Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senin boyun kaçtı güzelim
resimlere yorumların için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
boyum 1.58 cik canım

benimde 1.58 benim hedefim 50 :kedi: bu biraz vücut tipiyle ilgili, ben 50 olunca çok zayıf olacağımı düşünmüyorum. benim üst tarfım kalın, omuzlarım geniştir. 64 olduğumda bile üst tarafıma giysi bulmakta zorlanmıştım. ama benle aynı boyda aynı kiloda olan arkadaşım çok rahatlıkla buluyordu çünkü onun alt tarafı kilolu, üst tarafı inceydi. vücut yapınla ilgili bu durum yani. sen şimdi 55 yaz. o kiloya gelince duruma göre hedefini değiştirebilirsin canım.

doğru söylüyorsun canım bi 55 olimde düşüncez artık
biz artık kapatıyoruz canım seni yanlız bırakacam ama napalım yoksa kapıyı üstüme kilitleyip gitçek bunlar
yarın görüşürüz iyi akşamlar

nazco senın cızelgenı görmek ıstemıyorum gördukce kendımden nefret edıyorum yaaa ne guzel hemen verdın....

aksam bır tane haslanmıs tavuk yedım o kadar...sımdı geldı aklıma baska da bısey yememısım...farkındada degılım

salona gıdemedım esım erken cıktı ısten yarında gıdemem kaldımı cumayaa....sınır oldum....

böyle olmaz ki güzelim zorla gitmen lazım. keşke bir arkadaş bulsan yanına. o zaman daha kolay giderdin. keşke eşinde kilolu olsaydı karı koca giderdiniz güzel güzel

gidin gidin hepiniz beni terk ediyorsunuz, döndüğünüzde bir zamanlar şişman ama gururlu bir genç kız vardı deyip çıkacağım karşınıza

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama döndüğünüzde takımdaki yerinizde yeller esiyor olabilir, takımdan kendi isteğinizle ayrıldığınızı düşünüp yerinize birilerini alma ihtimalim yüzde 99999999999999999999999999 :jeyyar:

kız sen fazla açıldın bogulma sakın ikigünden kaptanlar gelirse görürsünkaydirigubbakcemile3

Şenizsagol canım ..allah tan sag elim degil...kızardı şişti.valla ..orta parmagımla yüzük parmagım..mafoldumben
inşallah canım ay inanamıyom ya ikili rakamları görürmüyüm diyodum insan sabredince oluyo demekzemuszemus

valla çok iyi bilirim..agrı kesici tek başına geçirmiyo ki..karanlık sessiz.serin yerde yatıp uyumayınca geçmiyo benim..

günaydın hanımlar sabah 7 tane diyet bisküvi ve bir parça peynir yedim.öğlen 1 yumurta bir dilim ekmek var.akşamda haşlama sebze ve ton balığı var.

kızlar bu arada dünkü sinirimi bozan olayda bana moral verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.toplu msj yazmayı bilmediğim için böyle tek msjla cevap vereyim dedim.bu arada o arkadaşın inadına bugünde aynı tarzda bir bluz giydim.eğer yine bişey diyen olursa kıskananlar çatlasın diye giydim dicem.öpüyorum hepinizi.

aynalarcım çocuk konusunda doktor ne gibi bir sorun olduğunu söyledi bilmiyorum ama rabbim isterse olmayacak birşey yok.yeterki sen canı gönülden iste.rabbim şifanı verir.

PINAL'cım hoşgeldin aramıza canım.
tego'cum takım kaptanımız bir baksın boş yer varmı yokmu ona göre sana bilgi verirler.ama yoksa bile burda bizlerle paylaşımda bulunabilirsin.

gunaydin dukkani acayim dedim usarem bende once gelmis slm usarem nasilsin ??? benim kilo ayni hasta olunca biseyde yeemdim amalmaz: neyse seneye yaza versem yeter kalan 10 kilomu:kedi: sonra gorusuruz

gunaydın kızlar

öncelıkle kılo verenlerı tebrık ederım bende aynıyım hatta şişim gece hıc uyumadım kızım ishal omus yat kalk karın agrısına bakmaktan salak gıbıyım bugun...anam saglıklı bır buyuseler bısey ıstemıyorum...

günaydın kızlar itiraf ediyorum akşam biraz fazla kaçırdım yemeği kilo değişmemiş benim

bu aralar işyerinde biraz fazla yoğun olduğumdan yazamıyorum internetide fazla açamıyorum bugünü atlatınca normale dönecem inşallah herkese hayırlı cumalar diliyorum

gecmis olsun detsinam haklisin bi hastalandilarmi bitiyoz bizde :ecrin_bebek: seninde mi kilo ayni nasil yapcaz bilmem ki yapisti ustumuze pazartesi saglik orucu yapacam kismetse sibelin dedigi gibi bide onu deneyelimkaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı Cumalar
ben sabah yıne 66 cıktım, saglık orucuna 2 gun dayanabıldım ve 1 kılo gıttı keske 2 daha yapsaydım 65 olacaktım artık haftaya yaparız kızlar.
Eylulce haftaya beraber baslayalım canım saglık orucuna katılmak ısteyen katılır bızezemuszemus
ben lısteyı yapıp geleyımopuyorumnanaktan

14.TAKIM 110. ETAP**

neslihan(68.1/&#37
eylulce(79.6/79.6/0.0/0.0%)
destinam(75.0/75.0/0.0/0.0%)
guleysa(66.2)kendi istegiyle takımdan ayrıldı
s2000(67.0/66.0/1.0/1.49%)
aynalar (85.2/%)
1.73 (96.0/94.0/2.0/2.08%)
usarem(67.0/66.5/0.5/0.75%)
nazco(70.2/%)

14.TAKIM TOPLAM KıLO (608.1/%)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…