- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.461
zemuszemus
94.0000000000000000000000000000000000
opuyorumnanaktan
tebrık ederım canım
hemen lısteye eklıyorumopuyorumnanaktan
tebrık ederım canım, buyuk bır basarı 67yı gormen:lepi: hadı bakalım sıra 66yı gormek ıcınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2slm kizlar ben yine iki dakkaligina geldim kilo veren arkadaslarimi kutluyorum vede opuyorum
yanliz hepinizden tebrik bekliyorum 500 gr verdigim icin cunku inanin bu benim icin buyuk bir basari helede su durumda
bugun annemi goturmeye gidiyoruz kizlar haberiniz olsun
su oruc olayini banada anlatirsiniz birara oldumu sibel bir kilo verdiyse o diyetten muhakkak bizde veririz :)))))
bu arada sibelcim ellerine saglik liste icin opuldun ben kactim bakabilirsem sonra bakarim ama zor cok isim var
kızlar bu arada dünkü sinirimi bozan olayda bana moral verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.toplu msj yazmayı bilmediğim için böyle tek msjla cevap vereyim dedim.bu arada o arkadaşın inadına bugünde aynı tarzda bir bluz giydim.eğer yine bişey diyen olursa kıskananlar çatlasın diye giydim dicem.öpüyorum hepinizi.
aynalarcım çocuk konusunda doktor ne gibi bir sorun olduğunu söyledi bilmiyorum ama rabbim isterse olmayacak birşey yok.yeterki sen canı gönülden iste.rabbim şifanı verir.
PINAL'cım hoşgeldin aramıza canım.
tego'cum takım kaptanımız bir baksın boş yer varmı yokmu ona göre sana bilgi verirler.ama yoksa bile burda bizlerle paylaşımda bulunabilirsin.
canım usarem kim senin canını sıktı yahu .çokta kafana takma boşşş verrrrrr.opuyorumnanaktan
kızlar 7.takım saglık orucunda degılmıydı?benmı karıstırııyorum yoksa? kımse kılo vermemıs ordan...ben yıne bırıncı olurlar dıyordum...
ben bu hafta kılo verıcem demıyorum artık ne zaman desem bır sorun cıkıyor bırakıyorum benı kendı halime...
neslı gözun aydın dıyorum..
görusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?