- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.661
canım benım cok gecmıs olsun eylulce...hep yazı beklıyoruz hasta olmasınalr dıye yıne hastalanıyorlar dımı...
bende kayısı suyu ıcıyorum belkı faydası olur :))
kızlar meraba bu gün kociş yok o yüzden diğer mağazadayım giremedim bu saate kadar gelince bende buraya gelicem tekrar girerim şimdi çıkmam lazım bir saat sonra falan görüşürüz
1,73 bu hafta bence herkeste bır şişlik var
kiz sagol valla kolaysa basina gelsin diyecem ama bu bir beddua olur olsa olsa
sende telaslisin bugunlerde kosusturmacayla geciriyoruz bakalim ya hayirlsii
suanda saat 11.18 burda size benim degilde kaynananmin yediklerini yazayimmi :)
saat 07.00de el kadar ekmek peynir zeytin
saat 08.30 da el kadar peynirli tost
saat 10.30da yine el kadar sucuklu kasarli tost
bu sabah menusu
oglende tavuk yaptim kabak yemegi yaptim corba var
simdilik bu kadar gelismeleri yazarim kaydirigubbakcemile3
oruca baslamadan önceki günü hazirlik günü olarak gecirmeliyiz
hazirlik gününde meyve sebze az yagli pilav patates gibi hafif seyler yenmeli aksamda yine az yiyip yatilmali
sabah kalikinca müshil kullanilmali
müshil olarak bagirsak bosaltimina yardimci olacak ve zararli olmayan birsey tercih edilmeli
eczaneden sorulup müshil alinabiliir veya sinameki yesilcay herhangi bir bagirsak bosaltimini gerceklestirebilecek cay tercih edilebilir
fakat tavsiyem sürekli ayni müshilin kullanilmamasi,her hafta ayri ayri kullanirsak daha iyi olur
birde müshilin ilac seklinde olmasi sart degildir
herkes kendi vucudunu tanir,bagirsak bosaltimina yardimci caylar veya sular kullanilabilir
burda bagirsak bosaltimi cok önemlidir cünkü mide ve bagirsak tamamen bosalinca aclik hissi olusmaz ve böylece dayanmak daha kolay olur
evet nerde kaldik müshil kullaniyoruz sabah sonra bitki cayi meyve cayiyla güne basliyoruz
ögle ve aksam ögünü olarakda %100 SAF MEYVE VE SEBZE SULARI TERCIH EDILMELIDIR,seker ve benzeri katki maddeleri olmamalidir icinde
eger varsa bu sulari kati meyve sikacaginda hazirlamalidir yoksa hazir meyve sulari icilebilir
fakat dikkat edilecek diger bir noktada sudur ki bu sulari normal suyla en az yari yariya karistirip icmek gerekir kabizligi önlemek icin
ve bu meyve sebze sularinin kalori miktari günlük 300ü gecmemellidir,buda tahminen 1 -1bucuk litre meyve sebze suyu eder
yada sebzeleri kücük dograyip suda haslarsiniz isterseniz baharat katip SADECE suyunu icersiniz
ve günde en az 3 litre su icmelidir
özellikle ilk 3 gün bu 3litreyi 5litreye kadar cikarmakta fayda var,cünkü acliktan kaynaklanan basagrisi sadece suyu fazla icerek gider
ilk günlerde yine acliktan kaynaklanan üsümeler olabilir bunun icinde sicak su tulumu ve yine sicak bitki cayi hazirlanip battaniyeye sarilmakta fayda var
--------------------------------------------------------------------------------
alıntıdır
ey cemaat! yarın cuma namazından sonra 14. takımın cenazesi kaldırılacaktır. ruhuna el fatiha:a015:
kızlar boş verin saglık orucunu yalmaz:
ben ce bi tür detoks o
bu hafta veremeyecekler
haftaya da hasta olurlar bakın görün...
bu tür diyetlerde vitamin takviyesi mutlaka şart...dışardan tablet olarak almalılar..ben bi ara adını söylemeyeyim....bi şirketin zayıflama setini almıştım..2 günde 2 kilo verdim 9 günde 5 kilo ...ilk 2 gün sabah akşam sadece meyva suyu o da şirkete ait olanı.ögleyin shake yani şu mama denenlerden...ama günde 3 defa polenli vitamin tableti ve garcinia diye bi tableti vardı...yani sadece meyva suyu yeterli olmaz...saglık orucu falan da degil bence çok zararlı....şahsi fikrim..umarım arkadaşlar zarar görmeden bitirirler...
emoş napıyorsun kız, nasılsın. gel bir fatiha oku takıma. ilgisizlikten öldü. cenazesini kaldıracaz mafoldumben
öyle mi diyorsun. tabi bu konuda sen daha bilgilisin dinlemek lazım :1hug:
kız aslı gözün kör olmasın emi... ne diyon kı.....:roflol:
ben ce öyle deneyimlerim de...sen boşver....
onu yapıp halsiz kalacagına 2 saat spor yap daha iyi...sositososito
evet spora başlamam lazım biran önce zaten bu hafta kilo veremedim mafoldumben nefret ediyorum düzenimin bozulmasından
üzülme canım zaten bi süre vücut alışma devresine giriyo.ama tartı da gitmesede incelme oluyo mutlaka beden ölçülerini not al...inan kilo veremesen de o hafta mutlaka sıkılaşıyo insan...neyse tatlım öpüyorum ben çıktım..yarın saat 4 kadar evdeyim sonra yine nöbet ...nasip olursa ugrarım görüşürük...sabah bildiririm kilomu... umarım 96 nın altında çıkarım..
kız gel tabıı kontroleopuyorumnanaktan
yoksa bızım takımın toplanacagı yok
Allah sana kolaylık versın canım kaynanan ne zaman gıdecek bellımı-tatlicadiarzu-
Sıyahı ararsan haber canım bızde merak ettık-tatlicadiarzu-
hadı bakalım ınsallah sporun devamı gelır canım bende aksamları yuruyorum gelınce bır dus alıyorum ohhhh ınsan kus gıbı hafıf oluyor sankızemuszemus
kız dur yavas ol bıraz benı geccenlmaz:
dıyetısten bu hafta ne verdı menundezemuszemus belkı kopya cekerızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendını odullendırmek ıcın bır fıncan sıcak cıkolatamı ıctınkaydirigubbakcemile3 ben olsam bır tepsı baklava yerdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?