Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız canım giremiyom...arada çıkıyom ..sayfa açık kalıyo bazen..ondan ..ben başında degilim bilgisayarınopuyorumnanaktan
neler yapıyon..

napıyım güzelim arabesk takılıyorum
kaç zamandır uykusuz
buralarda ben mutsuz
o yar bensiz ben onsuz
olamam ki ey rüzgar delikafadulden

yok koca bulmadım. bilmem aniden işim çıkabilir, içime öyle doğuyor, bir süreliğine gelemeyebilirim, falımda öyle çıktı bu arada sen kahveyi seviyormuşsun fal bakmasınıda biliyormusun?
ne diyon kızım sen bizi boşlamak varmı öyle takıma fatihamı okutucan seni demirbaş ilan ettim ben
tebrik ederim sibelcim iyi gidiyorsun sen seninki gerçekten daha sağlıklı birden bire sadece meyve suyuyla durulurmu hiç böylede sonuç alıyon nasılsa devam arkadaşım kim tutar seni
senide tebrik ederim usarem bu diyet listesi harika üç günde olsa özlediğin şeyleri yiyicen ne güzel hemde kilo vermeye devam ediyorsun çok iyi arkadaşım

hoş geldin canım kendinden bahset biraz seni tanıyalım boyun kaç hedef kilon kaç çoluk çocuk varmı anlat işte birde kilo vermek için o söylediğin yiyeceklerin hepsini unut güzelim farzetki çikolata daha icat edilmemiş

eylülce geçmiş olsun canım biraz vitamin takviyesi yap bari arkadaşım kurtulamadın sen bu gripten bu mevsimdede hiç çekilmez hani

emoşum destinam nesli sizler nasılsınız arkadaşlar bi türlü denk gelemiyoruz
nesli kurtuluş günün yakınmı arkadaşım daha ne kadar sürecek bu işgal nato güçlerini yardıma çağıralımmı sizin bilgisayara bi virüs yollayam bari iki gün kullanılamasın senin cici anne sıkılır kaçar nasıl plan ama kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

aslıcım ben bu videoyu bi türlü izleyemiyom nedenki açılmıyo bi türlü funda ararada bayılırım hani merak ettim ben şimdi nasıl izliycem ben bunu

emoşum resmine baktım çok güzelsin anacım sen daha çok bana benziyon sanki kız yeni resminide bi koy gene benziyonmuki

valla yenı arkadaslar cagırdım baktım bızım takımda performans dusuyor haberınız olsun kızlar...

mıllet yıne bu hafta 3-4 kg vermıs valla tebrık edıyorum herkesı ben öglen yedıgım halde 2 köfte yedım 1 dılım kepek ekmegı yınede basım agrıyor...

nazco ıyılık nolsun buralar cok sıcak...allah dısarda calısanların yardımcısı olsun

meraba kızlar nasılsınız ben yeni gelebildim işe bu sabah 6 lı rakamları görmeye başladım nihayet büyü bozuldu galiba
hadı gozun aydın canım darısı 5lı rakamları gormeyezemuszemuszemuszemus
napıyım güzelim arabesk takılıyorum
kaç zamandır uykusuz
buralarda ben mutsuz
o yar bensiz ben onsuz
olamam ki ey rüzgar delikafadulden
kız sen asıkmısın yoksa, soyle bakalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
napıyosunuz şekerler
ıyıyız canım sen nasılsın, nasıl gıdıyor dıyetopuyorumnanaktan
ben can sıkıntısından patlıyorum sen ne yapıyorsun bakalımkaydirigubbakcemile3
kız bakıyorum cok sıkılıyorsun
anlasıldı sen koca ıstıyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadas cagırdıgına ıyı yapmısın canım
ben temmuzda gıdecemya sen ve aynalar lıste ısını ogrensenız ıyı olur artık cuma gunlerı sız yaparsınız lısteyı nasıl olsa sız sureklı burdasınız degılmıopuyorumnanaktan

bıraz once bır avuc fıstık yedım kahvenın yanında:kedi:
ama mıdem bulandı cok yaglı geldı heralde keske yemeseydım
aksam sadece karpuz yemek ıstıyorumopuyorumnanaktan

aslıcım ben bu videoyu bi türlü izleyemiyom nedenki açılmıyo bi türlü funda ararada bayılırım hani merak ettim ben şimdi nasıl izliycem ben bunu

canım sana özelden mesaj atıyom başka bir sitenin linki ordan bak bide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…