi vermekle ugrasacam yine ya neyse
bakalim haftayada yokum ama bu sefer kesin kararliyim yemiyecegim zayiflayarak gelecegim buraya insallahhhh
tabi benim kaynana cok durupta benim istahimi acarsa bilemem ama acmamya gayret edecegim hadi bakalim kizlarr kalkinn
burada yokken sen zayıflayamazsın canım yıne kılo alır gelırsın gor bakkaydirigubbakcemile3
kaynananı bahane etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sus kiz gor bak senin kilona yaklasimde goer senden once varacagim hedef kiloma gorecegiz sen ugras turkish diyetiyle
hadı gorecegız bakalımkaydirigubbakcemile3
ben karar aldım 65ı gorene kadar cıkolata yasak bana-tatlicadiarzu-
kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı
sevindim valla guzelim sen bugunlerde cok mesgulsun sanirim ya hic muhabbet edemiyoruzyok guzelım yazdım cıkmak zorunda kaldım yenı okudum mesajları alınmadım valla...ben adım gıbı eminim bu hafta bırıncıyız........
selam canlarım.nassınız bakem.ben sabh slatalık domates peynir ve bi lokmada melemen yedim.ayy su işini iyce bıraktım ben.ayy akşam çok kötüydü benim için.biftek yapmıştım yedim.ama bugün den itibaren akşam mamalarını tamamen kesiyorum artık.yavaş yavaş da bişey yememye kendimi alıştırcam bakalım nolcek.görelim mevla neyler ne eylerse güzel eyler diyelim ve bekilyelim.
arkadaslar .... ben bu hafta cok yogunum hafta sonu sinavlarim var o yuzden bol ders calisiyorum hayatin verdigi kosusturmacada da ayri tabi.... o yuzden beni bu hafta idare edin fazla gelemiycem hepinizi opuyoruma.s.
aynalar kendını üzmene degmez sen bır yola basladın ve bıtıreceksın ınan kılolarda günlerle bırlıkte hızla gecıyor seneye bu zamanda ınsallah burda olursak yıne görusuruz..
günaydın destinam,günaydın arkadaşlar bende dün diyetin dışına çıktım.yemek konusunda sınırı aşmadım hatta az bile yedim ama akşam annemlere gitmiştik.kuruyemiş,kek pasta filan ikram etti.pastalardan yemedim ama bir avuç leblebi yedim dayanamadım.
sabah kahvaltımı yaptım,şimdide bitki çayımı içiyorum..bugün işler biraz yoğun ama fırsat buldukça katılıcam aranıza.öpüyorum sizleri.
gunaydın kızlar
platesımı yaptım geldım bıraz dınleneyım
sabah yıne kahve ıctım ama bıraz basım dondu yanında 1dılım kepek ekmek ve bıraz peynır yedım
benımkı bıraz turk usulu dıyetı oluyor ısvec dıyetınden cıktımkaydirigubbakcemile3lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?