Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok ya bu kadar da olmaz sabah 7.50 de yazdım kimse gelmemiş bu saate kadar. istifa mı verecem artık:a015:

korkutmadan yaklaşmak gerekiyor, gel canım, gel güzelim bişey yapmayacam sana, inan bana, biz dostuz :roflol:

slmmmmmmmmm........ aynalar bak ben hala burdayim kahvaltimizi yaptik simdi ailecek parka yuruyuse cikiyoruz temiz hava ohhhhhhhh aksama gorusuruz

yok ya bu kadar da olmaz sabah 7.50 de yazdım kimse gelmemiş bu saate kadar. istifa mı verecem artık:a015:

kiz sabahin korunde niye kalktin bugun pazarsırnaşık şey yatsaydin biraz istifana gelince asla kabul edilmez haberin olsun:umursamaz:yarindan itibaren eger kabul edersen bana gorevin kocluk yapacan ne yedigimi yaptigim sporlari kontrol edecen ok mi aslicikzemuszemus yoksa ben adam olamyimcam bu gidisle

heeee ben geldim aslıdan nöbeti alımbari gitmiş kızcağız kimse olamayınca BİRAZDA BEN BEKLİMDE Bİ YERE KAÇMASIN BİZİM TOPİK

bugün babalar günüya ben açtım mağazayı anam kimsenin babasını hatırladığı yok bu saate kadar hiç babalar günü hediyesi satmadım anacım herkez kendini düşünüyo biri geliyo mayo alıyo biri geliyo sütyen alıyo don çorap hepsi bayanlar için anam yoksa bugün anneler günümü ben yanlış amaçlamı geldim buraya ne bide yalnız başımayım canım sıkıldı bak benim bu amaçsızlığa

selam canlarım nasılsınız.malesef benim modem gelmiyo.aslında eşim getirmiyo desem daha doğru.sen bi otururrsan kaklmazsın başından diyo.oyüzden sınav bitinceye kadar gelmiycek.diyet miii. berbat.hatta yok diyebiltrim.neyse seneey kaldım anlıytcağınız.şimdi dükkana geldik eşim kızmla markete gitti.bende bi bakayım dedim.canlarım sizi çok özlşedim.benim yerime birini alın.ben çok uzun süre olmıycam.buda sizlere haksızlık olur.ben daha önce yaşadım çünkü bu yalnızlığı.nasipse.seneye daha doğrusu eyl
lde görüşürüz.tabi inşallah siz ozamna kadar incecik olursunuz.ziyaretime gelirsiniz.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

kızlar ben bugün güne 1 kilo almış olarak uyandım nevrim döndü ben ne yedimki bir kilo aldım bir günde yediklerimide yazim bari dün
sabah yarım simit yarım peynir
ara 2 kayısı
öğlen simidin geri kalan yarısı
ara bir avuç leblebi
akşam üç kaşık musakka dört kaşık pilav
dün bide çok yoğundu koşturduk durduk burada
bunlarla bir kilo alınırmı yaaa

benimkide kızıyo aslında bana bütüngün bilgisayarın başındasın diye gözlerim bozulcakmış ama ben biraz işi cıngarlığa vurdurup bağırıveriyom bişi diyemiyo garip idare ediyoz işte bence şu modem işini çözmeye çalış sen yalnız diyet olmuyo biliyosun kısa zamanda bıkarsın hem bizim bu siteden başka ne eylencemiz varki zaten kötü bişimi yapıyoruz sanki

ne diyon kızım sen ne ayrılması bence o dediğin olmaz kaçamak yap arada gir işte bu adamlar ne aksi yahu

eylüle kadar geçen zamanına yazık be güzelim

yok gülüm evde modem yok.şuan işyerindeyim.komşulardanda öyle nete gireceğim kimse yok.adamın gıcıklığı tuttu.güya benim iyiliğm içinmiş.çok yoğunum inana .çok az uykuyla duruyom.sınava haftaya gircem.temmuzun sonuna açıklancak.eğer geçtiysem ağustosda mülakata gircem.onadanda geçersem.ağustosun ortasında felan uygulama sınavına gircem.yani anlıycağın çok yoğunum.sonrada memlekte gitcem.oyüzden eylül dedim.tabi hala aslında diyet,i tam anlamıyla bırakmış değilm ama su içmiyorum doğrudürüst.hatta günde 1ltre bile içemiyorum.sebebi malum.ezber felan yapıyorum.dakika başı wc ve abdest almam gerekiyo.oda olmuyo hep.hem çok dikkatimi dağılıyo.şu sınavı hayırlarla bi atlatsaydım.kilo işini sonra düşüncem.yüzümün hertarafında sıkıntı stresten sivilceler çıktı inana
anladınmı şimdi niye ayrılmak istediğimi.aslınada hiç istemiyorum ama eylüle kadar da size ve zayıflamak isteyen arkadaşlara ayıp.ben nasıl olsa baştan başlıycam.yine bu takımda yer olursa geli,rim inşallah.burası omadan sizler olmadan da motive zor oluyor be güzelim .naopcam ne etcem bilmiyom.:a015:

yaparım güzelim ne demek ama haberin olsun benim notum kıttır, ona göre :mymeka:

heeee ben geldim aslıdan nöbeti alımbari gitmiş kızcağız kimse olamayınca BİRAZDA BEN BEKLİMDE Bİ YERE KAÇMASIN BİZİM TOPİK

güzelim ne yapayım ya bekle bekle nereye kadar, bende kendimi sanata verdim. video yapıyordum önceden uzun bir süre yapmıyordum, sabahtan beri uğraşıyorum sonunda bitti. şimdi siteye yüklemeye çalışıyorum

kızım sende desene, bu site beni motive ediyor. çok fazla girmeyecem, günde en fazla yarım saatcik. hem sınava çalışırım aksatmam diye. kız sen hiç mi cilve, naz bilmiyon :jeyyar:Şeniz yok öyle bırakmak filan :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…