Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın kızlar
bende sabah 1 tost yedım 1bardak kahve ıctım
bırazdan kızımı arabasına koyup alısverıse gıdcem bıraz dolasır hem yurumus olurumyerimseniben

dun aksam yemegı bıraz fazla kacırdım sporda yapamadım canım sıkkıldı offff:kedi:

gerçekten terkedilmiş burası nerdesiniz yahu

camur peyniri ne kiz ilk defa duyuyorum
vall asupersin ne diyelim yarin gorusuruz bende kactim artikin firsat bulursam girmeye calsiirim fistiklar opuldunuz
[/QUOTE]

canım çamur peynirini bende burada gördüm yöresel bişi mandıralarda yapıyorlar çökelek peynirinin sütle ıslatılmış gibi bi hali çok lezzetli
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ay donuyorummm ya çok soğuk buz tutacam, her yer yanıyor biz donuyoruz:çok üzgünüm:

kızım şanslımısın şanssızmı anlayamadım çünkü bizde burada sıcaktan bayılıyoruz iki gecedir bizim oğlan sıcaktan uyuyamıyo klima çalıştırıyorum ondada üşümüş herhalde dün
kustu ishal olmuş böyleside kötü yani
:1no2::1no2::1no2:

adım aslı. boyum 155-158 arası. 50 kilo az değil yani.

aslı meraba kız ..olursun kız 50 ama kendine zaman ver ...önce ben ce 75 hedefle ..çok acele etme ..aman hastalanma da canımlmaz:

kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı

önce kafanda bitir nam akupunktur da olsa kendine inan ve motive ol..yapabilirim diye...:1closedeyes:

kimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti

ah canım sorma ya...ben de 2 gündür giremedim ki...
umarım sınavların istedigin gibi geçer :Saruboceq:

allahım şifalar versin acele etmeseydin taburcu olmalkta yaaaaa.
yaylada kendini iyi koru canım bizi habersiz bırakama

kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı

kızım önce kafanda biticen işi..

kimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti

başarılar canım öpüyorum..ben de giremedim 2 gündür

kız boşverin isveç türk usulü diyetleri..önce karalı olun anam ..zamanla verilecek..acele edip bişi yemeyip sonra gözümüz bişi görmüyo

aslında ben kendime kızıyorum canım. kendi hayatımı kendi elimle yok ettim. daha önce işe koyulmalıydım. şimdi bazı şeyler için çok geç kaldığımı düşünüyorum.mafoldumben

hiç bi zaman geç degildir kızım anlamıyon yaaaaaaaa......lmaz:
bıktım senin karamsarlıgında :mymeka:

vereliniortak 1.73 merhaba nasılsın
bu hafta verdınmı kıloopuyorumnanaktan

merhaba canım ..azcık geçmişe gidiyodum özledim sizleride.. yagmur çok yagıyo burda elektrikler de kesilip duruyo...
valla bilmiyom umarım vermişimdir...tartılmamaya çalışıyom..regl olmuşum bu arada geçen haftaki stres ondanmış herhal :kedi:

aynen bende bu hafta regl oldum, bende fazla verecegımız zannetmıyorum:jeyyar:
ısvec dıyetımde husranla bıttı:gitme:
artık normal dengelı beslenmek ıstıyorumzemuszemus
dıyete falan uyamam ben:umursamaz::umursamaz:

bırakın bilmem isveç diyeti, bilmem lapa diyetini, bildiğiniz gibi yapın. herkes kendini daha iyi tanıyor. kilo verelim derken kilo alacaksınız sonra

anacım çok haklısın valla ...

artık toplu mesaj yok. tek tek cevap yazcam. maksat mesaj sayısı artsın dimi ama:roflol:

kız o degilde insan sinir oluyo yaz yaz elektrik bi gidiyo offffffffff

rose yanı tugbada hıc buraya ugramaz oldulmaz:
neslıhanla aynalarda bugun gezmedeler:gitme:
bugun burası cok ıssız:sinifsinif:

neyse canım bi aksiksilik olmazsa ben sabaha burdayım zemuszemus

bence de bırakın şu diyeti bu diyeti...yaz geldi...zaten meyve sebze bol ..azar azar herşeyden yiyin anam..çok yasak koyarsanız uyulması zor oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…