- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.481
canım ya sen ne bakıyon bana ilk etapta fazla gitti ama şimdi gram gram gidiyo bu hafta akşamlatı sadece salatalık ve karpuz yedim o yüzden biraz daha verebildim sıkma canını şu spor salonu işini bir düzene koyarsan seninde hızlanmaya başlıycak bencenazco senın cızelgenı görmek ıstemıyorum gördukce kendımden nefret edıyorum yaaa ne guzel hemen verdın....
aksam bır tane haslanmıs tavuk yedım o kadar...sımdı geldı aklıma baska da bısey yememısım...farkındada degılım
salona gıdemedım esım erken cıktı ısten yarında gıdemem kaldımı cumayaa....sınır oldum....
canım ya yanık çok zor biliyorum bir krem var adı aklımda değil eltim hep söyler acısını hemen alıyo diye istesen eczaneye bir sorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız sen fazla açıldın bogulma sakın ikigünden kaptanlar gelirse görürsünkaydirigubbakcemile3
Şenizsagol canım ..allah tan sag elim degil...kızardı şişti.valla ..orta parmagımla yüzük parmagım..mafoldumben
inşallah canım ay inanamıyom ya ikili rakamları görürmüyüm diyodum insan sabredince oluyo demekzemuszemus
valla çok iyi bilirim..agrı kesici tek başına geçirmiyo ki..karanlık sessiz.serin yerde yatıp uyumayınca geçmiyo benim..
slm kizlar ben yine iki dakkaligina geldim kilo veren arkadaslarimi kutluyorum vede opuyorum
yanliz hepinizden tebrik bekliyorum 500 gr verdigim icin cunku inanin bu benim icin buyuk bir basari helede su durumda
bugun annemi goturmeye gidiyoruz kizlar haberiniz olsun
su oruc olayini banada anlatirsiniz birara oldumu sibel bir kilo verdiyse o diyetten muhakkak bizde veririz :)))))
bu hafta üçüncü nasıl olduk ya anlamadım :uhm: evet çok sevindim ama şaşırdım doğrusu :1shok: demek diğer takımlarda dökülmüş hep CADIARZU
bu arada kötüler arasındayım yuppi :lepi: kötüde olsa sıralamaya giriyorum hep :roflol:
gelecek hafta 1. olcam ama kilo verenlerde mi yoksa kalanlarda mı bilmiyorum laelaelaelaelae
sibel sen çizelgeyi nasıl yapıyon? ben bir excel programı bulmuştum ondan yapmıştım. ama güleysanın başlangıç kilosunu girip bu haftanın kilosu sıfır olunca fark olarak kilosunu yazmış bende dikkat etmedim. toplam kiloda hata oldu doğal olarak. siz söyleyince düzelteyim derken bozdum programı :kedi: düzeltemedim. exceldende anlamam. şimdide bulamıyorum netten programı, zaten tesadüf olarak bulmuştum. şimdi nasıl yapcam :uhm:
niye anlamadın kız 3.cu olduk ıstelülülülülülü sen kilo veremedin diye sıralamada olmııcazmı yanilülülülülülü
senı haftaya gorecez bakalım bak baban mushıl almaya gıtmıs ıyı baslarsın artıkzemuszemuszemuszemus
yok kız ben excelle falan ugrasmıyorum dıyet lıstesınden Cuma zayıflama sonuc lıstesının son sayfadakını yanı gecen haftanın lıstesını kopyalayıp duzeltıyorum mesela 109.etapdı ben 110 yazdım ve arkadasaların kılolarını duzelttımzemuszemuszemuszemus
kim hesaplayack yüzdeleri, ne güzel program hesaplıyordu. onu bulmam lazım benim
kendın hesaplıyorsun gecen haftakı kılon- bu haftakı kılon=? / gecen haftakı kılon *sonuc bu
yanı 67.0-66.0=1.0 / 67.0=0.0149*100=1.492 1.49% oluyor
3. sayı 5den kucukse 2. sayı aynı kalıyor buyukse 1.50 olurdu
anladınmı canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?