Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar meraba ben insanlarla uğraşırken gene herkes gelmiş gitmiş yakalayamıyorum bi türlü sizi
ben bugün sabah sekiz 5 çatal menemen yedim akşam eşim istedi ona yaptım kendim yiyemedimya bu arada çok severim sabah gözümü açarken menemenin başına koştum
saat 10 da yarım simit yarım peynir
12 bir avuç leblebi
az önce simidin diğer yarısı
akşam bir bardak süt içicem ama karnım çok aç benim yarım simit kesmedi
nasıl dayanacam ben şimdiden bir iki büskivi yesemmi acep
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

en doğru kararı vermişsin canım bu şok diyetleri hep yapmadıkmı 6 kg veriyorsun liste bitince 1 ayda 10 kg alıyorsun en doğrusu dengeli beslenmek alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar elektrikler gelip gidiyo delircem tek tek cevap yazem bari

ay sorma bende az önce bi sürü cevap yazmıştım kredi kartı geçerken benim net gidiyo uçmuş hepsi sinir oldum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile5
aferin kı güzel ama umarım akşama bozmazsınlmaz:...aslında çıkmadan 1-2 meyve falan atıştırsan biraz tokluk veriri...

bence de şok diyet falan fasa fiso anam ..acele etmen kı...
ben dügüne kadar 90 olem diye ugraşıyom..bu hafta kıyafet alcemm...96-95 ile daha 4-5 kilo verem diyom..arkadaşlar kıyafet aldıktan sonra diyeti bırak diyolar..biraz dar alırım oturur üstüme 2 hafta da 4 kilo versem bile anca normal olur diye düşünüyom...zemuszemus
aman zayıflayayım da yeter ki bol gelsin:umursamaz:..agustos 20 sine kadar da 85 olmak istiyorum...anam ben diyete başlayalı2.5 ay oluyo nerdeyse 13 kilo gitti zemuszemus YA HİÇ BAŞLAMASAYDIM BELKİ YİNE 120 OLURDUMmafoldumben

bu neki kızlar ben bişi anlama dım nediyo hep yabancı

bu kilolar bizi artık şair yapmaya başladı tebrik ederim arkadaşım tam bize göre bir şiir olmuş vereliniortakvereliniortakvereliniortak

slm kızlar naber, ben iyiyim. şimdi toplantı var orayagidecem. bugün erzuruma gidiyorum akşam orda kalcam. akşama ben yokum. beni özleyin anacım. öptüm hepinizia.s.
iyi yolculuklar arkadaşım özleriz tabi baksana kimse yok forumda nasıl özlemeyiz

kızlar kusura kalman 2 gündür evde net yok http demi ne problem varmış... işte de müsait degildim ..bugün girerim nasip olursa..özledim anam sizi...opuyorumnanaktan
bizde özledik güzelim pek bi sessiz buralar

bravo arkadaşım çok iyi gidiyorsun güzel haberlerini bekliyoruz eminim bu kararlılıkla çabuk halledicen sen bu işi kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

BEN SABAH
1 GALETA AZ DOMATES AZ PEYNİR YEDİM.TABİ ÖNCE SİRKELİ SU
ÖGLE
1/2 TABAK TARHANA ÇORBASI,1 Y.K. YOGURT,4 ADET ERİK
ARADA
DODURMA (2-3 Y.K KADAR)mafoldumben
SONRA 1 GALETA
AKŞAM YEMEKTE 1/2 ÇORBA,1/2 YOGURT,2 ADET BİBER DOLMASI
SONRA 1 TÜRK KAHVESİ
GECE BELKİ 1 GALETA YERİM

AH ..AH....
ŞİMDİ Kİ AZMİM ÖNCEDEN OLSA..MANKENLİK HAYATIM SÜPER OLURDU kaydirigubbakcemile3
2000 YILINA KADAR HEP 90 - 92 LERDE GEZDİM ..EVLENDİM 2000 DE ...İLK 6 YILI KİLO ALMAKLA GEÇTİ..SON 3 YILI DA ALDIGIM 28 KİLOYU VERMEKLE GEÇİYO...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

