Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sünetten sonra kaçcam anam burlardan
kimse tutamaz
akdenizin serin sularına atlaycamhihoyyyt
yanlız sahil kenarındakiler azcık dikkatli olsun :kedi:
deniz de tusinami tehlikesi olabilir:kedi:

sabah anamın ellerinden süper bi kahvaltı...
öglen 1 tabak semiz otu yıkadım yedim...
daha bişi yemedim..arada form içtim..anam saat 5.30 olmuş ....
benim ekip birazdan toplanır..
işlerimi bitirem
vaktim olursa gelirim....opuyorumnanaktan

kimse tutamaz

kız oralara gidince benim için bak etrafa armatör filan aklında bulunsun:jeyyar:

kız oralara gidince benim için bak etrafa armatör filan aklında bulunsun:jeyyar:

hı hı aklımda bulunsuna.s
ne diyon kı..benim adam sahilde güneşlenirken üstüme havlu örtüyokaydirigubbakcemile3....
senin için bile olsa baktırırmı elin adamına:mymeka:

gidin gidin hepiniz beni terk ediyorsunuz, döndüğünüzde bir zamanlar şişman ama gururlu bir genç kız vardı deyip çıkacağım karşınıza

ama döndüğünüzde takımdaki yerinizde yeller esiyor olabilir, takımdan kendi isteğinizle ayrıldığınızı düşünüp yerinize birilerini alma ihtimalim yüzde 99999999999999999999999999 :jeyyar:

ah sakarım benim çok geçmiş olsun nazar kız o nazar üçle sen onu üçtene bardağı kırıver gitsin
slm arkadaslar ben iki hafta once sinav vermistim ya bugun mektup geldi ikisinide almisimsositososito ay nasil sevindim anlatamammmm
tebrik ederim canım herşey gönlünce olsun kandil sana sevinç getirdi ne güzel
tebrik ederim güzelim elinin acısını unutmuşundur sen bu sevinçle bravo sana sık dişini güzelim düğüne kadar düğünde ebru şallı halt edecek senin yanında

takma kafanı o densizlere sen kızım onların adı üstünde densiz senin yerinde olsam daha bir hırs yaparım ben bu durumu hepten çatlasınlar
kimse tutamaz

benide götür noolur

ama döndüğünüzde takımdaki yerinizde yeller esiyor olabilir, takımdan kendi isteğinizle ayrıldığınızı düşünüp yerinize birilerini alma ihtimalim yüzde 99999999999999999999999999 :jeyyar:

aslı kız benim yarime kimseyi alma bak adım koca gün ben olmasamda altta yazılı duruyo kendini yanlız hissetmemiş oluyon fenamı

pınal bana cevap yazmıyor neden acaba lmaz:

canım bana ne yazdın görmedim kusura bakma

ay bugün inanılmaz yorgunum ve migrenim tuttu yine
akşamada misafirim var ne yapacağımı şaşırdım
ilaç içtim inşallah misafirlerim gelmeden geçer
bugün yoğunluktan yazdıklarınızı okuyamadım
ben çıkıyorum herkese hayırlı kandiller

pınal kızım neden sesin çıkmıyo senin bak almıycak kaptan takıma yoksa paylaşımda bulunmuyon diye yaz kız ne gelirse aklına

geçmiş olsun canım diyet yapanların en büyük derdi baş ağrısı ama bir süre sonra olmuyo sık dişini
yarın görüşürüz artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen bu gidişle ozan olcan arkadaşım buralarda bak bu topik sadece kilo vermeye yaramıyo daha ne faydaları var görüyonmu
eh okadarcık kaçamağı görmiyelim bari ama öğle akşam kaçamak yok ona göre tamammı
canım bu mübarek günde bütün dualarımız seninle sende muradına erersin inşallah
slm kizlar gunaydin herkeze hayirli kandiller
kusura bakmayin gelemedim ya canimdan bezmis durumdayin beni idare edin bu arada diyette guzel gidiyo ha sanmayin yiyorum diye hadiyin opuldunuz misafirim gelecek anam
yeme arkadaşım yeme bak hepimiz bu hafta dişimizi sıkıyoruz 7.takımdan fırsat bulabilirsek bi süpriz yapabiliriz diye düşünüyorum
anam maşallah
benim kilo vermem durunca sizinkiler hızlandı. demek suç bende. atın beni takımdan:çok üzgünüm:

ne meraklısın kızım takımdan atılmaya azcık düzene koysan neler yapıcan bilmiyormuyuz hadi artık tekrar toparlanma zamanı

destinam spor salonu işine iyi etmişsin zorunluluk hissedince insan yapıyo bak ben spor işini fena sallıyorum bira sonra yaparım sabah yaparım akşam yaparım diye sononda heryerim sarkacak görcem günümü

geçmiş olsun güzelim, zordur şimdi migren ağrısıyla hazırlık yapmak, allah kolaylık verisin, sanada hayırlı kandiller

kızlar ben hedef kilomu değiştiricem 52 kilo çok zayıf olacak bu gün biri geldi benim boyumda aşağı yukarı 53 kg mış iskelet gibi hiç hoş değil zayıflayıp çirkinleşmek istemiyorum ben en iyisi 55 yapam bu hedef kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…