Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi anam boy uzun olunca öyle oluyor dur senin motivasyonunu artırıyım biraz 85 çok fazla bence senin 60 olman lazım. inan senin iyiliğin için söylüyom yoksa kıskançlıkla bir alakası yok :jeyyar:

KIZ AKILLIM BENİM KEMİKLERİM 60 DAN FAZLA ÇEKERkaydirigubbakcemile3

yok burdayım bır yandan eskılerı okudum guleysaya kafam takıldı nerde bu kız acaba yaa..sedadan sonra urker oldum herseyden..

bırseyler yaptım yıyorum...sızden naber

yok burdayım bır yandan eskılerı okudum guleysaya kafam takıldı nerde bu kız acaba yaa..sedadan sonra urker oldum herseyden..

Bırseyler yaptım yıyorum...sızden naber

kızım ne yemesi ...oo oooo biz ne diyoz ne ediyon anam oldumu şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaa

KIZ AKILLIM BENİM KEMİKLERİM 60 DAN FAZLA ÇEKERkaydirigubbakcemile3

valla senin için araştırdım, ideal kilonu buldum
boy:173 kilo: 85
beden kitle indeksi: 28.4
SONUÇ:
Kilonuz normale yakın!!
Hafif kilo fazlanız var.
Yaşlanınca sorun oluşturabilir, bu nedenle şimdiden biraz kilo verseniz iyi olur.

Boyunuza Göre ideal kilonuz :
59.858 ile 74.8225 kg arasındadır

bırseyler yaptım yıyorum...sızden naber

ne olsun güzelim sizi bekliyorum. yakında bendende ürkecen kafayı yiyecem de laelaelaelaelae sen neler yaptın canım kaydirigubbakcemile3

ya yedıgımı söyleyımmı

2 tane ızgara bıber sogan bır tane köfte yıyorum hepsı ızgara ekmek yok usenmezsem öglenlerı de yesem ıyı olcak

ıyıyım aslıcım kızım uyuyor kalkar bırazdan butun gece anne lego oynayalım dıye yerbenı o yokken kafamı dınledım dınlendım ...yarında cmt denıze gıdıcez....sızı okuyorum .....

ooo ne kadar cok kılo vermıssınız masallah nasıl verdınız arkadaslar sırrı ne bana da soyleyın lutfen

güzelim yemeyeceksin, aç gezeceksin, zayıf olduğun günlerin hayalini kuracaksın. başka çaresi yok malesef.
kendini tanımakla işe başlayabilirsin, nerde hata yapıyorsun önce bunu tespit et. herkes için uygun bir diyet yok. mesela bende az ye hepsinden ye olayı yok. biraz yedim mi dayanamıyom, devamı geliyor. o yüzden hiç yememek benim için daha iyi. sende kendini önce tanıyacaksın. bunun için bir günde yediğin her şeyi yaz miktarları ile o zaman daha iyi görürsün neye dayanamıyorsun, neyi fazla yiyorsun. ona göre diyetine başlayabilirsin canım.

ALLAH RAZI OLSUN AŞKIM SAGOL VALLA..ÖNCE Bİ 85 OLALIM SONRZ YAŞLILIGI DÜŞÜNÜKzemuszemus

ıyıyım aslıcım kızım uyuyor kalkar bırazdan butun gece anne lego oynayalım dıye yerbenı o yokken kafamı dınledım dınlendım ...yarında cmt denıze gıdıcez....sızı okuyorum .....

OH OH BİZİM YERİMİZEDE YÜZ BAKAM KIZ...
BU GİDİŞLE BİZ DENİZE GİDEMEYCE Z...DUYGUSAL NEDENLERDEN..MALUM SÜNNET BİZİ BAYA AÇTI DA...kaydirigubbakcemile3

guleysa acaba ayrılmak mı ıstedı sessızce gıttı ona takıldım....bır sorunuda yoktu yaa..allah allah

ZANNETMEM GALİBA İŞLERİ VARDI AMA ARADA GİRERİM DEMİŞTİ.DENK GELMEMİŞTİR KIZ..BAZEN İNSAN FIRSAT BULAMIYO.BULUNCA DA BAZEN NET OLMUYO...EVDE Kİ NETİ BOZUK OLAN O DEGİLMİYDİ..BEN Mİ YANLIŞ HATIRLIYOM:uhm:

AH ASLICIM VALLA AYNEN BEN...
OLMUYO ANAM ACIK YE OLMUYO..GÜYA BEN KEPEK EKMEGİNE BAŞLADIM..HEP BU KAPTANLAR YÜZÜNDEN YE DEDİLER ..GÜYA METABOLİZMA HIZLANCAK..
NERDE BENİM METABOLİZMA HIZLANIRMI..KİLO VERMELER YAVAŞLADI..YOK ANAM YOK..YEMİCEN HAREKET ETCEN..ZATEN BENİM YEMEDİGİM NORMAL İNSANIN YEDİGİNE EŞ DEGER kaydirigubbakcemile3

kızlar ben saçımı boyatmayı düşünüyorum kuzenimin düğününde. daha önce 64 kilo olunca şarışın olmuştum ben çok beğendim ama bizim aile, akrabalar beğenmediler. koyu daha iyi diyorlar bende ne yapacağımı bilmiyorum. çünkü bizde ırsidir çok fazla beyaz var bende hemde çok. koyu renk olunca saçım çabuk uzuyor bir ay sonra beyazlar belli oluyor, sarı saçıda bu sorun daha az oluyor sizce ne yapayım, hatta resim ekleyip bakıp söyleyin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…