Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

excelde farka güleysanın kendi kilosu yazılmış o yüzden toplamda hata olmuş hiç dikkat etmedim. exclde onu düzeltiyim derken sistemi bozdum :1no2: şimdi bana başka bir program lazım mafoldumben

sağlık orucunu yapcam karar verdim, babam dışarı çıkıyordu bana müsil alır mısın dedim. adam şaşırdı :1shok: sen müsilin ne olduğunu biliyor musun dedi. oda haklı bana şeker al gibi oldu, karıştırdım sandı canım babam. biliyorum babacım yapacağım diyet için lazım dedimdelikafadulden mideyi iyice bozmasak bari :roflol:

anam bi baktım. bizim 14. takım sayfanın en altında biraz daha yazmasam diğer sayfaya geçecek. dayanamadım yazayım bari dedim. gelip gidip bakıyom kimse yok. lmaz:

canım ya sen ne bakıyon bana ilk etapta fazla gitti ama şimdi gram gram gidiyo bu hafta akşamlatı sadece salatalık ve karpuz yedim o yüzden biraz daha verebildim sıkma canını şu spor salonu işini bir düzene koyarsan seninde hızlanmaya başlıycak bence
canım ya yanık çok zor biliyorum bir krem var adı aklımda değil eltim hep söyler acısını hemen alıyo diye istesen eczaneye bir sor

kutlarım neslicim bu kargaşada kilo vermen çok güzel
ayrıca gözün aydın canım inşallah uzun bir süreliğinedir
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

14. TAKIM 110. ETAP

bu hafta en iyi kilo verenler
1.73 (96,0/94,0/2,0/2,08&#37a.s.
nazco (70,2/68,9/1,3/1,85%)a.s.
s2000 (67,0/66,0/1,0/1,49%)
a.s.

bu haftanın en kotuleri
eylülce (79,6/79,6/0,0/0,00%)lmaz:klava:
destinam (75,0/75,0/0,0/0,00%)lmaz:klava:
aynalar (85,2/85,2/0,0/0,00%)[/COLORlmaz:klava:]

Son düzenleme:
bu hafta üçüncü nasıl olduk ya anlamadım :uhm: evet çok sevindim ama şaşırdım doğrusu :1shok: demek diğer takımlarda dökülmüş hep CADIARZU
bu arada kötüler arasındayım yuppi :lepi: kötüde olsa sıralamaya giriyorum hep :roflol:
gelecek hafta 1. olcam ama kilo verenlerde mi yoksa kalanlarda mı bilmiyorum laelaelaelaelae

sibel sen çizelgeyi nasıl yapıyon? ben bir excel programı bulmuştum ondan yapmıştım. ama güleysanın başlangıç kilosunu girip bu haftanın kilosu sıfır olunca fark olarak kilosunu yazmış bende dikkat etmedim. toplam kiloda hata oldu doğal olarak. siz söyleyince düzelteyim derken bozdum programı :kedi: düzeltemedim. exceldende anlamam. şimdide bulamıyorum netten programı, zaten tesadüf olarak bulmuştum. şimdi nasıl yapcam :uhm:

niye anlamadın kız 3.cu olduk ıstelülülülülülü sen kilo veremedin diye sıralamada olmııcazmı yanilülülülülülü
senı haftaya gorecez bakalım bak baban mushıl almaya gıtmıs ıyı baslarsın artıkzemuszemuszemuszemus

yok kız ben excelle falan ugrasmıyorum dıyet lıstesınden Cuma zayıflama sonuc lıstesının son sayfadakını yanı gecen haftanın lıstesını kopyalayıp duzeltıyorum mesela 109.etapdı ben 110 yazdım ve arkadasaların kılolarını duzelttımzemuszemuszemuszemus

yok kız benimle alakası yok benneyaptımki bu hafta kilo veremeyenler fazla geldi gözüme ondan dedim :çok üzgünüm:

kim hesaplayack yüzdeleri, ne güzel program hesaplıyordu. onu bulmam lazım benim

kim hesaplayack yüzdeleri, ne güzel program hesaplıyordu. onu bulmam lazım benim

kendın hesaplıyorsun gecen haftakı kılon- bu haftakı kılon=? / gecen haftakı kılon *sonuc bu
yanı 67.0-66.0=1.0 / 67.0=0.0149*100=1.492 1.49% oluyor
3. sayı 5den kucukse 2. sayı aynı kalıyor buyukse 1.50 olurdu
anladınmı canımopuyorumnanaktan

güzelim biliyorum farkla yüzü çarpıp, çıkan sayıyı başlangıç kilona bölüp yüzdeyi buluyorsunda ben biraz tembelim biliyor musun? hazırı varken uğraşmayım dedim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…