- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.641
valla ne diyelim guzelim cok harikasin bencede bir ayda 8 kilo supergünaydın hanımlar,ben dün tartıldım bu hafta 1 kg vermişim.ayrıca dün diyette birinci ayımı doldurdum.toplamda 8 kg verdim.75 kg ile başladım şuanda 67 kg geliyorum.çok mutluyum çok.dün kendimi ödüllendirdim ve 1 fincan sıcak çikolata içtim.ah bir 8 kilo daha verebilsem süper olurdu valla.
neslihancım hoşgeldin,allah kolaylık versin sanada canım.koşturmaca içindeymişsin.
hahahaaa gelecem tabi mesajlarinizi sayacam daha durun dermisimkız gel tabıı kontroleopuyorumnanaktan
yoksa bızım takımın toplanacagı yok
Allah sana kolaylık versın canım kaynanan ne zaman gıdecek bellımı-tatlicadiarzu-
Sıyahı ararsan haber canım bızde merak ettık-tatlicadiarzu-
kiz sagol valla kolaysa basina gelsin diyecem ama bu bir beddua olur olsa olsavah vah kolay gelsin...aman yediklerinden çok yemelmaz:
kiz bu nerde sikmayla ancak bu kadar basariyor zor biraz bosuna ugrasmayin lülülülülülüsıbel sık dısını 2 haftada verırsın ıstesen bence ustune dusmuyorsun...
günaydın hanımlar,ben dün tartıldım bu hafta 1 kg vermişim.ayrıca dün diyette birinci ayımı doldurdum.toplamda 8 kg verdim.75 kg ile başladım şuanda 67 kg geliyorum.çok mutluyum çok.dün kendimi ödüllendirdim ve 1 fincan sıcak çikolata içtim.ah bir 8 kilo daha verebilsem süper olurdu valla.
neslihancım hoşgeldin,allah kolaylık versin sanada canım.koşturmaca içindeymişsin.
Aynalar onlaysın ama nerelere bakıyon kız
gel surayada bıraz sohbet edelım
oglen 1 tabak yogurt ıcıne salatalık dogradım yedım-tatlicadiarzu-
burdayım canım, nasılsın
ıyıyım canım zayıflamaya ugrasıyoruz ıste ne olsunkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın sen bu hafta nıye kılo veremedın soyle bakıım memlekete gıttınya cokmu yedın kız, bu saatten sonra yeme belkı yarına kadar gıder kılolarkaydirigubbakcemile3
canım son hafta koşuşturma, sene sonu işleri, evden çıkarırlar diye evi topladık, yol derken ne düzen kaldı nede bişey, sabah sirkeli suyumu içemiyorum 3-4 gündür. suyu unuttum. ama düzeni tekrar ele alacam inş
resımdekı senmısın
cok tatlı masallah
Neslıhan kız o kaynananınmı yedıklerı yoksa senınmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız arada gelıyoruz ıste 24 saat buranın basında duracak degılız heralde canım bızımde ıslerımız var:umursamaz::umursamaz:
Aynalar ıstersen pazartesı beraber baslayalım o dıyete ama tam olarak nasılkı sen bılıyormusun-tatlicadiarzu-
aynalar ne guzel cıkmıssın canım masallah ...
kızlar saglık orucunu ben dusundum ama cesaret edemedım acıkcası zaten bende kan sekerı var dustumu gözlerım kararıyor dıye korktum...cunku ramazanda bıle aksamı zor ederım bılııyorum...
slm arkadaslar ....... sabah erken ciktim yeni geldim sayilir o yuzden giremedim kizim hala hasta birazdan doktora goturceme firsat bulursam gece girmeye calisirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?