Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benım cok gecmıs olsun eylulce...hep yazı beklıyoruz hasta olmasınalr dıye yıne hastalanıyorlar dımı...

bende kayısı suyu ıcıyorum belkı faydası olur :))

kızlar meraba bu gün kociş yok o yüzden diğer mağazadayım giremedim bu saate kadar gelince bende buraya gelicem tekrar girerim şimdi çıkmam lazım bir saat sonra falan görüşürüz

kızlar meraba bu gün kociş yok o yüzden diğer mağazadayım giremedim bu saate kadar gelince bende buraya gelicem tekrar girerim şimdi çıkmam lazım bir saat sonra falan görüşürüz

kız bir saat oldu nerdesin sözünü tutmuyorsun klava:delikafadulden

bu ne yaaalmaz: şimdi alacam elime sopayıklava::mymeka: gelin bakalım hepiniz burayaÇok üzgünüm çoook hani en büyük kadınlar kulübü, en büyük 14. takımdı:enbuyukkk:

1,73 bu hafta bence herkeste bır şişlik var

of hakkaten çok canım sıkıldı bu şişlik midir kilomu yarın sabaha anlaycaz bakam...

sorma telaşı kafamçokkarıştı
ölüyorum yorgunluktan..akşam üzeri arkadaşlar geldi...havlulara kurdala diktik arabaya baglamak için..yazmaları katladık dagıtma şekline göre..tabi ben onlara ikram hazırladım..kek yaptım valla 1 dilim yedim..1 parçada pide yedim........
kız senin kaynananın eli kadarmı yedi..onun eli ne kadar ki:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ey cemaat! yarın cuma namazından sonra 14. takımın cenazesi kaldırılacaktır. ruhuna el fatiha:a015:

kızlar boş verin saglık orucunu yalmaz:
ben ce bi tür detoks o
bu hafta veremeyecekler
haftaya da hasta olurlar bakın görün...
bu tür diyetlerde vitamin takviyesi mutlaka şart...dışardan tablet olarak almalılar..ben bi ara adını söylemeyeyim....bi şirketin zayıflama setini almıştım..2 günde 2 kilo verdim 9 günde 5 kilo ...ilk 2 gün sabah akşam sadece meyva suyu o da şirkete ait olanı.ögleyin shake yani şu mama denenlerden...ama günde 3 defa polenli vitamin tableti ve garcinia diye bi tableti vardı...yani sadece meyva suyu yeterli olmaz...saglık orucu falan da degil bence çok zararlı....şahsi fikrim..umarım arkadaşlar zarar görmeden bitirirler...

emoş napıyorsun kız, nasılsın. gel bir fatiha oku takıma. ilgisizlikten öldü. cenazesini kaldıracaz mafoldumben

öyle mi diyorsun. tabi bu konuda sen daha bilgilisin dinlemek lazım :1hug:

emoş napıyorsun kız, nasılsın. gel bir fatiha oku takıma. ilgisizlikten öldü. cenazesini kaldıracaz mafoldumben

:Saruboceq:
haklısın galiba nolcak kı bu takımın hali.... napsak ki başka takımmı arasak kendimize...baksana bunlar bizi yarı yolda bırakcaklar:uhm:

evet spora başlamam lazım biran önce zaten bu hafta kilo veremedim mafoldumben nefret ediyorum düzenimin bozulmasından

üzülme canım zaten bi süre vücut alışma devresine giriyo.ama tartı da gitmesede incelme oluyo mutlaka beden ölçülerini not al...inan kilo veremesen de o hafta mutlaka sıkılaşıyo insan...neyse tatlım öpüyorum ben çıktım..yarın saat 4 kadar evdeyim sonra yine nöbet ...nasip olursa ugrarım görüşürük...sabah bildiririm kilomu... umarım 96 nın altında çıkarım..

inşallah güzelim. 8 li rakamlarıda görürsün kaydirigubbakcemile3

gunaydın arkadaslar hayırlı cumalar...

kılom duz 75.0 mekık cekmenın cok faydasını gördum kızlar göbegım duzlesmeye basladı...

forum ıyıce boslanmıs bır care bulmak lazım...kaptan ve yardımcılar bulurlar bır formul dıyorum..

aynalar gunaydın canım sanada...ınsallah memlekette toparlsın tekrar baslarsn takma kafana her hafta kılo verıceksın dıye bır kaıde yok önumnuzde uzun bır yol var bana deselerde kı 7 kg verıceksın ınanmazdım su an gecen senedekı kılomdayım...gıtmesı zor oluyor ama gıdıcek bır sekılde...o yuzden sabır..

1,73 canm allah sanada kolaylık versın sag salım atlatırsın ınsallah su sunnetı..arkadasların saglık orucunu bende dun yıne okudum bu haftada tekrarlamıslar...hatta anladıgım kadarıyla bayagı karsı cıkanlar olmus 5.takım yanlıs hatırlamıyorsam tartısmıslar...o yuzden herkes kendınden sorumludur bosver bacım bız hayatımıza böyle devam edelım..

neslı emınım bırazdan damlarsın sanada gunaydın...

ve dıger kızlar ya öğlene kadar gelın yada bır acıklama yapın anacım nerdesınız yaa....

hazıran sonu hedefım 73 tü bugun ayın 19 u ....2 kg kaldı benım herhalde öglen aksam karpuzla beslenmem gerekıyor hahaa.....

canım bu hafta diyette sınırsız meyve,sebze(haşlanmış veya çiğ),et, tavuk, balık grubundan hergün birini seçip öğlen ve akşam menülerinde.sebzenin yanında yiyebilirsin dedi.bakalım birden vermek istemiyorum artık yeter yavaş yavaş versemde olur.zaten ilk ayki gibi hızlıda gitmez kilolar.ama diyet listem bu hafta güzel.hepsi yenecek şeyler.lahana çorbasından sonra bu süper bir menü yani.
ay canım o çikolatayı bile içmiycektim amcamın kızı çok ısrar etti.bende ağzımı alıştırmak istemiyorum ondan sonra bir çukulata bir bisküvi derken yediklerimin önünü alamam diye kendimi frenliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…