- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.841
tamam canım ekledıgın zaman soylersın bakarızopuyorumnanaktan
Aynalar ne dıyorsun pazartesı bızde baslayalımmı su saglık orucuna
yarın bız pıknıge gıtcez anca pazartesı baslayabılırım benzemuszemus
bende o yüzden acyım bilgisayarı biliyonmu... dün bahsettiler işde baya dikkatimi cekti sabahdan beri onu araştırıyorum.. aslında ben kilo vermeden ziyade saglık tarafları dikkatimi çekti.. özellikle bir günlük oruc baya dikkatimi çekti belki yapabilirim diyorum.. genede tavsiyem bekleyin bir iki hafta daha bu arada 7 takımıda takip edelim bakalım noluyor ama cok ilginç bilgiler buldum okuyorum sabahdan beri sizede kopyalayayım okuyun yorumu siz verinAynalar ne dıyorsun pazartesı bızde baslayalımmı su saglık orucuna
yarın bız pıknıge gıtcez anca pazartesı baslayabılırım benzemuszemus
sıyaaaah senı gordum
hosgeldın nasılsın
slm kızlar nasılsınız bakalım... valla özlemişim sizleri.. geçmişe pek bakamamdım umarım kimselerde ciddi bir sorun yokturdur..
enim kolumu dayanamıyp dün alcıdan cıkardım.. sıcak terliyorumda alcı koku yapmaya başladı.. valla doktora gitmeden kendim kesdim.. düzelme yok malesef baş parmagım hem egik hem şiş.. bu kadar süre düzelmemiş dahada düzelmez sanırsam.. artık sabah bir ortapediciye gidip bir daha film cektirim bakalım nolmuş..
bildiginiz gibi diyete ara verim dedim.. ama ne ara verme öle bir kilo almışımki sormayın .. sakın sormayın sölemem igrenç bir kilo hiç biriniz tahmin edemezsinizzzzzzzz:kedi: :kedi: :kedi: :umursamaz: ama neyseki dışardan hiç bir şekilde belli olmuyor.. sadece ben cıplak olunca farkediyorum.. arkadaşlara soruyorum yok almamışsın diyorlar.. p kadar kilo nasıl beli, olmadı bende anlamamdım.. ama genelde yürüdüm kolum alcılı bile olsa mutlaka 2 de bile olsa bir sat yürümeye calıştım ... azcık zaman geçsin aranıza dönecegim.. ama dikkat edim diyorum artık yemegime yavaş yavaş yoksa böle böle verdigim kiloyu almam çok yakındır zemuszemus zemuszemus ...umarım burada olan vardır bir kik kelam ederiz
slm kızlar nasılsınız bakalım... valla özlemişim sizleri.. geçmişe pek bakamamdım umarım kimselerde ciddi bir sorun yokturdur..
enim kolumu dayanamıyp dün alcıdan cıkardım.. sıcak terliyorumda alcı koku yapmaya başladı.. valla doktora gitmeden kendim kesdim.. düzelme yok malesef baş parmagım hem egik hem şiş.. bu kadar süre düzelmemiş dahada düzelmez sanırsam.. artık sabah bir ortapediciye gidip bir daha film cektirim bakalım nolmuş..
bildiginiz gibi diyete ara verim dedim.. ama ne ara verme öle bir kilo almışımki sormayın .. sakın sormayın sölemem igrenç bir kilo hiç biriniz tahmin edemezsinizzzzzzzz:kedi: :kedi: :kedi: :umursamaz: ama neyseki dışardan hiç bir şekilde belli olmuyor.. sadece ben cıplak olunca farkediyorum.. arkadaşlara soruyorum yok almamışsın diyorlar.. p kadar kilo nasıl beli, olmadı bende anlamamdım.. ama genelde yürüdüm kolum alcılı bile olsa mutlaka 2 de bile olsa bir sat yürümeye calıştım ... azcık zaman geçsin aranıza dönecegim.. ama dikkat edim diyorum artık yemegime yavaş yavaş yoksa böle böle verdigim kiloyu almam çok yakındır zemuszemus zemuszemus ...umarım burada olan vardır bir kik kelam ederiz
şimdi koyuyorum resimleri fikir istiyorum sarışın mı olayım koyu mu
bende başlamak istiyorum ama haftaya seminer var ağır bir diyet temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum
:kedi: :kedi: :kedi: geldim ugrayım dedim nasılsın canım.. aynalar se nasılsın okullar kapandı durumlar nasıl
kız cok tatlısın masallah Allah sahıbıne bagıslasın
valla sarısında yakısmıs ama bu halınde guzel, degısıklık olsun ıstıyorsan sarısın yaptır derım guzel oluropuyorumnanaktan
kızlar bunları mutlaka okuyun uzun diye es geçmeyin...ama genede ben derim bekleyin2 hafta daha .. iyice bakalım 7 . takımda olana bitene...
S2000 valla sölemem öle böle degil aldıgım kilo amam cok belli olmuyor nedense ... :kedi: :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
valla cıkardım ona kalsa daha cok durması lazımdı neredeyse 2 hafta 10 gün kaldı hiç bir düzelme yok bundan sonrada bir nane olmaz .. pazartesi gidecegim tekrar ortapediye .. cizelgemi degimem sadece 60 da degişecem valla öle böle degil kilom opuyorumnanaktanhoşgeldin güzelim geçmiş olsun, kız doktora gidip o çıkarsaydı alçıyı. ihmal etme sakın elini canım. kilonu söylemiyorsan çizelgende değişiklik yap biz anlarız:roflol: herkes zaten bıraktı kendini yaz gelmesi yaramadı bizim takıma:çok üzgünüm:
ohhh kef seni valla bizde ne izin var ne tatil.. bugün evdeyim yarın calışacagım malesef :umursamaz:ben şuan memleketteyim canım çarşamba sabahı geldim benim için tatil başladı hihoyyyt
teşeşkkür ederim canım. evet bire bir demek. emoş koyu daha iyi dedi. siyahcım sen ne diyorsun
görüşürüz inşallah canım.. ama bak mutlaka bu kopyaladıklarımı oku ama mutlaka okuKızlar benım sımdı cıkmam gerek
Sıyah yazıların ıcın tesekkurler ama ben sonra okurum suan vaktım yok
gorusuruzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?