- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.261
neyse ben cikiyorum kizlar haber verim dedim
saatim geliyo gec kalmayim zaten kimsede yok iki gunudr burasi cok durgun valla sari kart veriyorum hepinizee
ay donuyorummm ya çok soğuk buz tutacam, her yer yanıyor biz donuyoruz:çok üzgünüm:
adım aslı. boyum 155-158 arası. 50 kilo az değil yani.
kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı
kimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti
ıyıce terkedıldı burası ...
kızlar yenı bısey kesfettım bır kutu lıpton ıce tea 90 kalorı ıyımıs dımı...
selam kızlar herkese geçmişe bakamadım ben gene ağırlaştım oyüzden giremiyorum kaçgündür şimdi çıkıyorum hastaneden bisüreliğine bakalım annemler yaylaya götürüyor temiz hava iyi gelir belki dedi kuzenim,uzun süre giremeyebilirim yani öpüyorum hepinizi
kızlar iştahım bu akşam abartı boyutta durduramıyr kendimi ya bu akupuntur bana ters etki yaptı yaaaaaaaa.iştahım kapanacağına full açıldı
kimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti
gunaydın kızlar
platesımı yaptım geldım bıraz dınleneyım
sabah yıne kahve ıctım ama bıraz basım dondu yanında 1dılım kepek ekmek ve bıraz peynır yedım
benımkı bıraz turk usulu dıyetı oluyor ısvec dıyetınden cıktımkaydirigubbakcemile3lülülülülülü
aslında ben kendime kızıyorum canım. kendi hayatımı kendi elimle yok ettim. daha önce işe koyulmalıydım. şimdi bazı şeyler için çok geç kaldığımı düşünüyorum.mafoldumben
vereliniortak 1.73 merhaba nasılsın
bu hafta verdınmı kıloopuyorumnanaktan
ay donuyorummm ya çok soğuk buz tutacam, her yer yanıyor biz donuyoruz:çok üzgünüm:
merhaba canım ..azcık geçmişe gidiyodum özledim sizleride.. yagmur çok yagıyo burda elektrikler de kesilip duruyo...
valla bilmiyom umarım vermişimdir...tartılmamaya çalışıyom..regl olmuşum bu arada geçen haftaki stres ondanmış herhal :kedi:
bırakın bilmem isveç diyeti, bilmem lapa diyetini, bildiğiniz gibi yapın. herkes kendini daha iyi tanıyor. kilo verelim derken kilo alacaksınız sonra
artık toplu mesaj yok. tek tek cevap yazcam. maksat mesaj sayısı artsın dimi ama:roflol:
rose yanı tugbada hıc buraya ugramaz oldulmaz:
neslıhanla aynalarda bugun gezmedeler:gitme:
bugun burası cok ıssız:sinifsinif:
aynen bende bu hafta regl oldum, bende fazla verecegımız zannetmıyorum:jeyyar:
ısvec dıyetımde husranla bıttı:gitme:
artık normal dengelı beslenmek ıstıyorumzemuszemus
dıyete falan uyamam ben:umursamaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?