Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZ NE KISKANACAM BENİMKİ ZATEN DÜNYA DA TEK Bİ EŞİ BENZERİ YOK...opuyorumnanaktan
ZATEN İKİNCİSİNİ DÜNYA KALDIRAMAZ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ASLI KIZ SEN MEMLEKETİNE DÖNÜNCE AÇILDLN VALLA BENİDE GEÇTİN KIZ...ÖZÜNE DÖNDÜNzemuszemus

KIZ NE KISKANACAM BENİMKİ ZATEN DÜNYA DA TEK Bİ EŞİ BENZERİ YOK...opuyorumnanaktan
ZATEN İKİNCİSİNİ DÜNYA KALDIRAMAZ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi ya senin daha fazla kıskanman lazım yerimseniben allah mutluluğunuzu daim etsinŞeniz

ASLINDA BEN EVLENDİGİMDEN BERİ YANİ 2000 YILINDAN BERİ HİÇ 96 OLMAMIŞTIM YANİ ÖNEMLİ Bİ OLAY...zemuszemus
BEN BUNU FARKETMEMİŞTİM KIZZ....
DAHA DA FAZLASINI YAPABİLİRİM YANİ...
NE ZAMANDIR KAYBETMİŞTİM MOTİVASYONUMU BULDUM....:lepi:
KİM ALDIYDI KIlmaz:KIZMIYCAM SÖYLEN ÇABUKklava:

ASLI KIZ SEN MEMLEKETİNE DÖNÜNCE AÇILDLN VALLA BENİDE GEÇTİN KIZ...ÖZÜNE DÖNDÜNzemuszemus

yok kız ben kafayı yedim yalnızlıktan burda anam kimse yok ki laelaelaelaelae

yok kız hakkaten ben ciddiyim yarın yapacagım....

inşallah güzelim istediğin sonuca ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

ben almadım alsaydım şimdi böyle olmazdım

yok kız ben kafayı yedim yalnızlıktan burda anam kimse yok ki laelaelaelaelae

inşallah güzelim istediğin sonuca ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

SORMA ANAM ALLAHTAN BİZİ ALDILARkaydirigubbakcemile5
VALLA YOKSA KAPATILACAKMIŞ TAKIM:enbuyukkk:
BİDE BAŞTAN NASIL NAZLANIYOLADI....

KIZ DESTİNA SES ETMEDEN KAÇTIN KIZ..BİZE KIZDINMI YOKSA VEREMEDİNİZ KİLOLARI DİYE:uhm::uhm:

Senin şu anki kilon benim hedefim. Nerdeyse başlangıç kilon şu anki kilom da ..

tabi anam boy uzun olunca öyle oluyor dur senin motivasyonunu artırıyım biraz 85 çok fazla bence senin 60 olman lazım. inan senin iyiliğin için söylüyom yoksa kıskançlıkla bir alakası yok :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…