- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.281
aynen bende bu hafta regl oldum, bende fazla verecegımız zannetmıyorum:jeyyar:
ısvec dıyetımde husranla bıttı:gitme:
artık normal dengelı beslenmek ıstıyorumzemuszemus
dıyete falan uyamam ben:umursamaz::umursamaz:
kızlar elektrikler gelip gidiyo delircem tek tek cevap yazem bari
kızlar meraba ben insanlarla uğraşırken gene herkes gelmiş gitmiş yakalayamıyorum bi türlü sizi
ben bugün sabah sekiz 5 çatal menemen yedim akşam eşim istedi ona yaptım kendim yiyemedimya bu arada çok severim sabah gözümü açarken menemenin başına koştum
saat 10 da yarım simit yarım peynir
12 bir avuç leblebi
az önce simidin diğer yarısı
akşam bir bardak süt içicem ama karnım çok aç benim yarım simit kesmedi
nasıl dayanacam ben şimdiden bir iki büskivi yesemmi acep
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
en doğru kararı vermişsin canım bu şok diyetleri hep yapmadıkmı 6 kg veriyorsun liste bitince 1 ayda 10 kg alıyorsun en doğrusu dengeli beslenmek alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay sorma bende az önce bi sürü cevap yazmıştım kredi kartı geçerken benim net gidiyo uçmuş hepsi sinir oldum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kızlar bi bakın ilginizi çekeceğini umuyorum
walk at home ile evde yürüyüş yap sağlıklı zayıfla ve incel - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar size bi şiir yazdım:kedi:
tüm diyetleri boşverin bence de önce zaman verin kendinize
sonra azaltın yediklerinizi..
arttırın hareketlerinizi..kaydirigubbakcemile2
ve güzel bakın ayna hergün incelen bedeninize
tartıda giden kilolarınıza zemuszemus
iyi yolculuklar arkadaşım özleriz tabi baksana kimse yok forumda nasıl özlemeyizslm kızlar naber, ben iyiyim. şimdi toplantı var orayagidecem. bugün erzuruma gidiyorum akşam orda kalcam. akşama ben yokum. beni özleyin anacım. öptüm hepinizia.s.
bizde özledik güzelim pek bi sessiz buralarkızlar kusura kalman 2 gündür evde net yok http demi ne problem varmış... işte de müsait degildim ..bugün girerim nasip olursa..özledim anam sizi...opuyorumnanaktan
günaydınlarben dün sabah kahvaltımı yaptımöğlen bir kase yoğurt 3-4 tane diyet bisküvi,iki küçük şeftali yedim.akşam 1 kase çorba domates salatalık yedim.ve akşam 4-5 km yürüdüm.sitenin etrafında.üstelik kucağımda kızımla birlikte hızlı tempoda.arkadaşım ve kayınvalidemle birlikte yürüdük ama onlar birkaç turdan sonra pes ettiler.
bugün diyette 3. haftam oluyor.akşam tartıcak doktor.inşaallah güzel bir sonuçla karşılaşırım.
rica ederim arkadaşım amin hep mutlu olalım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ay bu arada nazcoma tesekkur ederim profilimdeki resimlere yazdigi mesaj icin insallah hicbirimizin yuzu solmaz hep boyle canli ve neseli oluruz canim
merak etmezmiyiz canım başarılar sana sınavlarında atlat şunlarıda gel bakemkimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti
selam kızlar herkese geçmişe bakamadım ben gene ağırlaştım oyüzden giremiyorum kaçgündür şimdi çıkıyorum hastaneden bisüreliğine bakalım annemler yaylaya götürüyor temiz hava iyi gelir belki dedi kuzenim,uzun süre giremeyebilirim yani öpüyorum hepinizi
gayet güzel olmuş bugün arkadaşım dondurma olmasaymış iyimiş ama olsun oda sefan olsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5BEN SABAH
1 GALETA AZ DOMATES AZ PEYNİR YEDİM.TABİ ÖNCE SİRKELİ SU
ÖGLE
1/2 TABAK TARHANA ÇORBASI,1 Y.K. YOGURT,4 ADET ERİK
ARADA
DODURMA (2-3 Y.K KADAR)mafoldumben
SONRA 1 GALETA
AKŞAM YEMEKTE 1/2 ÇORBA,1/2 YOGURT,2 ADET BİBER DOLMASI
SONRA 1 TÜRK KAHVESİ
GECE BELKİ 1 GALETA YERİM
ah begüzelim al bendende okadar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5AH ..AH....
ŞİMDİ Kİ AZMİM ÖNCEDEN OLSA..MANKENLİK HAYATIM SÜPER OLURDU kaydirigubbakcemile3
2000 YILINA KADAR HEP 90 - 92 LERDE GEZDİM ..EVLENDİM 2000 DE ...İLK 6 YILI KİLO ALMAKLA GEÇTİ..SON 3 YILI DA ALDIGIM 28 KİLOYU VERMEKLE GEÇİYO...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede sen bunu hergün yap bak nasıl farkediyo sana diyorumya bide ben yapabilsem süper olacak valla vereliniortakvereliniortakvereliniortakBUGÜN MESAİ NEDENİYLE SPOR YOK..
DÜN ÇOK GÜZELDİ AMA 1,5 SAAT TEMPOLU OLARAK SAHANIN ETRAFINDA 7 TUR YÜRÜDÜK..SONRA EVE GELDİM ...ALLAHIM Bİ TÜRLÜ TERLEMEM GEÇMEDİ..EV DE 5. KAT...HER GÜN YAPABİLSEM SÜPER OLACAK VALLAkaydirigubbakcemile2
sabret kız iki güne kalmaz olacak inan sen cumaya 96 nın altını görmeye iddaya girelim bende 70 in altını göreyim sana dondurma ısmarlarım hadi iddaya girelim nolur belki hırs yaparızzemuszemusAy şu çizelgede bu cuma bi 96 nın altına düşse...zemuszemus
KIZ BURDAYIM AAA..BEN SABAHA KADAR...kız ben geçmişte gezerken gelmişin hemen nereye gittin dursana iki lafın belini kıralım duuuuuuuuuuuur gitmeklava: klava: klava:
gayet güzel olmuş bugün arkadaşım dondurma olmasaymış iyimiş ama olsun oda sefan olsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ah begüzelim al bendende okadar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bencede sen bunu hergün yap bak nasıl farkediyo sana diyorumya bide ben yapabilsem süper olacak valla vereliniortakvereliniortakvereliniortak
sabret kız iki güne kalmaz olacak inan sen cumaya 96 nın altını görmeye iddaya girelim bende 70 in altını göreyim sana dondurma ısmarlarım hadi iddaya girelim nolur belki hırs yaparız
vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
ooofffffcanım sıkıldı artık bende gidiyom hadi herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz
ooofffffcanım sıkıldı artık bende gidiyom hadi herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz
14. TAKIMA
TÜM DİYETLERİ BOŞVERİN, :umursamaz:
ÖNCE KENDİNİZE ZAMAN VERİN.buyrunnnnnnnnn
SONRA AZALTIN YEDİKLERİNİZİ,lmaz:
ARTTIRIN HAREKETLERİNİZİ.....kaydirigubbakcemile2
...VE BAKIN AYNAYA HERGÜN İNCELEN BEDENİNİZEzemuszemus
TARTIDA KÜÇÜLEN SAYILARA BAKARAK GÜLÜMSEYİNzemuszemus
İMZA: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?