Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sıyahcım alayımda onun koyacagı yerde sorun cok yer kaplıyor yazın da aksamları işten cıkınca aşırı sıcak oluyor...kafam pısıyor resmen yuruyusle popom ve bacaklarım bayagı erıdı ama benımde kollarım en buyuk kompleksım....en guzelı salona gıdıp erıteyım...ve karnımı duzlestırıcem...hem orda kosu bandının faydasını görursem belkı kışa alırım...olabılır...ama pahalanır dıyorsun o da var...

slm arkadaslar siyah gelmis hosgeldin seker yoklugun hissedildi iyi olduguna sevindim gecmise bi goz atim hepisini okumaya firsat olmadi ama hepinizi opuyorum........ ben hala kizimla ugrasiyom sonra yine ugrarim

oooo akşamdan beri amma kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi tam 16 sayfa okudum helal size
hoşgeldin siyah yazılarını okudum benimde kafam karıştı ama konuların sonlarını pek getirmemişler hep daldan dala atlamışlar ama dediklerinin çoğu doğru gerçekten
aslıcım benim favorim sarı canım kendimde sarışınım ben o yüzden sarıyı severim sanada çok yakışmış üstelik daha havalı duruyo bu arada çok güzelmişsin kızım seni nasıl boş bıraktılar bu zamana kadar
ben röfle yaptırıyorum üzerinede sarı cila atıyo kuaför baya sarı oluyo yani herkez çok beğeniyo benim saç rengimi kullanımıda kolay röfleyi yaptırıyorum 3 ay sonra dip boya yapıyo 3 ay sonrada gene röfle 6 ay rahat ediyorum anlıycan

teşekkür ederim canım boş bırakma meselesine gelince bunun sorumlusu ben değilim, karşı cinse sormak lazım sırnaşık şey bu arada sarıyı beğendiğinize sevindim. emoş yanlız kaldın kız

Sıyah hepsını okuyamadım ama bırazını okudum gercekten cok guzel faydalı bılgıler
Destınam depremmı oldu:1shok: Allah korusun :Saruboceq:
Eylulce kızın nasıl oldu duzeldımı bıraz, Allah sıfa versın canım

mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm: mafoldumben :çok üzgünüm:

aslıcım bende ağlıycam artık senin gibi canım koca öğleden sonra kimseler gelmedi sibelde bi ce deyip kaçtı gündüz senle ben bekliyom siteyi gece emoşla sen biz nöbetçimiyiz yahu
gelip bi ce deyip kaçıyolar

bende kaçam bari artık yarın belki buralarda olurum babalar günüya biz aççaz herhalde
herkeze iyi akşamlar kızlar

öyle oluyor malesef güzelim, darbe yapalım devirelim baştakileri naniknanik halkın isteklerine cevap vermiyorlar lmaz: onlar kendi eğlencelerinde, zevkinde. bunlar ne yapar, ne eder dedikleri yok. yaşasın özgürlük :lepi:

aynalar pek bır devrımcı gördum senı ..

ben eve geldım kızlar...ıkı odayı bıtırdım banyoda bıttı...mutfak ve salon kaldı yarın onlarıda bıtıreyım mevlute gıdıcem...

eylulce yazdımmı hatırlamıyorum kızına cok cok gecmıs olsun tekrar ınsallah ıyıdır bıraz daha

deprem 5 sıddetındeymıs samos adasıymıs merkez bayagı salladı ...

ben yıne ugramaya calısırım...o kadar cok soguk su ıctımkı karnım sıstı hala hararetım gecmedı...

tsk ederim destinam biraz daha iyi artik bugun yemek yedi sukur bugun.... sizede gecmis olsun deprem kotu olur allah hepimizi korusun..........

teşekkür ederim canım boş bırakma meselesine gelince bunun sorumlusu ben değilim, karşı cinse sormak lazım sırnaşık şey bu arada sarıyı beğendiğinize sevindim. emoş yanlız kaldın kız

cagla ablam yanliz degilyasakkelime bende koyu rengi tercih etim sende tenin beyaz daha guzel yakismis koyu renk zemuszemus

uf siyak ne kadar pahaliymis sizde kosu banti burda yenisi 250 var kardesim arkadsindan satin almisti 100 almisti simdi bende garajda yatiyo yarin esime cikartirsam mi ne eve :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…