Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar bi bakıp kaçıyım dedim ama kimse yokmuş zaten
bu gün ben sabah yarım simit biraz çamur peyniri 1 küçük domates ve salatalık yedim
öğlen 3 kayısı bir avuç beyaz leblebi
şimdide peynirli sandiviç ve bir ayran
akşam sadece salata yiyeceğim
yarın görüşürüz artık

artık toplu mesaj yok. tek tek cevap yazcam. maksat mesaj sayısı artsın dimi ama:roflol:
seni uyanik seni tek tek yaz bizi yuttur dimi
simdi 1.73 gelipte kelime kelime yazarsa hic sasmam yani sakin oyle birsey yapmayin bak uyari aliriz ha mesaj kirliligi yuzunden

camur peyniri ne kiz ilk defa duyuyorum
vall asupersin ne diyelim yarin gorusuruz bende kactim artikin firsat bulursam girmeye calsiirim fistiklar opuldunuz

ay donuyorummm ya çok soğuk buz tutacam, her yer yanıyor biz donuyoruz:çok üzgünüm:

ay yazik kiz size neyse memlekete gidince artik azicikta olsa isinirsin artik bit tatil yap kizim gitmiyormusun deniz kenarina felan bikininide al nede olsa zayifliyorsun iyi gider hi ne dersin yerimseniben

günaydınlarben dün sabah kahvaltımı yaptımöğlen bir kase yoğurt 3-4 tane diyet bisküvi,iki küçük şeftali yedim.akşam 1 kase çorba domates salatalık yedim.ve akşam 4-5 km yürüdüm.sitenin etrafında.üstelik kucağımda kızımla birlikte hızlı tempoda.arkadaşım ve kayınvalidemle birlikte yürüdük ama onlar birkaç turdan sonra pes ettiler.

bugün diyette 3. haftam oluyor.akşam tartıcak doktor.inşaallah güzel bir sonuçla karşılaşırım.

kızlar kusura kalman 2 gündür evde net yok http demi ne problem varmış... işte de müsait degildim ..bugün girerim nasip olursa..özledim anam sizi...opuyorumnanaktan

gunaydın mıllet noldu bızım foruma yaa gene kımse yazmaz oldu en son böyle oldugunda yenı arkadasları almıstık canlanmıstı...yıne mı alalım yanı...:))

neslı bakıyorum gece gırmıssın kontrole hala ne yedıgını yazmıyorsun göremıyorum

usarem senın bebıs kac yasında ..boyun kac kı ....anlat bakalım

1,73 hosgeldın guzelım özledık valla yaa sensız olmuyor...

ben aksam gene yedım sınır oldum kendıme oturdum...aksam ne guzel kızımla 1,5 saat yuruduk gezdık parka gıttık...eve geldık esım acım dedı ona yemek yaptım oturdum yedım bol yogurt yedım yanın 1 kasık sadece makarna ama cok pısman oldum...bugun yarın kaldı ama verıcem inatcıyım...

slm kızlar naber, ben iyiyim. şimdi toplantı var orayagidecem. bugün erzuruma gidiyorum akşam orda kalcam. akşama ben yokum. beni özleyin anacım. öptüm hepinizia.s.

tebrik ederim guzelim sen bu gidisle hedefine bizden once ulasacaksin
kızlar kusura kalman 2 gündür evde net yok http demi ne problem varmış... işte de müsait degildim ..bugün girerim nasip olursa..özledim anam sizi...opuyorumnanaktan
kiz valla yoklugun belli oluyo bak yapildimi bari pc nin httpsimidir nedir
gunaydin canim benim dun hic birsey yemedimgim icin yazmadim guzelim gercekten hic birsey yemedim dun lapa yapim dedim sabah bir tabak lapa yedim sonrasinda aksamda salata bu kadar hfta sonu aldigim kiloyu boylelikle vermis oldum ya ben nasil yapacam bilmiyorum hafta sonu kendimi tutupta hafta ici birgun lapa yapsam ben iki haftada mezun olurum
galiba sizi birakmak istemedigimden boyle yapiyorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar naber, ben iyiyim. şimdi toplantı var orayagidecem. bugün erzuruma gidiyorum akşam orda kalcam. akşama ben yokum. beni özleyin anacım. öptüm hepinizia.s.
gule gule git kiz
kiz biz var ya ikimiz hep ayni zamanda ortadan kayboluyoruz bende bugun tekrra randevuya gidecegim buyuk sehire aksama kadar yokum simdi bir kahve iciyorum sonrada kahvalti yapip cikacagim benide ozleyin anacigim

neyse ben cikiyorum kizlar haber verim dedim
saatim geliyo gec kalmayim zaten kimsede yok iki gunudr burasi cok durgun valla sari kart veriyorum hepinizee

şimdi gitmedi de genelde okulda oluyor. olumsuz düşününce hep olumsuz olur işlerim benim. bende mi bir sorun var yoksa hayat mı benle uğraşıyor bilmiyorum artık mafoldumben

kız melankolik topla kendi lmaz:

yaptığımızın tersini yapsak şimdi böyle olmazdık, gündüz yiyip akşam yemeseydik, sorunumuz olmazdı.

herşey de bi hayır var o zaman birbirimizi tanımazdık

evet kizlar bence ben bak bugun borek yedim simdi ama aksam yemiyecegim insallah
sizlerde oyle yapin vede bugun aksam yemegi yemeyin
varmsiiniz kizlar aksama yemek yemek yok

kızlar size bi şiir yazdım:kedi:

tüm diyetleri boşverin bence de önce zaman verin kendinize
sonra azaltın yediklerinizi..
arttırın hareketlerinizi..kaydirigubbakcemile2
ve güzel bakın ayna hergün incelen bedeninize
tartıda giden kilolarınıza zemuszemus

benım kızımla aynı yastaymıs...allah bagıslasın...ınsallah olursn hem burdan hem dıyetısyenden destek aldıgın ıcın olursun...merak etme...ben 60 olmak ıstemıyorum benım boyum 1,67 bana 68-70 yetıyor...

neslı görusruz canım

aynalar ıyı yolculuklar canım

amin canım cümlemizin evladını rabbim korusun inşaallah.senin boyun uzunmuş canım.inşaallah birbirimize destek olarak istediğimiz kiloya ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…