- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.581
selam kızlar dün gelemedi malum salıydı
dün benim caaanım bikini gitti kızın biri ben bunu alıcam dedi bende parayı görünce dayanamadım herhalde satıverdim
şimdi kendime yeni bir favori bikini bulucam herhalde bu seferki 36 bedenmi olsa ne daha çok çabalarım
neyse siz nasılsınız bakalım dünü bir okuyayım ben
slm kizlar..... ben dun aksamdan beri cok kotu hastalandim bana bakma kizimda cok hasta dunden beri atesi 40 larda geziyo pazar gunu iyi usutmusuz biz.......dun yemekler fazla kacti soyliyim ben size halsiz olunca yemek hazirlamadim kendime olanlardan yedim simdi bile ayakta zor duruyorum neyse bunada sukur..........
herkese gunaydın
gercekten nerde herkes...ya toplanın artık yaa..
seda yok , sıyah yok,neslı yok , tuba yok...
usarem bence bır 2 kg daha gıtmıstır senden ben emınım cok dıkkatlısın bu konuda...
kızlar ıkı gun kaldı bıldırıme...
ben dun ılık lımonlu su ıctım...sonra bıtkı cayı...öglen peynır ekmek atıstırdım ögleden sonra dıyet bıskuvı ne nescafe....asırı uykum gelmıstı baska carem yoktu...aksamda ızgara köfte yogurt yedım sonra da karpuz...ne cok yemısım...olsun yaa aksamları sadece karpuz yemeye baslıycam bakalım nasıl olcak...
herkese gunaydın
gercekten nerde herkes...ya toplanın artık yaa..
seda yok , sıyah yok,neslı yok , tuba yok...
usarem bence bır 2 kg daha gıtmıstır senden ben emınım cok dıkkatlısın bu konuda...
kızlar ıkı gun kaldı bıldırıme...
ben dun ılık lımonlu su ıctım...sonra bıtkı cayı...öglen peynır ekmek atıstırdım ögleden sonra dıyet bıskuvı ne nescafe....asırı uykum gelmıstı baska carem yoktu...aksamda ızgara köfte yogurt yedım sonra da karpuz...ne cok yemısım...olsun yaa aksamları sadece karpuz yemeye baslıycam bakalım nasıl olcak...
:jeyyar:
herkese gunaydın
sabah kahvaltımı yaptım sonra pılates yaptım geldım kızlar ama kımse yok:jeyyar:
aynalar memlekete vardımı acaba ne yaptıkı-tatlicadiarzu-
usarem neguzel 1 ayda okadar kılo verdın zemuszemussen 1 ay daha yaparsan tam cıtır olursun kızkaydirigubbakcemile3
destınam evet bıldırıme 2 gun kaldı ama pıyasada kımse yok:jeyyar:
bende aksamları karpuz yıyorum kaydirigubbakcemile3 acıkıyorumya karpuzla sısırıyorum karnımıkaydirigubbakcemile3
slm kizlar..... ben dun aksamdan beri cok kotu hastalandim bana bakma kizimda cok hasta dunden beri atesi 40 larda geziyo pazar gunu iyi usutmusuz biz.......dun yemekler fazla kacti soyliyim ben size halsiz olunca yemek hazirlamadim kendime olanlardan yedim simdi bile ayakta zor duruyorum neyse bunada sukur..........
gunaydin!!!!!!! ben geldim dun giremedim aksama kadar kosturunca uyuya kalmisim dun aksam.....ilerleyen saatlerde gelir cevap veririm hepinize .............bu hafta sonu pazar yemegi harici kacamak olmadi oda sozde pide ve gazozlu icecek icdim abartmadim ama soguk almisim sozde sicakti disarisi serindi derken ucutmusum bogazim agriyor...... diyete gelince bugunden sonra naisl olur bilmiyorum cunku bugun sigarayi birakmaya karra verdim elimde 3 tane kaldi bitsin almiycamda icmiycemde insallah yemeklere saldirmam simdikten stres olmaya basladim ama hayirlisi bakalim...
slm kızlar çok mutluyummmmmmmmmmmzemuszemushihoyyyt
akşam 8.30 da otobüsüm kalkıyor. hayırlısyla sabah 8.30-9.00 da memleketteyim:teytey:delikafadulden
slam arkadaşlar.kusra bakmayın.bizim modeme bi haller oldu.geçen gün yağmur yağmıştı.galiba onunla alakalı sorun varmış modemde.malesef evde net yok.bugün yarın gelir diye bekliyorum ama geleceği yok.şuan dükkana geldim.eşim yokken yazayım dedim.çok kızyo da.beni isterseniz izinl, felan yazın.10gün sonrada sınava gitcem.sonradamemelektlere..gerçi bu hafta iş başvurusunda buluncam fahri hocalık yapcam nasipse.eğer öylede olursa hiç gitmiycem memlektlere.dolayısıylda yırtcam anlıyacağpınız.neyse hayırlısı.benim k,ilomda değişikilk nyok.gerçi tartılmadım ama anlıyorum.yememde fena değil zaten.neyse görüşürüz inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.
slm nazco deme bikini giti oylemi:roflol: uzulme sen zayifladikltan sonra istedigin biki olur artik sana..... bizlerde toparlanmaya calisiyoz yaz geldi herkesin isi cogaldi bak yeni aklima geldi cagla ablam da gelmemis dun gece kesin nobeteydi garibim yine :sinifsinifyleyse ikindiye gelir artik
çok geçmiş olsun eylülce inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz kızına iyi bak güzelim
bu havalar bizide aynı etti dün oğlanla bende kötüydüm eşim gece klimayı açmış sıcak diye bide uyuya kalmış sabaha karşı bi uyandım hepimiz donmuşuz oğlan ishal oldu benim bademciğim şişti bi sıcak bi soğuk bizi mahvetmiş bugün daha iyiyiz ikimizde
çağla ablam pazartesi günü nöbetteydi yine mi nöbeti var bu kızın ya zor valla işi
herkese kırıkkaleden sevgiler selamlarkaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım. emoş seni gördüm inş çıkmamışsındır nasılsın canıma.s.
çok geçmiş olsun eylülce inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz kızına iyi bak güzelim
bu havalar bizide aynı etti dün oğlanla bende kötüydüm eşim gece klimayı açmış sıcak diye bide uyuya kalmış sabaha karşı bi uyandım hepimiz donmuşuz oğlan ishal oldu benim bademciğim şişti bi sıcak bi soğuk bizi mahvetmiş bugün daha iyiyiz ikimizde
herkese kırıkkaleden sevgiler selamlarkaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım. Emoş seni gördüm inş çıkmamışsındır nasılsın canıma.s.
gunaydin sibel nasilsin ???? insallah aynalar sag salim varmistir memlekete biraz dinlersin gelir bugun evlerinde net oldugunu soylemisti:Saruboceq:
evet güzelim sağ salim vardım memlekete ama daha dinlenemedim. 12 saatlik yolculuktan sonra burdaki milli eğitime ve seminer yapacağım okula gidip geldim. Halada uyumadım. Yorgun olsamda ben gündüzleri pek uyuyamıyorum. Karanlık ve sessiz olmalı uyumam için böööö :1ninca:
KIZ HOŞ GELDİN..opuyorumnanaktan
yolculuk nasıl geçti...
Ben bugün giremezsin diye düşünüyodum....
yorgun olunca uyunmuyo zaten..
Ee nasıl kız memelekettekiler ne diyolar yeni haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?