Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benım albumumde bır ben varım bırde kızım ben kaldırmıyorum dursun herkes göremıyor sanırım ...

sıyah sende koy tabı merak ettım

maşallah kızın sana benziyor canım, allah bağışlasın. bende çok istiyorum çocuğumun kendime benzemesini çok bencilim bu konuda. daha ortada bişey yokken sadece çocuk benimmiş gibi davranıyorum. benim için eş sadece bir araç olacak galiba korkuyorum kendimden delikafadulden

kızlar ben tekrardanb diyet moduna nasıl girecem merak ediyorum... bu aldıklarımı yerkeşmeden vermeliyimki kolay vereyim.. yoksa eskisi gibi yavaş yavaş gider.. ama öle yiyorumki.. özelliklede duruyom duruyom birden yiyorum.. güya yavaş yavaş yiyicektimki kiolu kontrol altına alım ama nerede bir bogazım açıldı pir açıldı ...
birde şu yazılanları okudum bugün kafam baya karıştı benim

yaw boydan resmimizi koyacak kadar kendimize güvenseydik burda işimiz ne değil mi delikafadulden

nasıl edek sana kiralık babamı bulalım ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben okuyamadım onları cok uzun geldı acıkcası...

sagolun kızlar evet benım kopyam babasıyla alakası yok :)

aslı yalnız bu sefer o kadar acık sarı yapma dıplerınden sıyah cıkınca zor oluyor önce kırdır rengını benım su an öyle resımde bellı degıl bırde kaşlarıma dövme yaptırdım o yuzden cektırdım yoksa normalde hıc kaşım da yok...

bende 27 yasında cocuk ıcın evlendım 30 umda anne oldum...hep dıyorum ya ask bır yerde bıtıyor önemlı olan dogru adamı bulmak...

boydan bende cekılmem hıc sıyah sen gördun ya unuttunmu msnden göndermıstım sana aaaaaaaaaa

en zoru zaten tekrar başlamak. yazdıklarının hepsini okumadım ama şimdilik pek takma onları bildiğin gibi devam et, bende biliyorum yaptığımın sağlıklı olmadığını ama aksi halde olmuyor napacaksın

sıyah sen mı anlatıyon anam sendekı hırs kımsede yok laf yapma sımdı bana...benımde kızım akrep burcu senı gördukce dıyorum kızımda böylemı olcak acabaa

nasıl edek sana kiralık babamı bulalım ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu yaştan sonra zaten çocuk benim amacım, eee toplum, inancımız yüzünden başka bir ihtimalde yok, evlik eşittir çocuk demek. yazık adama acıdım bak şimdi:roflol:

sıyah sen mı anlatıyon anam sendekı hırs kımsede yok laf yapma sımdı bana...benımde kızım akrep burcu senı gördukce dıyorum kızımda böylemı olcak acabaa

tamam hırs var ama.. ben dedim yemeye başlıyım yavaş yavaş.. ama bak beceremedim işde kilo aldım bolca... valla bak zor oluyor kaç gündür yeniden başıyım diyorum ama bozuyorum.. aslıonda bakarsan başlamkda istemiyorum.. diyorum artık kilo koroyum sonra balıyım ama onuda beceremiyorum...bakalım hele duruyorum işde az dikkat etsem.. ama anacım ya hiç yemiyecem ya agzım hiç boş kalmayacak durum vahim bu aralar hiç sorma...

bişe söleyimde gülün... elim böle olmasaydı kik box sa başlayacaktım.. hatta gidip yazılmıştım bile.. el böle oldu içimde kaldı valla... eşime diyorum elim iyileşsin hemen başlayacam.. diyor lütfen artık eve tek parca halde gelmeye calış başka bişey istemiyorum... size demedim ama elden öncede karım bölgemin yan tarafında ki kısımda bir yer yırtmıştım ben :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamda korktu artıkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.. yav ben öle üşüdümki birde ellerim uyuştu valla

bende dun koşu bandı almayı dusundum sonra vazgectım...en ıyısı spor salonuna yazılıcam..ayda verırım 70 tl kışa kadar forma gırerım...sonrası allah kerım dedım hatta kışın bıle gıderım kışın yurumek zor oluyor cunku kılolar gerı gelıyor..

kıck box gözum yemez

bir kaç gün bende baktım koşu bantlarına... bence hemen al şu aralar en ucuz zamanı cünkü.. kışın cok pahalı oluyor.. ben spor salonuna sürekli gidiyordum ama bu sene elim çok dar gidemedim.. ama bak genede kilo verdim.. genelde kiloyu kışın alıyoruz biz.. bu sene karar verdim spor salonına kışın gidecem bence sende öle yap.. havalar güzel yürü dur gerek yok.. oraya verecegin parayı yürüme bandına ver kışın hareket azalıyor yürüyrmiyoruz kışında bunda yürürsün... ben baktım burada bir tane bulum 800 diyor 10 taksit yapacaktı.. valla neredeyse alacaktım ama dedigim gibi elim çok dar birde bizde kışın cok derin geçiyor kömür pahalanmaya başladı en az bir bucuk yon kömür almam lazım .. o yüzden kömür almam lazım.. yoksa hiç kaçırmazdım.. sen genede düşün bence gitme spor salonunna her yer bu mevsimde spor salonu al yürüme bandını kışında salona git .. kışın cok pahalanıyor cünkü ....
box sa gelincede ben sporu yıllar önce kilodan cok strese bana iyi geldigini çözümledim.. hem direncime hem stresime cok iyi geliyor... mesela genelde salona giden ya cıkarken terler hasta olur yada cok yorulmuş olarak çıkar.. ama ben salondan cıkınca günün bütün yorgunlugunu sitresini atıp çıkıyorum yorulmak bir yere sporu hiç bırakmak işstemiyorum...

nasıl yırttın kız orayı kız sen bizden saklıyon mu gizli ajan mısın sen yoksa, casuslarla kavga mı ediyon :1ninca:

eşim geldi bahcede az cıkım yanına cayda koydum kendime güneşte biraz ısınınm ellerim uyuştu valla ... siteyi kapoamıyorum... hadin görüşürüz .. gelince yazarım cayımı gidim içeyim

nasıl yırttın kız orayı kız sen bizden saklıyon mu gizli ajan mısın sen yoksa, casuslarla kavga mı ediyon :1ninca:

kız ne bilim ... dedim ya box sa yazıldım diye antremanda ters hareket edince yırtıldı onu tedavi edişm de devam edim dişyene kadar bu seferde elim öle oldu... yav elimin durumu ii degil şiş o kadar alcıda kaldı hiç fayda etmemiş. kız ajan majanda degilim basit bir özel güvenlikçiyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zemuszemus :kedi:

kız aynalar bişey daha diyimde öle çıkım bahceye cay içmeye ben erzincan silahda 2 ciligim var .. sınavda adıma psikopat koymuşlardı.. hedef bir adamdı bütün kurşunları adamın yüzünde ve aynı yerde toplamıştım... erkekler becerememiştim.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

helal olsun kız sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…