Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla sarı renk yerine röfle yaptır ama oda makyaj olmadan olmuyo...ben daha önce yaptırdım 6 ay rahat ediyon beyaz konusunda ama makyaj yapmadan hasta gibi oluyo insan...kendin bilirsin canım..

şimdi ben doktora gitsem sen ne yapıyorsun diyecek bana verecek bir liste onu uygulayıp veririm kilo ama 2 yıl sürer. benim o kadar zamanım yok. biliyorum yaptığım sağlıklı değil ama inan ki sabrım kalmadı :çok üzgünüm:

valla sarı renk yerine röfle yaptır ama oda makyaj olmadan olmuyo...ben daha önce yaptırdım 6 ay rahat ediyon beyaz konusunda ama makyaj yapmadan hasta gibi oluyo insan...kendin bilirsin canım..

işte bende ortası diye bişey yok canım. ya hep ya hiç. ya koyu olcam ya sarı. röfleyi o yüzden istemiyorum. bu ya hep ya hiç bir gün başıma bela açacak ama neyse :roflol:

Hjaklısın aslı biz hele kiloları verelim..sonra koruma planımızda bu yöntemleri kullanırız..

arkadaslar nasıl gruba gırebılırım yardımcı olur musunuz

canım gruba girmek için bir hafta deneme süresi oluyor. hergün ne yiyorsun, ne yapıyorsun yazıyorsun. çok paylaşım şart. bir hafta sonunda kaptan karar veriyor, girip girmeyeceğin konusunda. ama şuan bizim grupta yer yok bildiğim kadarıyla ama yinede buna kaptanımız karar veriyor.

kız naptın korkuttun kızın gözünü kaçtı bak canım oda bizim gibi baya kilosu varmış keşke gelse ....motivasyon ederdik kız baksana buraya takılan kalmıyo kı...

kız naptın korkuttun kızın gözünü kaçtı bak canım oda bizim gibi baya kilosu varmış keşke gelse ....motivasyon ederdik kız baksana buraya takılan kalmıyo kı...

kız niye korkutuyum emin değilim yine kaptan bilir dedim. aaa suçlu hissettim bak şimdi kendimi :çok üzgünüm:

YOK OLMAYCAK ASLI..BEN ŞU ÇİZELGEMİ DEGİŞTİRİP...HEMEN CİDDİYETLE TEKRAR ASILIYORUM DİYETE VE SPORA..YOK ANAM TELAŞTI YORGUNLUKTU DERKEN KAYNADI VALLA BENİM KİLOLAR..KIZ BEN RAMAZANLIGA KADAR VERMEM LAZIM ANAM...YOKSA KIŞIN KİLO VEREMİYOM BEN..HANİ Bİ HAYVANCIK VARYA KIŞIN UYUYO..BENİM KİLOLADA ÖYLE:roflol: :roflol: :roflol:

emoş bende albüm ekleyecem profile beceremiyom ya

:roflol: :roflol: :roflol:
İLAHİ SEN
:roflol: :roflol: :roflol:
ÇOK YAŞA EMİ....SORDUGUN KİŞİYE BAK...:roflol: :roflol: :roflol:
BEN KLAVYEDE HARFLERİ YARIM SAATTE BULUYOM KI ..BEN NE ANLARIM ALBÜM EKLEMEKTEN...GEÇEN DENEDİM GÜYA KENDİ PROFİLİME EKLEDİM..AAA Bİ BAKTIM TÜM SİTEDEKİLER ALBÜM SAYFASINDAN GÖRÜYO..SİLENE KADAR ANAM YAS TUTTU...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…