Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gizliden gizliye mi aldın kız yoksa ondan mı belli oluyordelikafadulden

valla bilmiyom çıplakkene aynada farkediyorum ama dışardan soruyorum kimse farketmiyo... gecen bir hemşire arkadaş dedi sanki çok az almışsın daha demedim ne azı :kedi::kedi: :kedi: kız fotolar neredeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

2 resimde güzel valla ben ayrım yapamamdım hiç.. kız boydan niye koymadın hiç foyo bakalım... 2 sinide begendim.. ama sarışında ayrı bir hava vermiş sana .. koyu renkde azcık genç göstermiş... bişe olmaz degişşiklik güzeldir .. ben pek yapmamm hatta hiç ama ikisi arasındaki farkta hiç sırıtmamış dogrusu

boydan resmimi 50 kilo olunca koycam :roflol:

hosbulduk sıyah ..sende hosgeldın...

ben resımlerı göremedım kızlar nıye kaldırıyorsunuz yaa benımkıler duruyor...

hosbulduk sıyah ..sende hosgeldın...

ben resımlerı göremedım kızlar nıye kaldırıyorsunuz yaa benımkıler duruyor...
ben yükleyemedim bile dur seninkilere bakım
ay burda deprem oldu sımdı bayagı sallandık kızlar...
kız cık dışarı bahce felan yokmu... ayy deprem deme ben erzincanlıyım..deprem bizde bilirsiniz .. t
ylerim diken diken oldu birden.. eşim depremde kalmış benim o zaman evlenmemiştik tabi.. ama yıkık bir binanın altında kalmış herkes öldü demiş.. allahım bana bagışlamış

evet sımdı ben yazdım arkasından salladı bayagı burdakı dolap bıle sallandı...sıcaklardan sanırım..allah korusun herkesı..

aslıcım 41 kere masallah artıst gıbısın ben sarısını begendım...neden dersen beyaz tenlısın cok yakısmıs...cildinde pürüzsüz bu guzellıkle nasıl bırakmıslar senı...hem fazla kıloluda degılsın bence...

benım albumumde bır ben varım bırde kızım ben kaldırmıyorum dursun herkes göremıyor sanırım ...

sıyah sende koy tabı merak ettım

teşekkür ederim canım sarı diyenler fazla oldu. bakalım diğer kızlar ne diyecek.
bu ara depremler arttı. dünde antalyada oldu. allah korusun

benım albumumde bır ben varım bırde kızım ben kaldırmıyorum dursun herkes göremıyor sanırım ...

sıyah sende koy tabı merak ettım

olmuyo hata veriyor .. başka zaman gene denerim belki 10 kere denedim.. kızın çok tatlı ya çok şeker.. allah analı babalı saglıklı büyütür inşallah... hem söle bakım sen neden boydan bir resim koymadın yavv.. merak ettim ikinizide... :umursamaz: lmaz: lmaz: lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…