Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o ne kıs sayfaları doldurmak için kelimeleri tek tek mi yazıyon

sen sıkılmışın belli çık bi kendine cips kola felan al atıştır iyi gelir

Kızlar dedigim gibi evde net yok..belki yarına servis gelir..akşama girerim ...olmazsa cuma sabah gelirim...

Akrep sen 80 den 68 e ne kadar zaman da düştün kız...aslında bizim hedef sayı olarak aynı kı...ben de 13 kilo verdim 12 daha vermeye çalışıyom...

herkes cok mesgul galiba isiz adaya donmus yine buralar ama toparlariz yine kimse merak etmesin benim sinav maratonu basladi yarin oglen sinav bi atlatsam rahatliycam ders calisamkatn bi hos oldu kafam bu gece dieyet gelince ne yedigim beli dgeil cok dengesiz giti bu hafta disardayedim cogu yemegi regl oldum birde davul gibiyim ayyyy

cagla ablam ben hemsire yardimcisi diye geciyor burda klinikde ve huzur evinde calisiyorum ve bu meslege ait bi diploma gecmem lazim daha cok psikoloji agirlikli derslerim var anliycagin

Nöbetteyim canım anladım işin zor allah kolaylık versin..umarım tüm isteklerin gerçekleşir...

cagla ablam ben hemsire yardimcisi diye geciyor burda klinikde ve huzur evinde calisiyorum ve bu meslege ait bi diploma gecmem lazim daha cok psikoloji agirlikli derslerim var anliycagin

YANİ MESLEKTAŞ SAYILIRIZ...CANIM BENİM..

yarin oglen ablacim dualarinizi bekliyorum ders calisiyom simdi sigara moalsi verdim bi goz atayim sayfalara dedim seni gordum :teytey:

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHH:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…