NAZCOM SANIRSAM ONUN PAYLAŞIMIMI NE YASAKMIŞ BEN BİŞİ ANLAMADIM ZATEN:sm_confused: ...AÇILMIYOMUŞŞŞ:1no2:

BUGÜN MESAİ NEDENİYLE SPOR YOK..
DÜN ÇOK GÜZELDİ AMA 1,5 SAAT TEMPOLU OLARAK SAHANIN ETRAFINDA 7 TUR YÜRÜDÜK..SONRA EVE GELDİM ...ALLAHIM Bİ TÜRLÜ TERLEMEM GEÇMEDİ..EV DE 5. KAT...HER GÜN YAPABİLSEM SÜPER OLACAK VALLAkaydirigubbakcemile2

ay bu arada nazcoma tesekkur ederim profilimdeki resimlere yazdigi mesaj icin insallah hicbirimizin yuzu solmaz hep boyle canli ve neseli oluruz canim
rica ederim arkadaşım amin hep mutlu olalım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kimse nerde bu kiz diye merak eden olmamis beni:a015:size meshur bi ata sozu " warligim hissedilmeyebilir ama yoklugum fena koyar":dilcikar: unutmadan bana bol bol dua edin su sinavlari geceyimşutarafagitti
merak etmezmiyiz canım başarılar sana sınavlarında atlat şunlarıda gel bakem
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

tekrar geçmiş olsun sedacım ne menem bir hastalıkmış bu bırakmadı senin yakanı bizi
habersiz bırakma güzelim :1no2::1no2::1no2:

kız ben geçmişte gezerken gelmişin hemen nereye gittin dursana iki lafın belini kıralım duuuuuuuuuuuur gitme klava:klava:klava:
gayet güzel olmuş bugün arkadaşım dondurma olmasaymış iyimiş ama olsun oda sefan olsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ah begüzelim al bendende okadar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bencede sen bunu hergün yap bak nasıl farkediyo sana diyorumya bide ben yapabilsem süper olacak valla vereliniortakvereliniortakvereliniortak
zemuszemusAy şu çizelgede bu cuma bi 96 nın altına düşse...zemuszemus
sabret kız iki güne kalmaz olacak inan sen cumaya 96 nın altını görmeye iddaya girelim bende 70 in altını göreyim sana dondurma ısmarlarım hadi iddaya girelim nolur belki hırs yaparız
vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

KIZ BURDAYIM AAA..BEN SABAHA KADAR...
VALLA DONDURMAYA DAYANAMIYOMmafoldumben
HADİ GİRELİM KI ... CUMA YA KADAR SPORLA BERABER GELSİN 95 Lİ RAKAMLAR..SEN DE :Saruboceq:69 LU OL EMİ:Saruboceq:

ooofffffcanım sıkıldı artık bende gidiyom hadi herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz

AKŞAMA SAKIN KAÇIRMA BAK...
EVE GİRİNCE HEMEN 2 HATTA 3 BARDAK SU İÇ İNAN MİDEN DOYACAK AMA KAFAN YİNEDE AÇ OLACAK ..NOLUR SABRET SAKIN KAÇIRMA:gitme:

14. TAKIMA

TÜM DİYETLERİ BOŞVERİN, :umursamaz:
ÖNCE KENDİNİZE ZAMAN VERİN.buyrunnnnnnnnn
SONRA AZALTIN YEDİKLERİNİZİ,lmaz:
ARTTIRIN HAREKETLERİNİZİ.....kaydirigubbakcemile2
...VE BAKIN AYNAYA HERGÜN İNCELEN BEDENİNİZEzemuszemus
TARTIDA KÜÇÜLEN SAYILARA BAKARAK GÜLÜMSEYİNzemuszemus

İMZA: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ARKADAŞLAR NASIL AMA SİZİN HASRETİNİZDEN ŞAİR OLDUM VALLAkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nazco çıktıo
aynalar aslı gezmede
nesli kayın annesi var
eylülce ders çalışıyo
usarem akşamları giremiyo
rosa babası var
destinam akşama belki gelir
s2000 de çıktı..
Siyah nerdesin kı..iyileşemedinmi sende pek gelmemişin herhal 2 gündür..umarım iyileşmişindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…