- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.781
kızlar ben saçımı boyatmayı düşünüyorum kuzenimin düğününde. Daha önce 64 kilo olunca şarışın olmuştum ben çok beğendim ama bizim aile, akrabalar beğenmediler. Koyu daha iyi diyorlar bende ne yapacağımı bilmiyorum. çünkü bizde ırsidir çok fazla beyaz var bende hemde çok. Koyu renk olunca saçım çabuk uzuyor bir ay sonra beyazlar belli oluyor, sarı saçıda bu sorun daha az oluyor sizce ne yapayım, hatta resim ekleyip bakıp söyleyin diyorum.
AH ASLICIM VALLA AYNEN BEN...
OLMUYO ANAM ACIK YE OLMUYO..GÜYA BEN KEPEK EKMEGİNE BAŞLADIM..HEP BU KAPTANLAR YÜZÜNDEN YE DEDİLER ..GÜYA METABOLİZMA HIZLANCAK..
NERDE BENİM METABOLİZMA HIZLANIRMI..KİLO VERMELER YAVAŞLADI..YOK ANAM YOK..YEMİCEN HAREKET ETCEN..ZATEN BENİM YEMEDİGİM NORMAL İNSANIN YEDİGİNE EŞ DEGER kaydirigubbakcemile3
valla sarı renk yerine röfle yaptır ama oda makyaj olmadan olmuyo...ben daha önce yaptırdım 6 ay rahat ediyon beyaz konusunda ama makyaj yapmadan hasta gibi oluyo insan...kendin bilirsin canım..
arkadaslar nasıl gruba gırebılırım yardımcı olur musunuz
arkadaslar nasıl gruba gırebılırım yardımcı olur musunuz
canım gruba girmek için bir hafta deneme süresi oluyor. Hergün ne yiyorsun, ne yapıyorsun yazıyorsun. çok paylaşım şart. Bir hafta sonunda kaptan karar veriyor, girip girmeyeceğin konusunda. Ama şuan bizim grupta yer yok bildiğim kadarıyla ama yinede buna kaptanımız karar veriyor.
emoş bu arada destinam bize sustunuz diyo ama kendisi yok ortada, kayboldu ya
kız naptın korkuttun kızın gözünü kaçtı bak canım oda bizim gibi baya kilosu varmış keşke gelse ....motivasyon ederdik kız baksana buraya takılan kalmıyo kı...
kız niye korkutuyum emin değilim yine kaptan bilir dedim. aaa suçlu hissettim bak şimdi kendimi :çok üzgünüm:
emoş bende albüm ekleyecem profile beceremiyom ya
emoş bak bi profilime hangisinde daha güzelim birazdan şimdiki resmimi ekleyecem
anam anam anam kız bu ne güzellik................
şimdiki halimide yüklüyorum bakarsın canım ee sarı mı yoksa koyu renk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?