Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah kalkın ve sadece 6 dakikanızı ayırarak; salona gitmeden, hiçbir alet kullanmadan, ilaçsız tek bir koltuk ile diri bir vucuda sahip olun.
Buradan Hareketleri ızleyin.

tamam canım. biliyorum o videoyu çok zor o kız. hepsini birden yapamayız. yavaş yavaş başlayalım. orda bir hareketi 25 defa yapıyorsa 10 defa yapalım önce,sonra artıralım.

EVET ARTIRARAK AMA ÇOK GÜZEL OLUYO..BEN YERDEKİLERİN HEPSİNİ YAPAMIYORUM ..MALUM SERVİSTEKİ KANEPE BİRAZ KÜÇÜK GELİYO DA BANAzemuszemus

:gitme:
ASLI İYİ GECELER KIZ SANA ...SABAHA MOTİVE Bİ ŞEKİLDE BAŞLIYCAM...FARKINDA DEGİLDİM AMA SİRKE HAKKETEN İŞE YARIYOMUŞ KI..

al iste aynalar sende benim gibisin desene benim alt tarafim hic yok bacaklar incecik popo yok ama ust taraf :sinifsinif: ama yinede bol giyemem sinir olurum iyce kilolu gosteriyor beni cok degil 70 olsam yeter bana boyuma gore yine fazla ama neyse bi olsam boyum 1.55 mi desem 1.58 1.60 yok kesin orasi:roflol:

video nun likini izledim ama ben sabahlari gozlerimi zor aciyom kalkipta imkani yok o hareketleri yapamam yaaaaaaaaaaa :umursamaz:

:mymeka: kız kaç gündür nerdesin sen
:mymeka:sabah yap demedim zaten ne zaman fırsat bulursan...
bahane yok valla okuycam canınıza ya....
böyle takım olurmu kaptan sertleş artık ya..yok hastayım diyom benle üzülüyon..yok misafirim var diyom haklısın diyon...bahane yoklmaz:

orda bir takım var uzaktaşutarafagitti
o takım bizim takımımızdırkaydirigubbakcemile5
paylaşım yapmasakta:1hug:
kiloları vermesektekaydirigubbakcemile2
o takım bizim takımımızdırvereliniortak
la la la laaaaaahihoyyyt
la la la laaaaaaaa:teytey:
la la la 14. takım:çok üzgünüm:

yeni kalktım kızlar sirkeli suyumu içtim. yeniden motive olma zamanı geldi. hadi bakalım sizde kendinize gelin kalkın bakalım bir iki bir iki kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar
oku oku yenı bıtırdımkaydirigubbakcemile3
aynalar ve 1.73 dun aksam senlendırmısınız burayı kızlar ıyıkı sızlerı almısız takıma yoksa gercekten bıtmıstı bu takımopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende sabah ılık suya lımon sıkıp ıctım
tabakda fıstık vardı bıraz ondan attım agzıma:sinifsinif:
Askım bırazdan kalkar kahvaltı yaparızzemuszemus

bencede bitmişti. şimdi biz sizi atıp yenilerini alacaz:roflol:
nasılsın güzelim, neler yaptın bakalım

Aynalar ne dıyorsun pazartesı bızde baslayalımmı su saglık orucuna
yarın bız pıknıge gıtcez anca pazartesı baslayabılırım benzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…