- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.421
ay sen ne kötüymüşün kı..mafoldumben
sünetten sonra kaçcam anam burlardan
kimse tutamaz
akdenizin serin sularına atlaycamhihoyyyt
yanlız sahil kenarındakiler azcık dikkatli olsun :kedi:
deniz de tusinami tehlikesi olabilir:kedi:
kız oralara gidince benim için bak etrafa armatör filan aklında bulunsun:jeyyar:
hı hı aklımda bulunsuna.s
ne diyon kı..benim adam sahilde güneşlenirken üstüme havlu örtüyokaydirigubbakcemile3....
senin için bile olsa baktırırmı elin adamına:mymeka:
ah sakarım benim çok geçmiş olsun nazar kız o nazar üçle sen onu üçtene bardağı kırıver gitsinBU ARADA NAZAR DEGDİ HERHAL ...KÜÇÜK Bİ KAZA ATLATTIM...FORM ÇAYI İÇİN CEZVEDEN FİNCANA KOYARKEN ELİME SICAK SU DÖKTÜM..mafoldumben
SONUÇ TABİKİ YAKTIM...ŞİMDİ ELİMİ SOGUK SUYUN İÇİNE SOKTUM.TEK ELLEDE HARFLERİ YAZMAK ZOR OLUYO..ACIK ACISI GEÇSİN ..SONRA GELİRİM...opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım herşey gönlünce olsun kandil sana sevinç getirdi ne güzelslm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
tebrik ederim güzelim elinin acısını unutmuşundur sen bu sevinçle bravo sana sık dişini güzelim düğüne kadar düğünde ebru şallı halt edecek senin yanındaben sirkeli suyu önceden balsız içince midem çok agrımıştı..sonra balla sıcak suyla içemedim..normal ılık suyla içiyom valla napalım katlancaz başka türlü olmuyo..ondan mı bilmiyom..yavaşlama dönemimiydi..2 haftadır gram gram gidiyodu..1 haftadır düzenli içiyom..daha sabah tuvalete bile çıkmamıştım 94.500 çok sevindim..arkadaşla beraber tartıldım..ben mi yanlış görüyom kı bak bi diye döndüm döndüm tartıldım:sm_cool:.. bakam sabah kaç olcam:dance:
yok anam üzülme bak bana bazen duraklıyo..sakın moralini bozma..bu yaglar çok kurnazlmaz:
bazen bizi bıktırmak için oyun yapıyola herhal:umursamaz:
takma kafanı o densizlere sen kızım onların adı üstünde densiz senin yerinde olsam daha bir hırs yaparım ben bu durumu hepten çatlasınlarkızlar biraz önce iş arkadaşlarımdan biri canımı sıktı.herzaman bol ve tunik şeklinde şeyler giyerim.tesettürlü olduğum için.bugün eteğin üzerine biraz badi tarzı ama öyle üstüme yapışan bişey değil yani öyle bir bluz giydim.arkadaş bana ne dese beğenirsiniz.tamam selma anladık zayıfladın bu kadar ince giyinmene gerek yok dedi.ayy ne diyeceğimi bilemedim.çok sinir oldum çok.sırf çekemedikleri için böyle konuşuyorlar diye düşünüyorum.ben diyete başlarken bazılarıda gülüp ben ve arkadaşımla dalga geçiyorlardı.böyle zayıflayıp onların yüzünü morartmak istiyorum.rabbim onlara karşı beni küçük düşürmesin.
sünetten sonra kaçcam anam burlardan
kimse tutamaz
akdenizin serin sularına atlaycamhihoyyyt
yanlız sahil kenarındakiler azcık dikkatli olsun :kedi:
deniz de tusinami tehlikesi olabilir:kedi:
ama döndüğünüzde takımdaki yerinizde yeller esiyor olabilir, takımdan kendi isteğinizle ayrıldığınızı düşünüp yerinize birilerini alma ihtimalim yüzde 99999999999999999999999999 :jeyyar:
pınal bana cevap yazmıyor neden acabalmaz:
canım bana ne yazdın görmedim kusura bakma
ay bugün inanılmaz yorgunum ve migrenim tuttu yine
akşamada misafirim var ne yapacağımı şaşırdım
ilaç içtim inşallah misafirlerim gelmeden geçer
bugün yoğunluktan yazdıklarınızı okuyamadım
ben çıkıyorum herkese hayırlı kandiller
sen bu gidişle ozan olcan arkadaşım buralarda bak bu topik sadece kilo vermeye yaramıyo daha ne faydaları var görüyonmuşarkılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz sevgili dinleyiciler
günü gelir sende benden çekip gidersen
gidipte bir daha gelmeyeceksen
al ömürümü, koy ömrünün üstüne
senden gelsin ölüm başım üstüne
ellerini ellerimden alıp gidersen
gidipte bir daha dönmeyeceksen
yüreğimi koy avcunun içine
senden gelsin ölüm başım üstüne
eh okadarcık kaçamağı görmiyelim bari ama öğle akşam kaçamak yok ona göre tamammısabah ılık lımonlu su ıctım
cok acıkmıstım bızımkılere tost yaptım canım cektı bırtanede ben yedım:kedi:
ama oglen ve aksam bırsey yemek ıstemıyorum sadece meyve suyu veya karpuz yerımopuyorumnanaktan
canım bu mübarek günde bütün dualarımız seninle sende muradına erersin inşallahkızlar ben geçmişi okuyamıyrm hiç halim yok kandiliniz mübarek olsun demek için uğradım.gruptan çıkartırsınız beni.ben arada uğrarım zaten.kendinize iyi bakın.bana dua edin bugün bol bol.inşallah bebişim olur
yeme arkadaşım yeme bak hepimiz bu hafta dişimizi sıkıyoruz 7.takımdan fırsat bulabilirsek bi süpriz yapabiliriz diye düşünüyorumslm kizlar gunaydin herkeze hayirli kandiller
kusura bakmayin gelemedim ya canimdan bezmis durumdayin beni idare edin bu arada diyette guzel gidiyo ha sanmayin yiyorum diye hadiyin opuldunuz misafirim gelecek anam
anam maşallah
benim kilo vermem durunca sizinkiler hızlandı. demek suç bende. atın beni takımdan:çok üzgünüm:
canım bana ne yazdın görmedim kusura bakma
ay bugün inanılmaz yorgunum ve migrenim tuttu yine
akşamada misafirim var ne yapacağımı şaşırdım
ilaç içtim inşallah misafirlerim gelmeden geçer
bugün yoğunluktan yazdıklarınızı okuyamadım
ben çıkıyorum herkese hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?