- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.701
ey cemaat! yarın cuma namazından sonra 14. takımın cenazesi kaldırılacaktır. ruhuna el fatiha:a015:
kizlar birisi baksin su guleysa nerelerde benim pek vaktim yok guleysanin profilinden bakin en son nezaman gelmis allah askina yok bu nerelerde
zaten az katiliyordu birde bildirim yapmadi ne yapalim simdi
kimsede yok ben izinliyim guya sizden daha cok geliyorum sanirim yanlismi kizlar
aynalar sen ne yapiyorsun guzelim ya memleket akrabalar anan banan nasillar
slm kizlar dun doktor kizimi hastaneye gonderdi gece 3 de geldik eve sabah tekrar tahlil eczaneyle ugrastim yeni geldim ben deseniz dokuluyom kiza biraz yemek yedirip yatacam hemen kilo ayni ..........
7.takım gene sıldı supurdu kızlar...bu hafta 2,5-4 kg vermıs ıkı kısı...10 gunde 10 kg vermısler sanırım...tebrık edıyorum kendılerını ...
ben sabah nesfıt yedım sutle cok memnunum böyle gıdıcem...bugun bıraz meyva alsam ıyı olucak aksamları ınsan dolabın kapagından ayrılmıyor...
bu hafta ılk 3e bıle gıremeyız toparlanmak lazım destek beklıyorum kızlarrrr...............
14.TAKIM 109. ETAP SONUCLARI**
bu hafta takımın en ıyı kılo verenlerı
usarem(68.0/67.0/1.0/1.47%)a.s.a.s.
nazco(70.9/70.2/0.7/0.99%)a.s.
aynalar (85.6/85.2/0.4/0.47%)a.s.
bu hafta takımın en kotulerı
neslihan(68.1/68.1/0.0/0.0%)lmaz: klava:
eylulce(79.6/79.6/0.0/0.0%)lmaz: klava:
guleysa(66.2/66.2/0.0/0.0%)lmaz: lmaz: klava:
s2000(67.0/67.0/0.0/0.0%)lmaz: klava:
aslıcım neslicim ordamısınız napıyorsunuz şekerler takımın helvasınımı karıyosunuz yoksa
eveeet sonucları gordunuz kızlar:sinifsinif:
bugunden ıtıbaren artık bogazlarımızı tutalım ve sporu artıralım lutfen
haydı kalkın durmayın
ben uctum
aşılamadan çok korkmuyrm da tüp bebekten çok korkuyrm yarabbim ona gerek kalmadan hamiş kalırım inşallahhh
neyse canım ben çıkmalıyım.öptüm
hadi kızlar hadi bırakın dayagı falan ...
şu andan itibaren ciddiyete davet ediyom sizi ...
hadi yarın sabahtan itibaren hergün günde 3 defa girilecek ve ne yendigi yazılacak...mazeretsiz aksatma olmayacak...
bu hafta şu kuralları uygulayalım
1- sabah ve akşam mutlaka paylaşım yapılacak...
2- enaz1 saat düzenli spor herkes mutlaka yapacak ve ne yapıldıgı yazılacak...
3- saat 6 dan itibaren ne yeniyorsa ertesi gün cezalı olarak spor artırılacak....
aşağıdaki yazıyı daha önce Berith arkadaşımız yazmıştı,ondan alıntı yaptım....
Tamamı KK'nın çeşitli bölümlerinden alıntıdır. Kendim için toparlamıştım.
Midem ve ben:
- Kes sesini! Madem o kadar açsın depoya git güzelim.. Depolarda sana bir yıl yetecek malzeme var :)
- Sen ne yaptın da bugün yemek istiyon benden? Ne yaptın yani? Yük mü taşıdın? Dünyayı mı kurtardın? Utanmadan gurulduyosun..
- Yüzün olsa sesin çıkmazdı, di mi? Utancından konuşamazdın.. Saklandın içime, bar bar bağırıyon.. Sıkıysa karşıma çık!
Ben ve ben: Ne açlık hissetmeliyim, ne tokluk. Ancak o zaman miktar açısından doğru hareket ettiğimi anlamış olurum.
** Sanırım püsküüüt'ün bir yazısıydı bu..
--------------------------------------------------------------------------------
Bu da galiba "Başarı Öyküleri" başlığından...
Gerçek : Bedenim beynimin kontrolünde.
Sorun: Bedenimi zayıflatmayı beynim reddediyor.
Nedeni: Beynime öyle hatalı şeyleri yüklemişim ki o çaresiz kalıyor.
Çözüm: Beynime bedenimi zayıflatması için ihtiyacı olan doğru bilgileri yüklemeliyim.
Beynime Öğreteceklerim
1. Ben de zayıf olabilirim. Benim iskeletim de incecik bir insanınkinden farksız. Neden onunki düzgün kaslar ve yeterli miktarda yağla kaplıyken benimki katman katman yağla çevrili olsun?
2. Zayıflamak için kendimi kısıtlamam gerekmeyecek. Zaten doğal olarak olmasını bu kadar istediğim bir şey için niye kısıtlamalara ve zorlamalara ihtiyacım olsun?
3. Aşırı yemek yemekten aldığım haz gerçek bir haz değil. O, yaşayamadığım bütün o şeylerin yerini dolduruyor sadece.
4. Yemeklere niye sırt çevireyim ki? Onların ne suçu var? Bugün şişmansam suç yediklerimde değil, miktarlarında!
lmaz:
ay ben bu yazıları çok sevdim kopyalayıp buzdolabına asmayı düşünüyorum etkisi olur herhalde aklımızı başımıza almamız için yani
yok anam bu bizim takım adam olmaycak ya....bundan sonra ceza verelim haftada en az yarım kilo verelim ...ben bu hafta sıkcam kendimi...benim bu hafta nöbetler sık ya düzen kalmadı..motivasyon,spor hiç yoktu.onun için de anca bu kadar oldu:sm_confused:..ama yarıdan itibaren en az 1 saat spor kaydirigubbakcemile2.başka çaresi yoklmaz:...ve herkese de ceza en az 1 saat spor....
nazco aslı S2000.NAPIYONUZ KIZLAR ..:kedi:
aynı fikirdeyim arkadaşım bi ceza sistemi kurmalıyız bencede hem paylaşım için hemde kilo vermek için neböle arkadan arkadan koşuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?