- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.721
nazco aslı S2000.NAPIYONUZ KIZLAR ..:kedi:
canım bide emoşun alıntı yaptığı yazıyı ben çok beğendim bunu kopyalayıp buzdolabın kapağına asmayı düşünüyorum zaten sorun beynimizde değilmi hiç değilse her gördüğümüzde kendimize geliriz diye düşünüyorum
bencede ceza verelim. cezayı ben vereyim mi meslek bakımından alışkınım. kazığa oturtalım mı? düşünürsem daha yaratıcı cezalar bulabilirim ben :roflol:delikafadulden
kaçalım kızlar yandık bu kız hepimizin canını çıkaracak
daha insaflı cezalar bulursan kaçmadan çekeriz cezamızı
canım ben buzdolabının kapağına en kilolu halimle zayıf bir arkadaşım ile birlikte çekilmiş fotoğrafımı koymuştum her dolaba gidişimde sinir olup dönüyodum işe yarıyo aslında ama eşim bu ne böyle deyip çıkarmış bidaha asmadım yerine bunu düşündüm bakalım
havada bi sadistlik kokusu alıyorum kızım cadımısın sen ne bu en hafifimiş bidekız ne var bu cezada daha bu en hafifi kötükedihüso
ne istediklerini bi anlasak güzelim bi böyle şeyler yapıp hevesimizi kırıyolar bide dönüyolar zayıfla diyolarya sizin bu eşleriniz ne istiyor sizden, zayıflamanızı istemiyorlar. nerden buldunuz bunları banada söyleyinde zayıflayacam diye uğraşmayım bari delikafaduldenŞeniz
havada bi sadistlik kokusu alıyorum kızım cadımısın sen ne bu en hafifimiş bide
ne istediklerini bi anlasak güzelim bi böyle şeyler yapıp hevesimizi kırıyolar bide dönüyolar zayıfla diyolar
benimki akşam dalga geçiyo benle 70 in altına düşemedin bi diye hoşuna gidiyo adamın benim uğraşmalarım ona inat zayıflıycam valla
onlarda arada kalıyorlar bir yandan güzel eşleri olsun istiyorlar bir yandan güzel olursanız sizi kıskanacaklar. bi de onlarda evlendikleri zaman ki gibi değiller. gözede alamıyorlar rejim yapmayı, spor yapmayı. yazık onlara acıdım bak. bırakın kız diyeti, ne yapacaksınız manken gibi vücuda sahip olup, evli barklı çocuk sahibi kadınlarsınız, rejim sizin neyinize naniknanik
bu arada size sadist olduğumu söylemiş miydim :jeyyar:
canım buzdolabının üzerine olmak istediğin eski bir resmini ya da beğendiğin bir ünlünün bikinili resminide asabilirsin motive edebilir. Daha önce bir yerde okumuştum.
kız ne var bu cezada daha bu en hafifi kötükedihüso
ya sizin bu eşleriniz ne istiyor sizden, zayıflamanızı istemiyorlar. Nerden buldunuz bunları banada söyleyinde zayıflayacam diye uğraşmayım bari delikafaduldenşeniz
nediyon kızım sen ya başına güneşmi geçti
hem onlarda zayıflasınlar madem benim evlendiğim zamanla şuanki kilom arasında 8 kilo var onun 15 kilo benimki kendini bu yüzden kötü hissedip muhalefet oluyo bence ben zayıflarsam oda zayıflamak istiycekya ondan
onlara yazık mazık değil yani
acımak yok acımak yok
slm kizlar aksam arkadasa gidiyirum
herkezi optum guleysaya baktim gelmismi diye ama yok gelmemis neyse
sibelcim listeler icin tesekkur ederiz guzelim eline saglik
yanliz sari kart olayinida uygularsan birara iyi olur canim ben ve rose ikinci sari karti aldik rose izine ayrildigi iicn yirttti ben kaldim artik yarindan itibaren sikiya girsem iyi olacak neyse hadi opuldunuz iyi aksam
BEN CE ŞU DAKİKADAN İTİBAREN SIKIYA GİRklava:
Valla ben yarın ve pazar evdeyim lapa yapcam ya ...olmaycak yoksa kızlar bu iş böyle kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?