Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla ne diyelim guzelim cok harikasin bencede bir ayda 8 kilo super
bu arada tesekkur ederim guzelim valla hemde nasil bir kosusturmacadayim sormayin

hahahaaa gelecem tabi mesajlarinizi sayacam daha durun dermisim
insallah yarinda sorun olmazda gelirim guzeller
siyah saat 4 de felan geliyor eve oyuzden osaatte aramam lazim unutmassam kesin arayacagim haber veririm size merak etmeyin

vah vah kolay gelsin...aman yediklerinden çok yemelmaz:
kiz sagol valla kolaysa basina gelsin diyecem ama bu bir beddua olur olsa olsa
sende telaslisin bugunlerde kosusturmacayla geciriyoruz bakalim ya hayirlsii
suanda saat 11.18 burda size benim degilde kaynananmin yediklerini yazayimmi :)
saat 07.00de el kadar ekmek peynir zeytin
saat 08.30 da el kadar peynirli tost
saat 10.30da yine el kadar sucuklu kasarli tost
bu sabah menusu
oglende tavuk yaptim kabak yemegi yaptim corba var
simdilik bu kadar gelismeleri yazarim kaydirigubbakcemile3

sıbel sık dısını 2 haftada verırsın ıstesen bence ustune dusmuyorsun...
kiz bu nerde sikmayla ancak bu kadar basariyor zor biraz bosuna ugrasmayin lülülülülülü

detttt neredesiniz valla dovecem hepinizi ha suna bak iki dakka geliyorum oda kimse gelmemis oluyo ha sinir ettiniz beni gidiyom istee
kizlar cuma yarismacilarinin paylasim yerinde bir arkadasin videosunu koymuslar cok super sesi var dinlemenizi tavsiye edrim hadi ben kactim yine

canım süpersin alkisalkisalkis ben bu hafta kilo veremedim mafoldumben

kızlar öğretmenlerin temmuza kadar seminer dönemi oluyor. birleştirilmiş sınıf okutanlar bu dönemi memleketinde herhangi bir okulda geçirebiliyor. bende bu yüzden temmuza kadar burda bir okula gidiyorum sabah 9-12 arası. ben şu sağlık orucunu yapmak istiyorum. ama ağır bir diyet. okulda sorun olur mu diye korkuorum. ama temmuza kadar 12 gün var. söylendiğine göre 12 günde en az 5 kilo gider. şimdi mi yapsam temmuzumu beklesem bilemiyorum :sm_confused:

Neslıhan kız o kaynananınmı yedıklerı yoksa senınmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız arada gelıyoruz ıste 24 saat buranın basında duracak degılız heralde canım bızımde ıslerımız var:umursamaz::umursamaz:
Aynalar ıstersen pazartesı beraber baslayalım o dıyete ama tam olarak nasılkı sen bılıyormusun-tatlicadiarzu-

Aynalar onlaysın ama nerelere bakıyon kız
gel surayada bıraz sohbet edelım

oglen 1 tabak yogurt ıcıne salatalık dogradım yedım-tatlicadiarzu-

canım son hafta koşuşturma, sene sonu işleri, evden çıkarırlar diye evi topladık, yol derken ne düzen kaldı nede bişey, sabah sirkeli suyumu içemiyorum 3-4 gündür. suyu unuttum. ama düzeni tekrar ele alacam inş

canım bende çok fazla bir bilgim yok sağlık orucu diye netten baktım biraz sadece meyve ve sebze suyu içiyorsun. 3 litre su. 2-3 güne birde mide ve bağarsakları boşaltmak gerekiyormuş müsil, sinameki çayı gibi şeylerle bayağı ağır anlayacan. kardeşim bunu yapmana gerek yok hiçbirşey yeme olur dedi :roflol:

Son düzenleme:
oruca baslamadan önceki günü hazirlik günü olarak gecirmeliyiz
hazirlik gününde meyve sebze az yagli pilav patates gibi hafif seyler yenmeli aksamda yine az yiyip yatilmali
sabah kalikinca müshil kullanilmali
müshil olarak bagirsak bosaltimina yardimci olacak ve zararli olmayan birsey tercih edilmeli

eczaneden sorulup müshil alinabiliir veya sinameki yesilcay herhangi bir bagirsak bosaltimini gerceklestirebilecek cay tercih edilebilir

fakat tavsiyem sürekli ayni müshilin kullanilmamasi,her hafta ayri ayri kullanirsak daha iyi olur

birde müshilin ilac seklinde olmasi sart degildir
herkes kendi vucudunu tanir,bagirsak bosaltimina yardimci caylar veya sular kullanilabilir

burda bagirsak bosaltimi cok önemlidir cünkü mide ve bagirsak tamamen bosalinca aclik hissi olusmaz ve böylece dayanmak daha kolay olur
evet nerde kaldik müshil kullaniyoruz sabah sonra bitki cayi meyve cayiyla güne basliyoruz

ögle ve aksam ögünü olarakda %100 SAF MEYVE VE SEBZE SULARI TERCIH EDILMELIDIR,seker ve benzeri katki maddeleri olmamalidir icinde

eger varsa bu sulari kati meyve sikacaginda hazirlamalidir yoksa hazir meyve sulari icilebilir

fakat dikkat edilecek diger bir noktada sudur ki bu sulari normal suyla en az yari yariya karistirip icmek gerekir kabizligi önlemek icin

ve bu meyve sebze sularinin kalori miktari günlük 300ü gecmemellidir,buda tahminen 1 -1bucuk litre meyve sebze suyu eder

yada sebzeleri kücük dograyip suda haslarsiniz isterseniz baharat katip SADECE suyunu icersiniz

ve günde en az 3 litre su icmelidir

özellikle ilk 3 gün bu 3litreyi 5litreye kadar cikarmakta fayda var,cünkü acliktan kaynaklanan basagrisi sadece suyu fazla icerek gider

ilk günlerde yine acliktan kaynaklanan üsümeler olabilir bunun icinde sicak su tulumu ve yine sicak bitki cayi hazirlanip battaniyeye sarilmakta fayda var

--------------------------------------------------------------------------------
alıntıdır

aynalar ne guzel cıkmıssın canım masallah ...

kızlar saglık orucunu ben dusundum ama cesaret edemedım acıkcası zaten bende kan sekerı var dustumu gözlerım kararıyor dıye korktum...cunku ramazanda bıle aksamı zor ederım bılııyorum...

teşekkür ederim canım bende evde yapmayı düşünüyom diyeti, başım dönerse uyurum mirmirmirmir

slm arkadaslar ....... sabah erken ciktim yeni geldim sayilir o yuzden giremedim kizim hala hasta birazdan doktora goturceme firsat bulursam gece girmeye calisirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…