Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar dün gelemedi malum salıydı
dün benim caaanım bikini gitti kızın biri ben bunu alıcam dedi bende parayı görünce dayanamadım herhalde satıverdim
şimdi kendime yeni bir favori bikini bulucam herhalde bu seferki 36 bedenmi olsa ne daha çok çabalarım
neyse siz nasılsınız bakalım dünü bir okuyayım ben

slm nazco deme bikini giti oylemi:roflol: uzulme sen zayifladikltan sonra istedigin biki olur artik sana..... bizlerde toparlanmaya calisiyoz yaz geldi herkesin isi cogaldi bak yeni aklima geldi cagla ablam da gelmemis dun gece kesin nobeteydi garibim yine :sinifsinifyleyse ikindiye gelir artik

çok geçmiş olsun eylülce inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz kızına iyi bak güzelim
bu havalar bizide aynı etti dün oğlanla bende kötüydüm eşim gece klimayı açmış sıcak diye bide uyuya kalmış sabaha karşı bi uyandım hepimiz donmuşuz oğlan ishal oldu benim bademciğim şişti bi sıcak bi soğuk bizi mahvetmiş bugün daha iyiyiz ikimizde

karpuz bencede iyi fikir arkadaşım ben de bu hafta akşamları dayanamayıp yiyiyorum ama kilomda bu hafta hergün bir başka çıkıyo bir gün 70,6 bir gün 70,2 bir gün 70,4 hergün tartı ayrı alem 70 in altına bir türlü düşemedim sinir oldum ikigün sadece akşamları karpuz yesem bende herhalde düşerim hem fenada şişiriyo zaten

canım inşaallah gider bu hafta makarna diyetiydiya doktor kilo kaybı bekleme dedi ama bakalım belki vücudum süpriz yapar bana.valla dikkat ediyorum akşam 4 tane et köfte ve domates,salatalık yedim.ama bir bardakta gazozu götürdüm yanında.
ama bak akşam annemlerde misafir vardı.pastalar börekler ohhh mis gibi ama ben sadece yaş pastadan 1 çatal aldım.nefsim kalmasın diye.kendimi tutmasam koca bir dilime yok demezdim yani.inşaallah bu çabalarımın karşılığını en iyi şekilde alırım.

ahh ah çıtırlık kim ben kim.bende bir basen var öf.bak ölçülerimi aldım sabah yazayımda gör.utanıyorum yazmaya ama siz yabancı değilsiniz.
gögüs:88 cm
gögüs altı:78 cm
bel:80 cm
kalça:108 cm
baldır:66 cm

bugünden itibaren callanetics eğzersizlerine başladım.evde yapma imkanım yok.malum benim kuzu rahat bırakmıyor.onun için burda öğlen arasında yaptım.çok zor hareketler.şimdi kolum bacağım ağrıyor.ama vazgeçmiycem.

slm kizlar bizimkiler magazaya gittide bir bakim dedim yemek yapacagim cok yogunum hic oturmuyorum desem yeridir vall ayuzumde kocaman bir ucuk cikti kizlar dusunun artik sikintimi
cok canim yaniyo
diyet dersen iste dikkat ediyorum ama cok fazla degil en azindan kilo alacak kkadar yemiyorum yanliz
bende aksam karpuz yemeyi dusunuyorum cok seviyorum cunku karpuzu hemde diyet acisindan super
gecmisi okudum kizlar kimseler yok gercekten neden kizlardan haber alamadik anlamadim rosede gelmis izin istemis bu hafta rose ayni kiloda yazariz siyahta gelirse zaten kilosunu soyler gelmezse geri donmek uzere ayrildi yazacagiz unutma sibelcim ben gelemezsem sen ayarliyacaksin cunku gelmeye calisacagim ama bir sorun olmazsa
hafatayada haala rosedan haber cikmazsa geri donmek uzere ayrildi yazariz sorun yok degilmi baska kizlar guleysa nerelerde sanki onu yine goremedim yine cok az katiliyo galiba
hepinizi kucak dolusu opuyorum kizlar
aynalar guzelim sende memlekete gitmissin oh valla darisida bizim basimiza
destinam guzelim kizin doktordan sonra nasil oldu merak ettim dogrusu
1.73 kiz cok calisiyor bu kiz valla hani mesajlari sayacam bak nerde kendisi:)
nazcom insallah istedigin kiloya yakinda kavusursun ki eminim kavusup beni bile gecersin kafani takma
usareme diyecek laf yok zaten tek kelimeyle super
ay sibel guzelim sende bu hafta artikin beklede beni yaklasayim sana say yerindede
ay baska kaldimi kiz unuttuguklarimda kusura bakmasin artik
gecmisse ancak bu sekilde cevap verecegim kizlar
neslihan kacar .................

herkese kırıkkaleden sevgiler selamlarkaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım. emoş seni gördüm inş çıkmamışsındır nasılsın canıma.s.

geçmiş olsun canım iyi bakın kendinize :1hug:

ıNŞALLAH BAŞARIRSIN CANIM..BEN 15 YILDIR ıÇıYOM DA HıÇ TE BIRAKAMAYI DÜŞÜNMÜYOM..AMA ŞU YASAKLAR ıYı OLDU AZALTIM...

