- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.601
zayıflamışsın dediler, okuldan gelirken yengemle komşusuda gördüler, bayağı gitmiş, bozma böyle devam et dediler. anam bende kilo fazla ver ver bitmiyor :roflol: 31 temmuza kuzenin düğünü var acilen bu kilolar gitmeli, bu hafta düzenim bozuldu zaten koşuşturmadan bi hiç yemedim, bi yedim. kilo vermemi beklemeyin benden bu hafta :kedi: gram oynar belki
emoş sen ne yaptın peki. hazırlıklar ne alemde
VALLA HAKLISIN YEMEK ÇÖZÜM OLMUYO HAREKET SPOR YAPMAK LAZIM...
BEN DE 4 TEMMUZA KADAR GÜYA 90 OLACAKTIM NOLCAK BİLMİYOM....
AYYYYY YORGUNLUK ANAM ALIŞ VERİŞLERİ YAPTIK DAVETİYELER HAZIRLANIYO..DAVETİYE DAGITIRKEN VERİRSEM VERCEM İŞTE....1000 DAVETİYE NASIL DAGITILACAK BİLMİYOM.....YARIN EVDEYİM.CUMA AKŞAMA NÖBETE GELECEM..DAHA EV TEMİZLENECEK...HAVLULAR BAGLANACAK.YAZMALAR AYARLANACAK(KİME HANGİSİ VERİLCEK DİYE)30 TANE OYALI YAZMA VAR...100 TANEDE KINADA DAGITILIYO..100 HAVLU KONVOYDA ARABALARA BAGLANIYO..20 YAZMA AŞÇI VE YARDIMCILARA VERİLİYO..KINA SEPETİ KINA TEPSİSİ......
AYYYYYYYYY..:bbo: laelaelaelaelae :bbo: laelaelaelaelae
Ben şu çizelgedeki sayıyı degiştiremiyom...cuma ya 95 olursam degiştiririm yenisiyle artık...........
ay canım allah kolaylık versin canım çok zor ama o kadar da zevkli olmalı.
canım çizelge kolay istersen özelden yazayım sana
SABAH :2 KÜÇÜK DİLİM KEPEK EKMEGİ
4 DİLİM SALATALIK
3 DİLİM DOMATES
AZ PEYNİR
ARADA 6 ADET KİRAZ
ÖGLE: YOK( İŞİM VARDI )
ARADA DONDURMA 1 KASE KADAR
ARADA:1/4 GALETA
AKŞAM ::sm_confused:BİLMİYOM (KARNIYARIK,PİLAV CACIK VARMIŞ )KARNIYARIKK SEVMEM DE :umursamaz:
YAZDA ANAM BEN ÖZEL MESAJLARI BİLEMİYOM kaydirigubbakcemile3 AMA DENE BAKAM ..BEN DEMİNCEK SANA YOLLADIYDIM ALDIN MI kaydirigubbakcemile3
sevmediğin iyi olmuş karnıyarığı kilo yapar kız o sırnaşık şey
aldım göndermişsin :sm_cool:
NERE GİTTİN KI
aynalar gozun aydin yolculukta iyi gecmis bol bol tatilin tadini cikart bakalim hakketin.......... cagla ablam yakin olsak yardima gelirdik tum kizlar kinada guzel bi doktururduk ohhhhhhhhhhh ....... ama sen unutma resimleri gonder bakalim prenslerine .......... gece ugramaya calisirim yine opuldunuz
aynalar artık memleketten yazarsın canım, kız sen 31 temmuza kadar 70 olursun hadı devamkım tutar senı
aynalar gozun aydin yolculukta iyi gecmis bol bol tatilin tadini cikart bakalim hakketin.......... cagla ablam yakin olsak yardima gelirdik tum kizlar kinada guzel bi doktururduk ohhhhhhhhhhh ....... ama sen unutma resimleri gonder bakalim prenslerine .......... gece ugramaya calisirim yine opuldunuz
slm kızlar
ooooo oglen herkes ugramıs-tatlicadiarzu-
aynalar artık memleketten yazarsın canım, kız sen 31 temmuza kadar 70 olursun hadı devamkım tutar senı
1.73 ısın zor canım bıryandan ıs bıryandan dugun hazırlıgı Allah kolaylık versın sana, bu arada kosusturmaktan 90 olursun kız sen yakındazemuszemus
