- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.761
tabi anam boy uzun olunca öyle oluyor dur senin motivasyonunu artırıyım biraz 85 çok fazla bence senin 60 olman lazım. inan senin iyiliğin için söylüyom yoksa kıskançlıkla bir alakası yok :jeyyar:
yok burdayım bır yandan eskılerı okudum guleysaya kafam takıldı nerde bu kız acaba yaa..sedadan sonra urker oldum herseyden..
Bırseyler yaptım yıyorum...sızden naber
ooo ne kadar cok kılo vermıssınız masallah nasıl verdınız arkadaslar sırrı ne bana da soyleyın lutfen
KIZ AKILLIM BENİM KEMİKLERİM 60 DAN FAZLA ÇEKERkaydirigubbakcemile3
yok burdayım bır yandan eskılerı okudum guleysaya kafam takıldı nerde bu kız acaba yaa..sedadan sonra urker oldum herseyden..
bırseyler yaptım yıyorum...sızden naber
ooo ne kadar cok kılo vermıssınız masallah nasıl verdınız arkadaslar sırrı ne bana da soyleyın lutfen
guleysa acaba ayrılmak mı ıstedı sessızce gıttı ona takıldım....bır sorunuda yoktu yaa..allah allah
valla senin için araştırdım, ideal kilonu buldum
boy:173 kilo: 85
beden kitle indeksi: 28.4
SONUÇ:
Kilonuz normale yakın!!
Hafif kilo fazlanız var.
Yaşlanınca sorun oluşturabilir, bu nedenle şimdiden biraz kilo verseniz iyi olur.
Boyunuza Göre ideal kilonuz :
59.858 ile 74.8225 kg arasındadır
ne oldu kızlar ben geldım sustunuz
ıyıyım aslıcım kızım uyuyor kalkar bırazdan butun gece anne lego oynayalım dıye yerbenı o yokken kafamı dınledım dınlendım ...yarında cmt denıze gıdıcez....sızı okuyorum .....
guleysa acaba ayrılmak mı ıstedı sessızce gıttı ona takıldım....bır sorunuda yoktu yaa..allah allah
güzelim yemeyeceksin, aç gezeceksin, zayıf olduğun günlerin hayalini kuracaksın. başka çaresi yok malesef.
kendini tanımakla işe başlayabilirsin, nerde hata yapıyorsun önce bunu tespit et. herkes için uygun bir diyet yok. mesela bende az ye hepsinden ye olayı yok. biraz yedim mi dayanamıyom, devamı geliyor. o yüzden hiç yememek benim için daha iyi. sende kendini önce tanıyacaksın. bunun için bir günde yediğin her şeyi yaz miktarları ile o zaman daha iyi görürsün neye dayanamıyorsun, neyi fazla yiyorsun. ona göre diyetine başlayabilirsin canım.
ne oldu kızlar ben geldım sustunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?