slm kızlar çok mutluyummmmmmmmmmmzemuszemushihoyyyt
akşam 8.30 da otobüsüm kalkıyor. hayırlısyla sabah 8.30-9.00 da memleketteyim:teytey:delikafadulden

ALLAH KAZASIZ BELASIZ VARMAK NASıP ETSıN CANIMopuyorumnanaktan

KIZ KOCAN BOZMUŞ OLMASINCADIARZU
ıŞıN OLUR ıNŞALLAH.. BU GıDıŞLE TAKIM KAPANCAK YAmafoldumben

KIZINA DA SANADA ÇOK GEÇMıŞ OLSUN..AMAN ATEŞıNE DıKKAT ET..BENıM KÜÇÜK OGLAN gamyoncuiremsu10 AYLIKKEN HAVALE GEÇıRDı...ALLAHTAN ETKı BIRAKMADI..
KENDıM HEMŞıREYıM AMA BAŞIMA GELMEYıNCE BıLEMEDıM...ÇOCUKLARIN ELLERı AYAKLARI SOGUK OLDUMU ATEŞ ÇOK YÜKSEK OLUYO..DıKKAT ET...

EVET BUGÜN NÖBETTEYıM...CUMADA NÖBETTEYıM..ıZıN AYI OLUNCA SIKIŞIYOZ..ZATEN 5 KıŞıYıZ...4 GÜNDE BıR GELıYODU...

SEN DEMı HASTALANDIN KI..GEÇMıŞ OLSUN..ANAM AÇMAYIN KLıMAYI FALAN BOŞ VERıN TERLEYıN ANAM...TOKSıNLERı ATARSINIZ...

çağla ablam pazartesi günü nöbetteydi yine mi nöbeti var bu kızın ya zor valla işi

EVET BUGÜN BURDAYIM....
DÜN SABAH DENETıM VARDI...SERVıS SORUMLUSU OLDUGUMDAN GÖNDERMEDıLER..ÖGLEYıN 12 DE EVE GıDEBıLDıM..SAAT 2 DE DE ÇOCUKLARIN DAVETıYESı ıÇıN FOTO ÇEKTıRDıK..EVE DÖNÜŞÜMÜZ 4 OLMUŞ...VALLA YORGUNLUKTAN AYAKLARIMI HıSSETMıYODUM.. 2 SAAT UYUMUŞUM..UYANINCA HAFTA SONU ALDIKLARIMIZI YERLEŞTıRMEMıŞTıM ONLARI YERLEŞTıRDıM..DÜN SABAH KAHVALTIDA YARIM DıLıM KEPEK EKMEGı 1 ÇATAL PEYNıR ALDIM..SADECE DENETıM TELAŞI ıLE..ÖGLEYE KADAR DA YEMEDıM..EVDE DE ÖGLE EŞıMLE TÜRK KAHVESı ıÇTıK O KADAR..AKŞAM ÜZERı FOTO DÖNÜŞÜ ÇOCUKLARA TOST YAPTIM..KENDıME KEPEK EKMEKLı KAŞARLI ıNCE DıLıM SOSıSLı YAPTIM..AKŞAM KARDEŞıM DE 2 Y.K PıRıNÇ PıLAVI,YARIM KASE ÇORBA,3 ADET BALIK (FIRINDA) BOL SALATA YEDıM...

Son düzenleme:

canım sizede geçmiş olsun. havalar bir iyi bir kötü buralarda dikkat edin kendinize a.s.

gunaydin sibel nasilsin ???? insallah aynalar sag salim varmistir memlekete biraz dinlersin gelir bugun evlerinde net oldugunu soylemisti:Saruboceq:

evet güzelim sağ salim vardım memlekete ama daha dinlenemedim. 12 saatlik yolculuktan sonra burdaki milli eğitime ve seminer yapacağım okula gidip geldim. halada uyumadım. yorgun olsamda ben gündüzleri pek uyuyamıyorum. karanlık ve sessiz olmalı uyumam için böööö :1ninca:

yorgun olunca uyunmuyo zaten..
Ee nasıl kız memelekettekiler ne diyolar yeni haline

yolculuk nasıl geçti...
Ben bugün giremezsin diye düşünüyodum....

yolculuk fena sayılmazdı ben pek sevmiyorum yolculukları çünkü kaç saat olursa olsun uyuyamıyorum :1shok: biraz alıştım ama yinede zor geçiyor. sonra milli eğitim okul derken şimdi evdeyim. bi bakayım bizimkiler ne yaptı diye

yorgun olunca uyunmuyo zaten..
Ee nasıl kız memelekettekiler ne diyolar yeni haline

zayıflamışsın dediler, okuldan gelirken yengemle komşusuda gördüler, bayağı gitmiş, bozma böyle devam et dediler. anam bende kilo fazla ver ver bitmiyor :roflol: 31 temmuza kuzenin düğünü var acilen bu kilolar gitmeli, bu hafta düzenim bozuldu zaten koşuşturmadan bi hiç yemedim, bi yedim. kilo vermemi beklemeyin benden bu hafta :kedi: gram oynar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…