- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.881
benım albumumde bır ben varım bırde kızım ben kaldırmıyorum dursun herkes göremıyor sanırım ...
sıyah sende koy tabı merak ettım
olmuyo hata veriyor .. başka zaman gene denerim belki 10 kere denedim.. kızın çok tatlı ya çok şeker.. allah analı babalı saglıklı büyütür inşallah... hem söle bakım sen neden boydan bir resim koymadın yavv.. merak ettim ikinizide... :umursamaz:lmaz: lmaz: lmaz:
maşallahkızın sana benziyor canım, allah bağışlasın. bende çok istiyorum çocuğumun kendime benzemesini çok bencilim bu konuda. daha ortada bişey yokken sadece çocuk benimmiş gibi davranıyorum. benim için eş sadece bir araç olacak galiba korkuyorum kendimden delikafadulden
kızlar ben tekrardanb diyet moduna nasıl girecem merak ediyorum... bu aldıklarımı yerkeşmeden vermeliyimki kolay vereyim.. yoksa eskisi gibi yavaş yavaş gider.. ama öle yiyorumki.. özelliklede duruyom duruyom birden yiyorum.. güya yavaş yavaş yiyicektimki kiolu kontrol altına alım ama nerede bir bogazım açıldı pir açıldı ...
birde şu yazılanları okudum bugün kafam baya karıştı benim
nasıl edek sana kiralık babamı bulalım ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sıyah sen mı anlatıyon anam sendekı hırs kımsede yok laf yapma sımdı bana...benımde kızım akrep burcu senı gördukce dıyorum kızımda böylemı olcak acabaa
sana bısey olmaz....hersey ust uste geldı ıyı gene dayandın...
bende dun koşu bandı almayı dusundum sonra vazgectım...en ıyısı spor salonuna yazılıcam..ayda verırım 70 tl kışa kadar forma gırerım...sonrası allah kerım dedım hatta kışın bıle gıderım kışın yurumek zor oluyor cunku kılolar gerı gelıyor..
kıck box gözum yemez
bişe söleyimde gülün... elim böle olmasaydı kik box sa başlayacaktım.. hatta gidip yazılmıştım bile.. el böle oldu içimde kaldı valla... eşime diyorum elim iyileşsin hemen başlayacam.. diyor lütfen artık eve tek parca halde gelmeye calış başka bişey istemiyorum... size demedim ama elden öncede karım bölgemin yan tarafında ki kısımda bir yer yırtmıştım ben :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adamda korktu artıkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.. yav ben öle üşüdümki birde ellerim uyuştu valla
nasıl yırttın kız orayı kız sen bizden saklıyon mu gizli ajan mısın sen yoksa, casuslarla kavga mı ediyon :1ninca:
kız aynalar bişey daha diyimde öle çıkım bahceye cay içmeye ben erzincan silahda 2 ciligim var .. sınavda adıma psikopat koymuşlardı.. hedef bir adamdı bütün kurşunları adamın yüzünde ve aynı yerde toplamıştım... erkekler becerememiştim.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?