- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.621
ay allah sana kolaylık versin canım bak çok stres yapma stres kilo aldırıyo en azından bana öyle yapıyo bırak kim ne istiyosa onu yapsın relax relax
canım memlekete varmışsın bile hadi sana en güzel tatiller
bencede ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne bu kızım beni okurken afakanlar bastı allah sana kolaylık versin hem çalışıp hem bu işleri nasıl yapıcan anlamıyorum yok ben vazgeçtim sessiz sedasız gidip hastanede kestirecem çocuğu bu ne ya
kızlar ben size dünü yazayım dün sabahtan akşama kadar bir simit bir dilim peyniri zorla yedim fırsat olmadı çünkü çok yoğunduk
akşamda çok aç olduğum için orta boy bir balığı salatayla ekmeksiz götürdüm artık
dolayısıyla dün kilo veremedim
bu güne gelirsek sabah sadece 2 bardak su
öğle yarım simit peynir
ara 3 kuru kayısı 1 avuç leblebi
akşamda 1,5 dolma yoğurt yedim eve gidince sadece meyve yiyeceğim çünkü dolma beni şişirdi
ben artık gidiyorum kızlar iyi akşamlar yerın görüşürüz
slm herkeseeeee
aynalar canım memlekete gıtmıssın ne guzel ınsallah dönusun muhtesem olur
neslı gelmıs cok gecmıs olsun ucuk cıktı demek
1.73 anam ıyıkı oglum yok o ne yaaa...batırırsınız adamı...
nazco sende bosladın bu hafta herkes dökuluyor yaz geldı böyle oldu herhalde ben şükür karpuzumu yedım kendımı resmen söke söke oturttum masaya yedım dıger yemeklerden yememek ıcın ıyıce şiştim...ınsallah bu aksam böyle kapatırım...
kontrol hii seni seni sibel yaktim seni kiz yakalarim elbet dur sen ne var iste hirsat buldukca atiyom kendimi ne yapim anam bacim siz diyin ahh ah h
SABAH :2 KÜÇÜK DİLİM KEPEK EKMEGİ
4 DİLİM SALATALIK
3 DİLİM DOMATES
AZ PEYNİR
ARADA 6 ADET KİRAZ
ÖGLE: YOK( İŞİM VARDI )
ARADA DONDURMA 1 KASE KADAR
ARADA:1/4 GALETA
AKŞAM ::sm_confused:BİLMİYOM (KARNIYARIK,PİLAV CACIK VARMIŞ )KARNIYARIKK SEVMEM DE :umursamaz:
kız lar ben de çıkıyom..yok ya bu takımı yola koymak lazım..ne bu ya herkes bi yerlerde....yarın evdeyim..nasip olursa fırsat bulunca girerim...ben 3 gündür sirkeli suyumu içemiyom..unutuyom bazen de canım istemiyo...umarım cumaya 95 olurum..offff off..hareket olmayınca olmuyo anam bacım olmuyo:umursamaz:
gunaydın kızlar...
kaptan gıttı böyle olduk galıba ılla basımızda bırısı olcak demekkı...
sabah kalktıktan sonra ılk defa gune sporla basladım duşumu aldım öyle geldım ınsan kendını ne kadar hafıf ve mutlu hıssedıyormus...ınsallah devamı gelır...
bugun bende sık gırmeye calısıcam bıraz destek olmak gerekıyor galıbaa
kız gel tabıı kontroleopuyorumnanaktangunaydin kizlar nasiliz bakalim kontorle geldim :))
aman be caglacim ne yapalim bol bol yemek yapip bulasik yikiyorum mutfaktan cikmiyorum anliyacaginiz idare ediyoruz bakalim
bu cile nezaman bitecek bende bilmiyorum siyahtan hala ses yok dun arrayim dedim unutmusum baska islerden aklimdan gitmis bugun insallah aramaya calisacagim bakalim size haber veririrm konusursam
hadı bakalım ınsallah sporun devamı gelır canım bende aksamları yuruyorum gelınce bır dus alıyorum ohhhh ınsan kus gıbı hafıf oluyor sankızemuszemusgunaydın kızlar...
sabah kalktıktan sonra ılk defa gune sporla basladım duşumu aldım öyle geldım ınsan kendını ne kadar hafıf ve mutlu hıssedıyormus...ınsallah devamı gelır...
günaydın hanımlar,ben dün tartıldım bu hafta 1 kg vermişim.ayrıca dün diyette birinci ayımı doldurdum.toplamda 8 kg verdim.75 kg ile başladım şuanda 67 kg geliyorum.çok mutluyum çok.dün kendimi ödüllendirdim ve 1 fincan sıcak çikolata içtim.ah bir 8 kilo daha verebilsem süper olurdu valla.
neslihancım hoşgeldin,allah kolaylık versin sanada canım.koşturmaca içindeymişsin.
gunaydin kizlar nasiliz bakalim kontorle geldim :))
aman be caglacim ne yapalim bol bol yemek yapip bulasik yikiyorum mutfaktan cikmiyorum anliyacaginiz idare ediyoruz bakalim
bu cile nezaman bitecek bende bilmiyorum siyahtan hala ses yok dun arrayim dedim unutmusum baska islerden aklimdan gitmis bugun insallah aramaya calisacagim bakalim size haber veririrm konusursam
gunaydın kızlar...
günaydın hanımlar,ben dün tartıldım bu hafta 1 kg vermişim.ayrıca dün diyette birinci ayımı doldurdum.toplamda 8 kg verdim.75 kg ile başladım şuanda 67 kg geliyorum.çok mutluyum çok.dün kendimi ödüllendirdim ve 1 fincan sıcak çikolata içtim.ah bir 8 kilo daha verebilsem süper olurdu valla.
neslihancım hoşgeldin,allah kolaylık versin sanada canım.koşturmaca içindeymişsin.
bende kahvaltıda kepeklı ekmekden bır tost yedım, cay ıctım
bugun oglen ve aksam sadece yogurtla salata yemeyı dusunuyorumzemuszemus
bırazdan pılates yapcamhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?