- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.241
yogunum valla neslı bu her ayın ılk haftası evrak yetıstırıyorum ondandır sen boşsun ya ondan sana öyle gelıyor ama asıl 1,73 yok ondan...
seni uyanik seni tek tek yaz bizi yuttur dimiartık toplu mesaj yok. tek tek cevap yazcam. maksat mesaj sayısı artsın dimi ama:roflol:
slm kızlar bi bakıp kaçıyım dedim ama kimse yokmuş zaten
bu gün ben sabah yarım simit biraz çamur peyniri 1 küçük domates ve salatalık yedim
öğlen 3 kayısı bir avuç beyaz leblebi
şimdide peynirli sandiviç ve bir ayran
akşam sadece salata yiyeceğim
yarın görüşürüz artık
ay donuyorummm ya çok soğuk buz tutacam, her yer yanıyor biz donuyoruz:çok üzgünüm:
olmadı işte ne kadar çok yemişsin, ayıp amaduyanda bişey yedin sanacak. ne var kız onda
tebrik ederim guzelim sen bu gidisle hedefine bizden once ulasacaksingünaydınlarben dün sabah kahvaltımı yaptımöğlen bir kase yoğurt 3-4 tane diyet bisküvi,iki küçük şeftali yedim.akşam 1 kase çorba domates salatalık yedim.ve akşam 4-5 km yürüdüm.sitenin etrafında.üstelik kucağımda kızımla birlikte hızlı tempoda.arkadaşım ve kayınvalidemle birlikte yürüdük ama onlar birkaç turdan sonra pes ettiler.
bugün diyette 3. haftam oluyor.akşam tartıcak doktor.inşaallah güzel bir sonuçla karşılaşırım.
kiz valla yoklugun belli oluyo bak yapildimi bari pc nin httpsimidir nedirkızlar kusura kalman 2 gündür evde net yok http demi ne problem varmış... işte de müsait degildim ..bugün girerim nasip olursa..özledim anam sizi...opuyorumnanaktan
gunaydin canim benim dun hic birsey yemedimgim icin yazmadim guzelim gercekten hic birsey yemedim dun lapa yapim dedim sabah bir tabak lapa yedim sonrasinda aksamda salata bu kadar hfta sonu aldigim kiloyu boylelikle vermis oldum ya ben nasil yapacam bilmiyorum hafta sonu kendimi tutupta hafta ici birgun lapa yapsam ben iki haftada mezun olurumgunaydın mıllet noldu bızım foruma yaa gene kımse yazmaz oldu en son böyle oldugunda yenı arkadasları almıstık canlanmıstı...yıne mı alalım yanı...:))
neslı bakıyorum gece gırmıssın kontrole hala ne yedıgını yazmıyorsun göremıyorum
usarem senın bebıs kac yasında ..boyun kac kı ....anlat bakalım
1,73 hosgeldın guzelım özledık valla yaa sensız olmuyor...
ben aksam gene yedım sınır oldum kendıme oturdum...aksam ne guzel kızımla 1,5 saat yuruduk gezdık parka gıttık...eve geldık esım acım dedı ona yemek yaptım oturdum yedım bol yogurt yedım yanın 1 kasık sadece makarna ama cok pısman oldum...bugun yarın kaldı ama verıcem inatcıyım...
gule gule git kizslm kızlar naber, ben iyiyim. şimdi toplantı var orayagidecem. bugün erzuruma gidiyorum akşam orda kalcam. akşama ben yokum. beni özleyin anacım. öptüm hepinizia.s.
şimdi gitmedi de genelde okulda oluyor. olumsuz düşününce hep olumsuz olur işlerim benim. bende mi bir sorun var yoksa hayat mı benle uğraşıyor bilmiyorum artık mafoldumben
yaptığımızın tersini yapsak şimdi böyle olmazdık, gündüz yiyip akşam yemeseydik, sorunumuz olmazdı.
evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok
usarem senın bebıs kac yasında ..boyun kac kı ....anlat bakalım
QUOTE]
canım benim kızım 2,5 yaşında 13 kilocuk.benim boyum 1,62 cm diyete başladığımda 75 kgdım.ah bir 60 kg olursam çok süper olacak.
benım kızımla aynı yastaymıs...allah bagıslasın...ınsallah olursn hem burdan hem dıyetısyenden destek aldıgın ıcın olursun...merak etme...ben 60 olmak ıstemıyorum benım boyum 1,67 bana 68-70 yetıyor...
neslı görusruz canım
aynalar ıyı yolculuklar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?