Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

YORUMLARIMI YAPTIM CANIM . ..ESMER HALİN DAHA GÜZEL..ŞİMDİDE GÜZELSİN..AMA SEN KARARINI VERDİGİN İÇİN SÖYLÜYORUM..ZAYIFLAMAYA KARARLI OLDUGUN İÇİN..
ASLINDA KİLOLU HALİN DAHA GÜZEL HAKKATEN ZATEN KİLOLULAR GÜZEL OLUYO..ÇÜNKÜ CİLTLER GERİLİYO ..AMA BOŞ VER BİZ ZAYIFLIYCAZ DEMİ KIZZZZ..kaydirigubbakcemile5

emoş sende koy resimlerini bende bakayım bakalım ben benzetecem mi seni kendime delikafadulden şimdi sen koyu renk diyorsun ha bir kamu oylaması yapmam lazım nerde bu kızlar ya resimleri silcem

evet biz zayıflaycağız, aslında sorun kilolu ya da zayıf olmak değil. kendini mutlu hissetmekte. ben kiloluyken mutlu değilim. zayıflayınca kendime güvenim geliyor. o yüzden gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

emoş sende koy resimlerini bende bakayım bakalım ben benzetecem mi seni kendime delikafadulden şimdi sen koyu renk diyorsun ha bir kamu oylaması yapmam lazım nerde bu kızlar ya resimleri silcem

kız ben nasıl becerem kı resim koymayı evde olsam dvd de vardı ugraşırdım ama çalışıyom kızım ben ...ama ugraşırım yarın senin için tamam mı canım...

evet biz zayıflaycağız, aslında sorun kilolu ya da zayıf olmak değil. kendini mutlu hissetmekte. ben kiloluyken mutlu değilim. zayıflayınca kendime güvenim geliyor. o yüzden gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

ASLINDA BEN YILLARCA BEN KİLOLARIMDAN MEMNUNUM KENDİMİ BÖYLE SEVİYOM DİYE HEP KENDİMİ KANDIRMIŞIM... HEP KARAR VERMEKTEN ZAYIFLAMAYI DENEMEKTEN KORKTUM AMA ARTIK BAŞLADIM VR BAŞARIYORUM......:dance:

Evde giyecek kıyafetim kalmadı..geçen seneki yazlıklarım 50 beden hepsi emanet duruyo..tek kot pantolonum var.. Onuda 98 e düştügüm de 2 sene evvel almıştım ..oda genişliyo giyince yıkadımmı tam ..yarın arkadaşın dügünü var...yine kıyafet derdi..offff.

kız ben nasıl becerem kı resim koymayı evde olsam dvd de vardı ugraşırdım ama çalışıyom kızım ben ...ama ugraşırım yarın senin için tamam mı canım...

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3

ASLINDA BEN YILLARCA BEN KİLOLARIMDAN MEMNUNUM KENDİMİ BÖYLE SEVİYOM DİYE HEP KENDİMİ KANDIRMIŞIM... HEP KARAR VERMEKTEN ZAYIFLAMAYI DENEMEKTEN KORKTUM AMA ARTIK BAŞLADIM VR BAŞARIYORUM......:dance:

ben inanmıyorum kilolarıyla mutlu olan insan yoktur, sadece durumu kabullenmiştir insan o kadar sadece dış görünüş olarak değil, sağlık içinde şart zayıf olmak. kızlarla gezerken çabucak yoruluyorum. sanki onlardan yaşlıymışım gibi hissediyorum çoğu zaman mafoldumben

zaten şimdi en kötü zamanlarımızdayız. eskiler bol geliyor. yenisini alsan bir iki hafta sonra onlarda bol gelecek. eee kendini hayattanda dışlayamazsın. hiçbir yere gitmesende çalışıyorsun. off off zor bir durum. erzurumda köy okulu okulda 3 kişiyiz. her gün aynı şeyleri giyip gidiyordum. hava soğukta üzerine uzun bir hırka giyiyordum. pantolon bolda olsa kapatıyordu hırka. ee burda olmuyor. seminere gidiyorum. dediğim gibi kilo vermede güzel ama giyside kötü bir dönemdeyiz şuan

çok haklısın ben de bel fıtıgı oldu anam kilodan...çok degil 3 kilo verdim hafifledi agrısı..sonra tekrar ...şimdi çok şükür agrı yok ama ..kilom aynı kalırsa yine vücut alışacak ve agır gelmeye başlatacak biliyom onun için agrısından aglayıp uyumadıgım geceler için vermem şart...

haklısın ben ce bi kot al..üzerine dar tişört ..dar daha zayıf gösteriyo bi de daha uzun zaman kullanabilirsin..benim kapriler terziye gitcek valla geçen sene 50 tl ye aldıydım çok güzeller..of terzide bıktı benden yeter abla diycek adam ..

Su içmek kendinizi tok hissetmeniz açısından önemli. Ayrıca vücudunuz susuz kaldığında çoğu zaman açlık hissine benzer sinyaller gönderiyor. Bol su içmek, bedeninizin su istediği zamanlarda yemeğe yönelmenizi engelleyecektir. Egzersizleriniz zorlaştıkça vücut ısınız artar ve daha fazla kalori yakmaya başlarsınız. Böylece egzersizi takip eden birkaç saat boyunca iştahınız bastırılmış olur.
öğün aralarında dayanılmaz atıştırma duygusunu dişlerinizi fırçalayarak erteleyebilirsiniz

BENCE BU ÇOK ÖNEMLİ MUTLAKA OKUYUN UYGULAYIN...

geçmiş olsun canım. bendede bacakta sorun var. erzuruma ilk atandığım sene buzda kayıp tam dizimin üzerine düştüm. aynı yer ani hareketlerle bir kaç defa zarar gördü. geçen kurban bayramında kayıp yine aynı bacak üzerine düştüm. bacakta şuan ödem oluştu hala şiş. geçmiyor. kilodan ağrı oluyor. zayıflamaya başladım daha rahatım bacak konusunda.

ben biraz mükemmelliyetçiyim galiba. dar bir tişörtle rahat olamıyorum. giydiğim şey kapatmalı fazlalıklarımı, aslında kapatmaz ama ben öyle hissetmeliyim :roflol: bide benim kalçamda sorun yok. üst tarafım daha kalın malesef. o yüzden bol olması tercihimdira.s

geçmiş olsun canım..

KIZIM RAHAT OLMAYCAKSIN ZATEN ŞİMDİYE KADAR RAHAT OLDUGUMUZDAN BÖYLE OLMADIK MI...RAHATSIZ OLCAKSIN DAR OALACAK GÖBÜŞÜNÜ SIKACAK Kİ YİYEMEYECEKSİN:jeyyar: :jeyyar:

KIZIM RAHAT OLMAYCAKSIN ZATEN ŞİMDİYE KADAR RAHAT OLDUGUMUZDAN BÖYLE OLMADIK MI...RAHATSIZ OLCAKSIN DAR OALACAK GÖBÜŞÜNÜ SIKACAK Kİ YİYEMEYECEKSİN:jeyyar: :jeyyar:

yemek isteyen yine yer kendimden biliyorum, öyle elbise engellemez :kedi::roflol:

BEN BİRAZ ÇIKIYORUM CANIM...SONRA DÖNERİM SENDE ACIK SPOR FALAN YAP..BAK Bİ TAVSİYEM VAR..EGZERSİZ BÖLÜMÜNDE Bİ ALAN VAR GÜNDE 6 DAKİKA MI NE DİYE ORAYI Bİ İNCELE KANEPEDE YAPILAN HAREKETLER VAR BAYA İYİ OLUYO..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…