- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.441
kızlar ben hedef kilomu değiştiricem 52 kilo çok zayıf olacak bu gün biri geldi benim boyumda aşağı yukarı 53 kg mış iskelet gibi hiç hoş değil zayıflayıp çirkinleşmek istemiyorum ben en iyisi 55 yapam bu hedef kilomu
boyum 1.58 cik canım
nazco senın cızelgenı görmek ıstemıyorum gördukce kendımden nefret edıyorum yaaa ne guzel hemen verdın....
aksam bır tane haslanmıs tavuk yedım o kadar...sımdı geldı aklıma baska da bısey yememısım...farkındada degılım
salona gıdemedım esım erken cıktı ısten yarında gıdemem kaldımı cumayaa....sınır oldum....
gidin gidin hepiniz beni terk ediyorsunuz, döndüğünüzde bir zamanlar şişman ama gururlu bir genç kız vardı deyip çıkacağım karşınıza
ama döndüğünüzde takımdaki yerinizde yeller esiyor olabilir, takımdan kendi isteğinizle ayrıldığınızı düşünüp yerinize birilerini alma ihtimalim yüzde 99999999999999999999999999 :jeyyar:
ah sakarım benim çok geçmiş olsun nazar kız o nazar üçle sen onu üçtene bardağı kırıver gitsin
tebrik ederim güzelim elinin acısını unutmuşundur sen bu sevinçle bravo sana sık dişini güzelim düğüne kadar düğünde ebru şallı halt edecek senin yanında
canım bana ne yazdın görmedim kusura bakma
ay bugün inanılmaz yorgunum ve migrenim tuttu yine
akşamada misafirim var ne yapacağımı şaşırdım
ilaç içtim inşallah misafirlerim gelmeden geçer
bugün yoğunluktan yazdıklarınızı okuyamadım
ben çıkıyorum herkese hayırlı kandiller
gunaydın kızlar
öncelıkle kılo verenlerı tebrık ederım bende aynıyım hatta şişim gece hıc uyumadım kızım ishal omus yat kalk karın agrısına bakmaktan salak gıbıyım bugun...anam saglıklı bır buyuseler bısey ıstemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?