- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.821
Sabah kalkın ve sadece 6 dakikanızı ayırarak; salona gitmeden, hiçbir alet kullanmadan, ilaçsız tek bir koltuk ile diri bir vucuda sahip olun.sırnaşık şey
Buradan Hareketleri ızleyin.
Not:Videoyu izlerken kaç tekrar yapacağınız yazıyor.
BEN BİRAZ ÇIKIYORUM CANIM...SONRA DÖNERİM SENDE ACIK SPOR FALAN YAP..BAK Bİ TAVSİYEM VAR..EGZERSİZ BÖLÜMÜNDE Bİ ALAN VAR GÜNDE 6 DAKİKA MI NE DİYE ORAYI Bİ İNCELE KANEPEDE YAPILAN HAREKETLER VAR BAYA İYİ OLUYO..opuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız ben pek gİremİyrm 2 hafta bu Şekİlde gİrebİlİrİm ancak.kocaman ÖpÜldÜnÜz
ben biraz mükemmelliyetçiyim galiba. dar bir tişörtle rahat olamıyorum. giydiğim şey kapatmalı fazlalıklarımı, aslında kapatmaz ama ben öyle hissetmeliyim :roflol: bide benim kalçamda sorun yok. üst tarafım daha kalın malesef. o yüzden bol olması tercihimdira.s
burdayım cevap yazıyordum sana güzelim. bu arada biz bize yetiyoruz ama kimsede gelmiyor. bu takımı canlandırmak için bişey yapmalıyız :mymeka:
video nun likini izledim ama ben sabahlari gozlerimi zor aciyom kalkipta imkani yok o hareketleri yapamam yaaaaaaaaaaa :umursamaz:
gunaydın kızlar
oku oku yenı bıtırdımkaydirigubbakcemile3
aynalar ve 1.73 dun aksam senlendırmısınız burayı kızlar ıyıkı sızlerı almısız takıma yoksa gercekten bıtmıstı bu takımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aynalar hanı kız resımlerın
sıldınmı-tatlicadiarzu-
sildim kimse yoktu ki eklerim ama yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?