Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben size dünü yazayım dün sabahtan akşama kadar bir simit bir dilim peyniri zorla yedim fırsat olmadı çünkü çok yoğunduk
akşamda çok aç olduğum için orta boy bir balığı salatayla ekmeksiz götürdüm artık
dolayısıyla dün kilo veremedim
bu güne gelirsek sabah sadece 2 bardak su
öğle yarım simit peynir
ara 3 kuru kayısı 1 avuç leblebi
akşamda 1,5 dolma yoğurt yedim eve gidince sadece meyve yiyeceğim çünkü dolma beni şişirdi
ben artık gidiyorum kızlar iyi akşamlar yerın görüşürüz

slm herkeseeeee

aynalar canım memlekete gıtmıssın ne guzel ınsallah dönusun muhtesem olur

neslı gelmıs cok gecmıs olsun ucuk cıktı demek

1.73 anam ıyıkı oglum yok o ne yaaa...batırırsınız adamı...

nazco sende bosladın bu hafta herkes dökuluyor yaz geldı böyle oldu herhalde ben şükür karpuzumu yedım kendımı resmen söke söke oturttum masaya yedım dıger yemeklerden yememek ıcın ıyıce şiştim...ınsallah bu aksam böyle kapatırım...

kontrol hii seni seni sibel yaktim seni kiz yakalarim elbet dur sen ne var iste hirsat buldukca atiyom kendimi ne yapim anam bacim siz diyin ahh ah h

yaaa işte bizim dügünler böyle oluyo..napcan işte

niye kı dün de fena yememişin işte...
umarım bugünde böyle kapatırsın..

ya haklısın kimse kalmıyo kız noluyonuz ya.....

akşam cacıkla 1 çatal pilav yedim sonra 1 dilim kepek ekmegi 1 dilim kaşar 1 tanede galeta yedim..bugün spor falan yok..çok başım agrıyodu..ilaçlar fayda etmedi..yorgunluktan herhalde..arkadaşa igne yaptırdım ..sagolsun hafifledi çok şükür..beynim patlıycaktı ya..konuşamıyodum bile..

kız lar ben de çıkıyom..yok ya bu takımı yola koymak lazım..ne bu ya herkes bi yerlerde....yarın evdeyim..nasip olursa fırsat bulunca girerim...ben 3 gündür sirkeli suyumu içemiyom..unutuyom bazen de canım istemiyo...umarım cumaya 95 olurum..offff off..hareket olmayınca olmuyo anam bacım olmuyo:umursamaz:

zemuszemusben çıkıyom şekerler opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın saglıkla uyuyun saglıkla uyanın
iyi geceleropuyorumnanaktan
öpsün sizi melekler opuyorumnanaktan

üç gündür bende sirkeli su içemiyorum. koşuşturmadan bütün düzenim bozuldu. tekrar düzene koymak lazım. ben uzun süredir takımın yola gelmesini istiyom ama olmuyor :1no2:

gunaydin kizlar nasiliz bakalim kontorle geldim :))
aman be caglacim ne yapalim bol bol yemek yapip bulasik yikiyorum mutfaktan cikmiyorum anliyacaginiz idare ediyoruz bakalim
bu cile nezaman bitecek bende bilmiyorum siyahtan hala ses yok dun arrayim dedim unutmusum baska islerden aklimdan gitmis bugun insallah aramaya calisacagim bakalim size haber veririrm konusursam

gunaydın kızlar...

kaptan gıttı böyle olduk galıba ılla basımızda bırısı olcak demekkı...

sabah kalktıktan sonra ılk defa gune sporla basladım duşumu aldım öyle geldım ınsan kendını ne kadar hafıf ve mutlu hıssedıyormus...ınsallah devamı gelır...

bugun bende sık gırmeye calısıcam bıraz destek olmak gerekıyor galıbaa

kzi nereye gittim bak burdayim dagilmayin hemencecik aas izde ben arada gelmeye calisiyorum tam cikacaktim bak mesajini gordum hadi hadi gelir simdi benim kaynana cocugu goturmeye gitti ben kactim sizde burayi bos birakmayin opuldunuz

günaydın hanımlar,ben dün tartıldım bu hafta 1 kg vermişim.ayrıca dün diyette birinci ayımı doldurdum.toplamda 8 kg verdim.75 kg ile başladım şuanda 67 kg geliyorum.çok mutluyum çok.dün kendimi ödüllendirdim ve 1 fincan sıcak çikolata içtim.ah bir 8 kilo daha verebilsem süper olurdu valla.

neslihancım hoşgeldin,allah kolaylık versin sanada canım.koşturmaca içindeymişsin.

kız gel tabıı kontroleopuyorumnanaktan
yoksa bızım takımın toplanacagı yok
Allah sana kolaylık versın canım kaynanan ne zaman gıdecek bellımı-tatlicadiarzu-
Sıyahı ararsan haber canım bızde merak ettık-tatlicadiarzu-
hadı bakalım ınsallah sporun devamı gelır canım bende aksamları yuruyorum gelınce bır dus alıyorum ohhhh ınsan kus gıbı hafıf oluyor sankızemuszemus

kız dur yavas ol bıraz benı geccenlmaz:
dıyetısten bu hafta ne verdı menundezemuszemus belkı kopya cekerızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendını odullendırmek ıcın bır fıncan sıcak cıkolatamı ıctınkaydirigubbakcemile3 ben olsam bır tepsı baklava yerdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kahvaltıda kepeklı ekmekden bır tost yedım, cay ıctım
bugun oglen ve aksam sadece yogurtla salata yemeyı dusunuyorumzemuszemus

bırazdan pılates yapcamhihoyyythihoyyyt

vah vah kolay gelsin...aman yediklerinden çok yemelmaz:

kaptan yokta yardımcılar nerde klava: klava: klava:

kız maşallah canım bak ne güzel gidiyo demi
ama bu ay daha dikkatli ol ilk ay gibi olmuyo.lmaz:
.bazen insan sıkılıyo bazen de bıkıyo..:umursamaz:
aman hareketi artırmak lazım kaydirigubbakcemile2
benim hatam o oluyo genelde.opuyorumnanaktan

bende kahvaltıda kepeklı ekmekden bır tost yedım, cay ıctım
bugun oglen ve aksam sadece yogurtla salata yemeyı dusunuyorumzemuszemus

bırazdan pılates yapcamhihoyyythihoyyyt

hoşgeldin.kız nerelerdeydinopuyorumnanaktan
dogru valla olmuyo :umursamaz:bu takımı toplamak lazım..CADIARZU

nöbetten geldim duş aldım daha kahvaltı yapmadım...
ben yorgunluktan kilo veremiyom herhalde:roflol:

ay sabah inanamadım ya bu ne:umursamaz: cuma 96.200 idim bu gün 96.600 allahım ne demek yaaaaaa.....güya bugün regl de bitti...offffffffffffffff...yarın sabah nolcakk..
yoksa dügün stresimi şişirdi benifisfisfis

usarem tebrık ederım valla çatır çatır verdın artık böyle haftada 1 kg gıdersın...

1,73 bu hafta bence herkeste bır şişlik var

sıbel sık dısını 2 haftada verırsın ıstesen bence ustune dusmuyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…