eylulce gecmıs olsun canım bu havalar ınsanı hasta edıyor zaten bır sıcak bır soguk-tatlicadiarzu-
Neslıhanda arada bır kontrole gelıyor yanı haberınız olsun kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay allah sana kolaylık versin canım bak çok stres yapma stres kilo aldırıyo en azından bana öyle yapıyo bırak kim ne istiyosa onu yapsın relax relaxslm kizlar bizimkiler magazaya gittide bir bakim dedim yemek yapacagim cok yogunum hic oturmuyorum desem yeridir vall ayuzumde kocaman bir ucuk cikti kizlar dusunun artik sikintimi
cok canim yaniyo
diyet dersen iste dikkat ediyorum ama cok fazla degil en azindan kilo alacak kkadar yemiyorum yanliz
bende aksam karpuz yemeyi dusunuyorum cok seviyorum cunku karpuzu hemde diyet acisindan super
gecmisi okudum kizlar kimseler yok gercekten neden kizlardan haber alamadik anlamadim rosede gelmis izin istemis bu hafta rose ayni kiloda yazariz siyahta gelirse zaten kilosunu soyler gelmezse geri donmek uzere ayrildi yazacagiz unutma sibelcim ben gelemezsem sen ayarliyacaksin cunku gelmeye calisacagim ama bir sorun olmazsa
hafatayada haala rosedan haber cikmazsa geri donmek uzere ayrildi yazariz sorun yok degilmi baska kizlar guleysa nerelerde sanki onu yine goremedim yine cok az katiliyo galiba
hepinizi kucak dolusu opuyorum kizlar
aynalar guzelim sende memlekete gitmissin oh valla darisida bizim basimiza
destinam guzelim kizin doktordan sonra nasil oldu merak ettim dogrusu
1.73 kiz cok calisiyor bu kiz valla hani mesajlari sayacam bak nerde kendisi:)
nazcom insallah istedigin kiloya yakinda kavusursun ki eminim kavusup beni bile gecersin kafani takma
usareme diyecek laf yok zaten tek kelimeyle super
ay sibel guzelim sende bu hafta artikin beklede beni yaklasayim sana say yerindede
ay baska kaldimi kiz unuttuguklarimda kusura bakmasin artik
gecmisse ancak bu sekilde cevap verecegim kizlar
neslihan kacar .................
canım memlekete varmışsın bile hadi sana en güzel tatillerherkese kırıkkaleden sevgiler selamlarkaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım. emoş seni gördüm inş çıkmamışsındır nasılsın canıma.s.
VALLA HAKLISIN YEMEK ÇÖZÜM OLMUYO HAREKET SPOR YAPMAK LAZIM...
BEN DE 4 TEMMUZA KADAR GÜYA 90 OLACAKTIM NOLCAK BİLMİYOM....
AYYYYY YORGUNLUK ANAM ALIŞ VERİŞLERİ YAPTIK DAVETİYELER HAZIRLANIYO..DAVETİYE DAGITIRKEN VERİRSEM VERCEM İŞTE....1000 DAVETİYE NASIL DAGITILACAK BİLMİYOM.....YARIN EVDEYİM.CUMA AKŞAMA NÖBETE GELECEM..DAHA EV TEMİZLENECEK...HAVLULAR BAGLANACAK.YAZMALAR AYARLANACAK(KİME HANGİSİ VERİLCEK DİYE)30 TANE OYALI YAZMA VAR...100 TANEDE KINADA DAGITILIYO..100 HAVLU KONVOYDA ARABALARA BAGLANIYO..20 YAZMA AŞÇI VE YARDIMCILARA VERİLİYO..KINA SEPETİ KINA TEPSİSİ......
AYYYYYYYYY..:bbo: laelaelaelaelae :bbo: laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?